Gata, de azi incep ! Mi-am luat intr-adevar carnita in geanta, si putin cascaval, sa nu ma plictisesc de carne. In fond sunt 3 mese consumate la birou. Cu apa iar am o problema, pentru ca eu daca beau o cana de apa pe zi e.... super bine. Dar mi-am tras sticla de 2l langa mine de azi sper s-o termin pana plec acasa. Multumesc pentru sustinere. Va pup pe toate, sunteti foarte dragute si va multumesc tuturor ca sunteti aici si pentru mine :-*
|
||
|
72lonely Postat pe 12 Martie 2010 13:11 |
||
|---|---|---|
|
72, ai luat si cascaval...zici? asa disociata mai zic si eu,ia si niste sticksuri..ca..cascavalu' ala e obtinut prin fermentatie, si sa nu te lesine la stomac... |
||
|
iasomia Postat pe 12 Martie 2010 13:25 |
||
|
:)) si eu ma dusesem la culcare tot de foame emmma aseara la aceasi ora, dar tot m-am mai invartit prin casa , am mai stat la tigari cu viitorul sot , am mai vb cu el , nu mai stiam cum sa fac sa adorm :)) , dar a trecut si noaptea asta , cine ma pune sa stau treaza pana la ora 2 noaptea!!! lonely ai sa vezi ca se poate , bravo ca ai inceput , inceputul este cel mai greu ! eu m-am obisnuit de parca de o viata asa mananc! pupivi fetele, la multi ani caty ! |
||
|
|
||
|
stelutika Postat pe 12 Martie 2010 13:37 |
||
|
Iasomia, m-ai speriat. Am crezut ca n-am voie cascaval, dar m-am linistit. Sigur ce-am luat eu e cu mult mai putin de 100 gr. Sunt doar 2 feliute mici. Am mai convins o colega sa ma urmeze. Asa ne vom impulsiona una pe cealalta. Desi sunt noua aici, imi permit si eu sa-i urez La Multi Ani lui caty. |
||
|
72lonely Postat pe 12 Martie 2010 13:48 |
||
|
eu chiar am vrut sa te sperii,da' vaz ca n-ai pricipit... 72, cascaval doar in perioada de "branzeturi".... |
||
|
iasomia Postat pe 12 Martie 2010 16:11 |
||
|
azi mancai la turcu' neshte chestii bune rau... vinete umplute cu carne de vita, da' nu tocata, doar taiata cuburi, asa... si-o salata picanta... rosii, ceapa, ardei iute si patrunjel verde, date prin mixer, cu ulei si zeama de lamaie... nebunie... dolofancelor, eu nu urmarii care ce-nfuleca, asa ca nu va luati dupa mine... dati-i inainte-acolo cu fripturi cu cascaval, nene... |
||
|
zambil Postat pe 12 Martie 2010 16:54 |
||
| si mie imi place carnea ca si tocatura taiata cubulete......si carnea pt sarmale o dau prin sita mare rau,imi place carnea s-o simt...nu pasta... | ||
|
iasomia Postat pe 12 Martie 2010 17:04 |
||
|
ETAPA I - 2 saptamani � CARNE - fara restrictie de cantitate, gatita fara ulei (gratar, frigarui, friptura la cuptor, fiarta)-inclusiv peste si organe � MEZELURI - fara restrictie de cantitate � OUA - 1/ZI � BRANZETURI FERMENTATE -telemea, cascaval, branza topita-100g/zi CONDIMENTE : lamaie fara restrictii, sare, boia, piper , condimente din plante, cimbru, marar , patrunjel, mustar (moderat, fara zahar) INTERZIS: hrean, ceapa, usturoi, miere de albine INDULCITORI ARTIFICIALI: CICLAMAT, ASPARTAM, ZAHARINA EFFORT FIZIC - echivalent cu 5 km/zi: mers pe jos, 15 min. gimnastica/zi Tinem diete diferite iasomia? |
||
|
72lonely Postat pe 12 Martie 2010 17:05 |
||
|
Lonely, si eu tot cascaval mancam, dar nu mai mult de 100 g. Eu zic, ca este ok! Bafta multa! |
||
|
emmma Postat pe 12 Martie 2010 18:41 |
||
| emmma...mancai ? ca doar tu nu ai terminat etapa I nici tu ...parca ..adica mai poti manca...sau ai mai gresit cu ceva , ..:) | ||
|
stelutika Postat pe 12 Martie 2010 20:18 |
||
| scuza-ma!mananc! mai am pana duminica! | ||
|
emmma Postat pe 12 Martie 2010 20:34 |
||
| stelutika, merge treaba? cand termini prima etapa? | ||
|
emmma Postat pe 12 Martie 2010 20:50 |
||
|
si cate kg ai dat jos? |
||
|
emmma Postat pe 12 Martie 2010 20:52 |
||
| emmma am dat 5 kg jos de cand m am cantarit ultima oara si prima etapa o termin duminica , deci luni intru in etapa a 2 a .of ! | ||
|
stelutika Postat pe 12 Martie 2010 22:37 |
||
deabia astept o salatica cu rosii si castraveti ..si salata verde cu ridichi ...si n-am voie sa pun ulei de masline deloc ????????????????????????????
|
||
|
stelutika Postat pe 12 Martie 2010 22:59 |
||
pui iaurt! ce daca! ii mai bun!
|
||
|
fleurdelis Postat pe 12 Martie 2010 23:01 |
||
|
Pai inseamna ca intram in etapa a 2-a impreuna Super! Acum chiar ca ne sustinem reciproc |
||
|
emmma Postat pe 12 Martie 2010 23:23 |
||
| nu mananc lactate deloc , inafara de lapte si unt , n am mancat niciodata dar sper sa pot si fara ulei de masline daca nu am voie ! da emmma ne sustinem , cum sa nu ! am cam ajuns la saturatie si cu carnea dar merg inainte asta este , ce sa fac daca nu imi place cum arat si acum imi este si foame :( | ||
|
stelutika Postat pe 12 Martie 2010 23:26 |
||
pai du-te la culcare!!! Pe mine ma tine fiu-miu treaza la ora asta, ca altfel as fi dormit dusa acum
|
||
|
emmma Postat pe 12 Martie 2010 23:28 |
||
| nu pot sa dorm acuma :((mai fumez o tigara si mai beau o limonada sau un pahar de apa, dar asta este | ||
|
stelutika Postat pe 12 Martie 2010 23:29 |
||
sunteti siguri k se poate slabi doar asa eu una nu cred si eu imi doresc sa slabesc foarte mult dar fara efort si exercitii nu faci nimic
|
||
|
garbo101863 Postat pe 13 Martie 2010 00:56 |
||
Uite, i-a exemplul lui Stelutika! Ea a slabit pana acum mai mult de 5 kg in mai putin de 2 saptamani, si din cate stiu nu face sport. Nu-i asa iubita? Se poate slabi, binenteles, important e sa ai vointa! Binenteles, ca daca ai timp, e bine sa faci sport. Te ajuta mai mult! |
||
|
emmma Postat pe 13 Martie 2010 11:34 |
||
da emmma ai dreptate . nici un sport nimica , doamne maica domnului , pai ce eu in liceu 4 ani de zile mi am luat ca am nu stiu ce boala , ca sa nu fac sport=)) mama lui de sport, si oricum la un pic de efort, de exemplu maxim 5 minuteeee, imi este foarte rau , am incercat sa fac fitness si m-a dat instructorul afara din sala si mi a zis in veci sa nu mai fac ! si nici nu imi place ...cred ca singurul lucru care l-as mai face ar fi alergatul incetisor asa dar pt asta trebuie timp frumos si caldut , nu zapada de afara care e , si nici cainii si frigul :) asa ca .... FARA SPORT:d:d:d:d .... mai am o zi fara asta si pap castraveti si rosiiii ....iuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
||
|
stelutika Postat pe 13 Martie 2010 12:03 |
||
| iarasi pauza pe form | ||
|
stelutika Postat pe 13 Martie 2010 23:36 |
||
|
...pai....e week-end! Stelutika, spune-mi ce papi tu maine? Eu abia astept sa mananc un pomelo!!!!!
|
||
|
emmma Postat pe 14 Martie 2010 13:35 |
||
| mi am luat si eu pomelo ieri din kaunfland , deabia astept sa pap, si portocale si ciuperci mi am luat , avem voie ciuperci ? rosii , morcovi, castraveti , morcovi,portocale mere :)) telina , varza, ardei ... deci ...avem voie ciuperci ? ca eu mi le am luat sa le fac pe gratar ..iami iami | ||
|
stelutika Postat pe 14 Martie 2010 15:25 |
||
|
nu stiu daca avem voie ciuperci, dar nu cred ca e o problema daca le mananci, ca nu au multe calorii. Eu zic, ca poti manca linistita! ce de bunataturi ne asteapta.......
|
||
|
emmma Postat pe 14 Martie 2010 16:49 |
||
da
|
||
|
stelutika Postat pe 14 Martie 2010 20:09 |
||
| spuneti-mi va rog si mie aceasta dieta mai manuntit!merci mult... | ||
|
garbo104824 Postat pe 14 Martie 2010 21:12 |
||
hello emmma ce ai mancat? am papat ciuperci pe gratar , cu salata de rosii si castraveti ... pomelo si o salata gretoasa din morcov, varza, telina .rosii si castraveti
|
||
|
stelutika Postat pe 15 Martie 2010 17:07 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| mariana39 | 7 | De la: pik_nik 21 Iunie 2009 20:49 |
| dieta lui catalin crisan | 1 | De la: garbo258769 9 Ianuarie 2012 12:23 |
| UN OUTLET LA INDEMANA ORICUI | 1 | De la: bellamy 5 Ianuarie 2011 09:20 |
|
|
||
| Topikul oamenilor cinstiti si sinceri | 2 | De la: Roxxynela 13 Aprilie 2010 17:52 |
| Dansul ritmic ajuta la silueta | 1 | De la: IOANIDE 13 Februarie 2012 02:06 |
Bursele elevilor cresc din anul școlar 2026-2027, iar cele sociale rămân și în vacanțe
România se pregătește să discute despre limitarea rețelelor sociale pentru copiii sub 13 ani
Ministrul Educației anunță o posibilă nouă formulă de calcul pentru plata cu ora, din 2027
Directoarea Colegiului Caragiale cere reformă reală în educație: „Haideți să facem ceva!”