va sfatuiesc sa luati incepand cu varsta de 40 de ani,este extrem de important ,habar nu aveti... cat de mult conteaza sa ai "incheieturile"ok. Sanatate! |
||
iasomia Postat pe 18 Noiembrie 2008 09:50 |
||
---|---|---|
dar daca boala este deja instalata? am o demineralizare la umarul stang , ma ajuta? | ||
sisicleo Postat pe 14 Martie 2009 17:56 |
||
eu nu sunt de acord sa iau asa ceva ca se omoara prea multi rechini ptr asta si nici tot ce este pe baza de peste De la: iasomia, la data 2008-11-18 09:50:55va sfatuiesc sa luati incepand cu varsta de 40 de ani,este extrem de important ,habar nu aveti... cat de mult conteaza sa ai "incheieturile"ok. |
||
|
||
cinezee Postat pe 14 Martie 2009 23:30 |
||
sisi, da..f bun si pt umar. vezi ca au scos italinenii de curand "nodol",cu extract de salcie alba...se gaseste in farmacii,f bun rezultatul. china, aiureala,ori cu noi...ori fara noi..tot aia e... |
||
iasomia Postat pe 16 Martie 2009 08:54 |
||
iti respect opnia IASO...dar mi-am expsuso si eu pe a mea ca atare eu nu ma bag la de aastea , decat tot ce e pe baza naturala , nu animale omorate |
||
cinezee Postat pe 16 Martie 2009 11:08 |
||
multu iaso cinezee , animalele alea oricum au fost omorate si daca e asa si sunt bune pentru oasele noastre extractele , de ce sa nu fim practici si sa le folosim? si eu apreciez viata sub orice forma si iubesc animalele si meditez pentru drepturile lor ... |
||
sisicleo Postat pe 16 Martie 2009 19:00 |
||
De la: cinezee, la data 2009-03-16 11:08:28iti respect opnia IASO...dar mi-am expsuso si eu pe a mea Esti vegetariana? |
||
Micass Postat pe 16 Martie 2009 20:18 |
||
eu am luat pt. prevenirea osteoporozei si pt. ca ma durea umarul drept Antiartritic si dupa 4 zile a inceput sa ma doara stomacul rau de tot.Motive nu ar fi,contine:glucosamina,cartilaj de rechin,calciu,vit.D3,mangan,curcumina(este antiinflamator) dar mi-au trebuit 7 zile sa-mi revin cu stomacul.Voi ce mai luati pt prevenirea osteoporozei? | ||
xxlanita Postat pe 8 Mai 2009 17:12 |
||
Deer antler pentru cartilaje..si unguiente... sunt o gramade pe piata, este suficient sa intrati intr-un plafar, insa rezultatele din pacate apar in timp.. mult timp. | ||
garbo079010 Postat pe 12 Ianuarie 2010 01:16 |
||
pai nu merita, daca nu te omoara imediat | ||
pik_nik Postat pe 12 Ianuarie 2010 01:18 |
||
Nu inteleg ce ai vrut sa zici pik_nik... Voiam sa spun ca mama ia de doi ani anumite medicamente si abia acum au inceput sa se vada rezultatele. Eu cred ca si tu daca ai avea o afectiune si ai lua 2 ani de zile medicamente fara nici un efect vizibil, ai deveni dezamagita si ai avea tendinta de a renunta. | ||
garbo079010 Postat pe 12 Ianuarie 2010 15:33 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Prevenirea prin dieta si suplimente alimentare a osteoporozei | 19 | De la: garbo_462004 16 Ianuarie 2017 10:18 |
Cartilaj de rechin | 11 | De la: garbo079010 12 Ianuarie 2010 15:33 |
Investiție în viitor: EduAct amenajează curți de școală și grădinițe în mediul rural
Prof. Dr. Ruxandra Sinescu lansează programul RenYOU Aesthetics: consultații gratuite pentru proceduri chirurgicale non-estetice
3 noi terapii celulare aprobate de FDA. 74% dintre studiile aflate în desfășurare sunt dedicate oncologiei
Cancerul de sân triplu negativ (TNBC) în România. Sondaj: 7 din 10 paciente chestionate cu TNBC au până în 50 de ani