Romanian Salsa Festival 2008

Concert de muzica din Cuba si coregraful lui Jennifer Lopez la Mamaia, pe 8 August!
Vrei sa-ti faci prieteni, vrei sa uiti de griji si sa te simti bine in vara asta dansand pe ritmuri latino.. ai o noua ocazie de a te bucura din plin de viata venind la Romanian Salsa Festival organizat de Asociatia Afrolatino la Mamaia si Vama Veche ntre 4-10 august 2008.
Lectii de dans de la instructori celebri, fete superbe, petreceri pe plaja, show-uri incendiare, muzica live pe toate le vei gasi la acest eveniment unic pe litoralul romanesc.
Cele mai bune perechi de dansatori de salsa din tara vor concura pentru a merge la Campionatul Mondial de Salsa organizat n Statele Unite de catre cel mai important promotor al acestui dans n lume ALBERT TORRES prezent la festival si de aceasta data. Asadar, miza e pe masura evenimentului : perechea castigatoare va pleca n Orlando Florida sa reprezinte Romania. Vino si tu sa sustii perechea favorita la finala concursului, parte dintr-un spectacol de clasa care va avea loc la Cazinoul din Mamaia, in seara de vineri 8 august 2008.
In aceeasi seara te vei bucura si de un concert impresionant de cuban music sustinut de formatia EL CAIMAN pentru prima oara in Romania - in cadrul unui spectacol de neuitat unde vor evolua pentru tine vedete ale dansului din toata lumea EDWIN RIVERA coregraful lui Jennifer Lopez; LOS PAMBOS cel mai renumit grup de dansatori de salsa din estul Europei; PABLO si DIANA campioni ai Spaniei la salsa cabaret ; PAPA RUMBA dansator si coregraf originar din Cuba, promoter al muzicii, culturii si dansului traditional cubanez; MUNDO LATINO cea mai faimoasa scoala de salsa din Turcia.
Si pentru ca vrem sa dansezi pana dimineata la petrecere, muzica va fi asigurata de doi DJ foarte apreciati n lumea salsa DJ Mehmet Ceyhan din Turcia si DJ Udia din Dubai.
Daruieste-ti o seara de neuitat, vino la mare, lasa-te n voia muzicii de calitate si danseaza cu noi pe ritmuri latino .
Intrarea este libera!
Pentru detalii accesati http://www.romaniansalsafestival.com sau http://www.afrolatino.ro


Postat pe 30 Iulie 2008 15:29
Provocator Sper sa ajung si eu in aceasta perioada in Mamaia. Mi-ar placea sa dansez si eu pe ritm de salsa..
greatexpectations
Postat pe 4 August 2008 16:53

Recomandari

SubiectMesajeUltimul Mesaj
Program Exersari Qigong Taijiquan Timisoara 2011 FRQ1De la: Marcel_D 7 Septembrie 2011 13:22
Let's party!1De la: lemmonade 9 Mai 2011 14:06
CINE SUNT VINOVATII??11De la: ratuscaceaurata 12 Februarie 2012 19:46
cutremur in Romania?16De la: Ciresica 3 Martie 2010 05:38
WORKSHOP-URI DE PSIHOSEXOLOGIE SI PSIHOTERAPIE1De la: CLINICAAQUAMARIN 23 Octombrie 2009 13:51
Setari Cookie-uri