Vreau sa ma mut cu ea

Salutare imi cer scuze de deranj, dar de ceva timp am o dilema vreau sa ma mut cu prietena mea din oras mai exact in brasov noi suntem din tecuci galati muncim dar nu stam impreuna vrem sa incercam sa plecam ca aici este un oras mic si uitat nai nici un viitor ea lucreaza ca contabila la o firma eu ca ajutor de bucatar lucrez 16-20 de ore pentru 9 mil. Am reusit sa pun cu ea o suma de bani deoparte mai exact vreo 50-60 mil si vrem sa plecam prin septembrie anul asta dar imi este foarte frica si mie si ei...daca nu o sa ne intelegem daca nu o sa ne descurcam acolo cu ea vorbesc de 2 ani si cateva luni de munca nu fugim dar ne este frica sa nu pierdem aceste joburi ca altele in acest oras nu gasim
garbo_404586
Postat pe 23 Iulie 2014 13:29
Nu Da cioara din mina PE aia de PE gard.
Cam asa facet voi.
vivacedonna
Postat pe 23 Iulie 2014 15:10
Daca mai pui multi de "daca" in fata , nu o sa faci nimic toata viata mai baiete.
Rotty
Postat pe 23 Iulie 2014 15:57
Stati acasa la voi .
garbo100385
Postat pe 27 Iulie 2014 03:13
586, prima conditie sa reusesti este sa incerci.
Daca asta vrei atunci asta faci, cu conditia sa iti faci setupul mental ca ai plecat deci esti bun plecat si cale de intors nu mai exista asa ca, no matter what, trebuie sa va descurcati. Si o sa va descurcati. Nu sinteti singurii in situatia asta.
quasaria
Postat pe 27 Iulie 2014 03:27
folositi vacanta ca sa va gasiti ceva de lucru in noul oras, si succes!
duchess1
Postat pe 27 Iulie 2014 03:58
zau?
Sa "toace banii" si pe urma sa se uite la stele?

586, dupa parerea mea ar fi bine sa incerci tu mai intai in orasul spre care tinzi(ai mai multe sanse sa-ti gasesti un job in sezonul asta), iar prietena ta sa ramana pe loc si sa-si desfasoare activitatea pana cand esti tu sigur ca va puteti stabili impreuna. Bineinteles, decizia va apartine ambilor insa tu ca "barbat" trebuie sa faci primul pasul cu anumite sacrificii si apoi sa-ti asumi raspunderea daca vreti sa fiti impreuna. Numai bine, fiind la distanta pe o perioada nedeterminata, vezi si ce se schimba in ceea ce simtiti unul fata de celalalt! si "daca" daca, nu devii dadaca, ramai numa' bucatar!
Succes si "mai vino(seara) pe la noi.....Ionele draga...!" ))
pitiTa_
Postat pe 27 Iulie 2014 08:35
O parere ! De ce nu va mutati impreuna, in Tecuci, orasul vostru si daca merge si prospectati locuri de munca nesezoniere in Brasov, atunci puteti s-o faceti ! Tu dragul meu, crezi ca in Brasov umbla ciinii cu covrigi in coada si cu job-uri la discretie ? Te inseli ! Si nu uita, tu ca ajutor de bucatar, ai mincarea asigurata, ceea ce nu este putin,iar faptul ca ati facut economii inseamna ca sinteti tineri de isprava .
Va doresc succes in tot ceea ce veti face !
garbo101291
Postat pe 27 Iulie 2014 08:44
Uite de aia imi place mie de Piti....e fata organizata dom`le. Cred ca suntem din aceeasi zodie...
Rotty
Postat pe 27 Iulie 2014 09:16
A mai spus cineva inainte , va luati concediu, mergeti la Brasov vedeti ce va gasiti de lucru.Puneti-va CV-urile pe site de recrutare. Oricum Brasovul este mult mai mare ca Tecuci si aveti mai multe oportunitati si sunt multe restaurante. Intr-un oras mai mare viata e ceva mai scumpa dar si salariile mai mari. Trebuie sa incercati, nu se stie niciodata ce-ti ofera viata cu conditia sa ai curaj. Succes.
garbo273075
Postat pe 27 Iulie 2014 09:21
varianta pasi marunti e mai simpla dar are mult mai multe sanse de nereusita. Dupa parerea mea cu 60 de mil puteti trai citeva luni acolo - deci eu as aborda altfel: sau la bal sau la spital, joi la ora 5 impachetam si plecam si de atunci sintem buni plecati! Ardem orice cale de intoarcere. Avem x bani - minimum pe zi e atit, deci avem x zile sa gasim de lucru, unul sau altul: ORICE salariu pt inceput.
Nu te mai uiti inapoi, nu daca si cu parca - va luati bocceluta si plecati, si 24 de ore din 24 va cautati de lucru. Din prima zi!

Curaj, eu am facut mutarea asta cu un copil mic - si n-am schimbat orasul, ci continentul.
quasaria
Postat pe 27 Iulie 2014 09:30
Q_uuu !!! Strigasem ieri dupa tine in restaurant sa te intreb ce-i aia Vegemite ? Cica-i de pe la voi. E bun ?
Rotty
Postat pe 27 Iulie 2014 09:51
Esti fericit, va iubiti .Daca aveti dragoste invingeti si muntii de probleme..Cum spunea si cineva pe aici, intr o vacanta prospectati terenul , acolo unde doriti sa va mutati...sa nu dati ,vorba aceea, vrabia din mana..aici de bine de rau aveti fiecare cate un job..In rest, ma bucur ca mai aflu de oameni care se iubesc si fac sacrificii reciproce pentru a fi impreuna...Va dorec succes!!!!
garbo_401523
Postat pe 27 Iulie 2014 10:28
Esti fericit, va iubiti .Daca aveti dragoste invingeti si muntii de probleme..Cum spunea si cineva pe aici, intr o vacanta prospectati terenul , acolo unde doriti sa va mutati...sa nu dati ,vorba aceea, vrabia din mana..aici de bine de rau aveti fiecare cate un job..In rest, ma bucur ca mai aflu de oameni care se iubesc si fac sacrificii reciproce pentru a fi impreuna...Va dorec succes!!!!
garbo_401523
Postat pe 27 Iulie 2014 10:28
De la: Rotty, la data 2014-07-27 09:51:12Q_uuu !!! Strigasem ieri dupa tine in restaurant sa te intreb ce-i aia Vegemite ? Cica-i de pe la voi. E bun ?


mie nu imi place. E o chestie rosie facuta cu drojdie si care pateaza tot si are un gust dubios si f f f puternic. Astia maninca vegemite in prostie, pe paine... eu... mai putin.
quasaria
Postat pe 27 Iulie 2014 10:53
Ok , eram curioasa. Merci. Dupa cum o descrii , ma bucur ca nu este si pe aici.
Rotty
Postat pe 27 Iulie 2014 11:09
nu e?
Ce bine de voi! Eu am tot timpul un borcan in bucatarie pentru partea familiei care o apreciaza.... ma feresc sa o ating ca daca se sparge tb sa zugravim iar casa.....
quasaria
Postat pe 27 Iulie 2014 11:40
Deci o sa stiu ce s-a intamplat daca zici ca esti in renovari .
Rotty
Postat pe 27 Iulie 2014 11:46
mutate-va impreuna fara sa plecati din oras. nu vindeti pielea ursului din padure.......
pirania_1960
Postat pe 27 Iulie 2014 11:50
oricum sint in "renovari"... ne impartim cateii acum!
Si nu numai.
quasaria
Postat pe 27 Iulie 2014 12:20
De la: Rotty, la data 2014-07-27 09:16:24 Uite de aia imi place mie de Piti....e fata organizata dom`le. Cred ca suntem din aceeasi zodie...Error1=)) eu sunt "la granita" dintre jungla si virgo.

de asta am eu "probleme cu pusu' virgulelor"!
pitiTa_
Postat pe 27 Iulie 2014 12:54

Mai, nu mai "vindeti gogosi" ca ma infuriati!Baiatul spune cum/cat creste "aluatu'"!
Te(n)cu(r)ciul, este un oras mic si ca suprafata si ca populatie, media de varsta este peste 46 de ani, invatamantul "la pamant"...da s-au desfiintat
CAP-urile (ca peste tot) si, au inflorit pepenariile, si campurile cu legume si fructe modificate genetic. Din asta traiesc oamenii, din munca cu ziua in bataia soarelui. Cei de la oras, au cate o banca(in parc) o gogoserie, un chiosc cu suc expirat, si multe depozite cu materiale de constructii, si, si mai multe Xeroxuri, in rest, toti se invart in jurul cozii(la obor sau ocol..na) si asteapta sa vina o rupere de nori sa-i mai inunde sa poate face si ei baie ca tot omul si sa primeasca titlul de sinistrati.:(Baza puterii de cumparare sunt, tot pensionarii, si aia, vai "de budele" pe care le au. Deci, saracie lucie. De unde joburi bine platite daca "toate sunt palite" ca soarele si mana au grija? In munca taranului sau a oraseanului, lucrator cu ziua? voi stiti ce indrugati cand va spuneti parerea?
Hai ca au si o sectie de bulioane si una de bors de putina na, ca uitam de ele.....


Mai "Ionele"maica, cunosc zona(de-o dusa si-o venita in fuga) si tot ce se invarte in jurul cozii pe la voi....na, ca suna la usa! o fi venit cineva in control sau sa ma ia la ..."maruntis" in pnm
pitiTa_
Postat pe 27 Iulie 2014 13:20
eu nu stiu ce importanta are cum e orasul din care vor sa plece... probabil e mai important ala in care vor sa ajunga?! :-)
quasaria
Postat pe 27 Iulie 2014 13:48
Q, ceva nu bate aici. Care e motivul pt care vor sa plece intr.UN oras in care nu au nimic, dintr.unul in care au totul?
vivacedonna
Postat pe 27 Iulie 2014 13:51
De la: garbo273075, la data 2014-07-27 09:21:52A mai spus cineva inainte , va luati concediu, mergeti la Brasov vedeti ce va gasiti de lucru.Puneti-va CV-urile pe site de recrutare. Oricum Brasovul este mult mai mare ca Tecuci si aveti mai multe oportunitati si sunt multe restaurante. Intr-un oras mai mare viata e ceva mai scumpa dar si salariile mai mari. Trebuie sa incercati, nu se stie niciodata ce-ti ofera viata cu conditia sa ai curaj. Succes.
Sigur ca da sa-si ia si cortu' cu ei, ca tot mananca multa ciocolata cu ro.M! Zau asa?
Oare nu conteaza micile detalii?: cazare, cheltuieli, indrumare, cunoasterea zonelor functionale.....etc.pana gasec un job?
Pleaca asaaaaa"foaie verde s-o lalea, am venit la "casa ta" ! primeste-ma.....ei!?


Ce nu se stie, ca peste tot in tara asta s-au schimbat multe?......
pitiTa_
Postat pe 27 Iulie 2014 13:54
viva, nu tb sa aiba totul o explicatie, cred ca ti-am mai zis :-)))))
Daca pui degetul pe harta si vrei sa traiesti acolo - si vrei suficient de mult - aia e...

piti - exact. Foaie verde si o lalea. E chestiunea de determinare. E greu, nu imposibil. Poti sa traiesti oriunde in lumea asta, daca esti suficient de convins ca asta vrei.
quasaria
Postat pe 27 Iulie 2014 14:05
De la: quasaria, la data 2014-07-27 13:48:42eu nu stiu ce importanta are cum e orasul din care vor sa plece... probabil e mai important ala in care vor sa ajunga?! :-)


Cum, nu are? tie, ti-a fost usor cand ai plecat?
Te-au primit cu bratele deschise, zau? La ce "nivel", cine?M'da, ti-ai pus degetul pe harta! de cate ori pana ai ajuns unde esti acum? erau alte harti atuncea, le-au modificat si pe alea inte timp.....De ce sa explice alt motiv ca vrea sa plece, decat cel pe care-l are?
Temerile si semnele de intrebare sunt la tot pasul....si daca in locul unde sunt acum puteau sa-si atinga scopul comun ca apoi sa-l duca mai departe prin intermediul castigului din joburi, cu siguranta nu-si doreau sa plece.
Eu cred ca se gandesc la intemeierea unei familii, si ce urmeaza dupa!
si le dau dreptate daca se gandesc la sensul de-a le crea un viitor mai bun copiilor lor, fara chin si lipsuri sacrificandu-se ei acum (de tineri) Hai "madamelor" =)) incurajati-l/ii! spor!
pitiTa_
Postat pe 27 Iulie 2014 14:28
mie, da.
Mie intotdeauna imi e usor sa plec. Imi e mai greu sa ramin. E o chestiune nativa, probabil.

Nivelul... a fost cam acelasi. Si eu le dau dreptate.
quasaria
Postat pe 27 Iulie 2014 15:14
Buna ,sunt mai experimentata in viata si as vrea sa iti spun din experienta mea ,ca acasa nu-I nicaieri ,nu e un sfat ca e greu sa dai sfaturi ,dar ti-as sugera sa ii consulti pe parintii tai si pe ai ei inainte de a lua o decizie ,mult bine in ceia ce vrei sa faci si fa ce iti dicteaza inima
garbo_399974
Postat pe 27 Iulie 2014 16:03
Gresit. Acasa, e acolo unde te simti acasa.
vivacedonna
Postat pe 27 Iulie 2014 16:49

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
aventura 13 De la: michelle_ 12 Iulie 2011 22:39
MA SIMT SINGURA.- MI-AS DORI UN SFAT DIN PARTEA DVS. 76 De la: Iulia_Pop_1 13 Iulie 2013 01:13
Ce parere aveti despre barbati? 399 De la: garbo174243 14 Mai 2011 16:11
boala secolului 21.... 71 De la: Axl_R 30 Septembrie 2012 16:09
Ce se mai intampla prin Moldova?? 28 De la: Iryna_Iry 10 Ianuarie 2013 21:10
Setari Cookie-uri