Iubiri interzise.!!

Uneori calci stramb orbit de dorinta, alteori razbunarea justifica gesturile tale murdare si rareori te gandesti ca poate, persoana alaturi de care-ti imparti propria viata nu este atat de nemernica incat sa-i murdaresti fiinta. Barbatul orbit de gelozie face gesturi extreme, femeia ce se vinde pe un pumn de bani pozeaza intr-o doamna decenta. Lucrurile astea se intampla din nefericire des intr-o societate ca a noastra, o societate in care pana si relatia de cuplu este doar un manunchi de minciuni, o gramada de interese ascunse si dorinte mizere. Am invatat toti sa cerem, incapabili in a oferii ceva, vrem totul de-a gata iar daca in cuplu ceva nu merge, majoritatea aleg calea simpla. Un altul, o alta.....e mai indicat decat sa cauti solutii.!!! Drumul catre fericire vrem sa fie unul simplu, asa ca nu ne pierdem vremea. Si, totusi, pana la urma nu te alegi cu nimic in momentul in care tot ce ramame in urma ta, e doar un pumn, de vise sparte.
Infidelitatea este pusa pe seama unui nou concept . Daca-mi bat joc de cel (a) de langa mine sunt open mind.!!! Daca este invers, ea este o curva, el este un porc. Nu am sa inteleg niciodata infidelitatea la romani. Iubiri interzise creierelor marunte. Necunoscatori in arta amorului, pozeaza in armasari celebrii, femei ce nu stiu decat cum merge treaba in materie de make-up pretind ca pot face jocurile seductiei dar rezultatul e mai degraba hilar. Oare cand vom invata sa traim, sa radem, sa iubim....!?
PerfectStranger
Postat pe 5 August 2013 13:27
Răzbunarea nu justifică nica...
Despre restu', mai vb!
Axl_R
Postat pe 5 August 2013 13:34

"Uneori calci stramb orbit de dorinta, alteori razbunarea justifica gesturile tale murdare si rareori te gandesti ca poate, persoana alaturi de care-ti imparti propria viata nu este atat de nemernica incat sa-i murdaresti fiinta. Barbatul orbit de gelozie face gesturi extreme, femeia ce se vinde pe un pumn de bani pozeaza intr-o doamna decenta. Lucrurile astea se intampla din nefericire des intr-o societate ca a noastra, o societate in care pana si relatia de cuplu este doar un manunchi de minciuni, o gramada de interese ascunse si dorinte mizere. Am invatat toti sa cerem, incapabili in a oferii ceva, vrem totul de-a gata iar daca in cuplu ceva nu merge, majoritatea aleg calea simpla. Un altul, o alta.....e mai indicat decat sa cauti solutii.!!! Drumul catre fericire vrem sa fie unul simplu, asa ca nu ne pierdem vremea. Si, totusi, pana la urma nu te alegi cu nimic in momentul in care tot ce ramame in urma ta, e doar un pumn, de vise sparte.
Infidelitatea este pusa pe seama unui nou concept . Daca-mi bat joc de cel (a) de langa mine sunt open mind.!!! Daca este invers, ea este o curva, el este un porc. Nu am sa inteleg niciodata infidelitatea la romani. Iubiri interzise creierelor marunte. Necunoscatori in arta amorului, pozeaza in armasari celebrii, femei ce nu stiu decat cum merge treaba in materie de make-up pretind ca pot face jocurile seductiei dar rezultatul e mai degraba hilar. Oare cand vom invata sa traim, sa radem, sa iubim....!?"


ohooo... !!! alti o fac de mult... de foarte mult timp. tu iti plangi aici soarta ta personala, dar nu generaliza. nu e bine. ptr. tine mai ales. o sa-ti fie mai greu sa iesi din starea asta daca crezi ca numai tu trebuie sa inveti sa razi, sa traiesti, saiubesti si mananci curcan.... ! si mai gresesti in multe locuri dein ce ai scris. chestia cu infedilitatea la romani... nu e valabila ! este si la chinezi si la mexicani si la arabi si la rusi si la americani... si lista contiuna. cred ca si in albania exista infedilitate. la franceji, nici nu mai vorbesc. "fidelite" e un cuvant de origine franceza... si daca pui un in, inainte... tot de aceasi origine ramane ! si chestia asta cu: "n-am sa inteleg niciodata"... o spui doar la 34 de ani... si ma devreme. asteapta si ai sa intelegi mult mai mult... mai tarziu ! iti garantez !
barboneli
Postat pe 5 August 2013 13:41
Nu prea e valabila si la turci si la chinezi, mai ales la turci. Si nu e nicidecum situatia mea personala, daca vrei poti sa provesti in jur. Ma refer la calitatea actului in sine. Infidelitatea executata cu stil si rafinament e una, asta de la noi in stil gibonul si gazela nu are nimic de-a face cu trairile amoroase. Bine si educatia la noi e....praf. Inca sunt familii in care ea este buna sa faca ciorba si...cam atat..!!! In sfarsit, multi pot sa contrazica dar dupa mine creierul este cel mai sexy organ. Nu este el la vedere, dar cu siguranta le infrumuseteaza pe toate celelalte. Nu stiu ce gandesc altii, postarea de fata este doar o parere personala si daca eu refuz sa cred ca omul este o simpla primata de ce sa ma comport ca fiind una. !?
PerfectStranger
Postat pe 5 August 2013 13:49
"Oare cand vom invata sa traim, sa radem, sa iubim....!? "

Citind intreaga postare , am impresia ca tu ai invatat deja.....Sau cel putin esti foarte aproape...
Rotty
Postat pe 5 August 2013 14:04
De la: PerfectStranger, la data 2013-08-05 13:49:53Nu prea e valabila si la turci si la chinezi, mai ales la turci. Si nu e nicidecum situatia mea personala, daca vrei poti sa provesti in jur. Ma refer la calitatea actului in sine. Infidelitatea executata cu stil si rafinament e una, asta de la noi in stil gibonul si gazela nu are nimic de-a face cu trairile amoroase. Bine si educatia la noi e....praf. Inca sunt familii in care ea este buna sa faca ciorba si...cam atat..!!! In sfarsit, multi pot sa contrazica dar dupa mine creierul este cel mai sexy organ. Nu este el la vedere, dar cu siguranta le infrumuseteaza pe toate celelalte. Nu stiu ce gandesc altii, postarea de fata este doar o parere personala si daca eu refuz sa cred ca omul este o simpla primata de ce sa ma comport ca fiind una. !?


n-ai inteles... ! dar tu iti menti o idee care crezi ca e numai la voi. nu e asa... ! dar asta nu schimba cu nimic lucrurile. infidelitatea cu accent moldovenesc sau ardelean... tot e infedilitate. cum e la voi... spre norocul meu nu mai stiu de muti ani, dar sa nu crezi ca nu exista si in alte parti. ma refer in lume... nu numai in Europa ! nu degeaba mare Moise a publicat si inca cu litere sfinte pe piatra... si un din porucile alea din zece... dar n-o ia nimeni in seama. sau daca da... numai 0,12% din toti cei ca l-au citit si din restul lumii... sa nu mai vorbim. asa ca stai linistit si nu mai citii ziarele de barfa... ! creierul sexy.. ? nu, dar el e raspunzator de sau si de asta. impreuna cu miscatul din poponetz cu miscari sexy !!! si parerea mea e personala. si da, omul este o primata... dar o primata cu diploma ! si cu toete vicile posibile.
barboneli
Postat pe 5 August 2013 14:05
Eu am invatat cate ceva si sper sa invete si altii. Da, poti fi superficial si sa spui ca in viata fiecaruia dintre noi sunt momente cand nu trebuie sa inveti nimic, cum iti asterni asa dormi, plus altele. Solutia e una simpla daca nu vrei nici un fel de complicatii. Poti sa eviti orice fel de problema daca stapanesti bine disciplina. Pana la urma daca esti putin insensibil, totul tine de disciplina. Cu aceasta calitate poti trece peste orice fara nici un fel de regrete. Na, depinde de la om la om...ma bag la munca ca a venit burtosul la birou :)
PerfectStranger
Postat pe 5 August 2013 14:10
De crezut in Dumnezeu nu cred asa ca daca ma intreaba cineva despre Moise habr n-am cine este sau ce a facut. Mda, pai na, fiecare cu parerea lui, asta e capitalismul asa ca am voi sa nu cred ca omul se trage din maimutza
PerfectStranger
Postat pe 5 August 2013 14:20


nu draga... Moise nu era Dzeu. era ca si tine, dar fuma hashis... ! asa ca avea "viziuni" si daca nu el le avea... au avut altii grija sa aiba !!! ok... in capitalism si chiar cu mult inainte, multa lume n-a crezut asta. nici e n-am zis asta... doar ca, tot din primate faci parte. cumva, cumva... trebuie dat un nume nu stiu cum sa zic... hai sa zic, categoriei asteia. cred ca mai are si un nume, "mamifere"... nu ? intreaba si tu unul mai invatat ca mine.... ! si culmea e ca nici maimutele nu cre ca se trag din om... totusi !
barboneli
Postat pe 5 August 2013 14:35
''Poti sa eviti orice fel de problema daca stapanesti bine disciplina.''

Mai ales dacă te vede burtosu'.
Axl_R
Postat pe 5 August 2013 14:55
[quote name='PerfectStranger' date='2013-08-05 13:49:53' Ma refer la calitatea actului in sine. Infidelitatea executata cu stil si rafinament e una, asta de la noi in stil gibonul si gazela nu are nimic de-a face cu trairile amoroase.


Infidelitatea-i infidelitate si atat! Nu putem vorbi de "calitatea" acestei practici, pentru ca altfel am incalca notiunea termenului.
Si-nc-o chestie, legata de acest aspect: infidelitatea spune multe despre cel care-o practica, nu despre cel inselat, asa ca daca respecivului i se rupe ca nu poate sa-si faca curat in trairi, actiuni, sentimente...de ce l-ar privi pe cel care nu stie de actul respectiv(in cel mai fericit caz), mai mult, decat ca la aflarea incidentului, sa-i bata obrazul, cu-n zambet a dezgust si sa-l lase-n nebuloasa firii lui?!
magdabeauty
Postat pe 5 August 2013 15:02
Hmmm..aici sunt multe de spus. Sa spunem ca esti caatorita ai doi copii dar barbatul nu mai are chef de tine sau nu-i mai merge cocoselul....ce crezi ca ai sa faci ? Ai sa te culci cu altul asa in vazul lumii ? Ca sa lasi copii pe drumuri iar nu merge...nu? Bine poti spune ca daca ai doi copii dar barbatu face sex cu tine odata la 3 luni, asta e ...dar stim amandoi ca nu e asa. Infidelitatea pleaca din nemultumiri.....nu din lipsa de dragoste...
PerfectStranger
Postat pe 5 August 2013 15:44
Aha, îl iubesc, dar mă...cu altu'.

Prietene, felu' tău de a vb, îmi aduce aminte de un f bun prieten.
Axl_R
Postat pe 5 August 2013 15:52
Care prieten..vrei sa fii prietena mea ?
PerfectStranger
Postat pe 5 August 2013 16:18
Păi estem prieteni. Aşe virtual/i...

Măăăiii, uitucule! Mi-ai zis prietenă. ''Bine prietena mea. Cand ai timp dai tu un semn.''

Déjà vu
Axl_R
Postat pe 5 August 2013 16:25
[Pai si cum fac si eu pretena mea sa te scot la un sifon? Zi-mi naiba macar cum te numesti real ca nu rapeste nimeni, eu sunt de cursa lunga n-ai avea curaj
PerfectStranger
Postat pe 5 August 2013 16:38
''Ce-i numele ?'' “Iubite” zi-mi, si mă botez din nou; (iubito) Shakespeare

Mulţam de compliment! Sifon...
Axl_R
Postat pe 5 August 2013 17:49
Lebedele si,parca pinguinii,odata ce si-au ales partenerul de viata,nu-l mai schimba pina la moarte,iar in cazul lebedelor,daca partenerul(a) moare,cel ramas,refuza imperecherea cu un nou partener,pina la moarte.Ratiunea,prin vointa si educatie,este folosita in scopul satisfacerii instinctelor primare,cu orice pret (minciuni,inselatori) sau pentru educarea omului (cultura/rafinare) a modului de a fi,trai.In primul caz,beneficiile sint pe termen scurt si se platesc ulterior,in cel; de-al doilea,sint pe termen lung si sint platite,generind o si mai mare dedicare.
sriarchanghel
Postat pe 5 August 2013 17:54
Io-s răţuşca cea urâtă da' mai e timp să devin lebădă...
Axl_R
Postat pe 5 August 2013 18:04
Finutzo , mie imi ramane sa fiu pinguinu /a ?
Rotty
Postat pe 5 August 2013 18:27
De la: PerfectStranger, la data 2013-08-05 15:44:35Hmmm..aici sunt multe de spus. Sa spunem ca esti caatorita ai doi copii dar barbatul nu mai are chef de tine sau nu-i mai merge cocoselul....ce crezi ca ai sa faci ? Ai sa te culci cu altul asa in vazul lumii ? Ca sa lasi copii pe drumuri iar nu merge...nu? Bine poti spune ca daca ai doi copii dar barbatu face sex cu tine odata la 3 luni, asta e ...dar stim amandoi ca nu e asa. Infidelitatea pleaca din nemultumiri.....nu din lipsa de dragoste...


Infidelitatea pleaca din prostie, lipsa de stima si neasumare. Daca-i moare chestia-trestia si alte alea, se discuta, se divorteaza. Ce treaba au copiii lasati pe drumuri in aceasta ecuatie?! Problema va fi cand vor creste intr-un mediu mincinos, fals(cu un tata infidel si-o mama nesatisfacuta, sa luam cazul amintit de tine), etc. Sa-i multumim lui Dumnezeu ca gandim total diferit cu totii si ca unii mai si evolueaza in viata asta si mai au si pretentii de la sine...
Cateodata ramai, pur si simplu, masca citind anumite opinii/credinte...pentru ca-s spuse de oameni, cica Cel putin topicul cu nashul e durere de emblematic in acest sens, jesus!!!
magdabeauty
Postat pe 5 August 2013 18:52
Năşico, când o să fie iar vreme numa' bună de stat pe Garbo, o să ne transformăm.
Iar avem un angel & îngeraş... Scz! Archanghel.
Axl_R
Postat pe 5 August 2013 18:59
Sfantul Ilie ...Tunete...fulgere . Am geaca , imi trag gluga pe ochi...
Rotty
Postat pe 5 August 2013 19:19
De la: PerfectStranger, la data 2013-08-05 13:49:53Nu prea e valabila si la turci si la chinezi, mai ales la turci. Si nu e nicidecum situatia mea personala, daca vrei poti sa provesti in jur. Ma refer la calitatea actului in sine.


e normal sa nu fie povestea ta! suna asa de jurmalistic, blazat si plictisitor, incat si pisica a adormit, prvind insiruirea de idei de lemn...!
se pare ca s-a mai trezit un admin sa de-a o cioaca pe aici!
totul transpira a facatura... de la poza de avatar, pana la textul "cult", cu veleitati de adevar irefutabil!
heartbit
Postat pe 5 August 2013 21:08
De la: Axl_R, la data 2013-08-05 18:59:49Năşico, când o să fie iar vreme numa' bună de stat pe Garbo, o să ne transformăm.
Iar avem un angel & îngeraş... Scz! Archanghel.


si nu orice archangel... ci unul de SRI... cu alte cuvinte, ochiul si timpanul s-a instalat si pe aici, la vedere!
heartbit
Postat pe 5 August 2013 21:10
De la: PerfectStranger, la data 2013-08-05 13:27:47........... Nu am sa inteleg niciodata infidelitatea la romani. Iubiri interzise creierelor marunte. Necunoscatori in arta amorului, pozeaza in armasari celebrii, femei ce nu stiu decat cum merge treaba in materie de make-up pretind ca pot face jocurile seductiei dar rezultatul e mai degraba hilar. Oare cand vom invata sa traim, sa radem, sa iubim....!?


De la: PerfectStranger, la data 2013-08-05 13:49:53........Nu prea e valabila si la turci si la chinezi, mai ales la turci. ........
Ma refer la calitatea actului in sine. Infidelitatea executata cu stil si rafinament e una, asta de la noi in stil gibonul si gazela nu are nimic de-a face cu trairile amoroase. Bine si educatia la noi e....praf. ......
! In sfarsit, multi pot sa contrazica dar dupa mine creierul este cel mai sexy organ. ............ Nu stiu ce gandesc altii, postarea de fata este doar o parere personala si daca eu refuz sa cred ca omul este o simpla primata de ce sa ma comport ca fiind una. !?


nu e de mirare ca nu ai sa intelegi, ca sa intelegi ai nevoie de MULTEEEEEEEeeeeee!
iar tu nici de putine nu esti in stare!
diferenta dintre romani, turci, chinezi, congolezi, greci, arabi, nemti, francezi... etc. in legatura cu subiectul tau, nu este legata de fizicul individului sau culoarea pielii, ori a ochilor, ci de CULTUTRA! asa ca, cele ce sunt la noi intr-un fel, e firesc sa fie altfel in alte parti!
turcii nu au infidelitati?
pai daca ii admiri asa mult incat sa ii dai ca un exemplu si sa intaresti ideea prin repetitie, atunci iti urez succes cu oile, magaritele si caprele, evident succes in materie de amor
daca te orientezi putin in "Stambul" o sa gasesti o casa de rendevous, unde sa iti satisfaci placerile cu o magarita, si cu putin noroc si mai multi bani (euro, dolari... ca astia primesc orice!) poti primi si o virgina... evident tot din regnul cabalin!

ca e cel mai sexy organ creierul, e o idee avansata de multi si de multa, foarte multa vreme... ca ai ajuns is tu dupa tine la ideea asta... n-am timp sa cred, insa pot banui ca ti-ai studiat indelung si celelalte oragane sexy, si negasind nimic interesant... ai constatat ca ce nu se vede e sexy, si poate fi etalalt intr-un mod misterios.. ca fiind de-a dreptul cel mai sexy, daca nu cumva unicul oragan sexy de care dispui!

daca omul ar fi o primata... n-ar mai fi OM!
din prostiile pe care le-ai debitat pana aici, asta de final... le cam intrece pe toate.... oricum ai timp sa regresezi pana la stadiul de primata!

oare unde ti-ai finalizat studiile astea de jurnalist ratat?
miroase a scoala lui vanghelie, care mai indemna si el la un moment dat, cu oraganul sau cel mai sexy (creierul), ca nii din astia asa... sa mai citeasca niste almanahe!

"Bine si educatia la noi e....praf."
si ce iceai ca ai facut tu ca sa nu mai fie asa?
ai pus un topic, si ai rezolvat problema?
(nu e nevoie de raspuns, e o retorica simpla!)
heartbit
Postat pe 5 August 2013 21:36
Măi frăţioare, tu nu vrei să beu şi io un sifon în capitală?
Tăt în provincie rămân.
Axl_R
Postat pe 5 August 2013 22:34
De la: Axl_R, la data 2013-08-05 14:55:09''Poti sa eviti orice fel de problema daca stapanesti bine disciplina.''

Mai ales dacă te vede burtosu'.

prpbleme avem toti important sa cauti solutii ca sa iesi din ele..

dar referitor ca este bine sa fii stapan pe tine,,ca sa nu te stapaneasca altii si sa profite..
dar cred ca doar daca te rogi poti..si smerenie catre Dumnezeu..Si in timp Dumnezeu,,Iisus te va invata drumul ca sa potii fi stapan pe tine..

perseverend in lucruri morale devii mai sigur pe tine..la fel ca la scoala de soferi
ingerasulluptator
Postat pe 5 August 2013 22:37
Facem deja zacuscă?
Axl_R
Postat pe 5 August 2013 22:39
Nu-i ghiveci ? Parca avea si orez...chinez...ma rog , tot pe acolo...
Rotty
Postat pe 5 August 2013 22:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Eu căsătorită, el căsătorit. Am intrat într-un joc al seducției din care nu știu cum să mai ies. 52 De la: Alinutza_Boticutza 25 Septembrie 2019 22:38
si eu trec prin aceeasi situatie 47 De la: garbo005849 27 Iulie 2009 11:55
probleme 5 De la: giul1a 10 Iulie 2010 17:17
Am fost parasit. 10 De la: Popa_Catalin_Andrei_1 12 Iunie 2016 18:39
Doamnelor cat de open mind sunteti? 60 De la: Sassette 18 August 2014 17:48
Setari Cookie-uri