Sexul pana la casatorie..

Ce faci, Coman?
Asa-i ca pe kudika ai avut mai mult succes?
sweetface
Postat pe 23 Decembrie 2008 11:11
Mi se pare de a dreptul comic ceea ce faci, dragul meu virgin hiperlucid i att de raional... Adic s deschizi topicuri peste tot prezentndu-i decizia mrea i ateptnd...ce? Confirmri pozitive ale gestului tu care, la urma urmei are ceva de...tragedie greac, n el? Chiar ai nevoie de sprijin n a-i ndeplini "misiunea"?
cor
Postat pe 23 Decembrie 2008 19:22
Dragul meu "Laureat_III_rd", tu esti sigur ca esti real?
Esti minunat!!! Dar dincolo de candoarea si puritatea intentiilor tale, da-mi voie sa-ti spun ca astazi, putine fete mai apreciaza alegerea pe care ai facuto tu. Personal, consider ca aceste motive sunt gresite. Ce spuneai ca vrei sa eviti?....gelozia si motivele de discutii dupa casatorie? Pai scumpule, o persoana geloasa pe trecutul celuilalt, e o persoana cu probleme. Nu spune nimeni ca trebuie sa zbori din floare in floare, dar, la varsta ta, barbat fiind, ai nevoie sa traiesti anumite experiente care te ajuta sa te maturizezi.
Poate as fi inteles daca ai fi luat aceasta decizie in asteptarea unei persoane speciale care sa trezeasca in tine sentimentul iubirii, dar asa...?
Si apoi mai e un aspect....., unul mai putin poetic, dar care poate lovi crunt....ELEMENTUL SURPRIZA - care uneori ar pute fi neplacut. Cu alte cuvinte, eu cred ca TREBUIE verificata "compatibilitatea" inainte de casatorie.

Dar acestea sunt doar parerile mele... tu fa ce crezi ca e mai bine pentru tine.
Apropos... ai ramas la aceeasi convingere?
Ella34
Postat pe 24 Decembrie 2008 13:35
Va doresc tuturor, sarbatori fericite si un calduros La multi ani.Asta nu o sa va faca cine stie ce fericiti, dar veti descoperi totusi, ca fericirea exista, si este in fiecare dintre noi.
Ioana007
Postat pe 24 Decembrie 2008 16:01
Buna,sincer nu stiu daca mi-ar place un barbat (care sa nu stie nimic,din pdv sexual)si parerea mea este ca daca vor invata impreuna,peste un timp vor fii curiosi sa vada cum e si cu alta/altul.Personal zic ca m-ar enerva sa am pe cineva care nu stie ce sa-mi faca (fara sa am nimic cu nimeni)LA MULTI ANI TUTUROR

Postat pe 31 Decembrie 2008 02:34
De ce te-ai enerva draga mea?Tu te-ai nascut invatata?>
Ioana007
Postat pe 31 Decembrie 2008 07:51
hai sa va zic ceva..citesc de mult pe acest forum,nu am postat..mi-a atras atentia titlul subiectului si sincer nu am avut rabdare sa-l citesc pe tot pt ca nu am nimic cu pers care l-a deschis.bvo tie, daca tu asa consideri,vei gasi si pers potrivita pt tine.


dia88 hai sa-ti zic un secret..mai citeste o carte si mai invata putin(eventual ia o carte de dreptul familie, ca presupun ca nu-ti trecea prin cap sa te uiti) si dupa aia da-ti cu parerea.da?o casatorie NU SE ANULEAZA IN TIMP DE 30 DE ZILE IN CAZ CA TE RAZGANDESTI.. CI RAMANE VALABILA SI DACA NU O MAI VREI TREBUIE SA TE DUCI SA DIVORTEZI CU TOATA PROCEDURA ca si cum ai fi facut-o dupa 14 ani..so..mai invata..sau mai bine te lasam in prostia ta, ca poate te gandeai sa faci asa

si pt ANAKIN..nu vad legatura in a face sex sau nu cu profesia ,mai ales de a fi judecator..sa inteleg ca vrei judecatori de 40 de ani si cu experienta sexuala vasta??
un judecator nu iese judecator asa simplu, e supus la un examen, trebuie sa aibe experienta in domeniu, interviu, test psihologic..asa ca nu vbi fara sa stii si toti au dreptul la o sansa...poate tocmai el nu va fi la fel de corup ca alti mosi de la tribunal
sizzla
Postat pe 31 Decembrie 2008 14:05
buna! in primul rand s vrea sa iti spun FELICITARI! si ca ceea ce ti-ai propus tu inseamna in primul rand ca esti un baiat serios si profund! e o kestie rara, n-are rost sa o mai comentam acum~! dar e o trasatura nobila asta oricat ar dauna sanatatii !
ce voiam sa iti spun eu! ca prima mea iubire tot asa a fost! practic asa am fost amandoi! si asta inseamna IUBIRE !!! primele gesturi de tandrete, de la prima oara cd faci dragoste si pana la cea din urma oara....TOT! scrisorile declaratiile, filmele preferate dar si sexul si descoperirile pe acest plan ! cam asta inseamna dragostea sa te formezi dupa omul iubit...dupa nevoile trupului lui, si tot asa! deci am facut-o amandoi pt prima oara, si ne-am iubit atat de mult incat incepusem sa presimt cand ii este dor de mine, sa simt cand ii este foame cd are nevoie de sex, cd ar vrea sa stea cu prietenii si tot asa! despre acest unic Om pot sa spun cu adevarat ca l-am IUBIT! despre restul nu stiu ! nu mai sunt asa sigura! si cred ca foarte multora le-am atribuit din calitatile primei mele iubiri! acum pot sa spun cu mana pe inima ca asa ceva este FFFF RAR si nici nu cred ca o sa mai intalnesc:).
iti doresc sa iti gasesti cat mai curand jumatatea!
lamultani!
ps. iti recomand o carte si stiu ca exista si filmul..! asta...asa in asteptare ...multa bafta
fleur_de_lis
Postat pe 31 Decembrie 2008 18:07
sunt de acord cu Sophia :Laureat draga, eu, cred ca tu ai o vointa de ...fier. BRAVO TIE..
dar eu iti spun ca, vointa este echilibrul dintre: a dori ceva cu adevarat, a cugeta, a planui si a indeplini ceva, adica, a traduce in fapte ceva la care tu tii fff.mult.

iti doresc mult succes...

Dar vreau sa-ti mai zic ceva :e posibil ca din cauza faptului ca tu te abitii de la sex sa ai pe parcursul vietii probleme ( disfunctii erectile, etc.) cunosc un caz chiar in familia mea! Asa ca gasesteti cat mai repede o partenere de viata!
Bafta multa!
danielakaty
Postat pe 1 Ianuarie 2009 02:02
De la: sizzla, la data 2008-12-31 14:05:37si pt ANAKIN..nu vad legatura in a face sex sau nu cu profesia ,mai ales de a fi judecator..sa inteleg ca vrei judecatori de 40 de ani si cu experienta sexuala vasta??
un judecator nu iese judecator asa simplu, e supus la un examen, trebuie sa aibe experienta in domeniu, interviu, test psihologic..asa ca nu vbi fara sa stii si toti au dreptul la o sansa...poate tocmai el nu va fi la fel de corup ca alti mosi de la tribunal


Nu cred ca am spus undeva ca m-ar interesa activitatea/experienta lor sexuala, ceea ce am scris eu un post se refera la cu totul altceva care se numeste experienta, plus ca am spus ca prefer ca sa fie o conditie minima de varsta pentru a putea discerne si a da sentinte. Si nu m-am referit la cei care pot sa fie numiti magistrati dupa 10 ani de profesie juridica, ci la absolventii de Institut, care sunt total rupti de realitatea juridica, ca sa nu spun ca nu stiu sa faca o apreciere corecta.
Ceea ce ma deranjeaza insa este ca imi atribui lucruri pe care nu le-am spus. Nu te grabi sa spui ca nu stii ce vorbesc atat timp cat nu stii sa citesti, si mai ales nu poti sa intelegi ceea ce citesti.
anakin
Postat pe 1 Ianuarie 2009 12:42
nu cred ca in postul tau ai amintit de ceva in legatura cu, sa zicem, cuvintele-cheie "institut de magistratura" sau ca te referi la o anumita categorie de licentiati in drept, ci ai zis in general.
probabil ca tu nu stii sa trimiti mesajul corect, sa folosesti codul corect, ca receptorul sa inteleaga ce transmite emitatorul..nu spune ca altii nu stiu sa citeasca si sa inteleaga, cand tu nu te faci explicit/a
tu, din fericire ai inteles mesajul meu
sizzla
Postat pe 1 Ianuarie 2009 15:38
Exista un conflict de interpretare intre virginitate si experienta.Uneori virginitatea, este considerata ca o unitate de masura a prostiei, pentru ca un om virgin, nu are experienta, si din aceasta pricina, in mod sigur, lucrurile nu merg bine intr-o relatie, unde cineva trebuie sa fie initiatorul.Daca partenerul barbat considera ca partenera lui trebuie sa aiba mai multa experienta in domeniul sexual, asta pe noi nu ne deranjeaza si nici macar nu ne doare, cu atat mai putin cu cat nu-l afecteaza pe viitorul sot.Ii dorim sa poarte coarnele cu distinctia inocentei si sa fie fericit pana la adanci batraneti.
Ioana007
Postat pe 1 Ianuarie 2009 17:09
De la: Ioana007, la data 2008-12-31 07:51:31De ce te-ai enerva draga mea?Tu te-ai nascut invatata?>
nu m-am nascut invatata,si pe mine m-a invatat cineva dar e diferenta in a te invata cineva si a invata amandoi unul de la alltul,adica sa nu stim amndoi nimic.Tocmai de aia mi-am zis parerea personala,nu am jignit pe nimeni,am zis doar ca eu nu as avea rabdare cu un barbat care nu stie nimic el,dar mai sa ma invete si pe mine..de ce te-ai sifonat asa?

Postat pe 1 Ianuarie 2009 20:42
De la: sizzla, la data 2009-01-01 15:38:16nu cred ca in postul tau ai amintit de ceva in legatura cu, sa zicem, cuvintele-cheie "institut de magistratura" sau ca te referi la o anumita categorie de licentiati in drept, ci ai zis in general.
probabil ca tu nu stii sa trimiti mesajul corect, sa folosesti codul corect, ca receptorul sa inteleaga ce transmite emitatorul..nu spune ca altii nu stiu sa citeasca si sa inteleaga, cand tu nu te faci explicit/a
tu, din fericire ai inteles mesajul meu


"Sa fim seriosi... a fi judecator nu are de a face cu multe lucruri pe care le stii tu acum, si eu personal nu mi-as dori un complet format din cei care nu cunosc viata si toate laturile ei, ca sa nu spun ca nu mi-as dori sa am parte de judecatori sub 35 de ani - din pacate, multi devin judecatori fara sa stie cum se motiveaza o intampinare sau un apel, asa incat nu imi fac iluzii ca pot sa inteleaga si articolele unei legi."

Exact asta am scris eu. Arata-mi te rog unde am pomenit ca imi doresc judecatori cu experienta sexuala vasta???
Am spus ce nu imi doresc, si am completat ca devin judecatori unii care nu stiu cum arata o actiune. Printr-o simpla deductie, puteai sa iti dai seama ca nu m-am referit la cei care au vechime juridica, ci la aceia care nu au profesat niciodata, dar au devenit magistrati.. si cum magistrat nu devii prin nastere, ci dupa absolvirea insitutului, lucru pe care oricare component al sistemului juridic il stie, atunci e clar de ce nu m-am facut deloc explicit mai ales pentru profanii care se baga in seama, insa intentia mea nu era sa le explic de ce ziua are 24 de ore.
Aaaa, sa nu uit... daca, din ceea ce am scris eu tu ai inteles ca eu imi doresc niste satiri pe post de judecatori (cu care probabil am facut si orgii, nu?) si niste mosi corupti la tribunal (pfff, ce imaginatie poti sa ai, am vazut ca sunt mai multe judecatoare, dar alea nu sunt corupte ci stau mai mult bete si dupa aia ies imediat la pensie), inseamna ca la asa ceva te-ai gandit cand ai citit. Imi pare rau ca te dezamagesc, dar nu asta am scris si nici ce ti-ai imaginat tu nu am vrut sa spun.
anakin
Postat pe 1 Ianuarie 2009 20:54
cel ce a deschis topicul se referea ca e virgin si continua sa fie asa pana la casatorie, apoi printre altele a scris si ca are ca tel in viata sa devina judecator..,iar tu i-ai taiat-o direct, cu experienta( nu cea sexuala), fara sa aibe legatura cu ce il framanta pe el cand a inceput subiectul..asta am vrut sa zic..ca nu avea rostul sa-i mai zici de profesie cand el poate e framantat in legatura cu virginitatea.
si oricine poate avea dreptul sa spere..ca va ajunge ceva...acelasi tel il am si eu in viitor,pt ca sunt anul 3..daca la 20 de ani nu mai putem spera, atunci cand?
sizzla
Postat pe 1 Ianuarie 2009 21:20
Atunci, hai sa te intreb eu, si fara malitiozitate, dar din curiozitate:Tu esti draga mea virgina?
Ioana007
Postat pe 2 Ianuarie 2009 08:53
sizzla, nu i-am taiat-o deloc, intreaba-l si vezi daca o mai are...
si apoi, daca vrei sa devii magistrat, nimeni nu te opreste - cel putin dintre noi, cei de aici- insa imi doresc sa stii cum se numesc procedurile de baza in cazul unui dosar. In cazul in care nu stii, o sa ai parte de avocati proveniti din fosti judecatori si care cunosc mult mai bine decat tine si dosarul si colateralele, si e posibil sa ai surprize neplacute. Am vazut un caz cu o judecatorita tinerica ce a evacuat sala din cauza surprizelor.
anakin
Postat pe 2 Ianuarie 2009 10:58
ioana, esti penibila..postezi mult si prost.cred ca iti imbogatesti cunostintele consistent daca stii asta..
si anakin, da , ai dreptate..si unde invat eu studentii sunt avertizati sa invete mult pt ca altfel vor ajunge in fata si vor trebui sa vorbeasca si se vor face de ras..e vba de cine se simte pregatit pt o astfel de meserie..nu cine e inconstient.
sizzla
Postat pe 2 Ianuarie 2009 13:42
si ca offtopic, nu stiu daca ati vazut interviu la tv cand noii parlamentari au fost intrebati cate feluri de legi sunt (adica 3) si sa le numeasca..si bineinteles..ca nu au stiut..(unii stiau asa vag) si ei sunt cei care le fac si care au o putere in stat..deci ce sa mai vbm..
sizzla
Postat pe 2 Ianuarie 2009 13:46
Faptul ca eu sunt penibila si blonda(de fapt sunt bruneta si cheala), este offtopic.Si nu sunt virgina.(topic).Topicul insa suna astfel:
"Sexul pana la casatorie".Spunand ca esti studenta, si refuzand sa raspunzi la o intrebare, care nu-ti putea produce decat insomnii,mi-ai raspuns de fapt la intrebare.Iti multumesc.Iar in ce priveste "obraznicia", sincer am fost curioasa, si puteai sa dai un raspuns, care sa nu sune asa de...intepat. Nu stiu ce inveti la facultate, dar vreau sa-ti spun ceva, chiar daca tu ai sa respingi cele scrise, ca fiind periculoase ,mai ales ca vin de la o femeie proasta ca mine.
"Vorbele sunt capcane pentru cei care nu sunt atenti la semnificatiile cuvintelor.Poti pune intrebari care sunt sau par neutre in ce priveste raspunsul, dar care te manipuleaza fara sa stii catre raspunsul adevarat.Este asemenea hartiei de turnesol.Invata sa te stapanesti si sa controlezi situatiile neasteptate, nu lasa ca aceste situatii sa te stapaneasca pe tine.Asta daca vrei ca judecata ta sa nu fie pripita.Dixit."
Ioana007
Postat pe 2 Ianuarie 2009 17:08
Foarte mult conteaza experienta ta sexuala, mai ales, daca doresti ca si viitoarea ta sotie sa fie virgina. Cum o s-o dezvirginezi? sau cu ce ? sunt multe intrebari la care trebuie sa-ti raspunzi singur, si sincer tu cu tine, ti-e frica de fapt de o apropiere fizica cu o fata, vezi sa nu-ti placa mai mult apropierea fizica de un baiat, ai grija !!! Nu este o lauda ca esti virgin la 22 de ani, dar nici o tragedie . . . daca nu practici masturbarea care poate deveni dependendentza, probabil ca iti este greu sa rezisti!
acuario
Postat pe 3 Ianuarie 2009 08:51
sizzla, cel care a deschis acest topic, a aprut n zilele de 9 i 10 septembrie, i gata, dei a spus c v-a da i alte argumente, amnunte, bla, bla, i acum apari tu, foarte revoltat, scuze, dar eu n-a vrea s am probleme cu legea i numai tu i el s fii disponibili, asta n cazul n care el sau tu chiar existai, sau suntei persoane diferite i ca sex, i bla, bla, i acum ca offtopic, noii parlamentari nu au cum i de unde s le tie pe toate, aa fiecare cetean din Romnia ar putea s se simt jignit c parlamentarii habar n-au nimic, despre fiecare profesie din Romnia, pot s-i pun 100 de ntrebri din 100 de domenii i s te uii ca pisicu-n calendar, tu s fii bun n ceea ce faci, cea mai bun, , pentru legi i alte alea exist comisii de specialitate,ct despre topic mi rezerv dreptul s-i pun nete ntrebri decoltate musiului, dac mai apare
casperphantom
Postat pe 3 Ianuarie 2009 09:33
NIMIC NU SE INVATA LA ,UNDE AI MAI ADUS SI SCUTIRE MEDICALA.AM UN FRATE LA FEL CA TINE SI ARE ACUM 46 DE ANI. ATEAPTA SI ACUM SA GASEASCA ,"PEPENELE COPT SI ROSU" ,DAR FARA SA-L CUMPERE SI SA-I TAIE CAPACUL.
MULT NOROC,NE MAI AUZIM.
dili
Postat pe 13 Ianuarie 2009 08:02
NIMIC NU SE INVATA LA "FARA FREGVENTA",UNDE AI MAI ADUS SI SCUTIRE MEDICALA.AM UN FRATE LA FEL CA TINE SI ARE ACUM 46 DE ANI. ATEAPTA SI ACUM SA GASEASCA ,\"PEPENELE COPT SI ROSU\" ,DAR FARA SA-L CUMPERE SI SA-I TAIE CAPACUL.
MULT NOROC,NE MAI AUZIM.
dili
Postat pe 13 Ianuarie 2009 08:05
Buna Laureat. Asa cum ai cerut iti ofer parerea mea de femeie tanara si proaspat casatorita. Eu si sotul meu nu am asteptat nici casatoria noastra, si nici unul pe altul. Adica ambii am avut parteneri inainte. Alegerea ta nu mi se pare gresita sau corecta, e alegerea ta, asa cum noi am decis pentru noi. Ce vreau sa zic e ca pe noi nu ne-a afectat absolut deloc existenta partenerilor anteriori. Nu am fost si nu o sa fiu niciodata geloasa pe trecut, asa cum nu sunt geloasa nici pe orice alta femeie pentru ca am incredere in el si el are incredere in mine si nu e gelos, sau nu am avut discutii pe tema asta. Ceea ce nu inteleg foarte bine sunt motivele tale. A fi diferit de ceilalti, chiar daca pentru tine e important, mi se pare un motiv foarte slab pentru a face o alegere. Acum 50 de ani cei care alegeau sa faca sex inainte de casatorie erau cei diferiti ... Dovada respectului cum au zis multi inaintea mea se face in relatie nu inainte de ea, iar intre oameni normali nu apar discutii pe tema asta. Nu trebuie nici sa te sperii ca nu o sa te descurci, sau ca poti avea probleme daca incepi o casnicie virgin, doar ca s-ar putea sa nu fii asa apreciat pe cat crezi. Tu ce vrei ? Daca vrei o virgina si reusesti sa gasesti una la varsta ta care sa corespunda criteriilor tale de maturitate, f bine, caz in care vei fi si apreciat, dar ce se intampla daca te indragostesti de o femeie cu experienta? Nu te vei putea casatori cu ea din cauza asta, ceea ce dai tu ca motive pentru alegerea ta ii vor fi imputate ei ? Ca nu si-a respectat viitorul partener, sau vei fi gelos pe cel dinaintea ta ? Si vorbind ca o femeie matura, cu experienta, iti spun ca inainte de sotul meu, daca m-as fi indragostit de un virgin, nu ar fi fost nici o problema, as fi inceput o relatie cu el. Dar, nu i-as fi ridicat o statuie pentru ca e virgin, nu ar fi fost o chestie extraordinara, pentru ca omul in sine e ceva extraordinar, nu a fi facut sau nu sex. In nici un caz nu as fi asteptat 2 sau 3 ani de relatie si convietuire (pe care ii consider necesari inainte de casatorie) sa facem dragoste si ar fi fost alegerea lui daca accepta asta sau nu. Oricum, avand in vedere ca nu ai o relatie serioasa, momentan iti faci probleme degeaba. In viata deciziile le iei in momentul in care esti confruntat cu problema respectiva. Ce iti recomand e sa judeci fiecare situatie in momentul in care apare, nu sa pornesti cu o idee fixa si sa-ti inchizi astfel unele din caile de alegere.

Noroc !

kitty2008
Postat pe 13 Ianuarie 2009 10:54
TE FELICIT SINCER!!!!
Recunosc ca si eu sunt virgina,desi am 28 de ani!!!Poate parea ciudat si de neconceput ca pana la varsta asta sa nu-ti incepi viata sexuala ,dar principiile mele m-au determinat sa raman asa pana la casatorie...Urmeaza in cateva luni sa ma casatoresc si prietenul meu e DEOSEBIT de incantat din acest motiv.Mentionez ca si el e virgin...si are 29 de ani!:)
Pare imposibil???Nu este...credeti-ma!E purul adevar si daca cineva il contesta,e numai problema lui ,nu si a noastra!:)

Succes in continuare ..in abstinenta si crede-ma,o fata MATURA si SERIOASA te va aprecia asa cum meriti si iti va fi recunoscatoare pentru efortul tau!
Un mic secret: orice se invata in viata...iar sexul...ne-am nascut cu el in sange:) deci nu-ti face o problema din asta...gandeste-te putin cum ai venit tu pe lume?nu in urma unui act de iubire?pai vezi? "Ne-am nascut cu el si din el":)

Bafta in continuare si nu pleca urechea (ochii) pe toate descurajarile astea banale:)
onutz1506
Postat pe 20 Ianuarie 2009 15:47
De la: onutz1506, la data 2009-01-20 15:47:36TE FELICIT SINCER!!!!
Recunosc ca si eu sunt virgina,desi am 28 de ani!!!Poate parea ciudat si de neconceput ca pana la varsta asta sa nu-ti incepi viata sexuala ,dar principiile mele m-au determinat sa raman asa pana la casatorie...Urmeaza in cateva luni sa ma casatoresc si prietenul meu e DEOSEBIT de incantat din acest motiv.Mentionez ca si el e virgin...si are 29 de ani!:)
Pare imposibil???Nu este...credeti-ma!E purul adevar si daca cineva il contesta,e numai problema lui ,nu si a noastra!:)





O intrebare: Dar cum v-ati gasit fratilor..?
Ati dat anunt la ziar: " virgin cu principii tepene, caut virgina fara ganduri pacatoase inainte de casatorie..!"...???
Ella34
Postat pe 20 Ianuarie 2009 16:00
hmmm...am citit si eu .....si am ramas surprinsa...am vazut si eu parteneri care s-au casatorit virgini si dupa jumate de an au divortzat pt k nu s-au potrivit sexual...de chestia asta ati auzit??si ink cva ...la barbati e periculos sa nu faci sex pana la 29 de ani...chiar il crezi??...mi se pare aiurea sincer...
i0anna4u2
Postat pe 20 Ianuarie 2009 16:49
De la: Ella74, la data 2009-01-20 16:00:56
De la: onutz1506, la data 2009-01-20 15:47:36TE FELICIT SINCER!!!!
Recunosc ca si eu sunt virgina,desi am 28 de ani!!!Poate parea ciudat si de neconceput ca pana la varsta asta sa nu-ti incepi viata sexuala ,dar principiile mele m-au determinat sa raman asa pana la casatorie...Urmeaza in cateva luni sa ma casatoresc si prietenul meu e DEOSEBIT de incantat din acest motiv.Mentionez ca si el e virgin...si are 29 de ani!:)
Pare imposibil???Nu este...credeti-ma!E purul adevar si daca cineva il contesta,e numai problema lui ,nu si a noastra!:)





O intrebare: Dar cum v-ati gasit fratilor..?
Ati dat anunt la ziar: " virgin cu principii tepene, caut virgina fara ganduri pacatoase inainte de casatorie..!"...???


Probabil ca s-au intalnit la Adunarea Posesorilor de Cosuri Anonimi, si s-au placut la prima vedere...
anakin
Postat pe 20 Ianuarie 2009 19:22
Oameni buni nu va insurati virgini! de barbati vorbesc....viata voastra sexuala va fi un dezastru pentru inceput si merita oare sa va casatoriti din dragoste ca sa ajungeti intr-un timp mai mult sau mai putin indelungat sa divortati pentru ca nu va potriviti la pat????
pentru unii parteneri viata sexuala conteaza f mult,poate lega sau destrama cupluri...mai bine vedeti "cu ce se mananca" inainte sexul decat sa divortati din "nepotrivire de caracter"...
inteleg ca unele femei vor sa se marite virgine,dar de ce isi doresc barbatii acelasi lucru?din experienta stiu ca femeile vor barbati cu experienta,sentimentele pot ramane intradevar aceleasi dar de ce sa sufere biata femeie fiinda el nu e in stare sa faca treaba?
in tineretea mea ,cand mi-am inceput viata sexuala,am avut un prieten virgin,ca si mine si ghiciti ce s-a intamplat..dezastru...cand ma cuprindea focul si pe mine se termina brusc....Ce folos ca l-am iubit 5 ani daca nici sexul nu era cum trebuia?La inceput am trecut peste pt ca il iubeam,el era soarele meu,dar mai tarziu am inteles ca mai e nevoie sa ma simt si eu bine langa el,ca nu erau suficiente doar sentimentele...cu timpul am inceput sa nu-i mai suport atingerile stangace si nici sa-i povestesc intruna despre ce-mi doresc...Dupa 5 ani am zis :stop!Altul....si mi-am intalnit sotul....
asa ca mai bine experimentati inainte,barbati,si pe urma vedeti ce vi se potriveste si ce va leaga,in afara de sex,bineinteles...
Roxxynela
Postat pe 21 Ianuarie 2009 15:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
daca aveti inima deschideti 11 De la: yavrum 14 Ianuarie 2009 12:13
Nu mai am chef de sex. HELP! 104 De la: criss69pcl 22 Ianuarie 2009 15:33
Si e si gravida 3 De la: tutankhamon 24 Aprilie 2009 12:34
ati fost vreodata infiorator de singuri de ziua voastra? 176 De la: moment31 6 Noiembrie 2009 20:54
Ziua magica in care am fost mireasa 8 De la: micki23 20 Februarie 2009 01:40
Setari Cookie-uri