Fiecare femeie casatorita vrea o viata de familie cat mai linistita, mai armonioasa, mai fericita. Dar cum sa nu te superi, cand spiritele se infierbanta in urma interventiei "binevoitoare" a soacrei, a fratelui, etc..??? Ce sa faci ca rudele bagacioase sa nu mai afecteze linistea familiei tale ? Parerea mea este ca trebuie sa-i "pui la respect " pt.ca in familia ta sa domneasca armonia, linistea... Voi, doamnelor ce parere aveti ??? PS. Nu ma intereseaza parerea domnilor... ![]() ![]() | ||
sophia1971 Postat pe 17 Septembrie 2008 19:14 | ||
---|---|---|
cred k ai dreptate! familia ta pe primul loc......pe urma ceilalti (daca mai incap ![]() | ||
audrey Postat pe 29 Septembrie 2008 21:55 | ||
el are o sora si mama atat,din respect pentru el le respect si pe ele dar le evit la maxim ca suntem incompatibila ![]() | ||
Postat pe 8 Octombrie 2008 01:08 | ||
eu am noroc de o soacra nota 100 si de 2 cumnate la fel , Cand mi-am cunoscut soacra el nu era cu mine am plecat la ea la londra singura fara sa -o cunosc macar ,cu toate ca suntem de nationalitati diferite m-au acceptat din prima .ii multumesc lui Dumnezeu ca am avut acest noroc. | ||
yavrum Postat pe 8 Octombrie 2008 11:02 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
sa lupt pentru relatie? | 56 | De la: bluedsi 18 Martie 2009 15:55 |
vrea sa ma vada facand sex cu altul | 92 | De la: Ioana007 27 Aprilie 2009 19:00 |
as vrea sa ascult parerea domnilor... | 320 | De la: Ioana007 1 Mai 2009 09:03 |
sex...in afara dormitorului!!:-> | 79 | De la: superbus 31 Ianuarie 2009 17:12 |
"AI GRIJA CE-TI DORESTI ..PT. CA S-AR PUTEA SA TI SE-NTAMPLE..." | 33 | De la: reyya 29 Ianuarie 2010 16:06 |
Sănătos la pieptul mamei
Utilizarea excesivă a internetului, informațiile false și cyberbullying-ul, principalele riscuri la care pandemia îi expune pe copii și părinți
Sondaj: Peste jumătate dintre persoanele cu diabet declară că le este greu sau foarte greu să vorbească cu cei apropiați despre hipoglicemie
Studiu: Cum a fost afectată viața profesională și personală a femeilor în timpul pandemiei