un sfat

Pisoias, vine primavara.Te invit la o partida de vorbe rostite sub clar de luna, pe acoperis.
Ioana007
Postat pe 18 Februarie 2009 09:57
De la: dienutza, la data 2008-03-16 00:55:02cum va fi viata mea?
Povestea noastra incepea acum 5 ani...eram in vacanta dupa primul an de facultate, si l-am cunoscut pe el...un barbat mai mare ca mine cu 8 ani, nu mi-a placut de el la inceput..pe parcurs m-am indragostit de el atat de tare incat nu puteam sta fara el nici macar 2 zile, dupa primul semestru din anul 2 de facultate m-am mutat cu el(m-am transferat la distanta), statea singur...imi placea sa ii fac mancare, sa ii calc, sa fac orice pe el il bucura...ne-am casatorit dupa 2 ani, dupa care totul a inceput sa se schimbe: sa fie rece cu mine, sa ne certam din toate nimicurile(ma jigneste si nu mai vorbeste cu mine cu zilele,zice ca eu sunt vinovata pt tot ce lui nu ii iese cum trebuie), incearca sa stea cat mai mult timp fara mine(acum are o scuza , se duce la casa pe care mama lui i-o construieste), am gasit vreo 2 mesaje dubioase,plus un abonament pe numele lui la care raspunde o femeie....oare sunt eu prea geloasa?sau chiar si-o fi gasit pe altcineva.... ?o cunostinta mi-a spus ca a auzit ca sotul meu ma inseala....oare acesta sa fie motivul comportamentului lui, certurilor noastre? sau eu sunt vinovata ca ii arat ca il iubesc prea mult si ii fac toate poftele?el imi zice ca vrea un copilas...am fost de acord cu el dar nu am ramas insarcinata pana acum...ma gandesc ce fac dupa ce fac un copil....cum va fi viata mea dak ma despart de el?dak raman si fara copil?(mama lui nu ma suporta si ar fi in stare sa imi ia si copilul)cum sa fac sa il prind inainte sa facem un copil impreuna?mama mi-a zis sa mai astept cu copilul, dar el nu vrea sa auda asa ceva...ce sa fac?




cand un barbat fuge de o femeie si o mai si acuza de tot ce e rau pt. el..atunci clar are pe cineva...incearca sa discuti cu el..comunicarea conteaza fffmult
micki23
Postat pe 20 Februarie 2009 02:00
Spalati rufele si pe urma, limpeziti-le.
Ioana007
Postat pe 20 Februarie 2009 16:10
Sincer, nu cred k e o idee buna sa faci un copil. Canicia ta nu e pe roze si un copil mai tare ar complica lucrurile. Fa-ti curaj si vezi cum stau treburile de fapt intre tine si sotul tau. S-ar putea sa fie un proces dureros dar mai bine acum decat mai tarziu. Daca are amanta, ceea ce cred k e posibil, deja problema ta e alta. Daca nu are, oricum relatia vostra trebui sa treaca printr-o revolutie, sa se transforme, sa tragi un semnal de alarma si sa vezi care e pozitia lui. Mult noroc!
annya_852004
Postat pe 30 Martie 2009 15:55
Mai mult observ ca sotul tau te face la psihic intr-un mare hal. Te acuza de toate relele care i se intampla lui, orice merge rau in relatia voastra e din cauza ta, ti-a sapat grav increderea in tine, in propria judecata si in fortele tale, nu te respecta si nu te doreste. Esti dependenta psihic de el(nu stiu cum stau lucrurile financiar) si dependenta ta se va accentua pe masura ce el iti va sapa respectul de sine. Tu vei deveni si mai submisiva si mai docila si el cu atat mai mult te va desconsidera. Nu as vrea sa pun etichete care mai rau iti fac, dar nu te vad rupandu-te de el, si, ca o slaba varianta de compromis incearca sa fii mai independenta, mai rece chiar, mai putin servila si disponibila, asa, in cadrul casniciei, consecvent pe o perioada mai mare si vezi cum reactioneaza. Nu te agata de gesturi mici (am vazut ca ai tendinta de a-ti linisti sufletul cu mici detalii care sa iti justifice faptul ca nu iei nici un fel de atitudine si care sa-ti infirme temerile - ex:accepti oarecum ideea sotului ca esti geloasa, chiar nebuna, pentru ca e o ideea mai tolerabila, mai putin dureroasa in forul tau interior decat ideea ca nu te mai iubeste si te inseala). Cum spuneam nu te agata de gesturi mici, urmareste aparitia unor schimbari persistente (ideea e sa inceapa sa te vada cu alti ochi, femeie nu copil, sa nu mai stea asa linistit ca este cu sacii in caruta si nu ar putea in veci sa te piarda).Daca nu apare nicio schimbare...ori iti faci curaj sa te impui si sa pleci, ori mergi la un psiholog, ori ramai in starea asta si iti accepti fara sa te mai plangi restul zilelor gri din viata ta. Multa putere!
annya_852004
Postat pe 30 Martie 2009 16:45
Nu astepta schimbarea numai de la el.Schimba-te si tu.
Ioana007
Postat pe 12 Aprilie 2009 07:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
singuratate 60 De la: tutankhamon 13 Iulie 2009 02:18
,,Mami, divorteaza!"- ,,Caut linistea!"-Divortul nu inseamna liniste 30 De la: guineverre 19 Decembrie 2008 09:18
de la ce varsta poti lua viagra? 7 De la: lilianastoica22 9 Februarie 2009 09:26
ce ascunde cererea de prietenie??? 587 De la: ameno 9 Aprilie 2011 22:29
cred ca am nevoie de ajutor 465 De la: pitzi 7 Mai 2009 09:22
Setari Cookie-uri