Premiile Garbo: Cel mai prost amant

Vrei sa castigi geanta visurilor tale? O dam in schimbul unui amant de cosmar. Participa la concurs si convinge-ne ca tu ai avut cel mai prost partener in pat.

Garbo da startul unei competitii mai putin obisnuite. Premiem cel mai haios mesaj legat de o experienta sexuala cu un partener nepriceput. Vrem sa aflam cine a avut cel mai prost amant asa ca va invitam sa va laudati aici. Premiul consta intr-o geanta realizata conform dorintelor castigatoarei.

Nu vrem sa aflam numele persoanei pe care o nominalizezi, nu vrem poze, vrem doar sa ne spui de consideri tu ca ar merita titlul de cel mai prost amant. Concursul se desfasoara in perioada 29 octombrie 7 noiembrie 2008. Noi vom alege cele mai haioase 10 mesaje si apoi va vom invita sa votati povestea care v-a placut cel mai mult.

Intrucat termenul amant este adeseori folosit in acelasi context cu verbul a insela, vom folosi definitia din Dictionarul explicativ al limbii romane:
AMNT, -, amani, -te, s.m. i f. Persoan care ntreine relaii de dragoste cu o persoan de alt sex fr a fi cstorit cu aceasta; (pop.) iubit, ibovnic (cf Dex 98)
garbo
Postat pe 28 Octombrie 2008 17:31
Cel mai prost amant al meu a fost probabil iubirea vietii mele. Faceam sex destul de rar si atunci numai in pozitia misionarului. Miercurea, vinerea si in post nu faceam deloc dragoste si daca insistam imi spunea ca pasarica este pacatoasa.

Postat pe 29 Octombrie 2008 01:12
Fiecare femeie cred ca are o fantezie cu un barbat care fizic arata superb. Eu am si agatat unul la un moment dat. Culmea era ca nu facea parte din acea categorie de oameni frumosi si... naivi, ci era foarte inteligent, aveam subiecte interesante de discutie si de asemenea avea un comportament tandru si un umor fin. Ati spune ca era barbatul perfect. Dupa cateva intalniri evident ca a venit si momentul adevarului, astfel ca dupa o cina romantica la mine acasa atmosfera s-a infierbantat si am ajuns in asternuturi. Preludiul a fost unul minunat si mai bine nu era, caci cu cat esti stimulata mai mult, cu atat dezamagirea poate fi mai mare. Asa a si fost din pacate, desi avea potential totusi toata activitatea noastra erotica nu a durat mai mult de doua minute. Am fost oarecum dezamagita dar nu am vrut sa arat asta, l-am incurajat cu gandul ca poate a fost o intamplare. Ei bine nu era asa. Nu as putea spune ca avea probleme de natura medicala, insa cand incepea ii pasa numai de el si de placerea prorpie si se grabea teribil spre fericirea finala. Este evident cum te simti ca femeie cand partenerul este interesat doar de el... Asa m-am lecuit eu sa-mi mai doresc barbati frumosi, am aflat intre timp ca pasiunea si dragostea au la baza alte criterii.

Postat pe 29 Octombrie 2008 01:14
super concursul ;)) abia astept sa vad mai multe mesaje. dar imi incerc si eu norocul Cel mai prost amant a fost cel care a inceput si a terminat fara mine. Nici nu am apucat sa ne dezbracam, sa ne giugiulim, ca nenea Speedy Gonzales a terminat in pantaloni.
si apropo de prima participanta, doamne, cum ai putu sa stai cu el??

Postat pe 29 Octombrie 2008 01:18
ancutzaandreea
Postat pe 29 Octombrie 2008 01:21
Sexul ar fi fost chiar ok cu domnul X daca si-ar fi tinut gura. Nu stiu cum sa va spun dar cand ai parte de un preludiu demential si omul iti spune Ia-o in gurita! se taie filmul. Parca imi si imaginez un regizor tipand: Taiati! de fiecare data cand iubitul meu X scotea cate un porumbel.

Postat pe 29 Octombrie 2008 01:24
ancutzaandreea
Postat pe 29 Octombrie 2008 01:27
ancutzaandreea vad ca se distreaza de minune. bine, si eu am acum un ranjet pe fata

mi-am facut si eu temele... mai mult de dragul gentii. deci cel mai prost amant... greu de ales ;)) daca spuneati ca va castiga persoana cea mai ghinionista la amanti si parteneri in general castigam detasat. Hmmm, deci hai ca aleg unul Pe cel mai prost amant al meu l-am cunoscut demult, in timpul liceului. El era cu 15 ani mai mare ca mine, iar eu, inocenta si cuminte, il ascultam orice mi-ar fi spus. De fapt, lui nu i se ridica orice ar fi sau as fi facut, asa ca m-a mintit si mi-a spus ca sunt frigida si ca de-asta are el probleme. Ani la randul am crezut ca sunt frigida pana cand am crescut ceva mai mare si mi-am dat seama ca de fapt era el impotent!
cristinafl
Postat pe 29 Octombrie 2008 01:32
putem sa participam de mai multe ori? ca si eu am avut multi prosti
Cel mai prost amant este cel care nu a putut sa faca sex cu mine o luna pentru ca echipamentul sau fusese uzat. Am fost plecata vreo saptamana in delegatie si lenes din fire, s-a gandit sa si-o bage in aspirator si sa il porneasca. Stiu ca suna complet aiurea si ca mai rar astfel de dovezi de inteligenta, dar credeti-ma ca a trebuit eu sa suport consecintele.
ioanagg
Postat pe 29 Octombrie 2008 01:34
Sexul era normal cu el. Adica nici prea-prea, nici foarte-foarte. In schimb, de fiecare data dupa ce faceam sex, tragea parturi. La inceputul relatiei, am observant ca sta foarte mult la baie dupa sex si ca vine insotit de un miros dubios. Dupa ce teoretic ne-am acomodat unul cu celalalt, a inceput sa isi permita sa gazeze si dormitorul. Cand i-am reprosat, s-a simtit jignit si mi-a zis ca asta era o dovada ca se simte confortabil cu mine. Nu, nu a durat mult timp relatia asta. o relatie puturoasa, cum s-ar zice :))

Postat pe 29 Octombrie 2008 01:41
mmm....o geanta care sa mai aline suferinta prilejuita de intalnirea cu Fat-Frumos si...prost la pat...
pai sa vedem:il stiam de cevaa timp,avea ceva din aerul acela oriental(cu siguranta si pt ca era arab )era foarte dragutz si atent.ca sa nu mai zic de frumusetea lui..probabil ca asa ne-am pacalit toate.. :)
dupa ceva timp de iesit cu el m-am gandit ca ar fi cazul sa mergem mai departe,ca na..asa ar fi trebuit.zis si facut;ne intalnim,iesim in oras,ne intoarcem la mine..ne asezam sa ne uitam la un film..pana atunci,nu trecusem mai departe de generic,dar el nu avea nici o treaba..nici nu punea mana pe mine..am vazut filmul,s-a intors cu spatele si mi-a zis nb.
am zis ca tre'sa fac eu ceva.din pacate nici sarutul meu pasional nu a avut nici un efect.atunci l-am rugat sa plece sub pretextul ca a doua zi trebuie sa ma trezesc devreme.si nici nu l-am mai sunat.de fapt,nu stiu daca a fost un jalnic amant,cat o mare dezamagire.ar fi trebuit sa-mi dau seama de ce poate din felul in care saruta..dupa ceva timp,l-am cunoscut pe actualul iubit,care de la primul sarut m-a facut sa inteleg ca ne potrivim perfect.
deancutza
Postat pe 29 Octombrie 2008 01:48
Era un pic cam kinky tipul, adica nu prea cred ca s-ar vedea nominalizat la premiile astea. De fiecare data vroiam sa facem cate ceva nou. Am incercat, pentru el, sa facem sex in pozitii ciudate, gen eu stateam in maini. A vrut sa facem si in locuri publice si de fiecare data vroia sa fie cat mai putin retrase. O data am incercat intr-un gang si ne-am trezit inconjurati de cersetori. Si cel mai nasol obicei era ca ii placea sa termine in urechea mea. Cum naiba de l-am suportat? Iubirea e si oarba si proasta!

mi-e si rusine ca am fost cu idiotul asta dar ce face o fata pentru o geanta perfect
Cristinica_eu
Postat pe 29 Octombrie 2008 02:03
Fostul meu prieten avea obiceiul sa se masturbeze inainte sa ne bagam in pat. Si evident ca dupa ce termina trebuia sa astept sa poata sa isi foloseasca din nou "jucaria". De cele mai multe ori adormeam asteptand.
andrada15
Postat pe 29 Octombrie 2008 02:04
In cazul meu categoric trebuie sa fi fost A.... omul avea o pasiune pentru lubrifiante.. care de fiecare data ajungeau peste tot: in parul meu, pe fata, pe haine.. macar de-ar fi fost sexul bun..
floribz
Postat pe 29 Octombrie 2008 02:13
cel mai prost era obsedat de sex oral. da, imi placea sa il ofer dar problem era ca daca apuca sa termine cat timp prestam eu, nu mai pupam nimic dupa. sforaia la 2 minute dupa. si faceam mai mult si pentru ca el nu presta sex oral decat daca faceam si eu. si avand in vedere marimea dotarii preferam sa imi faca sex oral. parca il aud si acum cum urla: "ia-o pe toata!" nici nu era greu sa faci asta...

Postat pe 29 Octombrie 2008 02:21
pana acum o luna nu as fi ziy ca el e cel mai prost. m+am intalnit cu el dupa o lunga perioada de la despartire. dupa o sticla de cvin ii spun ca in sfarsit am avut un orgasm cu un barbat. a ramas perplex si mi-a zis ca a crezut ca am avut si cu el orgasm. ei bine, nu am avut si nici macar nu am mimat ca l-as fi avut. dar prea putin l-a interesat....

Postat pe 29 Octombrie 2008 02:41
l-am agatat pe cel mai prost amant al meu la politie, cand asteptam amandoi sa luam dovezi pentru autoturismele avariate.
arata intr-un mod cu totul deosebit. inalt, atletic, parul perfect, vocea de mafiot....nici nu se putea mai bine de atat.
am ajuns la el, ne-am sarutat tot timpul in lift, pe scari, pe holul din fata usii...wow, si cum saruta!
si, dupa toate astea as fi trebuit sa urmeze si momentele magice din pat. doar ca mometele magice s-au sfarsit brusc cand am vazut cu tot ce avea domnul X in pantaloni era ceva de genul * 5 cm sculata*.
am inceput sa rad, m-am imbracat si am iesit repede din apartament. conducand pe drumul spre casa, nu-mi puteam sterge zambetul de pe fata, gandindu-ma ce fata a facut individul cand am plecat.


Postat pe 29 Octombrie 2008 03:58
Cel mai prost amant al meu a fost cel care m-a atras din prima clipa si prin felul lui de a se purta , felul lui de a zambi , am crezut ca e cel mai tare , o da ..m-am insela ma saruta ca nimeni altu si ma intepa al naibi barba lui proaspat barbierit probabil cu o zi in urma sa ne vedem , la capitolul sex era nici prea prea nici foarte foarte compensand toate celelalte calitati ale lui as fi zis ca e ok , dar cand am vazut ca se termina relativ repede si ca dupa nu il mai intereseaza ..ca dupa o ora iar sa imi ceara si aceasi poveste , terminat repede, sarumana ai fost esti buna , etc si nu m -am putut abtine dar promit ca pana maine dimineata te fac sa te simti in al noualea cer .Promis si facut , toata noaptea sex cu pauze de o ora cat dormea domnu iar eu neobisnuita cu ritmul asta de viata , eram franta abia ce apucam sa dorm ca : hey , wake up !asa ca dimineata eram si franta de oboseala , si facuta si neterminata , dezamagita complect ..deja ma gandeam cum de la suportat si il mai suporta nevasta ..ca eu nu mai vreau nici sa aud de el .Deci e cel mai de cosmar amant pe care l-am avut ,plus ca ma sunat de ziua mea , mi-a urat un sincer la multi ani , mi-a spus ca mi-a cumparat ceva finut asa ca mine ...ha haa si cand ne-am intalnit a uitat sa imi dea , acum poate ma aleg cu "geanta" de pe urma aventurii cu el .
Maria2009
Postat pe 29 Octombrie 2008 08:23
super tare topicul....concursul.....povestile


cel mai prost amant al meu a fost un tip nici prea-prea nici foarte-foarte....de obicei pupacios si dulce....pana in momentul adevarului cand a terminat in momentul in care eu imi dadeam bluza jos.....apoi ne'am chinuit sa facem totusi ceva si el putea nu'mi in pozitia misionarului si eu cu picioarele in sus ( foarte naspa!!!!).....a fost un cosmar...
penibilul a fost ca desi jucaria nu mai functiona refuza sa se opreasca....nu stiam daca trebuie sa rad sau sa plang....
si ca sa fie tacamul complet televizorul era pornit si dat pe taraf

ce mai atmosfera!!!!

Postat pe 29 Octombrie 2008 09:05
cel mai prost amant al meu avea sosete rosii ,si cand faceam sex nu le dadea jos..........ce idiot
roxanita_florina
Postat pe 29 Octombrie 2008 09:37
Cel mai prost amant a fost cu 2 ani mai tanar ca si mine si dupa prima partida care a fost sa zicem de nota 5 cu indulgente nu au mai existat partide pentru ca nu-i reactiona jucaria la nici un fel de stimuli asa ca facea crize de nervi.
Ultima oara am mers impreuna la un prieten de-al lui acasa pregatitzi cu setul de prezervative si......pauza...Asa ca am povestit 3 ore dupa care am adunat toate prezervativele din casa prietenului (si avea destule) si ne-am dus la discoteca sa ne intalnim cu proprietarul casei sa ne scuzam ca i-am golit stocul de prezervative deoarece nu ne-au ajuns ale noastre :p.
Cica tot femeia te scoate....;)
mitzza
Postat pe 29 Octombrie 2008 09:56
Aveam 24 de ani - tot 1.72 m inaltime, dar 54 de kg si ma fataiam cu mandrie in fuste scurte si cizme cu tocuri de 11 cm. Aveam un coleg, cu vreo 5 ani mai mare ca mine, in ochii caruia m-am "topit". Ne-am imprietenit si am ajuns la Seara X. Ne-am sarutat, ne-am mangaiat ... Eu eram indragostita pana peste urechi si cat se poate de "incinsa". Mi-amintesc ca incercam sa-i dau jos tricoul si nu reuseam - pentru ca el (cu vreo 15 cm mai inalt si 30 kg in plus fata de mine), isi tinea cu incapatanare mainile incrucisate pe piept si se inrosise pana in varful urechilor. In final mi-a spus "Nu stiu ce se intampla cu mine, esti extraordinara, dar... esti prea mult pentru mine".... Era o seara calda de august iar eu am iesit goala pe balcon - sa privesc la luna si sa ma "racoresc"....
alma_negoita
Postat pe 29 Octombrie 2008 10:03

cel mai prost amant al meu... erea genul dragut, romantic, plimbari mana in mana ...zic, mamaaa...sa vezi ca dat norocul peste mine, si frumos si romantic....si ajungem si la marele eveniment, cum nu mai facusem sex de vreo 2 luni ardeam de nerabdare...si ne sarutam si ne dezbracam si trecem si la act...si...in aproximativ 3 minute omu a finalizat...si ma gandesc eu lasa, se intampla, e prima data cu mine, poate nu a mai facut de mult si e normal....asa ca, dupa perioada de ''recuperare'' a dumnealui ne-am apucat din nou si da-i preludiu iar incepem actu si ghici..3 minute si gata...deja incepeam sa turbez, zic frate, stau de 2 luni fara si chiar sa nu am si eu parte de fericire in seara asta???mai incercam o data...si chinuie-te sa trezesti obiectu ca erea epuizat dupa 2 partide, nu? si descarca filme porno de pe net sa se inspire omu si in final, reusim si o pornim si a treia oara....mai e nevoie sa spun cat a durat?la fel....si atunci m-am mai rezistat (si stiu ca nu am facut un lucru frumos) dar am explodat si am inceput sa tip la el si sa ii spun ca daca nu e in stare de o femeie, sa nu se mai apuce de ea
a fost prima si ultima oara cand am incercat ceva...cu toate ca a vrut sa isi mai incerce norocul si alta data, probabil ca sa se razbune dupa rautatile pe care i le spusesem

Postat pe 29 Octombrie 2008 10:22

Deci fetelor am murit de ras!!!!
Nu mai pot merci pt aceast zi frumosa
Credeam k numai mie mi se poate intampla asa ceva...
am avut trei amanti ingramaditi de prosti pana mai tarziu ma gandesc care a fost ce-l mai de tot...
va pup
saracrista
Postat pe 29 Octombrie 2008 10:36
torasexy
Postat pe 29 Octombrie 2008 10:44
Dragele mele consoarte ,tot m-a bintuit pe mine o intrebare de vreo 10ani de cind am cunoscut un Fat Frumos:cum poate sa se prezinte cineva in fata unei femei (si sa sta si mindru,falnic,dezbracat :((() cu un "cornischon" in halul si de dimensiunile acelea?Totusi fiecare isi face o autoevaluare si daca tot vrea ceva macar sta sub o patura si incearca sa fie macar rezonabil ....Va rog sa ma scuzati dar am facut exact ca-n desene animate "haaaaaaaaa????!!!!!".A fost cea mai penibila si totodata haioasa faza din viata mea .
Da'sa fiu sadica l-am lasat sa vad ce poate cu "cornischon"-ul lui.Exact cum ma asteptam: nichts ,cum dzice un binecunoscut filozof! Si nici macar n-a fost jenat !Va dati voi seama .Da sa va mai spun ca a tinut neaparat sa mi-o arate pe urmatoarea amanta:atunci m-am intrebat oare chiar ii place sau inca n-au facut-o?
Toate cele bune la toate ,subiectul e total!
elena_rodica
Postat pe 29 Octombrie 2008 11:49
Buna !

Am fost surprinsa ce tema haioasa ati ales, dar e super !
Iata povestea mea: dupa 5 ani de casnicie monotona, am decis sa divortez. Dupa divort aproape 1 an de zile nu am intretinut relatii sexuale din diferite motive: m-am simtit tradata, nefericita, mizerabila.
Am intalnit un baiat mai mic decat mine cu 6 ani, care m-a zapacit de tot cu felul lui de a fi! Dupa un timp cand relatia incepea sa infloreasca, am ajuns si la relatii sexuale ! Eu avand ceva experianta, m-am avantat la diferite tehnici pentru o partida buna; dar orice incercare a fost zadarnica ! Va dati seama ca dupa un an lipsa ce senzatii aveam, cand el saracul asa de speriat si emotionat a fost incat nu am putut face nimic si am ramas iarasi cu buza umflata ! Atunci mi-am dat seama ca atunci m-am intalnit cu cel mai prost amant din viata mea ! Si iarasi a trecut un an si atunci am gasit barbatul potrivit, care a fost cel mai bun amant !
Succes tuturor !
BLONDY75
Postat pe 29 Octombrie 2008 12:30
"Deci", am murit de ras :)))) mi-a trimis o prietena link-ul si nu am crezut ca poti concura cu asa ceva vreodata.
si daca tot m-am bagat in seama, sa va spun si eu care a fost cel mai prost amant pe care l-am avut si a carui record sper sa nu-l mai doboare nimeni: era un tip care arata excelent, o combinatie intre pusti si barbat, fiind mai mare ca mine cu vreo 4 ani.Ne cunoscusem intr-un club, fiecare iubeam pe altcineva dar in prezent eram single amandoi, eu nu mai avusesem parte de mai bine de un an de "nimic" so : intr-o seara am baut jumate de sticla de wisky ca sa am curaj, sa ma simt bine, pentru ca stiam ca sunt cam greu de citit in pat treaza, asa ca...toate panzele sus!! Evident ca totul a fost un dezastru total, sexul nu s-a putut numi sex, pentru ca era atat de "dezorientat" (nu prea era familiarizat cu partile femeiesti)si de ciudat, vorbea despre criminali in serie, despre cum poate o fata sa-si insele iubitul (bine ca eram singura :))), si intr-un final, dupa toate astea amestecate cu bautura, am vomat!! yey!!thanks god, la baie... si am incheiat seara cu capul lui in bratele mele, consolandu-l de dorul persoanei pe care o iubea si alungandu-i teama ca as putea vreodata sa ma indragostesc de el (teama lui fiind ca toate fetele, dar absolut toate se indragostesc de el /:) )

REPLICA FINALA CAND A IESIT PE USA:" De data asta te-am testat! Data viitoare ai sa parte de tot ce visezi diseara! " (si mi-a facut cu ochiul)
Deci: n-am inteles niciodata ce era cu el, daca a glumit, daca a vorbit serios, sau era dus cu pluta. Dar nu vroiam ca urmatoarea data sa vomite el pe mine, si sa discutam despre OZN-uri si despre arta iluziei de a face sex! GOOOOOOOOOOOOOOOOOD!!!
Asa ca am avut parte de un amant, PROST si la propriu, si la figurat, si LA PAT!
lolipop
Postat pe 29 Octombrie 2008 12:31
Amanti prosti...

Sincer, din cate am citit si am auzit, cei mai prosti amanti posibili sunt cei cu ambalj finuts, adica baietii care arata bine, inalti, facuti, parca nu ar avea nici un defect!

Povestea mea incepe cam asa:
Vorbeam de ceva timp, aproxmativ o luna si ne doream sa fim impreuna, desi fiecare dintre noi avea pe altcineva, nu vroiam nimic mai mult decat sa ne simtim bine impreuna! Zis si facut, in ziua respectiva m`a facut sa rad pana la lacrimi, nu ma mai opream din ras si plans in acelasi timp, asa ca seara, nu stiu ce ne pucase, dar el avea treaba si eu la fel, dar i`am trimis un mesaj spunandu`i ca vreau sa se intample in seara respectiva! Toate bune si frumoase, a venit si m`a luat, si`a amanat treburile, pe motiv k nu este de piatra, am fost undeva sa "ne jucam" si imediat ce am ajuns baiatul a pus mana frumos pe telecomanda si a inceput sa butoneze... cam o ora am facut asta! Printre altele, incepuse sa imi povesteasca despre c a facut, pe unde a fost si sa comenteze tote posturile tv si desene animate... Sa mor de nu am crezut ca vrea sa ne uitam la tv toata noaptea! Dupa o ora se trezeste si el: "Nu imi vine sa cred k sunt in pat cu o fata si ne uitam la tv!" Serios?! D`e`abia dupa o ora ai realizat asta?! Parea un barbat destul de pasional, numai ca era foarte grabit, de parca vroia sa ajunga mai repde la intalnirea cu prietenii si sa vada meciul Steaua-Lyon! Incepuse sa ma sarute, imi placea, am inceput sa ne dezbracam, numai ca in graba aia in care el se dezbraca m`am ales si cu un cot in cap, la care el: "scuze!" Pa dracu sa te ia! Nu a durat mai mult de 5 minute, cu "preludiu" cu tot! Iar actul "sexual" in sine nu mai mult de 1 minut cu indulgenta! :(( Dupa ce si`a terminat treaba, pe cearceaf, a fugit la baie, s` spalat, iar imediat dupa ce s`a intors a aprins tv`ul si tragea din tigara k apucatul.. el chiar se simtea bine :O Tu chiar vorbesti serios?! Am intrat si eu in baie, m`am spalat, am pus un prosopel pe mine si m`am asezat in pat... El se uita la mondenii... Radea pe sub mustati...
Ma gandeam k na, o fi fost prima data, poate a doua oara e mai bine, dar nu a fost sa fie si o a doua oara, am plecat!

A fost patetica seara aia, m`a facut sa ma simt k o carpa! M`a adus aksa, iar cand sa cobor din masina, am avut senzatia k si`a aplecat capul spre mine si ca vroia sa ma sarute, dar am coborat si i`am zis un simplu papa! Nu am mai auzit de el de atunci si nici nu imi mai doresc!

Mai exista barbati care stiu sa conduca un act sexual, sau macar sa faca fatza?! :(
AMG22
Postat pe 29 Octombrie 2008 14:00
se pare ca toate am avut parte de experiente de genul acesta unele mai haioase decat celelalte.Eu am sa v-o spun pe a mea.
Il cunosteam de ani buni, il placeam , dar de abea cand am ajuns amandoi la peste 30 de ani, am reusit sa iesim impreuna.
Un tip "Fotomodel" ca si fizic, dar mai bine il tineai fara sa vorbeasca(scoatea numai perle din gura)iar cand am ajuns la partea cu sexul.........pfffff.
A venit la mine la munca (eram de servici de noapte), a inceput sa se "frece" de mine si pana sa-mi dar seama ce se intampla m-am trezit cu uniforma "ornata".
El era tot un zambet, eu......... a trebuit sa ma duc sa ma schimb, doar nu puteam sa ma afisez in fata celorlalti in halul acela.
Nu ne-am mai intalnit..ne vedem uneori, ne salutam si.......
Ultima data ne-am intalnit cand eu eram impreuna cu actualul meu partener.Mi-a fost teama ca ii va scapa porumbelul, dar se pare ca m-ai teama ii era lui
Nici ei nu se vor lauda niciodata cu proastele experiente(din partea lor), asa cum nici noi femeile, dar uneori ne depasesc in "neputinta".
andy1972
Postat pe 29 Octombrie 2008 14:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Secret Santa! 43 De la: Persia 17 Decembrie 2011 11:28
CANISA KRIS 8 De la: dresorul 28 Decembrie 2010 09:51
Cum va faceti atmosfera placuta la birou? 9 De la: garbo_426430 14 Ianuarie 2016 18:04
Cit de ridicol e ridicolul? 495 De la: Ciresica 8 Ianuarie 2012 18:57
se mai intampla... 4 De la: elodia 9 Aprilie 2010 21:26
Setari Cookie-uri