Cum sa fac?

Iti dau eu o sugestie: ia un pumn de pastile si termina cu tine! Dispari de pe fata pamântului ca o sa ne faci o mare favoare!!!! Drac impielitat! Ești nebuna de legat! Huooo!
tessa
Postat pe 15 Octombrie 2013 19:42
Vrăjitoareo mai sunt bărbați pe fata pamântului fără copii. Tu ai fi una din persoanele care ar trebui sa fie împușcate fără drept de replica cum a spus Chelu de la Paraziții !
tessa
Postat pe 15 Octombrie 2013 19:55
De la: tessa, la data 2013-10-15 19:42:58Iti dau eu o sugestie: ia un pumn de pastile si termina cu tine! Dispari de pe fata pamântului ca o sa ne faci o mare favoare!!!! Drac impielitat! Ești nebuna de legat! Huooo!



Altceva n-ai de comentat?? Decat sa-mi aduci injurii fara sa ma cunosti personal, ai face mai bine sa scrii ceva de folos, daca nu ai ce, mai bine stai deoparte ca nu te-am jignit. Nu ma cunosti, nu te cunosc...faptul ca nu inghit rahatul din trecutul lui e strict problema mea, PE MINE MA AFECTEAZA IN MOD DIRECT.....pe tine ca dracu te afecteaza? faptul ca asa gandesc eu? si? iti datorez tie fericirea sau nefericirea cumva?
garbo_385448
Postat pe 16 Octombrie 2013 15:22
Hei, nevrozel! Înghite, că doar tu ne-ai cerut părerea. Şi iar înghite, că şi pe el îl vrei doar cu casă şi fără trecut.
Axl_R
Postat pe 16 Octombrie 2013 15:42
daca vrei sa iei considerare vre-un sfat...tine doar de tine....dar adevarul este ca barbatul pe care spui u ca il iubesti are un trecut...si un copil....care este mare si care te vede pe tine ca pe un inamic....pt ca si tu la fel o vezi pe ea...........demonstreaza-i partenerului tau ca tu esti femeia potrivita langa el...numai deschide subiectul despre fata lui....kiar daca ea nu il respecta...si nu o intereseaza decat sa ii ceara bani....lasa-l pe el sa vada lucrul asta...cu atitudinea ta din prezent il faci sa creada ca nu esti interesata decat de casa aia.....fii mai calma si nu lua totul atat de personal....
Eu1985
Postat pe 16 Octombrie 2013 19:59
[quote name='Sonya_ioana ...........demonstreaza-i partenerului tau ca tu esti femeia potrivita langa el...numai deschide subiectul despre fata lui....kiar daca ea nu il respecta...si nu o intereseaza decat sa ii ceara bani....lasa-l pe el sa vada lucrul asta...cu atitudinea ta din prezent il faci sa creada ca nu esti interesata decat de casa aia.....fii mai calma si nu lua totul atat de personal.... [/quote]


stii cum e? un parinte chiar de ar avea o pacoste de copil, un nenorocit care face umbra pamantului, tot il va iubi ca e rahatul lui.....asa si el. chiar daca nu mai deschid subiectul legat de ea, asta nu inseamna ca el nu vorbeste cu fii-sa la tel sau se intalneste cu ea pe ascuns, fara ca eu sa stiu....si asta ma inebuneste, il urasc si mai mult si provoc scandal iar pe ea o urasc si mai mult ca din cauza ei incep toate discutiile si mi-e sila de existenta ei.
garbo_385448
Postat pe 17 Octombrie 2013 15:53
da...eu stiu cum e...ideea e sa intelegi si tu cum e... ......dupa cum ai scris mai sus si citez ''il urasc si mai mult''....inteleg ca nici macar nu il iubesti??..deci vrei doar casa aia si pace.....nu vreau sa fiu eu cea care iti spune treaba asta....pt ca probabil cumva simti si tu.....dar nu cred ca vei avea tu parte de casa aia....iar relatia voastra...daca o mai pot numi asa...se duce incet...incet...incet...iti repet :....fii mai calma si mai discreta.....
Eu1985
Postat pe 17 Octombrie 2013 18:22
Ba, sa nu fie calma. Lasa s-o vada si el asa cum este de fapt. Poate asa se trezeste si el la realitate si-o lasa balta. Sa ceri unui tata sa nu-si iubeasca copilul ... Ce fel de om esti, femeie?!
Varianta propusa de el ( as fi vrut sa zic iubitul tau, dar nu e cazul), mi s-ar fi parut corecta, daca era vorba de altcineva. Tu nu meriti nimic din ce-i a lui. Si da, fata lui trebuie sa primeasca bani si afectiune din partea lui. ESTE COPILUL LUI, oricat te oftici tu. Eu sper ca el o sa-si dea seama cu cine are de-a face. Sa te vada asa cum esti, in toata splendoarea ta. Dar, e doar o chestiune de timp ca sa se intample asta.
mamamiamea
Postat pe 18 Octombrie 2013 08:17
De la: Sonya_Ioana06, la data 2013-10-17 18:22:10da...eu stiu cum e...ideea e sa intelegi si tu cum e... ......dupa cum ai scris mai sus si citez ''il urasc si mai mult''....inteleg ca nici macar nu il iubesti??..deci vrei doar casa aia si pace.....nu vreau sa fiu eu cea care iti spune treaba asta....pt ca probabil cumva simti si tu.....dar nu cred ca vei avea tu parte de casa aia....iar relatia voastra...daca o mai pot numi asa...se duce incet...incet...incet...iti repet :....fii mai calma si mai discreta.....



sa inteleg ca si tu ai trecut sau treci printr-o situatie asemanatoare?.....urasc atitudinea lui fata de mine, dar pe el il iubesc enorm de mult, niciodata nu i-as face rau....nu e vorba ca vreau casa...daca n-ar fi fost casatorit si daca nu avea un rahat din trecut chiar nu ma intersa acea casa, dar atata timp cat exista o parvenita numita fii-sa, am toata ura si dispretul fata de ea si fata de atitudinea lui.
doar pt faptul ca in certificat la numele tatalui e trecut el, inseamna ca are dreptul la casa??? toti bastarzii stau deoparte si se trezesc cu mosteniri fara sa fi contribuit cu ceva vreodata....e suficient sa scrie ca X e tatal!
am rabdat destul, si calmul meu are o limita si s-a umplut paharul.....de-as avea puteri supranaturale as fece-o sa dispara de pe fata pamantului si lui i-as spala memoria sa uite vreodata ca a exist un jeg in viata lui............n-ai idee cata ura am in mine, cat de mult m-a transformat relatia asta....dintr-o fiinta calma, blanda, amabila, sufletista am devenit opusul....plina de venin...si asta numai din cauza atitudinii lui......ma distruge dar nici eu nu ma las pana nu-l distrug psihic, am sa-l fac sa-si blesteme zilele ca s-a f..t c-o tarfa si a facut un kkt cu ea care sa-l lege pana in ziua de azi!
garbo_385448
Postat pe 18 Octombrie 2013 16:45
eu nu am trecut prin nimica de genul asta....doar ca am intalnit o gramada de oameni si barbati si femei care au trecut prin ce treci tu.......si am invatat cate ceva din viata lor....am vazut ca...daca ai rabdare...poti depasi multe.......nu te inteleg.....pe bune....de ce te chinui ????..........incearca sa iti revizuiesti viata....si de unde sa stie el ca te intalneste pe tine?? crezi ca poti tu schimba viata si trecutul lui??????????.....nuuuu...mai bine ai incerca....macar ai incerca sa schimbi ceva la tine......esti prinsa cu voia ta intr-o relatie plina de ura,invidie si rautate....redevino omul care spuneai ca ai fost...si incerca sa iti faci o alta viata...cat mai ai timp...pt ca viata e numai una....si la naiba e si cam scurta!!!!
Eu1985
Postat pe 18 Octombrie 2013 16:59
ideea e ca in relatia asta vreau sa vad ca EU sunt cea care conteaza mai mult....decat oricine pe pamant, chiar mai mult decat fiinta care-l leaga de trecut....ori eu in momentul de fata nu simt asta....ma simt ca o rezerva, care poate fi inlocuita oricand....numai faptele lui ar putea sa-mi demonstreze contrariul, cu toate ca-mi zice ca sunt iubiri diferite....dar vorbele nu-s de ajuns.....
daca am fi casatoriti el ar putea oricand sa divorteze mai ales ca n-as avea nici un drept la casa, si Doamne fereste sa mai am si copii sa nu am unde ma duce..... de aia am nevoie de o siguranta, de o certitudine, pt ca dispretuiesc trecutul lui.....daca nu ar fi existat acest trecut, n-as fi avut nici un fel de pretentiii....insa exista, am o rivala la inima lui si la tot ce e al lui.....si pt ce sacrificiile astea?? prin absurd daca el i-ar cumpara fii-sii o garsoniera si ma-sa n-ar avea unde sa stea, nu s-ar muta la fii-sa??? normal ca ar primi-o ca doar e maica-sa....iar eu sa accept asa ceva, ca pe banii lui sa intretina 2 panarame din trectului lui??? Doamne fereste! cred ca singurul meu scop ar fi sa le fac zilele amare, sa le distrug sa-si blesteme zilele ca l-au intalnit pe el......
sunt fericita cu el, doar cand suntem noi doi si lumea noastra si ea nu e adusa in discutie.....deci se poate, dar cand atitudinea lui se schimba si-l vad ca-i tine parte, imi ies din minti....imi vine s-o distrug efectiv....ma imbolnavesc si nu mi-e bine deloc, nici fizic nici psihic dar nu vreau sa-i dau lui satisfactia ca jigodia aia e mai presus decat mine si ca oricand poate renunta la mine.....candva mi-a zis "stai in casa lu fii-mea si oricand pot renunta la tine pt ea"....si eu sa nu simt ura si dispret fata de ea (chiar daca personal nu am nimic cu ea si e o fiinta ok)??? dar atitudinea lui, faptul ca e ascuns fata de mine, ca vorbeste cu ea pe ascuns si se intalneste....ma provoaca si mai rau......daca eu vreau ceva sau zic ceva ce nu-mi convine legat de ea, pai asa sa fie, nu sa-i faca unui jeg pe plac ca nu e o mucoasa mai presus decat mine!!! dar vad ca nu se poate....e o lupta continua fara final....
garbo_385448
Postat pe 18 Octombrie 2013 17:18
De la: Sonya_Ioana06, la data 2013-10-18 16:59:08 eu nu am trecut prin nimica de genul asta....doar ca am intalnit o gramada de oameni si barbati si femei care au trecut prin ce treci tu.......si am invatat cate ceva din viata lor....am vazut ca...daca ai rabdare...poti depasi multe.......nu te inteleg.....pe bune....de ce te chinui ????..........incearca sa iti revizuiesti viata....si de unde sa stie el ca te intalneste pe tine?? crezi ca poti tu schimba viata si trecutul lui??????????.....nuuuu...mai bine ai incerca....macar ai incerca sa schimbi ceva la tine......esti prinsa cu voia ta intr-o relatie plina de ura,invidie si rautate....redevino omul care spuneai ca ai fost...si incerca sa iti faci o alta viata...cat mai ai timp...pt ca viata e numai una....si la naiba e si cam scurta!!!!



foarte adevarat , ura nu aduce nimic dar nimic bun in viata nimanui !
garbo_19362
Postat pe 18 Octombrie 2013 17:20
De la: abo, la data 2013-10-18 08:17:50Ba, sa nu fie calma. Lasa s-o vada si el asa cum este de fapt. Poate asa se trezeste si el la realitate si-o lasa balta. Sa ceri unui tata sa nu-si iubeasca copilul ... Ce fel de om esti, femeie?!
Varianta propusa de el ( as fi vrut sa zic iubitul tau, dar nu e cazul), mi s-ar fi parut corecta, daca era vorba de altcineva. Tu nu meriti nimic din ce-i a lui. Si da, fata lui trebuie sa primeasca bani si afectiune din partea lui. ESTE COPILUL LUI, oricat te oftici tu. Eu sper ca el o sa-si dea seama cu cine are de-a face. Sa te vada asa cum esti, in toata splendoarea ta. Dar, e doar o chestiune de timp ca sa se intample asta.


El stie bine cu cine are de-a face, stie ce gandesc vis-a-vis de fii-sa, si cat de mult o "indragesc".....Cum de ti se pare tie corecta varianta lui?? Dar jigodia care-l leaga de o panarama din trecutul lui ce drept are??? Doar ca ii zambeste si ca in certificat scrie ca el e tatal??? Ei nu zau! KKtul lui facut cu o tarfa n-are ce sa caute in viata noastra, sa stea cat mai departe de noi.....sa dispara daca se poate! Este greseala vietii lui...din pacate iremediabila. Se trezesc toti bastarzii ca au dreptul la casa doar pt ca X a tatal, dar cu ce contribuie ca sa merite acea casa? Jigodia, ca altfel n-o pot numi, nici macar o camasa nu i-a calcat sau macar o ciorba sa-i fi facut, dar il suna cand are nevoie de bani.....decat un asemenea specimen care umbreste pamantul degeaba, mai bine te lipsesti!
garbo_385448
Postat pe 18 Octombrie 2013 17:26
" Se trezesc toti bastarzii ca au dreptul la casa"
Plus TU ...care nu ai nici un drept
Rotty
Postat pe 18 Octombrie 2013 17:30
" X tata"

Tu esti Y egal nimic
Rotty
Postat pe 18 Octombrie 2013 17:32
De la: Rotty, la data 2013-10-18 17:30:48" Se trezesc toti bastarzii ca au dreptul la casa"
Plus TU ...care nu ai nici un drept


EU traiesc cu el, ZILNIC, fac parte din viata lui zi de zi, eu ii sunt alaturi, eu contribui cu tot ce are nevoie, material, afectiv, etc....."bastardul" lui e aproape invizibil...nu are nici un aport la viata lui, de-i e rau, de-i e bine lui, EU SUNT cea care e prezenta, langa el. Jigodia de fii-sa are o prezenta sporadica, doar cand are interes. ...is so hard to understand????
garbo_385448
Postat pe 18 Octombrie 2013 17:38

nope, voi treceti la analiza matematica pan' la urma

48, ce tot ti cramponezi atata ca-i faci:aia, aia, aia?
Ai ales, nu? Las-o 'n plata domnului pi fica-sa si veza-ti tu di viata ta cu el, o sa te trezasti intr-o zi, macinata, mai ceva decat nisipul din clepsidra......merita?
Ia-l di gat pi el si scutura-l ghini si zai: mai, ia spune tu ci ai di gand, acuma repidi pana nu ma'nfurii si va trag o mama di chelfaneala si tie si lu fii-ta!.....haidi!

Oooo! sa-l vezi atunci cum decide pi loc si tu stii directia pi urma, ghini?

NB! imi zaci maine cum o decurs discutia!
Fss_ssu
Postat pe 18 Octombrie 2013 19:25
"Cum sa fac?"...ti-ai dat singura raspunsul!!!.... "...n-ai idee cata ura am in mine, cat de mult m-a transformat relatia asta....dintr-o fiinta calma, blanda, amabila, sufletista am devenit opusul....plina de venin...si asta numai din cauza atitudinii lui......ma distruge dar nici eu nu ma las pana nu-l distrug psihic, am sa-l fac sa-si blesteme zilele ca s-a f..t c-o tarfa si a facut un kkt cu ea care sa-l lege pana in ziua de azi!"...poate iti si va reuseste....ori ramai traumatizata!!!
ladyDY
Postat pe 18 Octombrie 2013 19:36
reusi...
ladyDY
Postat pe 18 Octombrie 2013 19:57
Unui copil nu trebuie sa-i ceri nimic. In schimb trebuie sa-i oferi totul. Dragoste, sprijin, ajutor material, indrumare si, nu in ultimul rand, trebuie sa-l faci sa te iubeasca. Ajutorul de la el o sa-l primesti atunci cand o sa ai cu adevarat nevoie. Dar, o sa intelegi si tu asta cand vei fi mama.
mamamiamea
Postat pe 18 Octombrie 2013 22:57
De la: garbo_385448, la data 2013-10-18 17:18:46ideea e ca in relatia asta vreau sa vad ca EU sunt cea care conteaza mai mult....decat oricine pe pamant, chiar mai mult decat fiinta care-l leaga de trecut....ori eu in momentul de fata nu simt asta....ma simt ca o rezerva, care poate fi inlocuita oricand....numai faptele lui ar putea sa-mi demonstreze contrariul, cu toate ca-mi zice ca sunt iubiri diferite....dar vorbele nu-s de ajuns.....
daca am fi casatoriti el ar putea oricand sa divorteze mai ales ca n-as avea nici un drept la casa, si Doamne fereste sa mai am si copii sa nu am unde ma duce..... de aia am nevoie de o siguranta, de o certitudine, pt ca dispretuiesc trecutul lui.....daca nu ar fi existat acest trecut, n-as fi avut nici un fel de pretentiii....insa exista, am o rivala la inima lui si la tot ce e al lui.....si pt ce sacrificiile astea?? prin absurd daca el i-ar cumpara fii-sii o garsoniera si ma-sa n-ar avea unde sa stea, nu s-ar muta la fii-sa??? normal ca ar primi-o ca doar e maica-sa....iar eu sa accept asa ceva, ca pe banii lui sa intretina 2 panarame din trectului lui??? Doamne fereste! cred ca singurul meu scop ar fi sa le fac zilele amare, sa le distrug sa-si blesteme zilele ca l-au intalnit pe el......
sunt fericita cu el, doar cand suntem noi doi si lumea noastra si ea nu e adusa in discutie.....deci se poate, dar cand atitudinea lui se schimba si-l vad ca-i tine parte, imi ies din minti....imi vine s-o distrug efectiv....ma imbolnavesc si nu mi-e bine deloc, nici fizic nici psihic dar nu vreau sa-i dau lui satisfactia ca jigodia aia e mai presus decat mine si ca oricand poate renunta la mine.....candva mi-a zis "stai in casa lu fii-mea si oricand pot renunta la tine pt ea"....si eu sa nu simt ura si dispret fata de ea (chiar daca personal nu am nimic cu ea si e o fiinta ok)??? dar atitudinea lui, faptul ca e ascuns fata de mine, ca vorbeste cu ea pe ascuns si se intalneste....ma provoaca si mai rau......daca eu vreau ceva sau zic ceva ce nu-mi convine legat de ea, pai asa sa fie, nu sa-i faca unui jeg pe plac ca nu e o mucoasa mai presus decat mine!!! dar vad ca nu se poate....e o lupta continua fara final....
bucura
Postat pe 19 Octombrie 2013 14:39
uite..........nu este nimeni in masura sa judece pe nimeni...asta este una din premizele mele in viata........eu nu te judec.........doar ca incerc sa te fac cumva sa te linistesti psihic.......dar vad ca numai poti........asculta-ma cu atentie....pt ca daca nu incerci macar sa iei in considerare ce zic eu nu te asteapta nimic bun........du-te la un psiholog....fa macar 10 sedinte si vezi cum te simti.........daca inca nu te-ai linistit psihic vorbesc cauta si un psihiatru......si nu lua in ras sau in batjocura ce iti spun......simptomatologia pe care o ai acum denota ca ai o stare depresiva cu cate-va episoade de paranoia......pe masura ce trece timpul...acestea se pot intensifica......si mai mult se pot agrava....fa asta pt tine.......doar pt tine......macar gandeste-te la ce ti-am zis......si ca sa evit alte ''sfaturi''......psihiatrul nu trateaza nebunii...este un specialist care iti recomanda un tratament in momentul in care psihicul numai poate lupta.......cand incepi sa te linistesti......tratamentul se diminueaza pana cand nu o sa mai ai deloc...sper inca o data ca macar sa te gandesti la ce ti-am spus........
Eu1985
Postat pe 19 Octombrie 2013 15:12
Daca o mai tii asa, vei muri otravita cu propriul venin. Ai un comportament obsesiv, repetitiv, nu mai esti capabila sa distingi ce si cum este mai bine pt tine, indiferent cate opinii -oferite cu buna credinta- ai auzi, tu esti decuplata de la normalitate, atat ca mod de gandire cat si mod de a actiona. Orice om normal la cap stie ca pana nu schimbi ceva, nu ai cum sa obtii rezultate diferite intr-o situatie anume. Singura spui ca nu-ti este bine nici fizic si nici psihic. Starea de zdruncin psihic se vede din ce spui si cum scrii. Iar vinovata pt raul din viata ta esti numai tu, nimeni altcineva, nici iubitul tau, nici fiica lui, nici fosta sotie. Cele doua din urma nu au nici o legatura cu tine, decat daca vrei tu sa aiba. Gandeste-te: cu ce esti tu mai buna decat fosta nevasta, daca ii pui conditii inacceptabile, daca ii ceri sa aleaga intre tine si fiica lui, atat timp cat fiecare dintre voi are locul ei bine definit: tu nu-i poti fi fiica si nici fiica altceva. Na, ca explic ca la gradinita... Crede-ma, ai nevoie de ajutor, in sensul ca trebuie sa vezi un psiholog, chiar un psihiatru, si sa urmezi un tratament. Atat cat observ din ce ai scris, ai facut un delir de persecutie si gelozie, manifestare specifica anumitor psihoze. Eu ti-am mai dat un raspuns si am considerat ca e suficient. Dar am citit in continuare ce ai postat si am dedus ca tu suferi cu adevarat, adica ai o problema nu cu iubitul si fiica-sa, ci una care se afla in tine, si numai un specialist te poate ajuta. Daca ai iesi din relatia asta si ai incepe alta, sub alte auspici, aparent pozitive, ai gasi tu si acolo suficiente motive sa fii nefericita si sa-i faci si pe altii, pt ca raul e in tine, nu in afara. Exista medicamente care te fac sa devii mai echilibrata,mai detasata si toleranta, incat sa poti vedea lucrurile cu alti ochi. Si nu, nu te "turtesc", se administreaza o data pe zi cate o jumatate de comprimat pana la un comprimat, iti poti desfasura viata normal, si te va mira si pe tine comportamentul tau anterior Ura si indarjirea ta vor disparea si te vei simti cu inima usoara, constatand ca nu se merita sa te consumi pt niste lucruri care chiar nu au a face cu tine. Ma gandesc ca poate ai avut o relatie nefericita cu tatal tau, sau poate ca nu ai tata, sau o copilarie nefericita, sa orice altceva de legat de copilaria ta si parintii tai, si de acolo sa fi plecat problemele, desi nu-i obligatoriu. Tu stii mai bine.
bucura
Postat pe 19 Octombrie 2013 15:15
Pai ce drept ai tu daca esti doar iubita?? Singurul drept il are copilul.
garbo_9922
Postat pe 20 Octombrie 2013 13:41
Pensie a platit pana la 18 ani? Mi se pare normal sa ii dea banii,ca doar nu traieste cu aer.ar trebui sa accepti copilul daca il iubesti pe prietenul tau...
garbo_9922
Postat pe 20 Octombrie 2013 13:46

si posesiv, nu?
Daaa, sa bage medicamente in ea(la greu) ca o face "robotel"
Mai, io stiu asa: omul care nu-i sanatos la minte nu-l ajuta nici gandirea... .pastilele alea ce sa-i faca? ei, o linisteste, o moleseste, o culca, si devine imuna la suferinta ei posesiva si, ce rezolva cu asta?
o scoate pi fata din sufletul lu' tat-su, o invaluie multumirea sufleteasca ca scapa de fii-sa,
o ia di nevasta si ii pune femeie sa faca treburile pi care le facea ea (ca iubita gospodina)?
o sa se ingrijeasca mai mult dupa ce obtine toate alea(premeditat)
si apoi ii vine mintea la cap.
Nu pastilele rezolva echilibrul psihic, ci, alimentatia(sanatoasa)a trupului si a sufletului, relaxarea si exercitiile fizice, jobul, concentrarea pe lucruri si fapte ce reiese din munca proprie ....
nu..... batutu'-n piua.:(
Lasa, am zas destule!
numa' bine!
Fss_ssu
Postat pe 20 Octombrie 2013 15:43
De la: garbo_385448, la data 2013-10-18 17:38:28
De la: Rotty, la data 2013-10-18 17:30:48" Se trezesc toti bastarzii ca au dreptul la casa"
Plus TU ...care nu ai nici un drept


EU traiesc cu el, ZILNIC, fac parte din viata lui zi de zi, eu ii sunt alaturi, eu contribui cu tot ce are nevoie, material, afectiv, etc....."bastardul" lui e aproape invizibil...nu are nici un aport la viata lui, de-i e rau, de-i e bine lui, EU SUNT cea care e prezenta, langa el. Jigodia de fii-sa are o prezenta sporadica, doar cand are interes. ...is so hard to understand????

"bastardul"va exista mereu intre tine si el,gandeste-te!
YASEMYNNE
Postat pe 20 Octombrie 2013 15:57
Ok! legatura de sange dintre parinte-fiu/fica, nu dispare decat daca vrea el, (tatal lor/ei)
In situatia ta, doar alegerea iti apartine daca o faci bine, daca nu, traiesti consecintele si te pot "marca" negativ mai mult
decat te simti acum sau poti trai un nou inceput cu cineva care nu are un trecut neplacut si "datorii" morale(cel putin)

Oricum ai alege, toate vor pune accent pe sanatatea ta, in viitor!

Succes!
Fss_ssu
Postat pe 20 Octombrie 2013 16:08
De la: suparatu_, la data 2013-10-20 15:43:51
si posesiv, nu?
Daaa, sa bage medicamente in ea(la greu) ca o face "robotel"
Mai, io stiu asa: omul care nu-i sanatos la minte nu-l ajuta nici gandirea... .pastilele alea ce sa-i faca? ei, o linisteste, o moleseste, o culca, si devine imuna la suferinta ei posesiva si, ce rezolva cu asta?
o scoate pi fata din sufletul lu' tat-su, o invaluie multumirea sufleteasca ca scapa de fii-sa,
o ia di nevasta si ii pune femeie sa faca treburile pi care le facea ea (ca iubita gospodina)?
o sa se ingrijeasca mai mult dupa ce obtine toate alea(premeditat)
si apoi ii vine mintea la cap.
Nu pastilele rezolva echilibrul psihic, ci, alimentatia(sanatoasa)a trupului si a sufletului, relaxarea si exercitiile fizice, jobul, concentrarea pe lucruri si fapte ce reiese din munca proprie ....
nu..... batutu'-n piua.:(
Lasa, am zas destule!
numa' bine!
bucura
Postat pe 20 Octombrie 2013 16:18
De la: suparatu_, la data 2013-10-20 15:43:51
si posesiv, nu?
Daaa, sa bage medicamente in ea(la greu) ca o face "robotel"
Mai, io stiu asa: omul care nu-i sanatos la minte nu-l ajuta nici gandirea... .pastilele alea ce sa-i faca? ei, o linisteste, o moleseste, o culca, si devine imuna la suferinta ei posesiva si, ce rezolva cu asta?
o scoate pi fata din sufletul lu' tat-su, o invaluie multumirea sufleteasca ca scapa de fii-sa,
o ia di nevasta si ii pune femeie sa faca treburile pi care le facea ea (ca iubita gospodina)?
o sa se ingrijeasca mai mult dupa ce obtine toate alea(premeditat)
si apoi ii vine mintea la cap.
Nu pastilele rezolva echilibrul psihic, ci, alimentatia(sanatoasa)a trupului si a sufletului, relaxarea si exercitiile fizice, jobul, concentrarea pe lucruri si fapte ce reiese din munca proprie ....
nu..... batutu'-n piua.:(
Lasa, am zas destule!
numa' bine!
bucura
Postat pe 20 Octombrie 2013 16:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Stiinte economice 13 De la: loving 20 Februarie 2014 14:12
eu berbec , el vervec 13 De la: anakin 10 Septembrie 2010 10:12
"nu este nimeni de neinlocuit,dar uneori e nevoie de mai multe persoane pentru a inlocui una singura" 34 De la: Jojolin 22 August 2010 00:45
eu leu,el capricorn ce crede-ti? 5 De la: alfheim 26 Iulie 2011 10:22
hemangiom 7 De la: aless_aura 10 Mai 2012 22:45
Setari Cookie-uri