|
Da, trebuie sa te respecti tu , ca sa fii respectat de cei din jurul tau.... |
||
|
cristina5 Postat pe 1 Februarie 2017 09:40 |
||
|---|---|---|
| Eu nu l-as numi atac de panica. El este stresat si va sugerez sa aflati cauza. Numai bine! | ||
|
CarmenTatiana56 Postat pe 1 Februarie 2017 11:50 |
||
|
Doreste sa se razbune , ?a facut ceva gresit si se simte frustrat sau vinovat ?Cineva il sfatuieste gresit ? Are o alta femeie ?Sint atacurile de panica reale ?Se afla in tratament medical ?(ia anumite medicamente ?) Acestea sint citeva drumuri , fa putin pe detectivul si urmareste unul din drumuri .Sigur are o problema si inca una pe care singur nu o poate rezolva . Inca un sfat daca am voie ?Razbunarea nu e ceva nobil , e doar dorinta de a distruge sau a lovi , de obicei nu dau asta inapoi , sau daca tot o fac poate fi precum o lectie din care poate invata ceva ! : : |
||
|
|
||
|
garbo_462542 Postat pe 2 Februarie 2017 21:23 |
||
| daca ar fi cum indemni tu, toate bolile ar fi autovindecabile si doctorii inutili..de vreme ce exista aceasta ramura a medicinei si se refera nu la reumatisme sau la arsuri stomacale ci la tulburari de personalitate, cred ca e pagubos pt suferinzi sa judecam babeste si sa le inducem ideea ca tulburarea lor e un moft reglabil in familie sau la biserica..nu e!.. | ||
|
danubia Postat pe 23 Martie 2017 16:12 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| un pic de ajutor | 14 | De la: koala 19 Noiembrie 2010 22:44 |
| Putin ajutor... | 15 | De la: Lidiaolteanu 30 Noiembrie 2010 15:46 |
| Despre indragosteala si...inapoi la punctul zero | 61 | De la: garbo174243 11 Aprilie 2011 04:45 |
|
|
||
| Femeia si barbatul | 15 | De la: moniq_ 19 Mai 2010 16:26 |
| Ce parere aveti despre barbatii care-si bat sotiile/prietenele? | 680 | De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:24 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună