Ce părere aveți despre esența de vindecare pe care Dr. Eric Pearl o împărtășește cu toată dragostea tuturor Oamenilor de pe Planeta.

http://www.thereconnection.com/
https://www.youtube.com/watch?v=64iQhG9fSDw&list=PLs_Nt3-riHHRl7WDnhyHS_hBVqVPwhl24&index=2
http://www.reconectarea.com/

GHEORGHITA
Postat pe 7 August 2015 17:37
Draga Gheo,cu riscul sa ma considere cineva cel mai sceptic om de pe planeta asta, tot ce am vazut eu aici este doar o afacere cu profituri grase incasate de cei din varful piramidei. "Vindecarea" este o sarlatanie bine pusa la punct care mizeaza pe naivitatea celor care apeleaza la asemenea strategii. Bineinteles, exista persoane care cred asa de zdravan in "procedurile" lor incat chiar se simt mai bine, totul fiind doar efectul psihologic al indobitocirii omului. Bineinteles ca si cotizeaza gras ca sa capete "vindecarea" promisa. Este alegerea ta daca vrei sa aderi la asemenea idei, pe mine nu ma atrage. Am vazut prea multe pana acum (de aceea ma lasa rece ideile, politica si strategiile lor) asa ca "a vinde castraveti la gradinar " la mine nu functioneaza.
angel_forever
Postat pe 31 August 2015 19:01


Scriu inca o data titlul pompos al topicului, ca sa nu uit vre-un amanunt, Doamne fereste !!!
"Ce părere aveți despre esența de vindecare pe care dr. eric pearl o împărtășește cu toată dragostea tuturor oamenilor de pe planeta." ?

Proasta. Foarte proasta parere am. Si despre tine la fel. Incult cum esti nici macar nu pui semnul intrebarii dupa ce scrii o intrebare, dar am pus eu... ! Nici macr sa scri cu litere majuscule un nume, nu stiai. Numele acestui excroc (nu singurul de pe planeta...), dr. Eri Pearl. Doctor... ? Ma faci sa rad, dar si trist in acelasi timp cand aud de asa prostii mari. Un adevarat doctor nu ar inva ta asa absurditati la nici o facultate de medina sau orice de unde sa iasa "uns ca doctor" si prin juramantul lui ca doctor, nu ar scrie despre o asa ineptie cum apare in titlu. Angel este o doamna, eu nu... asa ca adaug la ce a scris dansa "mizeaza pe naivitatea celor care apeleaza la asemenea strategii.", "mizeaza pe naivitatea si prostia, incultura si lipsa totala de inteligenta nativa si logica" celor care apeleaza la asemenea strategii. E... acum ca am scris parerea mea, ma simt mai linistit ! Si intre noi fie vorba, mama prostilor e intodeauna gravida, asa ca poate o sa gasesti si alte pareri pe aici.
barboneli
Postat pe 1 Septembrie 2015 07:43
"Reconectarea personala, proces unic in viata, consta, de fapt, in reconectarea cu Universul, fiind un proces care extinde conditiile evolutiei personale la toate nivelurile "


Pai mai `nea Gheorghita, spune-i la mutzuficiul ala de escroc, ca stecherul meu e in ordine si ma deconectez / reconectez cu universul fara probleme . La fel cred si sespre Barbo si Angel (cel putin), asa ca ...pa, keine interese.

Rotty
Postat pe 1 Septembrie 2015 14:09
Draga Rotty, ca bine zici. Si ma costa o gramada de bani reconectarea asta. Ca cei de la Electrica abia astepta sa le dai bani. Ca si alde profesorul asta atomic de altfel.

Draga Barbo, eu m-am straduit sa il avertizez pe Gheo ce il astepta dar fara a-l baga in aceeasi oala cu cei de la "reconectare" ca daca a intrebat inseamna ca are rezerve, asa ca hai sa nu-l judecam asa aspru.
angel_forever
Postat pe 1 Septembrie 2015 17:17


Nu draga angel, el n-a intrebat... ! Cum poti sa intrebi ceva fara sa pui semnul intrebarii ? Ha ? El a spus si stia ce spune, nu era nici beat nici adormit... asa sunt astia, "bate" apropouri. Are el un bacshish prin faptul ca difuzeaza ineptii din astea..... !
barboneli
Postat pe 1 Septembrie 2015 17:49
Draga Barbo, eu iar am impresia ca vorbesc limbi straine. N-am spus ca nu stia ci doar ca are rezerve, ceea cee nu-i rau. Bine ar fi sa asculte de "rezervele" alea si sa stea departe de asemenea specimene. Iar bacsisul esti liber sa i-l dai sau nu ca-i democratie.
angel_forever
Postat pe 1 Septembrie 2015 18:06


Ba sa-l judecam... daca tot e democratie !!! Nu ai observat emoticonul lui ? Sare ca un... ca sa ajunga sa aibe o aura pe capul lui... pentru asta are rezerve... sa tzopaie tot timpul... ! Ok, pentru ca tu esti o fata buna... il judec mai moale....
barboneli
Postat pe 1 Septembrie 2015 18:22
Am observat emoticonul lui ciudat, dar abia acum am citit descrierea lui personala si am ajuns la concluzia ca la varsta lui ar trebui sa se indeletniceasca cu lucruri mai de oameni intelepti, nu cu abureli frumos impachetate in haina seriozitatii. Iar faptul ca amesteca lucrurile sfinte cu cele profane ma face sa iti dau dreptate, ineptiile sunt la tot pasul.
angel_forever
Postat pe 1 Septembrie 2015 18:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dieta de slabit pe grupa de sange 1 De la: garbo213760 13 Iulie 2011 21:58
Top produse naturiste si cele mai bune cosmetice naturale ! 1 De la: nolix 25 Februarie 2012 17:49
Oboseala cronica! Organismul e in criza energetica? 2 De la: babycryss 13 Octombrie 2010 21:51
scanerul biofotonic 5 De la: babycryss 13 Octombrie 2010 22:05
in ce masura afecteaza sanatatea mentala a unui adult, jocul pe calculator? calculat 26 De la: Ciresica 13 Septembrie 2011 18:51
Setari Cookie-uri