Romanian Salsa Festival 2008

Concert de muzica din Cuba si coregraful lui Jennifer Lopez la Mamaia, pe 8 August!
Vrei sa-ti faci prieteni, vrei sa uiti de griji si sa te simti bine in vara asta dansand pe ritmuri latino.. ai o noua ocazie de a te bucura din plin de viata venind la Romanian Salsa Festival organizat de Asociatia Afrolatino la Mamaia si Vama Veche ntre 4-10 august 2008.
Lectii de dans de la instructori celebri, fete superbe, petreceri pe plaja, show-uri incendiare, muzica live pe toate le vei gasi la acest eveniment unic pe litoralul romanesc.
Cele mai bune perechi de dansatori de salsa din tara vor concura pentru a merge la Campionatul Mondial de Salsa organizat n Statele Unite de catre cel mai important promotor al acestui dans n lume ALBERT TORRES prezent la festival si de aceasta data. Asadar, miza e pe masura evenimentului : perechea castigatoare va pleca n Orlando Florida sa reprezinte Romania. Vino si tu sa sustii perechea favorita la finala concursului, parte dintr-un spectacol de clasa care va avea loc la Cazinoul din Mamaia, in seara de vineri 8 august 2008.
In aceeasi seara te vei bucura si de un concert impresionant de cuban music sustinut de formatia EL CAIMAN pentru prima oara in Romania - in cadrul unui spectacol de neuitat unde vor evolua pentru tine vedete ale dansului din toata lumea EDWIN RIVERA coregraful lui Jennifer Lopez; LOS PAMBOS cel mai renumit grup de dansatori de salsa din estul Europei; PABLO si DIANA campioni ai Spaniei la salsa cabaret ; PAPA RUMBA dansator si coregraf originar din Cuba, promoter al muzicii, culturii si dansului traditional cubanez; MUNDO LATINO cea mai faimoasa scoala de salsa din Turcia.
Si pentru ca vrem sa dansezi pana dimineata la petrecere, muzica va fi asigurata de doi DJ foarte apreciati n lumea salsa DJ Mehmet Ceyhan din Turcia si DJ Udia din Dubai.
Daruieste-ti o seara de neuitat, vino la mare, lasa-te n voia muzicii de calitate si danseaza cu noi pe ritmuri latino .
Intrarea este libera!
Pentru detalii accesati http://www.romaniansalsafestival.com sau http://www.afrolatino.ro


Postat pe 30 Iulie 2008 15:29
Provocator Sper sa ajung si eu in aceasta perioada in Mamaia. Mi-ar placea sa dansez si eu pe ritm de salsa..
greatexpectations
Postat pe 4 August 2008 16:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Party again! B'ESTFEST Summer Camp 2011 12 De la: Freya__ 23 Iunie 2011 18:21
Concert Meloterapie Gheorghe Iovu la CJT 1 De la: Marcel_D 7 Mai 2013 23:08
"ORGANIC - FEST"2011,ed.a 8-a 2 De la: eladaela 17 Februarie 2011 11:07
superstitii pt perioada craciun-revelion 1 De la: vuvuzela 29 Decembrie 2010 03:54
Program Conferinte EzotericFest 10-13 Nov 2011 ed VII 1 De la: Marcel_D 4 Noiembrie 2011 11:35
Setari Cookie-uri