Celebrul m-a inselat sau nu...?

Celebrul m-a inselat?

Salutare, sa va dati o parere, m-a inselat prietena sau nu...
(El 40 si de ani , directorul firmei, firma mare, sotie si o fiica acasa)
(Ea buna , frumoasa si cu un spectaculas cupa c la sutien)

- Cu ceva timp in urma m-a inselat prietena, ea sustine acum sus si tare ca nu.

CUM A INCEPUT:

- S-a angajat la o firma si la scurt timp 5 - 6 luni am observat un comportament ciudat , a inceput sa fie mai atenta la felul cum arata si cum se aranjeaza, si un decolteu generos cand pleca la munca, am intrebat intrebat fireste ce se intampla si mi-a spus ca eee se aranjeaza pentru ea...
- Mergand deseori sa o iau de la munca sau trecand pe acolo inopinat am obdervat ca aproape de fiecare data era un domn la tigara cu ea si mereu isi schimbau comportamentul cand apaream. Am intrevat-o ce e cu respectivul daca e ceva intre ei, a negat.
- Mi se pare cel putin normal si de bun simt ca atunci cand ai iubit si ai petrecut timp cu o persoana dar acum nu mai vrei nu mai simti nimic, sa te desparți sa onorezi acele clipe si sentimente nu sa le calci in piciore dormind , culcandute si petrecand timp cu acea persoana in continuare si la munca sa te freci cu sefu' ca iti vorbeste frumos si iti face cadouri.

Despartirea

- Dupa ceva timp se desparte de mine isi face bagajul si pleaca(stateam impreuna de cca. 2 ani)
- Inca o iubeam si am hotarat sa nu renunt si sa incerc sa o recuceresc.
- Dupa 2 saptamani de la despărțire am observat ca are un telefon nou pe care nu si-l permitea cum ar fi acum cel mai nou/scump samsung/iphone... a spus ca e cadou si nu e treaba mea...
- Nu am urmarit-o niciodata doar am mai vorbit pe mes./tel. Si ne-am mai si intalnit. A negat ca ar avea vreo relatie sau altceva.
- O data intr-o joi sau miercuri mi-a spus clar ca in weekend-ul ce urmeaza sa nu o sun. Nu am sunat-o.

Ne impacam

- Dupa 2 luni , 2 luni jumate ne impacam. Toate bune si frumoase numai ca dupa cum era normal urmau intrebari: unde ai fost? Ce ai facut? Ce a fost cu weekend-ul ala...?
- Abonamentulul pe care-l folosea era pe numele meu si pe vremea aia factura venea însoțită de desfasurator (numere apelate, mesaje date), un nr. Imi atrage atentia, o intreb e vorba de ala ? El iti facea cadouri bla bla? Nu nu si nu. Ok
- Dând pe google o cautare dupa respectivul nr. De tel. Imi apare numele si poza directorului firmei.
- Pusa in fata dovezilor evidente nu a mai negat a spus ca el e cel cu cadourile doar ca de ficare data cand o intrebam ceva de el si ce s-a intamplat devenea f. Violenta in discurs. Ceea ce evident era maxim de enervant. I-am spus ca fac scandal , a zis sa stau linistit ca el nu are nici o vina ca ea s-a "dat" la el si si daca nu ar fi asa oricum a raspuns la avansurile lui ca nu cred ca e vreun barbat destul de nebun sa cheltuiasca o gramada de bani pe fundul uneia cu care e convins ca nu-i va merge...
- I-am cerut sa-si dea demisia, nu a vrut.
- I-am cerut sa inapoieze telefonul , nu a vrut ca e cadou si e al ei.
- M-au apucat nervii si i-am spart telefonul, a doua zi i-am spus ca il înlocuiesc cu un alt model (mai scump) nici nu a vrut sa auda, am zis ok iti iau acelasi model dar alta culoare, clar nu a vrut sa auda...
- La 2 , 3 saptamani dupa împăcare a zis ca s-a organizat un teambuilding, am zis ok dar merg si eu, a spus ca merg doar cei din firma. Atunci chiar am luat foc si nu s-a mai dus dar propunerea de a merge a fost jignitoare oricum.
- Mi-a spus mereu ca nu a fost plecata cu el nicaieri niciodata, o singura data a luat-o cu masina si a dus-o acasa dupa o petrecere de firma la un restaurant.
- Tipul de fiecare data cand o luam de la munca conducea f. Violent, depasiri imprudente fortari etc. Sa se vada ca e ofticat sau nu stiu ce era in capul lui , ba chiar iese pe aratura pentu a ocoli semafoare.. A intrebat-o o colega de-a ei care era cu noi in masina ce are ala de ce face asa si ea i-a raspuns: eee toti sunt la fel!
- Dupa ceva timp începusem sa uit, sa nu ma mai intereseze asa tare subiectul, poate il mai deschideam din cand in cand, rar, dar aveam parte de acelasi comportament destul de violent , sa nu mai discutam si gata.

DECLIC

- Acum ceva timp a trebuit sa plec din tara pentru 2 saptamani, am fost extrem de uimit cand a inceput cu telefoane si crize de gelozie, ce fac acolo de ce nu raspun imediat la telefon etc.
- Atunci mi-am dat seama ca ii era frica sa nu pățească exact ce făcuse ea , sa o insel . Bineinteles ca mi-au revenit amintiri neplacute si neelucidate.
- Din cauza asta subiectul, acum dupa __ ani a devenit destul de actual, certuri pe ce s-a intamplat atunci.
- Spre deosebire de atunci , acum o separare ar fi dificila asa ca comportamentul ei s-a schimbat a inceput sa jure ca nu a fost nimic , ca doar ii placea ca o baga in seama, ca a vazut un papagal care-i facea cadouri... si chiar e dispusa sa faca un test poligraf.
- Si acum eu vreau sa aflu adevarul cu orice pret.

Detalii
- toata treaba sa intamplat cu ceva ani in urma, destui.

Firma se afla la iesire din București inspre Branesti, Numele firmei incepe cu A. Numele lui incepe cu D. Numele ei incepe cu C.
- Asta asa poate recunoaste cineva personajele are ceva detalii si ma scuteste de plata poligrafului .

De spus ar fi mult mai multe dar nu cred ca ar sta cineva sa citeasca o intreaga nuvela.

Ce credeti s-a culcat cu el sau nu?
garbo_501791
Postat pe 19 Februarie 2020 16:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Obiceiul - traditie sau NU ? 6 De la: tutankhamon 6 Iulie 2009 00:04
Iubirea ca o marfa ! La mezat ! 45 De la: dor72_ 12 Mai 2012 11:25
CE PARERE AVETI DESPRE TINERII ARTISTI??? 10 De la: Ioana007 29 Noiembrie 2009 13:32
ciclu neregulatt...ovare anovulatoare 1 De la: garbo_482131 31 Ianuarie 2018 10:34
Relatie intortochiata 48 De la: garbo331107 6 Iulie 2014 18:20
Setari Cookie-uri