as avea nevoie de un sfat va rog

Draga mea spui ca nu i-ai gresit cu nimic si te-a lovit ... te va mai lovi si va gasi diverse motive sa se justifice, esti tanara incearca sa iti faci viata langa cineva care sa te merite.
gaga1970
Postat pe 25 Ianuarie 2014 09:28
Iubirea adevarata este indelung,rabdatoare.Atunci cand iubim pe cineva cu adevarat nu-l abandonam la prima gresala.Incercam sa intelegem ce sta in spatele acestiu impuls de moment.Singuri ,nu cred ca sunteti in masura sa descoperiti asta.Cereti ajutor unui specialist,mergeti impreuna,implicati-va impreuna.Daca episodul se mai repeta,s-ar putea sa nu mai fie nimic de facut.
garbo_389291
Postat pe 25 Ianuarie 2014 09:42
asa este la tinerete in special daca esti o femeie mai,,,,,,intelegi cu puseuri de gelozie.nu toate relatiile merg,divorturile se tin lant,in general pierdem din spiritualitatea casatoriei si a familiei pentru o ambitie sau o placere mai accentuata dar care dureaza cateva minute.imi permit cu scuzele de rigoare,un sfat mai deosebit,in special ca ,recunosti ,,a-ti avut si perioade mai bune.incearca ritualul cu lumanarea,o rugaciune spre divinitate,pentru ca voi ,tineretul,credeti sau nu,mai exista inca metode malefice ex,farmece.nu pierzi nimic,doar pretul unei lumanari pe care faci semnul crucii,simbolic,si o numesti sa-i fie lui d-zeu.nu te speria,este o metoda de a-ti contacta ingerul pazitor. seara cand te pregatesti de somn,aprinde lumanarea si spune divinitati problemma ta,in cazul de fata,sa-i deschida mintea iubitului tau,si sa-l descarce de rau.idem si pentru tine..o stingi si te culci.incearca sa-ti amintesti visul.nu te descuraja din prima,mai incearca.poti trimite si o poza cu voi ,mai recenta,la marcut2@yahoo.com,poate pot spune mai multe
marcone
Postat pe 25 Ianuarie 2014 10:16
NU
MARILENA_25
Postat pe 25 Ianuarie 2014 10:20
buna,,eu iti pot spune doar parerea mea ,,pune distanta intre voi ,,pt un timp ,,paote fi luni de zile si vezi ce -tiu aduce ziua de maine,vorbiti la tel ,,va puteti intalni la o cafea ,,dar nimic mai mult doar pt un timp ,,nu-l judeca si nu-i reprosa nimic. dar nu ii oferi mai decat atat, si vezi care sunt sentimentele tale pt el dupa cateva luni si asa vede si el ce sentimente are pt tine,,,va fi greu ca zici ca-l iubesti dar poate se va merita asteptarea ....in acest timp fiecare cu ale lui si asa viata iti va arata ce va fi ,,asta as fi facut eu .
dmnalaura
Postat pe 25 Ianuarie 2014 10:34
Mai degraba un psihiatru. Nu este normal sa iti pierzi memoria si ratiunea in urma consumului de alcool. E adevarat, conteaza cantitatea de alcool ingerata, dar in niciun caz nu este admisa ca scuza pierderea ratiunii pana la tentativa de sinucidere. In anumite boli mintale simptomele pot fi declansate de consumul de alcool. Nu vreau sa crezi ca este o jignire, ci pur si simplu cred ca ar trebui sa isi faca un consult, ca sa elimine aceasta ipoteza. Este un subiect destul de sensibil acesta, in conditiile in care societatea romaneasca stigmatizeaza bolnavii psihic. Pentru siguranta ta, a lui si a celor din jurul vostru ar trebui sa incerci sa ii propui aceasta solutie, cu toate ca este putin probabil sa fie receptiv la aceasta propunere.
Elle2011
Postat pe 25 Ianuarie 2014 10:44
este posibil ca el sa consume ceva etnobotanice sau pastile in combinatie cu alcool? m-a facut sa ma gandesc la asta faptul ca ti-a luat banii din portofel (poate ca sa-si mai cumpere stimulente)si a avut un comportament lipsit de logica, agresiv.
legat de comportamentul lui - din ce ai povestit mi se pare genul care poate abuza o femeie si care, dupa ce a lovit-o sau jignit-o, cauta sa-si obtina iertarea cu dragalasenii. gandeste-te si cum s-a comportat alte dati cand v-ati certat. ai ajuns sa crezi pe urma ca cea mai mare parte din vina ti se datoreaza sau ca nu te-ar fi jignit daca nu l-ai fi provocat? iti controlezi mereu comportamentul ca sa nu-i dai motiv de cearta? poate ar trebui sa cauti pe internet semne ale unui iubit abuziv si vezi cate i se potrivesc.
garbo_3567
Postat pe 25 Ianuarie 2014 11:08
Sa mearga si la preot si la psiholog! Sunt persoane( f multe) carora le lipseste o enzima care metabolizeaza alcoolul etilic. Acestia chiar daca beau foarte putin, devin de nerecunoscut! Trebuie sa i se interzica total consumul de alcool!
garbo073175
Postat pe 25 Ianuarie 2014 11:14
buna,am citit cu mare interes ceea ce ai trait si ne-ai povestit. Vezi tu viata este facuta si cu urcusuri dar si cu coborasuri.Tu spui ca-l iubesti...adevarat...ca daca nu-l iubeai,nu erai acum in starea asta de nesiguranta sentimentala.Tuesti singura care decizi ce vrei sa faci,dar eu iti dau un sfat si anume....inima nu trebuie sa fie inaintea ratiunii.Viata este foarte frumosa si nu merita sa o ai rea datorita comportamentului iniman avut de el,mai ales de la sticla de sampanie.Dar ti-ai pus vreodata intrebarea...consuma droguri....ca se cam poarta....De acea eu iti spun sa tii situatia sub control si incearca sa discuti cu el sa ai o verbalizare cat se poate de sincera si la obiect spunandu-i ceea ce simti dar si frustrarile tale ....dar sa nu uiti sa-l asiguri de cuvintele adevarate....Te iubesc.... .Eu ata am avut sa-ti spun...in rest succes si mult noroc !
Adela_Beldiman_1
Postat pe 25 Ianuarie 2014 11:32
Interesant..!!! Ori a baut prea mult,ori i s-a bagat ceva..in bautura...!!! Orice este posibil...!!! Faptul ca nu-si aminteste nimic..e foarte grav.!! Putea sa-ti faca si ceva...mai rau.!!! Ar trebui evaluat..medical,daca ,bineinteles,vrea.!!! Oricum...nu te hazarda..caci mintea e cel mai important dar ...iar daca ti-o pierzi..totul ....e... in zadar.!!!
garbo115329_camy
Postat pe 25 Ianuarie 2014 11:38
Nu te supara dar modul cum s-a comportat este o dovada stricta de marlanie.Faptul ca ti-a dat o palma, este scuzabil. Unii mai gasesc si cate-o bata, un topor sau alt obiect contodent. Deoarece exista egalitate intre sexe, ai dreptul la alegere, asa ca poti sa ii spui cu ce vrei sa te atinga.
garbo_1713
Postat pe 25 Ianuarie 2014 11:47
Sfaturile sunt inutile in orice relatie deoarece tu oricum vei face tot ceea ce simti.Sa nu crezi ca se va opri la o palma, asta a fost doar inceputul.Orice comportament ciudat are ceva in spate, felul in care s-a purtat denota faptul ca ascunde ceva,ori are datorii de care tu nu stii, ori mai este si alta persoana in viata lui ori ori ori,pot fi o mie de motive.Palma aceea nu a fost doar un gest facut din senin,a fost cu un scop,a fost portita ca el sa poata pleca de acasa din diverse motive.Un astfel de barbat nu merita nici macar sa te uiti la el,cat despre iertare nici nu poatte fi vorba.Nu-ti pierde cativa ani din viata langa un astfel de barbat, sfarsitul va fi acelasi mai devreme sau mai tarziu.Cu cat vei lungi mai mult aceasta relatie cu atat mai mult vei suferi cand se va produce ruptura.
garbo_391071
Postat pe 25 Ianuarie 2014 12:30
Ce se intimpla cu el ...trecerea de la a-ti aduce masa la pat, la a-ti da palme de care nu-si aduce aminte si a te santaja cu sinuciderea ...ar trebui sa-ti dea foarte mult de gindit. Ai fost in familia lui le-ai vazut comprtamentul lor si pe cel al prietenului tau? Intii trebuie sa te convingi ca nu este ceva psihic si daca vrei in continuare sa stai cu el este numai si numai pentru ca tu-ti doresti acest lucru . Ai grija insa ca tot ce e frumos nu dureaza mult si ce e cladit pe vise ,pe ce ai vrea sa fie, nu va tine se va risipi si odata cu asta si increderea ta in oameni va avea de suferit.E pacat!
fengari
Postat pe 25 Ianuarie 2014 13:07
1713, îi bine să aibă oama o tigaie, un făcăleţ la îndemână.
Axl_R
Postat pe 25 Ianuarie 2014 13:11
Rotty
Postat pe 25 Ianuarie 2014 13:23
iarta si mergi mai departe pe drumul tau
garbo293372
Postat pe 25 Ianuarie 2014 14:55
Nu degeaba spun femeile mai in varsta ca ... adevarata fata a unui baiat o vezi doar la bautura.Bautura asta,bat-o vina,ii ia mintile ,il invartosaza,il face din"om neom"il face dintr-o fiinta pasnica,intr-o fiinta posesiva,egoista,ranchinoasa...Daca asa a facut dupa 2 ani,dupa 10,va fi un chin vlata alaturi de el,,mai ales cu vreo 2-3 copii la mijloc...Unii barbati devin tandri la bautura,altii glumeti,altii prea vorbareti sau "dorm in papuci"....Altii nu mai stiu nimic din ce s-a intamplat.....Nici pe astia nu poti conta....E greu sa gasesti unul care isi cunoaste masura,nu?
garbo261359
Postat pe 25 Ianuarie 2014 15:06
OAMENI NU SE SCHIMBA,NOI DOAR CREDEM ASTA,EU ZIC SA ITI FACI ORINE IN DORINTE SI IN POSIBILITATI,DECI INCEARCA UN NOU INCEPUT. SA FII FOARTE ATENTA SI SA FII IUBITA.
Dorii_Francisc_1
Postat pe 25 Ianuarie 2014 15:09
Părerea mea este că trebuie să mergeți împreună să stați de vorbă cu un psiholog, numai el poate să-i descopere ”apucăturile”, poate este o problemă de sănătate, trebuie analizat comportamentul din familie, copilărie, traumele avute ( poate care le ascunde), sunt o mulțime de factori care specialistul știe cum să-i abordeze.Probabil este o problemă de sănătate.Este dificil de conviețuit cu o asemenea persoană ,mai ales că se poate înrăutăți.Oricum este foarte grav stadiul la care s-a ajuns. Doamne-ferește !.Răbdare și putere.
garbo203525
Postat pe 25 Ianuarie 2014 15:34
Se spune ca orice om are dreptul la o a doua sansa, dar daca ceea ce ti s-a intamplat se repeta a doua ,a treia oara... mai bine fugi cat vezi cu ochii decat sa fii nefericita o viata intreaga, asa ca multe alte femei care au crezut ca pot schimba firea unui om.Nici o sansa.Alegerea insa ,e numai si numai a ta .Mult noroc.
garbo181724
Postat pe 25 Ianuarie 2014 15:59
Dupa cate am inteles eu..., chestia cu sampania si palmele, s-a intamplat intr-o alta tara, nu?? unde erau parinti tai..... Daca e asa te intreb: sampania era deschisa de chelner, sau ati deschiso voi??? s-ar putea sa nu fie chiar asa de vinovat, dar ar trebui sa-ti amintesti fiecare moment cand ati baut sampania..... nu pot sa-ti spun mai multe...numai daca mi-ai scrie....
Floricapop
Postat pe 25 Ianuarie 2014 16:00
Buna! Inainte sa iti fie mila de el sa iti fie de tine. Suna egoist poate, dar stiai dinainte ca este posesiv si gelos si discutii ati mai avut. Te rog sa iti aduci aminte de femeia omorata in coafor, de cea omorata in masina si de sinuciderea barbatilor lor dupa. Si cui i-a folosit? Ele sunt moarte si ei asemenea. Si ele iertasera de nu stiu cate ori inainte. Inainte sa iti distrugi viata du-te tu la psiholog, caci nu este normal sa te simti tu in pilea ta doar in prezenta lui. Te-a facut dependenta de el si ti-a infrant personalitatea.
Evident vei face ce vei crede, sunt sigura ca astepti cu speranta ca cineva de aici sa iti spuna ca este ok, ca va trece si el va fi ca inainte, ca a fost un accident la bautura, dar ma tem ca are ceva probleme psihice si te determina sa gandesti ca el si sa te indoiesti de tine. Nu iti vorbesc pe dinafara ci ca o femeie trecuta prin lucruri asemanatoare. Succes!
adinarad
Postat pe 25 Ianuarie 2014 16:34
Exista cumva posibilitatea sa-i fi gresit cu ceva in trecut? Barbatul uneori rabda, dar rabdarea are limite. Gandeste-te la aspectul asta. Poate vei gasi raspunsul.
zenit
Postat pe 25 Ianuarie 2014 16:42
Iarta-l, uita-l si vezi de viata ta!
14Dimi
Postat pe 25 Ianuarie 2014 16:57
vezi tu sfaturi primesti de la toata lumea ,numai ca trb neaparat sa treci prin asa ceva ca sa iti dai seama intradevar ce trb sa faci.Sincer? nu as vrea sa fiu in pielea ta dar,daca va iubiti intradevar trb sa rezolvati situatia,depinde acum daca tu mai ai incredere in el si curaj sa stai cu el sa nu ai tot timpul teama sa nu faca ceva necugetat cum s a intamplat atunci ....nush ce sa zic sa nu aiba ceva probleme caci atunci in afara de tn el trb ajutat de specialistisi dupa cum bn ai zis timpul o sa rezolve totul. Eu iti doresc numai bn .
garbo192247
Postat pe 25 Ianuarie 2014 17:23
Buna. desi nu ne cunoastem, eu spun ca nu merita iertat, si ar fi bine,sa iti asculti parinti. fazele,acestea sar putea repeta, si sa nu fie mai rau,ca acum. daca a ajuns, la faze de suicid,e rau, ii trebuie,control de specialitate. deciazia trebuie tu sa o iei. numai bine iti doresc.
Andrei_Petrica_Pavalache_1
Postat pe 25 Ianuarie 2014 18:10
De la: zenit, la data 2014-01-25 16:42:14Exista cumva posibilitatea sa-i fi gresit cu ceva in trecut? Barbatul uneori rabda, dar rabdarea are limite. Gandeste-te la aspectul asta. Poate vei gasi raspunsul.


Mda... Şi femeia, nu.
Axl_R
Postat pe 25 Ianuarie 2014 18:14
De la: zenit, la data 2014-01-25 16:42:14Exista cumva posibilitatea sa-i fi gresit cu ceva in trecut? Barbatul uneori rabda, dar rabdarea are limite. Gandeste-te la aspectul asta. Poate vei gasi raspunsul.


Cica "Barbatul uneori rabda".....Zau ?????
Rotty
Postat pe 25 Ianuarie 2014 18:24
Cu toata durerea pe care o simti pe moment, RENUNTA la el.Timpul iti va arata ca aceasta este SINGURA si CEA MAI CORECTA solutie pentru VIATA TA.
Cu toata afectiunea iti dau acest sfat, chiar daca nu te cunosc.
taran
Postat pe 25 Ianuarie 2014 18:54
Indiferent ce explicatii vrei/ai vrea sa gasesti...parintii tai au dreptate: aceasta e adevarata lui fata! Chiar daca aceasta fata este cauzata de boala (caci gelozia este, cel putin in lumea specialistilor, considerata o boala!) sau din orice alt motiv.
Ca sa trecem la tine... ei bine, la tinerete dragostea are multe fatete si pe toate le crezi dragoste adevarata. Adevarul il aflii cu timpul si dupa ce te maturizezi suficient ca sa stii ce e dragostea si anume ca dragostea adevarata nu are in nici un caz astfel de iesiri, nu e pizmasa, nu se imbufneaza, e chiar generoasa si ii doreste omului iubit tot binele din lume - da, da- chiar si fericirea dincolo de propria fiinta. La o astfel de dragoste si celalalt raspunde la fel.
Cat despre aspectul cu sinuciderea...asta e asa ca nimeni si nimic nu poate sa "fereasca" pe cineva de sinucidere. In lumea specialistilor chiar se recurge la o singura metoda, dura dar adevarata, si anume se incumba intreaga responsabilitate ptr o eventuala sinucidere, potentialului sinucigas si este lasat sa inteleaga ca nimeni nu-i doreste decat binele dar daca vrea sa se sinucida el trebuie sa stie ca nimeni si nimic nu-l poate opri, nic macar dragostea protectoare a celor din jur. Si asta e adevarul: nu putem lega pe nimeni ca sa nu se sinucida. La un astfel de comportament din partea specialistilor, majoritatea potentialelor victime reactioneaa prin aceea ca nu se sinucid. Exista, desigur si un numar statistic foarte restrans de victime care fac si acel din urma pas dar in nici un caz cei speculativi.
In cazul tau personal, acum este momentul sa te retragi din relatia cu pricina DAR cu foarte mare bagare de seama. Individul descris mai sus este in stare de scene mari si periculoase MAI ALES pentru partener! Atentie, asadar, la tine si la viata/viitorul tau! Iti doresc multa putere.
Georgia_Arsenie_1
Postat pe 25 Ianuarie 2014 19:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
AJUTOOOOOOOOOR!!!!!!!!!!!!!! 52 De la: pisi08 27 Aprilie 2009 23:07
casatoria ıntre persoanele de acelai sex.. 68 De la: mia79x 7 Iunie 2009 14:00
Andrei Gheorghe da la toti... 15 De la: iasomia 16 Octombrie 2009 12:21
ajutooorrr 60 De la: Ioana007 5 Iunie 2009 07:03
Buna! 4 De la: Micass 8 Noiembrie 2008 09:03
Setari Cookie-uri