Inselata si parasita

Ai dreptate ....nu e el de vina. Natura. Iar celalalt,ce sa faca saracul daca nu a cascat bine ochii...
Rotty
Postat pe 10 Februarie 2013 09:04
Ceva de genul.....

http://www.latifa.ro/images/fun/2009_04/0005052h6h4_a.jpg

Rotty
Postat pe 10 Februarie 2013 09:05
De la: stmike, la data 2013-02-09 21:04:02Buna! Scuza-ma ca-ti spun asta dar amandoi sunteti vinovati . Tu ca n-ai stiut sa-ti tii sotul aproape iar el ca nu s-a gandit la copii in primul rand . Copii sufera din pricina asta . De obicei oricat de dobitoc ar fi barbatul , femeia face atmosfera in casa si-l poate schimba . Nu ca as fi eu barbat dar este o zicala adevarata - Barbatul e capul iar femeia e gatul . Gatul intoarce capul unde vrea . Nu in sensul rau al cuvantului dar astfel incat sa duceti o viata frumoasa . Scuza-ma ca-ti spun dar barbatul cauta ceea ce nu-i da sotia lui pentru ca nu stie sa tina barbatul acasa . Inca odata scuza-ma daca ti-am spus adevarul asa dur dar asta e . Imi pare rau . Stiu ca esti intr-o situatie aiurea . Cel mai mult conteaza acum copii . Sa nu sufere si sa-l faci cumva pe sot sa vina inapoi . Macar de dragul copiilor . Sa incerci sa-ti schimbi modul de a trai de a fi si nu mai asculta cu urechea la altii , fie ei parinti sau socrii sau prietene etc . E valabil si pentru el .


Barbatul nu vine intr-o relatie ca simplu spectator. Este parte activa. Nu trebuie sa-i joc eu cum vrea el, astfel incat sa-l tin aproape," indiferent cat de dobitoc e". Unde-ar fi castigul meu, atunci? La ce mi-ar folosi si cu ce m-ar ajuta? Suntem 2. Deci si el trebuie sa se straduiasca la fel de mult sa nu ma piarda.
Iti scapa din vedere un alt aspect si anume ca fostul doamnei mai are acum un copil cu cealalta. Asa ca trebuie sa fie tare caraghios sa traga fiecare de "marioneta" pentru a ramane intr-un loc, doar "de dragul copiilor". Esti parinte, dar mai esti si femeie, respectiv barbat, deci nu merge sa te anulezi, dezvoltandu-ti doar latura de mama/tata. Iar copiii sunt fericiti atata vreme cat atmosfera in jur este una pasnica, plina de iubire, nu de razboi, neiubire si resentimente.
Femeia nu mai are pe cine sa intoarca din drum. Eventual trebuie sa-si faca mediul propice si fizic si mental si afectiv, pentru un nou partener, potrivit ei si indragit de copii.
magdabeauty
Postat pe 10 Februarie 2013 09:13


mai curind http://www.foundshit.com/pictures/animals/sheep-pig.jpg
quasaria
Postat pe 10 Februarie 2013 09:20
Rotty
Postat pe 10 Februarie 2013 10:08
Drum bun...si-un praz verde. Elibereaza locul
eladaela
Postat pe 10 Februarie 2013 11:45
de ce se cearta si jignesc unii pe net?....au polite vechi de platit?....cred ca au gresit site-ul si locatia!....voi nu credeti?
caleidoscop
Postat pe 10 Februarie 2013 14:02
nu merita sa te cobori ,la nivelul lor...salutari!...tie si lui rotty!
caleidoscop
Postat pe 10 Februarie 2013 14:05
cine se cearta cu cine???
eladaela
Postat pe 10 Februarie 2013 15:45
De la: caleidoscop, la data 2013-02-10 14:05:49 nu merita sa te cobori ,la nivelul lor...salutari!...tie si lui rotty!


ba da, eu cred. si tot asa cred io ca anumite nock-uri ies de la naftalina cand e cazu'. in rete. veselie mare, ipocrizie maxima si iubire multa. in fericirea singuratatii. cu coada de matura
burst4x
Postat pe 10 Februarie 2013 20:02
Nu te iubeste,asta este!
Ce mai faci pe victima,asta-i realitatea,tu-l iubesti,el nu te iubeste,si-a inceput alta viata cu o alta femeie....
Mergi mai departe,viata-i numai inainte.....
garbo162553
Postat pe 11 Februarie 2013 15:10
Doar timpul poate sa te ajute sa treci peste asa. fii rabdatoare cu tine si intelege ca il poti iubi chiar daca nu mai este cu tine. Stiu ca doare si suferi, insa eu cred ca oamenii pleaca din viata noastra cu un scop, Si poate si in cazul lui asa s-a intamplat.
www.relatiidecuplu.com
garbo_8857
Postat pe 11 Februarie 2013 17:35
Problema este ca eu am aflat ca sunt inselata abia dupa cel de-al doilea copil avea 2 ani. Asa ca nu am facut al doilea copil dupa ce stiam ca sunt inselata.
garbo114082
Postat pe 11 Februarie 2013 17:46
Tu vezi un obstacol in copilul nou aparut in cealalta relatie? Insemna ca anul care a trecut de cand ai dat divort ti l-ai petrecut sperand la ceva ce trebuia sa tai din radacina de cand ai aflat ca te inseala.!!!!
Si daca ai sperat sa se intoarca la tine si daca doar ai plans in pumni stiind ca totul e terminat,e totuna...Tot dependenta se cheama ....
Am divortat,si nu pentru ca nu-l mai iubeam.Ci pentru ca ratiunea mi-a spus ca locul meu si al copilului nostru nu mai este acolo.Am continuat mult timp sa oscilez sufleteste intre o dragoste absurda,hranita din amintirile frumoase, si o ura groaznica pentru faptul ca a destramat prin gesturile sale familia noastra si l-a privat pe copil de tata....Stiam ca totul va trece cand se va instala indiferenta.....Nu ura este solutia, ci ratiunea....
Pune-ti in fata motivele pentru care NU TREBUIE sa mai ai de-a face cu el.Vei continua ,cu siguranta , sa il iubesti-cel putin asa a fost la mine - dar asta nu trebuie sa te impiedice sa te rupi de el .
Altfel, coabitarea cu sentimentele de dor, de speranta, se va schimba in ceva distructiv - DEPENDENTA de propria ta ILUZIE.
Nimeni nu spune ca vei rezolva durerea in doi timpi si trei miscari.Va dura un timp.Dar din ce povestesti,tu nici nu ai inceput sa-ti doresti acest lucru,tu inca te intrebi ce poti face cu obstacolul numit copilul altei femei.Trebui sa incepi cu INTELEGEREA faptului ca lucrurile sunt definitiv si iremediabil terminate faptic intre voi doi,si ca nu mai ai la ce spera....CE OBSTACOL????? Copilul acela este cea mai buna metoda pentru tine de a te vindeca de el!!!!
garbo_5053
Postat pe 11 Februarie 2013 21:23
82, mie imi plac copiii. In general, toti copiii. Si totusi am plecat - brusc - dintre-o relatie de 12 ani cind mi-a spus ca vrea un copil cu o alta femeie. Brusc inseamna luat individul de o aripa, scos pe usa. Si gata. Acela a fost gloriosul sfarsit.
Ca a retractat ulterior, ca a fost "doar o idee", nu are importanta.
Ca in final copilul respectiv nu "s-a intimplat", pt ca dl a reconsiderat, iar nu are absolut nici o importanta. Ca nu ar fi reprezentat pentru el decit un animalut nou - nici asta n-are importanta.
Nu are nici o importanta nici macar faptul ca eram si eu insarcinata in acel moment...

Si nu mi s-a pus pata fix atunci pentru ca acel potential copil mi-ar fi luat mie caii de la bicicleta - pe dl. l-as fi avut pe viata, cit timp as fi vrut eu, oricum. Copilul respectiv nu ar fi fost decit o alta victima dintr-o serie lunga. Mi s-a pus pata pentru ca am avut un moment de luciditate in care mi-am dat seama ca omul de linga mine e bolnav. Si ca eu nu sint capabila sa il vindec.
Si ca, daca pentru mine un copil e ceva sacru, pentru el nu inseamna nimic. Nimic mai mult decit daca si-ar lua o pisica, de exemplu. Sau un hamster. Si ca e in stare sa ii faca un copil uneia pe care o vede pe strada pentru ca aia are ochii mov si i s-ar parea cool sa aiba un urmas cu ochii mov. Are bani si, din punctul lui de vedere, poate intretine oricite animalute vrea. Mai ales cind mama alora e o prapadita. Iar daca prapadita vroia acte, putea sa faca si acte. Tot la misto.
Iar aici discrepanta intre opiniile noastre era atit de mare incit am preferat sa rup pisica in doua si sa pun punct ultimilor 12 ani in acea seara. A fost singurul barbat pe care l-am iubit pina atunci si in acel moment eram convinsa ca il voi iubi in continare pina intru in pamint - dar stiam sigur ca nu mai vreau sa il vad niciodata.

De ce iti spun toate astea? Ca sa iti dai seama care e diferenta fata de normalitate - normalitate asa cum o percep eu si, sper, nu numai eu. Sa iti dai seama ca un copil nu e un obstacol - e o responsabilitate pe viata. Sa iti dai seama ca nu l-ai impartit atunci cind a plecat cu una - l-ai impartit atunci cind s-a nascut acel copil si acest lucru inseamna ca nu mai e al tau asa cum era si nu va mai fi NICIODATA. Nici macar daca vine inapoi tirindu-se in genunchi. Pentru ca un copil nu e o ratacire "remediabila". E una iremediabila. E legatura dintre el si ea care se va mentine mai mult decit veti trai voi doi. E dovada vie a legaturii lor - ulterioara tie.
Nu mia e nimic de reparat aici - nu va intra inapoi in mm-sa niciodata, ca sa pretinzi ca nu s-a intimplat... Relatiile se fac si desfac, casatoriile se fac si desfac - copiii ramin. Si au aceiasi doi parinti biologici. Nu exista dovada mai "vie" a esecului cuplului vostru.
quasaria
Postat pe 12 Februarie 2013 08:08
Plimba-te,relaxeaza-te si cunoaste oameni noi.Acest tip nu iti merita iubirea.Incearca sa nu te mai gandesti obsesiv la el sau...destul de des...dupa caz.Incearca:-Schimbare de stari prin autosugestie
- Autoanaliza pe tema cum sa fiu fericit:

-Anularea emotiilor nedorite prin: Meditatie, rugaciune;-Metode compuse: Distragerea atentiei
Schimbarea mediului social
Activitati recreative
Masaj
Invatarea de noi abilitati (anti-plafonare profesionala si personala).Mult succes. :)
garbo_11426
Postat pe 14 Februarie 2013 13:36
Da,eu cred ca este greu sa uiti un om pe care l-ai iubit......Este mai usor cand tu ai pus punct relatiei si nu el.Dar atunci cand iti face tie rau,cand te inseala,divorteaza trebuie sa-l uiti.Gandeste-te la el doar ca la tata copiilor tai si nimic mai mult.
Nu merita sa-ti irosesti tineretea gandindu-te la el.Nu va duce la nimic bun......
garbo105616
Postat pe 16 Februarie 2013 07:09
De la: garbo105616, la data 2013-02-16 07:09:42Da,eu cred ca este greu sa uiti un om pe care l-ai iubit......Este mai usor cand tu ai pus punct relatiei si nu el.Dar atunci cand iti face tie rau,cand te inseala,divorteaza trebuie sa-l uiti.Gandeste-te la el doar ca la tata copiilor tai si nimic mai mult.
Nu merita sa-ti irosesti tineretea gandindu-te la el.Nu va duce la nimic bun......


Cand iubesti un om, nici nu mai conteaza cine pune punct relatiei. Doare la fel de tare. Repet, cand iubesti un om, dar doar iubirea nu-i suficienta pentru a functiona relatia. Am mai vazut astfel de puncte de vedere, care nu-s functionale in cazul meu. Sa pui punct unei legaturi/situatii care-ti face rau nu vine decat ca un act firesc de pastrare a demnitatii si atat. Cand pui punct, dar iubirea este, inca, prezenta, surprinzator, poate, dar te poate durea mult mai tare, pentru ca-ti iei pe umeri si "responsabilitatea" unui act de curaj in a te smulge din bratele iubirii...pentru ca cel mai "slab", in ciuda chinului interior, ramane ancorat inca intr-o relatie bolnava. Asa ca pentru el poate fi eliberator, cand tu ai pus punct.
Ceea ce vreau sa zic e ca nu-i relevant cine pune acel punct, pentru ca suferinta-i la fel de mare, cel putin, ci conteaza sa incerci, firesc, ajutata de timp, sa-l uiti...frumos, impacat, asumat...ca sa te poti lasa, la un moment dat, sa iubesti, din nou, cu toata increderea.
magdabeauty
Postat pe 16 Februarie 2013 08:23
De la: garbo114082, la data 2013-02-07 13:12:52Buna, voi fii cat se poate de scurta
Am aflat acum 3 ani ca sotul meu ma insela inca de la primul copil (2005). Dupa nasterea celui de-al doilea copil m-a parasit pentru ea. Am divortat acum 1 an. Acum arecu ea un copil. Ce pot face sa trec peste acest obstacol. Eu inca il iubesc.



nu ai ce iubi! vezi-ti de drumul tau
adeline
Postat pe 16 Februarie 2013 23:55
De ce vrei tu sa impingi noapte sa se faca zi? Cine poate sa faca asta? Doar suferinta te poate curata si vindeca...si o rana are nevoie de timp pentru a disparea. Ai rabdare cu tine, centreza-te pe tine si norii din viata ta vor disparea de la sine.
www.relatiidecuplu.com
garbo_8857
Postat pe 20 Februarie 2013 16:46
nu mai ai ce repara,reinnoda sau spera,din pacate.si nici nu cred ca ar mai fi bine sa incerci.incearca sa il uiti,copii deocamdata sunt suficienti sa iti umple sufletul de fericire,insa nu iti inchide inima,las-o intredeschisa,pt ca esti tanara si trebuie sa iubesti si sa fii iubita de cineva care sa te merite.stiu ca suna ca un sfat standard unei situatii ca a ta,insa viata e asa de simpla si asa merg lucrurile.nu esti singura care trece prin momente din astea,sunt milioane de femei probabil care au trecut si depasit situatii ca a ta.iti doresc numai bine
garbo229821
Postat pe 21 Februarie 2013 11:46
De la: garbo114082, la data 2013-02-07 13:12:52Buna, voi fii cat se poate de scurta
Am aflat acum 3 ani ca sotul meu ma insela inca de la primul copil (2005). Dupa nasterea celui de-al doilea copil m-a parasit pentru ea. Am divortat acum 1 an. Acum arecu ea un copil. Ce pot face sa trec peste acest obstacol. Eu inca il iubesc.

a lipsit ceva!
http://www.garbo.ro/articol/Familie/13269/22-motive-pentru-care-barbatii-nu-insala.html
garbo_11724
Postat pe 26 Februarie 2013 12:00
De la: quasaria, la data 2013-02-12 08:08:4182, mie imi plac copiii. In general, toti copiii. Si totusi am plecat - brusc - dintre-o relatie de 12 ani cind mi-a spus ca vrea un copil cu o alta femeie. Brusc inseamna luat individul de o aripa, scos pe usa. Si gata. Acela a fost gloriosul sfarsit.
Ca a retractat ulterior, ca a fost "doar o idee", nu are importanta.
Ca in final copilul respectiv nu "s-a intimplat", pt ca dl a reconsiderat, iar nu are absolut nici o importanta. Ca nu ar fi reprezentat pentru el decit un animalut nou - nici asta n-are importanta.
Nu are nici o importanta nici macar faptul ca eram si eu insarcinata in acel moment...

Si nu mi s-a pus pata fix atunci pentru ca acel potential copil mi-ar fi luat mie caii de la bicicleta - pe dl. l-as fi avut pe viata, cit timp as fi vrut eu, oricum. Copilul respectiv nu ar fi fost decit o alta victima dintr-o serie lunga. Mi s-a pus pata pentru ca am avut un moment de luciditate in care mi-am dat seama ca omul de linga mine e bolnav. Si ca eu nu sint capabila sa il vindec.
Si ca, daca pentru mine un copil e ceva sacru, pentru el nu inseamna nimic. Nimic mai mult decit daca si-ar lua o pisica, de exemplu. Sau un hamster. Si ca e in stare sa ii faca un copil uneia pe care o vede pe strada pentru ca aia are ochii mov si i s-ar parea cool sa aiba un urmas cu ochii mov. Are bani si, din punctul lui de vedere, poate intretine oricite animalute vrea. Mai ales cind mama alora e o prapadita. Iar daca prapadita vroia acte, putea sa faca si acte. Tot la misto.
Iar aici discrepanta intre opiniile noastre era atit de mare incit am preferat sa rup pisica in doua si sa pun punct ultimilor 12 ani in acea seara. A fost singurul barbat pe care l-am iubit pina atunci si in acel moment eram convinsa ca il voi iubi in continare pina intru in pamint - dar stiam sigur ca nu mai vreau sa il vad niciodata.

De ce iti spun toate astea? Ca sa iti dai seama care e diferenta fata de normalitate - normalitate asa cum o percep eu si, sper, nu numai eu. Sa iti dai seama ca un copil nu e un obstacol - e o responsabilitate pe viata. Sa iti dai seama ca nu l-ai impartit atunci cind a plecat cu una - l-ai impartit atunci cind s-a nascut acel copil si acest lucru inseamna ca nu mai e al tau asa cum era si nu va mai fi NICIODATA. Nici macar daca vine inapoi tirindu-se in genunchi. Pentru ca un copil nu e o ratacire "remediabila". E una iremediabila. E legatura dintre el si ea care se va mentine mai mult decit veti trai voi doi. E dovada vie a legaturii lor - ulterioara tie.
Nu mia e nimic de reparat aici - nu va intra inapoi in mm-sa niciodata, ca sa pretinzi ca nu s-a intimplat... Relatiile se fac si desfac, casatoriile se fac si desfac - copiii ramin. Si au aceiasi doi parinti biologici. Nu exista dovada mai "vie" a esecului cuplului vostru.

ce pornita esti!uiti de factorul uman,uiti ca oamenii nu sint compiutere sa fie setate,uiti de sentimente,uiti ca si tu esti la fel,uiti........
garbo_11724
Postat pe 26 Februarie 2013 12:10
Draga mea,te-nteleg ca-ti este greu si probabil iti este greu sa-ntelegi gestul lui si motivul pt. care a procedat asa,dar nu este important cind cineva ne-a ranit sufletul si ne-a ingropat cu tot cu amintiri pt. o noua aventura.Impacate cu gindul ca nu te-a meritat si nu-ti era predestinat sa-ti fie suflet pereche .Este un semn de sus ca alegerea pe care ai facuto a fost gresita si nu era caracterial compatibil cu tine.Mai bine acum decit mai tirziu cind poate ti-ar fi fost si mai greu sa depasesti momentul.Trebuie sa inveti un lucru din tot ce s-antimplat nu mai trebuie sa fii dependenta niciodata de un barbat sau de copii intr-un cuvint sa-nveti sa fii un om liber,libertate inseamna putere si te face sa fii puternica.Fiecare ne nastem si avem o datorie pe care trebuie sa o indeplinim,venim singuri in acesta dimensiune si nu uita ,plecam singuri de aici.Sint convinsa ca vei avea puterea sa mergi mai departe .Uraste si uita timpul irosit linga asa un nesimtit,nu aveai de unde sa stii.A fost o lectie din programul misiunii tale si asa ai invatat ceva ca libertatea nu o poti cumpara ci doar apara prin lupta care trebuie sa o duci cu cei care vor sa te faca sclavul lor si sa te foloseasca in folosul lor.Priveste inainte unde dealtfel este viitorul si nu mai intoarce capul inapoi si fa-ti un plan de-o noua viata ,iar ce-a fost ingroapa "e trecut"Mult noroc!Vei vedea ca soarele va veni din nou pe strada ta.
garbo255960
Postat pe 26 Februarie 2013 16:37
De la: garbo_8857, la data 2013-02-11 17:35:54Doar timpul poate sa te ajute sa treci peste asa. fii rabdatoare cu tine si intelege ca il poti iubi chiar daca nu mai este cu tine. Stiu ca doare si suferi, insa eu cred ca oamenii pleaca din viata noastra cu un scop, Si poate si in cazul lui asa s-a intamplat.
www.relatiidecuplu.com


De la: garbo_8857, la data 2013-02-20 16:46:09De ce vrei tu sa impingi noapte sa se faca zi? Cine poate sa faca asta? Doar suferinta te poate curata si vindeca...si o rana are nevoie de timp pentru a disparea. Ai rabdare cu tine, centreza-te pe tine si norii din viata ta vor disparea de la sine.
www.relatiidecuplu.com


si ce ziceati ca mai fac adminii garbo?
chiar nu se poate face nimic cu astfel de postari si personaje? chiar trebuie sa apara de doua ori, pe aceeasi pagina, aceeasi RECLAMAAAAAAAAAAAAA???


ADMINI GARBO!!!
heartbit
Postat pe 26 Februarie 2013 18:24
"Inselata si parasita" ...sau sedusa si abandonata, din pacate se mai intampla si asa ceva! Este trist, dar orice femeie a trecut prin asa ceva ar trebui sa spuna ca "Si maine este o zi...." iar viata nu incepe si nu se termina cu barbatul care a inselat-o si parasit-o !
LLisa
Postat pe 26 Februarie 2013 18:30
viata incepe mereu cu urmatorul... si se termina... cand se termina ea!
heartbit
Postat pe 27 Februarie 2013 00:20
De la: LLisa, la data 2013-02-26 18:30:37"Inselata si parasita" ...sau sedusa si abandonata, din pacate se mai intampla si asa ceva! Este trist, dar orice femeie a trecut prin asa ceva ar trebui sa spuna ca "Si maine este o zi...." iar viata nu incepe si nu se termina cu barbatul care a inselat-o si parasit-o !

da chiar daca femeile nu ar trebui parasite,insa au si ele vina lor,cind dau de un om care le iubeste,le respecta,au prostul obicei sa-l considere prost si ncep sa calce strimb
garbo_11724
Postat pe 28 Februarie 2013 01:14
Nu cred ca este corect sa generalizerzi si sa consideri ca toate femeile fac la fel!
LLisa
Postat pe 28 Februarie 2013 19:36

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce la unii oameni le place sa fie rai? Oare ce contine bostanica aia a lor? 11 De la: xenaluptatoareainimoasa 10 Octombrie 2010 17:13
Ce va urma??? 28 De la: serena_78 28 Noiembrie 2013 23:19
Mă minte sau nu? 17 De la: garbo_408862 31 Decembrie 2017 10:27
de ce se spune ca daca iti deschizi inima oricui ai fii prost..pt ca mie imi place sa fiu deschisa 2 De la: xenaluptatoareainimoasa 3 Septembrie 2010 22:27
Portetul femeii ce nu-si doreste copii... 719 De la: zambila 15 Noiembrie 2010 15:13
Setari Cookie-uri