Subiect real :)

Buna, tuturor.Titlul subiectului meu vine in urma faptului ca multe dintre topice contin subiecte, banuite a fi pentru trafic.Insa, problema mea -daca pot sa ii spun asa este reala si cer parerea voastra in ideea de a putea sa ma lamuresc pe deplin asupra unor anumite aspecte, care desi clare, mie-fire alaitica nu mi se par tocmai asa.
In urma cu un an, o prietena mi-a recomandat un var de al ei, foarte timid, insa potrivit pentru mine, care inca nu am reusit sa imi gasesc partenerul de viata.Mi-a dat si numarul lui, insa, bineinteles ca nu am facut nimic in aceasta privinta, necunoscandu - l nici macar din vedere.Am si uitat de el, pana in urma cu aproximativ 2 luni cand am zarit masina-punct de reper dat de ruda lui.Asta era intr-o sambata.Duminica, la biserica, in momentul in care a intrat, am avut un sentiment ciudat, l-am zarit si m-am gandit ca el ar putea fi baiatul,fapt confirmat ca i-am vazut si masina.In fine....Ne-am revazut la Biserica, l-am gasit pe facebook.Prin prisma conjuncturii in care l-am cunoscut, m-am gandit ca sunt semne ca in sfarsit sa ne cunoastem.L-am abordat pe facebook-unde altundeva?! A fost foarte surprins si bucuros ca l-am abordat, ca am spart gheata si am aflat ca ma stie de foarte mult timp, unde lucrez.Am inceput sa vorbim, conversatii foarte placute, pe diverse subiecte si paream a a merge inspre bine.Prima intalnire a survenit la o saptamana-o prima intalnire placuta pentru amandoi.Insa, de duminica am inceput sa am senzatia ca ceva nu e ok.Desi am vorbit, am simtit nevoia sa pastrez o distanta.Simteam in continuare ca ceva nu e ok.
Ca sa scap de neliniste, am initiat o discutie ca sa aflu care este parerea lui despre discutiile noastre.Mi-a spus ca ii plac, ca ii place sa discutam, insa nu trebuie sa fortam anumite lucruri si daca va fi sa fie, veni de la sine.Mentionez, de asemnea ca el parea mai entuziasmat de prietenia noastra si ca eu, nu am fortat nimic.
Parerea mea este ca acesta este un mod delicat de a pune punct la ceva ce nici macar nu a existat.Mirarea vine pe schimbarea brusca de atitudine-baiatul foarte interesat de mine la baiatul cu probleme sau stare emotionala instabila.
Va multumesc pentru timp si astept pareri!
garbo_476728
Postat pe 11 Octombrie 2017 15:49
Oamenii devin din ce in ce mai complicati si instabili din ceea ce vad in jur.Pe de alta parte, poate nu este pregătit pentru o relație, poate nu stie exact ce vrea de la viața, ar fi multe.
Insa asta nu e o scuza pt comportamentul lui atât de diferit, intr un timp atât de scurt.De la extaz la agonie, metaforic vorbind.Cu siguranta vrei sa pătrunzi in partea psihologică a chestiunii, insa eu te sfătuiesc sa treci peste, sa iti vezi de viata ta, cu un asemenea om indecis nu vei avea liniste.Azi e asa, maine nu vei sti cum va fi.Nu e usor.
Mult succes si nu iti pierde timpul ,uneori lucrurile sunt exact asa cum par, de .... Insa, dinspre asta, viața merge inainte! Multa bucurie!
Schmetterling
Postat pe 12 Octombrie 2017 07:14
''Insa, dinspre asta, viața merge inainte!''
Axl_R
Postat pe 12 Octombrie 2017 19:31
Ce te nedumereste, Axl?
Schmetterling
Postat pe 12 Octombrie 2017 22:21
Exprimarea:))))
MARILENA_25
Postat pe 14 Octombrie 2017 08:32
E un barbat slab, sigur meriti altceva mai bun! Bafta!
MARILENA_25
Postat pe 14 Octombrie 2017 08:33
Nu, o nedumereste ca nu-i pupata in fund pt. originea ei bozgoreasca si "inteligenta" nemaivazuta. Si in loc sa se rusineze de acest caracter infect, umflat cu aer comprimat, egoist, josnic, umbla pe forum, vorbind afectat si incorect gramatical ... Regina neincoronata a prostiei omenesti ...
garbo_023578308
Postat pe 14 Octombrie 2017 09:13
Nimic nu este întâmplator!
La “De ce?”, “cand?” si “pentru ce” doar Dumnezeu are raspuns... Lasa-L pe EL sa hotărască! Tu doar roagă-L sa fie voia SA si ai incredere ca ceea ce EL va așeza in viata ta este acel ceva de care tu ai nevoie! Știe EL mai bine ce e bun pentru fiecare dintre noi!
Tu trebuie doar sa ai răbdare si credinta!
ramonel13
Postat pe 14 Octombrie 2017 12:38
Va multumesc pentru raspunsuri! Posibil sa fie un barbat slab, posibil sa nu fie momentul pentru noi, sa spun asa.Ramonel 13, asa fac, in toate problemele si aspectele vietii, insa uneori imi mai pierd un pic din rabdare si speranta.Însa, ce este sa fie, va fi, important sa fie spre folos si să ducă la ceva bun si frumos.Schmetterling, bucuria e unul din scopurile mele, starea pe care vreau sa o am mereu, indiferent de situatie, multumesc pentru urare! Va doresc o zi frumoasa si multumesc înca o data!
garbo_476728
Postat pe 14 Octombrie 2017 13:25
Nu te-aș lăsa să mă pupi, nici măcar acolo, 308!
Axl_R
Postat pe 24 Octombrie 2017 08:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
viol 43 De la: reyya 7 Decembrie 2011 22:10
Ladies care este cel mai impresionant compliment pe care l-ati primit vreodata de la un barbat? 156 De la: charmelen 6 Septembrie 2013 19:33
DACA ARE SI NEVASTA SI AMANTA, DE LA MINE CE VREA? 741 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 09:47
invitatie SPEED DATING 1 De la: speed_date 3 Octombrie 2009 19:57
Care este diferenta intre o relatie de prietenie si una de dragoste? 104 De la: anisoaraf 7 Decembrie 2009 16:20
Setari Cookie-uri