sa iubesti ca o oarba iar intro zi se spulbera totul

divorteaza........atat am de spus
angela_maciuca05
Postat pe 14 Ianuarie 2013 10:44
Buna,

Am 40 de ani, 2 copii ( unul de 12 si altul de 18 ) si casatorita de 13 ani ( la fel ca tine ). Primii 10 ani au alternat perioadele de acalmie cu cele cumplite ( betii, gelozii, scandaluri, chiar bataie ). Am tot sperat ca va fi ok, ca inaintand in varsta se vor linisti apele si vom avea o viata rezonabila de familie. Insa ultimii 3 ani a devenit cosmar. Am incasat batai de am ajuns la spital ( inclusiv copilul cel mare ), a trebuit sa ma izolez ca sa nu mai fiu acuzata de nimic, n mai aveam voie nici macar sa mai ies cu copilul in parc de 1 iunie fara acordul lui. Mereu am tact, am mai acordat o sansa familiei crezand ca asa este corect fata de copii ( sa nu ii las sa creasca fara tata ). Punctul culminant a fost cand am gasit in memoria laptop-uui lui site-uri de matrimoniale. Baiatul isi cauta amanta ...Atunci am pus in balanta mediu in care ar fi crescut in continuare copii: mediu plin de violenta, bautura, infidelitate sau un mediu calm, linistit, bazat pe dragostea de familie, educatie si munca. A triumfat a doua varianta. Am venitul meu propriu, lucrand, insa datoriile facute impreuna in ultimul an si ratele la banci imi ingreuneaza situatia. Si totusi NU IMI ESTE FRICA !! Imi caut un al doilea job in parte-time si tot ma voi sustine financiar. Mizeria in care am trait pana acum NU O MAI VREAU ! Chiar daca sunt femeie, pot fi o luptatoate si sa ma descurc si fara un mascul feroce ca el langa mine

Sfatul meu : DIVORTEAZA !!!! Asigura-ti un venit al tau si vei fi mai fericita doar tu cu copii tai decat daca ai langa tine un jeg de om. CURAJ !!!! NU ESTE GREU SA ITI IEI VIATA IN PROPRIILE MAINI !!!! E asta am facut si imi este perfect asa :)
garbo_9764
Postat pe 14 Ianuarie 2013 11:12
Draga mea, faptul ca el pomeneste numele ei in vis nu inseamna nimic. Tu nu ai de unde sa stii ce se intampla in capul lui. De ce trebuie sa te gandesti ca este ceva bazandu-te doar pe asta?
Ce conteaza sunt celelalte fapte ale lui. Ele sunt cele care ar trebui sa te puna pe ganduri. Iubirea nu doare niciodata, iubirea inseamna frumos, iubirea inseamna Dumnezeu. Toate astea ar trebui sa iti spuna ceva despre relatia in care esti. In plus, pentru copii nu trebuie sa suporti niciodata nimic, pentru ca daca viata ta este distrusa copii tai nu iti vor face o statuie. In plus, aici gresesc cei care au copii, uita cu cine s-au casatorit, intelegi? Tu esti cu el casatorita nu cu copii tai. Este evident din cele scrise de tine ca te afli in situatia in care esti abuzata emotional. El de fapt este un fricos si ii este teama ca te va pierde, de asta se comporta cum se comporta. Atitudinea ta fata de el nu este corecta, probabil plangi, ii arati ca suferi si asta il face pe el fericit. Schimba-ti atitudinea fata de el. Fii puternica, nu ii permite sa se poarte asa cu tine si ameninta-l cu divortul. Zambeste-i si arata-i ca nu te poate dobora. El face tot ceea ce face ca sa te tina sub control, doar de asta. Insa iti mai spun ceva, controlul nu este iubire, gelozia lui nu este iubire. Multe femei sunt inclinate sa creada ca daca partenerul este gelos, el iubeste acea femeie. Gresit, ia atitudine pentru nevoile tale. Inca ceva foarte important. Decat copii tai sa traeasca intr-un infern este mai bine sa le oferi liniste.
www.relatiidecuplu.com
garbo_8857
Postat pe 14 Ianuarie 2013 11:21
Draga mea. Capul sus!Nu esti nici prima nici ultima care divorteaza!Ai grija de copiii tai si obliga l pe tatal lor sa si faca datoria fata de ei.Nu se merita sa suferi langa un nesimtit.Niciodata n o sa l readuci la normal si mereu vei avea sufletul prin de indoiala ca te insala.Sa plece pe drumul ales.Copiii sufera si se imbolnavesc psihic din cauza tensiunilor din casa,nu se merita.
Jojolin
Postat pe 14 Ianuarie 2013 12:39
``no matter if is a heart attack or a heartbreak,the show must go on,you are not the only one!!!!!``,mergi mai departe,ai 2 copii care te iubesc mai mult decat orice,lupta pt ei si evadeaza din lumea lui ,traieste-ti visul,viata este precum tu ti-o creezi in minte,ai copii mari care vor intelege gestul tau,nu are rost sa stai langa o asemnea persoana,cu siguranta nu stie ce e iubirea adevarata,este pur si simplu obsedat de posesie,si nu-i place sa piarda,de parca ai fi propietatea lui ,sa fi numai la cheremul lui,nu fi toanta,eu stiu ca-l iubesti,dar imagineza-ti cum ar fi viitorul copiilor tai si al tau langa o asemnea persoana,barbatii sunt poligami din fire,dar daca femeia reuseste sa fie interesanta,misterrioasa acel barbat nu va dori decat sa descopere mai multe despre acea femeie,eu cred ca asta e secretul longevitatii unei relatii,schimab-te,fii o alta pers,daca crezi ca merita ,recucereste-l,socheaza-l,uimeste-l,daca nu luati o pauza de cateva luni departe unul de celalalt!......sper sa te ajute aceste sfaturi, cu toate ca tu esti singura care stie ce-i mai bn pt ea ..........succes draga mea:)
sagetator23
Postat pe 14 Ianuarie 2013 13:59
niciodata si pentru NIMIC IN LUME sa nu -ti lasi copiii pe mana lui. NU- DESPARTI oricat de greu ti-ar fi. incearca sa te descurci singura, cere ajutor, dar nu-ti lasa copiii si nu-i desparti. copil fiind , am trait o drama asemanatoare si totusi mama nu ne-a despartit! o iubesc si o respect pentru decizia ei!. te rog sa reflectezi la asta!!! nu te lasa invinsa. am divortat acum doi ani si am doi copii. ma descurc greu dar nu ma dau batuta. viata e cel mai frumos dar, de noi depinde cum o traim!
Nicolionita
Postat pe 14 Ianuarie 2013 18:34
Viata e prea scurta sa ti-o scurtezi mai mult alaturi de acest om. Divorseaza, cere suportul familiei, acum mai mult ca niciodata trebuie sa dai dovada de tarie de caracter, fii puternica, chiar daca in interior te doboara suferinta, fa-o pt copii tai da-le o sansa la fericire, nu-i creste intr-un ambient total impropiu pt ei, pt ca nu e un mediu sanatos iar mai tarziu vor avea de suferit daca nu o fac deje. Desi , cu tot ce se intampla in jur ei sufera si sunt foarte afectati de relatia voastra desi parintii GRESESC crezand ca, copii nu stiu ce se intampla in jurul lor doar pt ca sunt copii, ei sunt primii si cei mai afectati de partile negatile ale mediului in care traiesc. Scoate-i de acolo daca iti pasa de ei, vor suferi pt un timp din cauza schimbarii insa isi vor reveni , vor avea o relatie cu tatal si vor fi ok. Iar tu cu siguranta vei fi mult mai bine departe de el , esti inca foarte tanara cu siguranta iti vei putea gasi pe altcineva insa de data asta fii atenta pe cine vei gasi.
Schimba-te radical, treci pe la un salon de infrumusetare, asculta ceva muzica, rezerva-ti o zi pe saptamana doar pt tine personal sa ai timp sa meditezi, si sa te ridici sa te regasesti pe tine insuti se vede ca barbatul casta cam ti-a luat identitatea.
Dragostea cu forta nu se poate si nici sa fii iubita din mila nu vei fi asa ca din rau va fi si mai rau.
Multa bafta si capul sus esti inca tanara, copii sunt destul de mari asa ca ai timp si de tine.
Succes!!!!
garbo_8164
Postat pe 14 Ianuarie 2013 19:40
Doamneeeeeee! Bine ca nu m-am maritat! Acum ma jucam si eu de-a
in loc de


silfida
Postat pe 14 Ianuarie 2013 20:23

Ma intreb si eu... unde a invatat doamna sa foloseasca asa des litera k? adik.... stati mult pe chat?

... si vine "dobitocul" akasa,vede k dansa sta si urmareste topicele de pe Garbo, se supara k nu e gata masa si k nu au facut copiii temele (ca parca dumneaei le facea,,, doar avea treaba cu indragosteala!!).

Stimata doamna, va intreb si eu un lucru simplu: dv. nu ati facut chiar nimiK :-) sa "meritati" sfanta bataie a sotului? Si daca nu, ati apelat la persoane in masura sa va sfatuiasca cum sa temperati furia partenerului dv.? Sau v-a invatat o vecina atat de "bine" cum sa procedati, ca au urmat si ep. 2, 3.......de la prima palma si pana in zilele noastre ?... Sau poate v-a placut pana acum si dintr-o data va plictiseste bataia?





silfida
Postat pe 14 Ianuarie 2013 21:41

Ma intreb si eu... unde a invatat doamna sa foloseasca asa des litera k? adik.... stati mult pe chat?

... si vine "dobitocul" akasa,vede k dansa sta si urmareste topicele de pe Garbo, se supara k nu e gata masa si k nu au facut copiii temele (ca parca dumneaei le facea,,, doar avea treaba cu indragosteala!!).

Stimata doamna, va intreb si eu un lucru simplu: dv. nu ati facut chiar nimiK :-) sa "meritati" sfanta bataie a sotului? Si daca nu, ati apelat la persoane in masura sa va sfatuiasca cum sa temperati furia partenerului dv.? Sau v-a invatat o vecina atat de "bine" cum sa procedati, ca au urmat si ep. 2, 3.......de la prima palma si pana in zilele noastre ?... Sau poate v-a placut pana acum si dintr-o data va plictiseste bataia?





silfida
Postat pe 14 Ianuarie 2013 21:41
De la: sagetator23, la data 2013-01-14 13:59:59``no matter if is a heart attack or a heartbreak,the show must go on,you are not the only one!!!!!``,mergi mai departe,ai 2 copii care te iubesc mai mult decat orice,lupta pt ei si evadeaza din lumea lui ,traieste-ti visul,viata este precum tu ti-o creezi in minte,ai copii mari care vor intelege gestul tau,nu are rost sa stai langa o asemnea persoana,cu siguranta nu stie ce e iubirea adevarata,este pur si simplu obsedat de posesie,si nu-i place sa piarda,de parca ai fi propietatea lui ,sa fi numai la cheremul lui,nu fi toanta,eu stiu ca-l iubesti,dar imagineza-ti cum ar fi viitorul copiilor tai si al tau langa o asemnea persoana,barbatii sunt poligami din fire,dar daca femeia reuseste sa fie interesanta,misterrioasa acel barbat nu va dori decat sa descopere mai multe despre acea femeie,eu cred ca asta e secretul longevitatii unei relatii,schimab-te,fii o alta pers,daca crezi ca merita ,recucereste-l,socheaza-l,uimeste-l,daca nu luati o pauza de cateva luni departe unul de celalalt!......sper sa te ajute aceste sfaturi, cu toate ca tu esti singura care stie ce-i mai bn pt ea ..........succes draga mea:)


care vis??!! teoretic e simplu sa spui "traieste-ti viata" dupa un divort din care nu ramane nimic in cont. ii trebuie casa, masa... bani pentru hrana, haine, scoala etc. ma indoiesc ca ar avea posibilitatile astea la indemana ...
spune-i tu sa fie misterioasa...sa-l socheze blablabla... s-ar putea sa-si ia si vreo doua palme scurt asa...
mai bine sa se faca si ea poligama!
silfida
Postat pe 14 Ianuarie 2013 22:31
Este foarte adevarat ceea ce spui. Barbatii sunt lasi, nu as vrea sa generalizez, si as vrea sa cred totusi ca exista si barbati asa cum ii dorim. Sa fim puternice si sa fie alaturi de noi. Atunci ne vom ridica impreuna si vom fi fericiti. Dar oare sunt doar vise?
garbo_9865
Postat pe 15 Ianuarie 2013 05:07
daca vrei sa stii ce sa faci, gindeste-te ce i-ai spune copilului tau peste ani, daca ar fi in situatia in care esti tu acum: i-ai spune stai, sau i-ai spune pleaca?!
Aplica sfatul pe care i l-ai da....

eu asta as sfatui-o sa ii sopteasca domnului. Cit poate ea de suav :
http://www.youtube.com/watch?v=F2hR-rOukbU
quasaria
Postat pe 15 Ianuarie 2013 08:02
Draga baiete, fa-ti un dus rece sa te mai racoresti. Vad ca tu esti un biet misogin dar, retine, eu nu sunt "feminista convinsa" dupa cum scrii (fara sa stii despre ce vb). Doar ca anumiti barbati, nu toti se simt cu musca pe caciula si devin vehementi cand simt ca se recunosc in postura de mincinos, inselator, fatarnic etc. Calmeaza-te! Banuiesc ca si tu ai un "background" spumos!:)))
O zi minunata!
Beatrice_Mcartney_1
Postat pe 15 Ianuarie 2013 09:29
De la: Beatrice_Mcartney_1, la data 2013-01-15 09:29:47Draga baiete, fa-ti un dus rece sa te mai racoresti. Vad ca tu esti un biet misogin dar, retine, eu nu sunt "feminista convinsa" dupa cum scrii (fara sa stii despre ce vb). Doar ca anumiti barbati, nu toti se simt cu musca pe caciula si devin vehementi cand simt ca se recunosc in postura de mincinos, inselator, fatarnic etc. Calmeaza-te! Banuiesc ca si tu ai un "background" spumos!:)))
O zi minunata!



motto:
din ciclul "daca eu nu am tzap sa moara si tzapul vecinei": "lasa colacul ridicat la wc?? fugi draga mea, divortzeaza, este un nenorocit care se gandeste doar la el si nu te apreciaza. ai viata inainte scumpo, fugi!"



daraga fetitzo (asa, sa patronizam un pic, ca da bine), banuiesc ca mie imi este adresat mesajul...

nu imi amintesc sa fi intrebat cineva, inclusiv eu, daca esti sau nu feminista convinsa tu. si nu vad de ce ar trebui sa retin eu asta, am destule pe cap si nu mai am memoria de la 20 de ani, incerc sa fiu selectiv

da, am un background extrem de spumos dar nu il dau ca exemplu si nici nu il scot in fata plutonului de executie. am luat si eu deciziile mele, unele bune, altele mai putin bune, sunt rare cazurile in care voi ajunge la concluzia ca vreo experienta de a mea se potriveste perfect cu situatia unei alte persoane.

da, am o doza de misoginism, in sensul general acceptat al cuvantului. daca luam mot-a-mot definitia, nu nu sunt misogin. dar dupa definitia general acceptata, problema nu ar fi ca am o doza de misoginism, problema este ca devin mai misogin citind anumite opinii si luari de pozitie de pe site-ul asta

sfaturi gen "du-te si fa un dus rece sa te calmezi" parca auzeam cand se certau precupetzele prin piata de zarzavaturi acum cativa ani cand imi mai faceam cumparaturile in piata inca.

aaa, si bineinteles ca tu ai tinut sa iei pozitie din orice alt motiv, NU ca te-ai fi simtit vizata, motiv pentru care ne aduci atat de in clar la cunostinta ca tu NU esti etc., etc.

burst4x
Postat pe 15 Ianuarie 2013 10:58
draga "9962" imi pare pentru situatia in care te aflii(te rog sa ma scuzi ca am probl cu tastatura dar sper sa intelegi sfatul meu).Nu treabuie sa permitem ca un barbat sa dea in noi si nu trebuie sa ne lasam iata influientata de alte persoane.Inteleg ca tu l-ai iubit foarte mult si ai sentimente de iubire ptr el,dar el este un dominator in aceasta relatie,din pacate.La inceput cum ai spus si tu aea alt carater dar pe parcurs s-a schimbat.Tu nu trebuie sa te complaci in aceasta relatie care acum este TOXICA,sfatul meu este ca oricat de greu ti-asr fi sa iei o decizie, ia-o si cu copilasii ei edea tu cum ei face sa ramana la tine.Nu iti intoxica iata alaturi de o persoana care iti face rau, si copiilor le dauneaza acest lucru plus ca el mai tine legatura cu "prima lui iubire".Tu i-ai oferit doi copii minunati dar ea i-a oferit doar sex si o relatie extraconjugala.Tu i-a atitudine in iata ta, atitudine pozitia sinu suporta cea ce nu este bun pentru tine.Incearca sa te linistesti si sa te gandesti la solutii.Mult succes.Take care.
RonnaGarbo117309
Postat pe 15 Ianuarie 2013 19:33
Cred ca este inutil sa mai spun ceva , nu ai mai aparut se pare ca lucrurile s-au lamurit .In ce fel doar tu stii....Fericire si fa in asa fel incit NICIODATA DAR NICIODATA SA NU iti para rau de ceea ce faci .Numai bine!
fengari
Postat pe 15 Ianuarie 2013 20:56
pleaca nu mai pierde timpul !
maine e o noua zi!
garbo072285
Postat pe 15 Ianuarie 2013 22:14
uita l! e un bou
esperanzza
Postat pe 16 Ianuarie 2013 09:12
Arsenicul ar fi FOARTE BUN !!!!!
garbo105616
Postat pe 16 Ianuarie 2013 21:32
De la: esperanzza, la data 2013-01-16 09:12:59uita l! e un bou



nu nu!!! un bou si jumatate!
silfida
Postat pe 16 Ianuarie 2013 22:09
un barbat care loveste o femeie nu are minte sau e misogin...dragostea nu are legatura cu suferinta...e clar ca nu te iubeste dar nu inteleg de ce a acceptat sa faca copii cu tine....un barbat responsabil cand nu iubeste o femeie nu-i face copiii...in cazul tau nu cred ca e vorba de un barbat responsabil ce de unul care isi traieste viata la intamplare....tu trebuia sa faci copii sau doar un copil doar pt tine daca ti-l doreai...eu am facut un copil pt ca asta mi-am dorit nu pt a tine un barbat langa mine...copiii nu sunt monede pe care sa le folosim pt confortul nostru....orice femeie poate sa-si creasca un copil singura si daca barbatii sunt misogini pt ca multe femei ii alimenteaza misogismul nu trebuie sa suferim toate...consider ca multe femei sunt de calitate superioara si merita respectate dar intr-o lume a barbatilor ele nu-s decat instrumente de care ei se folosesc...tu ce vrei?sa fii un obiect care sa suporte o slefiure defecta si sa te trezesti intr-o zi o caricatura ?traieste pt tine ,stii ce vrei?daca da ...ai curaj si spune indiferent de consecinte...ai reguli pe care le vrei respectate ,dorinte...doar asa poti fi fericita....la 17 aveai o alta minte acum te-ai maturizat poti sa vezi realitatea de azi ...timpurile se schimba,oamenii se schimba...trebuie sa mergi inainte odata cu schimbarea pt ca timpul trece odata cu noi...nu ai ramas la 17 ani...traieste fiecare schimbare in favoarea ta caci nimik nu este vesnic si totul este goana dupa vant...traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima caci nu stii pt ce sau pt cine te sacrifici....daca barbatii isi traiesc viata si se cred zmei noi ce suntem?...oare noi nu stim sa ne traim viata fara ei?daca barbatul si femeia nu pot trai respectandu-se reciproc atunci sa traiasca separat dar nu vad de ce noi femeile am accepta sa fim supuse lor doar pt placerile lor bonlavicioase...ei ar trebui sa ocroteasca femeia pt asa este lasat dar azi ei asupresc femeile ...
yzabela_03
Postat pe 19 Ianuarie 2013 11:22
De la: Angela_1, la data 2013-01-07 20:10:03 O viata traita in minciuna este o viata irosita.Exista dragoste si dupa "prima dragoste"


ba chiar si dupa " a doua"; totul e sa ai curajul "sa te risti" din nou.
Da vorba neamtului "no pain, no gain"
charmelen
Postat pe 19 Ianuarie 2013 16:33
Posibil sa ai dreptate. Iubesc Constanta si pe constanteni. Au o atitudine deschisa, meridionala si pozitiva!
Beatrice_Mcartney_1
Postat pe 20 Ianuarie 2013 21:17
De la: LLisa, la data 2013-01-11 18:20:07"Sa iubesti ca o oarba iar intro zi ..." sa incepi sa vezi ! Cam asa inteleg eu situatia ta, ti-ai dat si tu seama de adevarata "imagine" a relatiei voastre! Pune punct si...next!


PARTEA PROASTA este ca NEXT nu prea exisa. Un barbt cu greu va accepta sa-i fie alaturi cand ea are 2 copii.Dpdv finaciar sigur ea nu castiga destul ca sa-si intretina copii. Fostul...e free....isi poate reface viata.
Daca erai fata mea te bateam pana iti intrau miniile in cap...cum de teai maritat la 17 ani ?Din start ai inceput viata cu stangul.
Chiar daca iti par dura...iti doresc sa treci peste aceasta perioada sumbra a vietii, sa-ti indrumi copii sa invete. Imi este mila de cum sicum vei trai.
Iti mai doresc sanatate de fier si noroc ....
garbo229279
Postat pe 2 Februarie 2013 17:21
buna...am citit povestea ta si imi dau seama ca pt tine nu e foarte tarziu sa-ti refaci viata!! e greu doi copii...sunt cam in aceeasi oala cu tine numai ca eu mi-am dat seama mai tarziu ca fac o prostie iertandu-l,nu merita ...eu am ajuns la 42 de ani si imi vine sa urlu...cum am putut sa fiu asa de proasta!!! ifiecare om are caracterul lui ,eu nu am curajul sa mai iau viata in piept cu un copil.la varsta asta...asa ca bafta,pt tine nu e tarziu!!
garbo007315
Postat pe 4 Februarie 2013 16:43
"Sa iubesti ca o oarba iar intro zi se spulbera totul"
si oare cine e vinovat ca "ai iubit ca oarba"?
cand iubesti trebuie sa ai si mintea deschisa si ochii larg deschisi!
(vezi ca e un film bun,,,, - "cu ochii larg inchisi!" si trateaza cam aceeasi tema si problema pe care ai abordat-o si tu!

iar ca sa vin si cu o alta idee asupra titlului...
ma intreb asa...
te-ai sui la volan si ai porni intr-o calatorie cu masina legata la ochi?
presupun ca nu!
in consecinta pentru ca ai dat cu masina in zid, ca s-a facut praf casnicia. doar pentru ca tu ai iubit ca oarba, nu ai nici o scuza!
vinovat nu e nici cel care ti-a dat permisul si nici cel care ti-a inmanat certificatul roz!
vinovati sunteti tu si el! el, pentru ca n-a fost in stare sa duca o casnicie la care s-a inhamat si tu pentru ca ai stat asa ca oarba...!
heartbit
Postat pe 4 Februarie 2013 18:07
http://personalitatea.com/barca-de-salvare-de-la-orice-esec-in-dragoste

http://personalitatea.com/gelozia-monstrul-din-relatie
Alexandra_David_1
Postat pe 6 Februarie 2013 09:46
nu stiu draga mea pt ce trebuie sa suporti toate astea?
i ati viata in maini, pune punct relatiei chiar daca ai si copii......
nu uita ca esti femeie si nici ca femeile sunt foarte puternice..Ai o singura viata nimeni si nimic in lume nu te poate obliga sa nu ti o traiesti
.daca lucrurile stau asa cum zici nu are rost sa pierzi timpul langa o persoana care te face sa suferi.credema stiu ce zic.vorbesc din experienta.
nu e usor s o iei de la capat cu 2 copii dar nici imposibil, trebuie doar sa ai incredere in dumnezeu si in tine...............daca vrei sa scapi de cosmar poti ............
EU PENTRU CA AM IUBIT nebuneste un barbat am pierdut tot .............tinerete traita in lacrimi, foame frig............casa, masina si tot ce mi au lasat parintii mei .si nu m am oprit aici ,am facut imprumuturi in banci ca sa mi pot creste copii si al ajuta sa plece in italia....datorii pe care le am platit singura......am iubit si am tinut sa am o familie care dupa 20 ani s a destramat oricum..........acum sunt fericita,fara datorii am 2 fete minunate care ma iubescam viata mea pe care o traiesc .nu voi permite nimanui sa ma faca sa sufar..............
scz ca ti spun toate astea dar as vrea sa intelegi ca nu se merita .mai dvreme sau mai tarziu, se v a termina intr un fel sau altul si n o sa mai ai 30 ani ,,,,,,,,,,,,,crede ma o sa ti musti mainile
fila
Postat pe 17 Februarie 2013 01:27
Raspunsul deja il aveai limpede in fata ochilor inainte sa postezi totul aici.Poti sa te bucuri ca exista DIVORTUL si nu ma injura,sunt impotriva destramarii familiei dar in aceeasi masura sunt si impotriva ''sporturilor extreme'' pe care le practica sotii cu sotiile lor.
innamorata
Postat pe 17 Februarie 2013 02:43

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum sa plec daca il iubesc? 114 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:39
Compatibilitate 2 De la: As_ninge 16 Mai 2011 14:21
Relație de cuplu fără intimitate 14 De la: garbo_472262 3 Septembrie 2017 21:01
iubirea ne poate duce pe culmi nebanuite 66 De la: dor72 18 Februarie 2011 22:14
sa iubesti ca o oarba iar intro zi se spulbera totul 103 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 11:39
Setari Cookie-uri