ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Bebelusi

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Buna! Am nascut primul cpoil si ne mai dorim inca unul, dar nu reusesc sa raman insarcinata. Ce ar trebui sa fac, sa urmez un tratament?
  citeaza   raspunde

Cat timp a trecut de la nastere?
Pentru primul copil ai facut tratament?!
Ce varsta are primul bebe? Si cat de tare te solicita?
Nu te grabi cu tratamentul .
  citeaza   raspunde

pune-te serios pe "munca" si o sa apara si rezultatele, fara tratamente!
  citeaza   raspunde

BUNA, sunt GABRIELA, am 51 de ani si sunt bona, din experienta de mama si din punct de vedere emotional daca bebele pe care il ai este aproape de 5 anisori , poti intradevar sa-te preocupi si de venirea pe lume a unui fratior(oara) ! insa din experienta iti spun ca cel mai usor sa ramii insarcinata este sa nu iti propui neaparat scopul asta , lasa natura sa decida si tu doar iubeste-ti la maxim bebele pe care il ai si sotul ! fii sigura ca Dumnezeu iti va indeplini dorinta cind este cel mai bun moment ! doar daca trec mai mult de 3 ani de incercari atunci mergi la um medic specialist in reproducere !DAR daca puiul mic e prea mic da-i lui maxima ta atentie si vei avea timp dupa ce il ridici bine pe el sa iti dedici atentia si celuilalt ! cu sinceritate iti doresc tie si familiei tale numai bine !
  citeaza   raspunde

Nu iti face un scop din asta ori de cite ori esti cu sotul tau !Iubeste-l si copilul va veni , crede in Dumnezeu si in voi 2 ! Iti doresc mult sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa fiti fericiti si sanatosi cu toti !MULT NOROC!
  citeaza   raspunde

Dar despre vitaminele si mineralele pentru sarcina luate in perioada de conceptie ce stiti? Au vreun efect?
  citeaza   raspunde

Conceptia depinde de mai multi factori: starea sanatatii, dispozitia psihica, implinirea in plan sentimental, stress, oboseala etc. Nu inseamna ca daca nu ai ramas insarcinata cand ai planuit pentru tine s-a terminat cu copiii. Nicidecum. Vezi partea plina a paharului. Ai cine iti lumina viata: sotul si un puiut. Grija pentru inca unul nu o lua tu, tu doar fa tot ce deplinde de tine ca cele mai importante persoane din viata ta sa aiba parte de toata atentia ta. O merita. La momentul potrivit va aparea si cel de-al doilea. Pur si simplu nu a venit vremea lui inca. Traieste-ti viata din plin alaturi de cei dragi.Iar vitamine ia doar daca in urma analizelor medicul a constatat ca ai vreo deficienta de vreo vitamina sau vreun mineral.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: