ma puteti ajuta?

Datorita facultatii si oamenilor "prieteni" adevarati din jurul meu , am adunat mult stres si un comportament acid fata de parinti,prieteni cu adevarat ,iubit...imi sare repede tandura si spun lucruri care le regret .
Am avut o relatie frumoasa cu certuri si impacari timp de 1 an si 11 luni(in ianuarie 2013 faceam 2 ani) ,iubitul meu sau fostul mai bine zis..este ofiter SRI,ca sa fim aproape si sa ne vedem mai mult si sa nu ne mai certam s-a mutat de la Brasov in orasul unde sunt la facultate , parintii mei nu au stiut de el ..datorita serviciului,nu imi putea raspunde mereu atunci cand voiam sau era in delegatie si la fel..si ma enervam si ii trimiteam mesaje pe telefon sau mail insultatoare,unele corecte dar jignitoare..mentionez ca el nu ma insultat niciodata...stiu ce se spun despre cei ce servesc statul..in privinta relatiilor dar si a aventurilor..el s-a jurat ca nu ma inselat pentru ca avea acasa ce voia si nu avea rost,eu niciodata nu l-am inselat ..de mintit am mai mintit cu maruntisuri.
Acum mai bine de o luna ..a fost plecat in delegatie..si s-a repetat acelasi lucru..m-am enervat pentru ca nu raspundea,recunosc ca multe lucruri nu cunosc despre serviciul sau ..si la fel..mesaje urate...el a avut un timp cand imi raspundea-pana prin martie- ,riposta..dupa, nu a mai facut asta...ma lasa sa turui..ca si acum..insa cand s-a intors, ne-am vazut,mi-a zis ca ma iubeste(mi-a demonstrat si la baza sta si acel mic inel de dragoste,logodna,etc) cu calitatile si defectele mele si ca nu vrea sa ne despartim,sa ne pierdem chiar daca am momente cand m-ar sugruma si momente cand ma venereaza...dar la 2 zile dupa ce ne-am vazut...am inceput iar cu mesajele,acelasi motiv..recunosc ca el mi-a zis ca va fi ocupat pentru ca a facut niste greseli la serviciu dar eu nu l-am ascultat si mi-a zis ca ori mergem asa cu toate inconvenientele pt ca alta solutie nu aveam in acel moment ori punem punct pentru ca el s-a saturat sa purtam aceeasi discutie ca prostii si fara rezultat,s-a saturat ca eu sa am prostii in cap si aiureli(recunosc ca de multe ori m-am lasat influentata de parerea oamenilor) fara o dovada exacta ..insa,nervoasa fiind de la facultate ,parinti,colege..mi-am varsat tot nervii pe el...a mai raspuns la niste sms-uri si dupa nimic..l-am sunat,i-am dat mailuri,sms ...raspundea,era rece dar nimic ..sa ma ierte sau altceva...a trecut mai bine de o luna (inca sper ca ma va ierta pentru ca de paste la fel am avut o cearta in care el nu mi-a vorbit o luna si 2 saptamani..si atunci mi-a zis adio..tot din cauza impulsivitatii mele),cu ocazia sarbatorilor ..i-am scris o felicitare si o scrisoare...acum parintii mei au aflat de tot si de el si de alte probleme de sanatate destul de mari....i-am zis si lui si raspunsul lui a fost ca nu ma poate ajuta cu absolut nimic si ca ma roaga sa nu-l mai sun,consider ca are o teama , stie ca parintii nu l-ar accepta pentru ca intre noi este si o diferenta de varsta......inainte de ajunul craciunului ,pe mess mi-a lasat o urare de craciun legat sanatate si imi trimite o imbratisare de departe...il iubesc cu toata fiinta mea si imi pare rau pentru ce am facut..poate nu e corect dar il vreau inapoi ,nu stiu daca s-a implicat in alta relatie sau nu(in suflet sper ca nu ) stiu ca l-am ranit ,mi-e teama ca iar a fost mutat din oras...nu a acceptat sa se intalneasca cu mine sa vorbim, pentru ca fata in fata devine vulnerabil in fata mea,asta mi-a zis el inainte sa fim separati si este si fapt dovedit de mine....va rog ajutati-ma pentru ca nu mai stiu ce sa fac..e inima mea si sunt de parere ca nu pot lasa sa se piarda o relatie de 2 ani pentru niste cuvinte(chiar daca stiu ca cuvintele dor cel mai mult ) .

stiu ca e satul sa ma ierte cand fac greseala asta..si ca nu mai merit a fi iertata ...insa nu sunt un caz pierdut si mai stiu si ca ar trebui sa renunt...sa imi vad de viata mea...insa in adancul meu nu pot ...
romanov_ella
Postat pe 25 Decembrie 2012 22:14
''unele corecte dar jignitoare'' "mi-am varsat tot nervii pe el''

l vrei napoi s-i mai administrezi o doz, 2, 3 ?

Axl_R
Postat pe 26 Decembrie 2012 07:18
ella, tu ai problema asta demult daca nu ma insel: si acum vreun an balacareai pe aici pe toata lumea care iti spunea sa lasi saracul om in pace - din acelasi motiv. Pentru ca nu ai suficienta demnitate si respect fata de tine sa te comporti civilizat. Trateaza-ti isteriile si invata sa iesi din stadiul de plod in tantrum. Nu facultatea e de vina. Nu ceilalti sint de vina. Tu esti de vina.
quasaria
Postat pe 26 Decembrie 2012 07:43
Eu zic sa lasi omul in pace,ca oricum nu-l iubesti. Cumpara-ti mai bine un sac de box sa ai pe ce iti varsa crizele de isterie.
Rotty
Postat pe 26 Decembrie 2012 09:50
pt Rotty..in primul rand nu ai de unde stii ce este in sufletul meu sau ce simt...
pt guassaria..am rezolvat-o atunci ..doar ca acum...am revenit la vechiul obicei..
nu-l vreau inapoi pt a-i administra alte doze de asa ceva...pentru ca de cand nu mai sunt cu el ..am invatat sa ma controlez..bineinteles..cu ajutorul altei persoane..care ma ajuta sa inteleg de unde am inceput sa am aceste parti negative..sau mai pe romaneste un psiholog..pentru ca daca nu fac ceva acum...nu mi-am distrus doar relatia cu el ci distrug toate relatiile
romanov_ella
Postat pe 27 Decembrie 2012 10:56
Nu stiu ce e in sufletul tau si nici nu ma intereseaza. Faptele relatate de tine ,vorbesc de la sine. In ce priveste chestia cu psihologul, felicitari. Pare-se ca esti pe drumul cel bun. Succes.
Rotty
Postat pe 27 Decembrie 2012 12:25
De la: Rotty, la data 2012-12-27 12:25:03Nu stiu ce e in sufletul tau si nici nu ma intereseaza. Faptele relatate de tine ,vorbesc de la sine. In ce priveste chestia cu psihologul, felicitari. Pare-se ca esti pe drumul cel bun. Succes.



pai daca nu stii ce e in sufletul ei si nici nu te intereseaza.....nu vad motivul ptr care scrii pe acest topic....doar ca sa-ti dai importanta????...ca detii si tu o parere???....topicuri de spus parerea doar ca sa te aflii in treaba.....sunt o gramada....mai ales pe 9am.....lasa oamenii care sufera in pace....ca nu au nevoie sa sufere si mai mult cu ....ironia ta
garbo171675
Postat pe 28 Decembrie 2012 23:32
copila , sincer imi pare rau de tine, dar am fost intr-o situatie ca afostului tau prieten.
la un moment dat , oricat tii la persoana respectiva ti se acreste sa fii alungat ca un caine .
si , tot la fel ca si tine au fost plansete , rugaminti , scuze etc.
ceva s-a rupt, si nu mai merge reparat. asuma-ti vina , ca tu l-ai impins acolo si mergi mai departe
Valib22
Postat pe 29 Decembrie 2012 07:24
Draga Ella...de ajutat nu stiu cum te putem ajuta noi, cei de aici ...cateva pareri iti putem da...in rest TU esti cea care trebuie sa te ajuti...in primul rand rezolva problema de sanatate...care este cea mai importanta pentru tine..apoi lasa timpul sa decida in privinta relatiei tale...fiecare dintre noi avem nevoie de spatiu...de timp petrecut cu noi insine...si daca el te respinge acum...are motivele lui...pe care cu timpul le vei intelege.....tu ai nevoie de siguranta, stabilitate si atentie intro relatie...ori el (datorita job-ului) nu ti le poate da...ai facut destule compromisuri ...nu te mai invinovati pentru nemultumirile tale...nu ai gresit cu nimic...cauta in alta parte dragostea de care ai nevoie..timpul trece si este pacat....
wildchery
Postat pe 29 Decembrie 2012 07:57
De la: garbo171675, la data 2012-12-28 23:32:23
De la: Rotty, la data 2012-12-27 12:25:03Nu stiu ce e in sufletul tau si nici nu ma intereseaza. Faptele relatate de tine ,vorbesc de la sine. In ce priveste chestia cu psihologul, felicitari. Pare-se ca esti pe drumul cel bun. Succes.



pai daca nu stii ce e in sufletul ei si nici nu te intereseaza.....nu vad motivul ptr care scrii pe acest topic....doar ca sa-ti dai importanta????...ca detii si tu o parere???....topicuri de spus parerea doar ca sa te aflii in treaba.....sunt o gramada....mai ales pe 9am.....lasa oamenii care sufera in pace....ca nu au nevoie sa sufere si mai mult cu ....ironia ta



Fata a deschis un topic,a relatat niste fapte si a intrebat.Fiecare are dreptul sa isi spuna parerea .
Rotty
Postat pe 29 Decembrie 2012 09:04
Draga, daca el a plecat inseamna ca asta isi doreste. Dorintele tale sunt ale tale, faptele tale sunt ale tale, gandurile si sentimentele sunt ale tale. Tu esti responsabila pentru ceea ce simti si gandesti. Din experienta iti spun, asta nu este iubire. Iubirea nu doare niciodata, iubirea te face fericit, te inalta si te vindeca.Oamenii care iubesc sunt frumosi si au un suflet frumos. Demonii din tine sunt partile tale negative pe care cu totii am invatat sa ni le reprimam inca din copilarie. Intra in contac cu ele, da-le viata in ale moduri. Este o energie negativa acumulata, care poate fi exeriorizata doar in activitati constructive. Tu o directionezi gresit.
Si dec ce il vrei inapoi? Crezi ca este fericit langa altcineva? Crezi ca se simte bine in batele altei femei? Crezi ca te-a uitat? Stii este o vorba, daca a murit vaca mea de ce sa nu moara si a vecinului, de ce sa dea mai mult lapte.
Daca te minti va trebui sa gasesti solutii pentru minciunile pa care tu singuta ti le spui si fabrici. si apoi oamenii se intraba de ce isi pierd anii?
www.relatiidecuplu.com
garbo_8857
Postat pe 29 Decembrie 2012 09:41
draga fata eu nu cred k el lucra la SRI,precis k te mintea si era casatorit de aceia nu-ti putea raspunde cand il sunai,deschide bine ochii k te mintea,
garbo258611
Postat pe 30 Decembrie 2012 07:52
chiar asa......sunt curioasa de unde stii??...ti-a spus el din gura si atat???.....ca e o informatie cam greu de verificat.....si adevarul ar putea sa fie altul....ca are o alta familie....sau cine stie ce altceva.
garbo171675
Postat pe 30 Decembrie 2012 10:57
buna dimineata si La multi ani si un an fericit tuturor....
Nu pot stii ce a fost sau ce este in sufletul sau...informatia cu serviciul lui nu o stiu doar de la el ci exista o persoana apropiata mie care mi-a confirmat acest lucru...casatorit nu era..si nu este...
acum cand "derulez" toata relatia si mesajele ...si incerc un pic sa ma pun in locul sau ..il inteleg putin..
si ... stiu sigur ca nu il mai interesez si nici nu mai am nici o sansa din pacate...speranta a murit complet..zic acest lucru pentru ca atat ieri seara cat si acum cateva zile ..el a intrat pe -mail..dar online..si a stat cam jumatate de ora...insa nu a zis nici macar salut...da,recunosc ca in mintea mea deja au aparut ideei precum cea ca vorbeste cu altcineva..cu o alta..ca e interesat de aia ..etc..ma doare acest lucru si ar fi o prostie sa nu zic ca simt si gelozie..acum..nu am de unde stii exact ce a facut ....in sinea mea il vreau inapoi ...insa degeaba daca el nu mai vrea,nu mai crede in mine ...daca a impietrit asa repede in privinta mea
romanov_ella
Postat pe 31 Decembrie 2012 09:59
am vrut sa intru in vorba cu el...dar mi-a fost teama..ca nu va raspunde sau va iesi
romanov_ella
Postat pe 31 Decembrie 2012 10:01
La multi ani draga Ela.
te inteleg perfect pentru ca si eu sunt o mare pacoste la fel ca si tine si terorizez cu gelozia mea barbatul.
De fapt, noi suntem posesive. Aici gresim. Sa crezi ca am terminat o relatie tot acum la fel ca si tine. Eram la fel de posesiva.
Am plecat la tara la o ferma de animale cu ponei, caini care alapteaza pisici, capre cu doua barbi, niste ciudatenii, si m-am simtit foarte bine acolo. İntradevar, am plans mult, dar incep sa cred ca ma vindec de nebunia asta.
Ai animal de companie? Sa stii ca ti-ar prinde bine. El nu te tradeaza niciodata. Pe le poti sa il iubesti tot timpul, el sta langa tine mereu si nu te respinge.
Trebuie sa uiti lucrurile frumoase petrecute impreuna. Asta ca sa nu mai suferi. Nu de tot, dar nu le mai evoca.
Abate-ti atentia spre altceva. Eu de exemplu am facut un blog in care ma hlizesc de nu mai pot.
Tu ca si mine vrei sa vorbesti mult, sa fii apreciata, este, nu???
Atunci vorbeste de una singura pe blogul tau. İnvita-ti prietenii pe blog. Fa ceva constructiv nu distrctiv.
Crede-ma, ma mancau degetele ieri sa ii trimit un mesaj de la multi ani. Dar nu am facut-o si am facut bine.
M-am distrat de una singura la maxim.
La 12 noaptea am sunat o fosta colega sa ii spun la multi ani, la el nici nu m-am gandit. Pe bune.
Lucrul la blog ma face sa uit. Si asa cunosc si oameni noi.
La fel si aici, am cunoscut persoane serioase, demne de incredere, Stiu ele care sunt, nebunaticele :)) Va pup.
Ele m-au ajutat sa trec peste toate suferintele. Un strain pe care nu il cunosc radea impreuna cu mine si se hlizea ca un copil.
Viata are o arta de a o trai.
Te pup si ai grija de tine. Nu mai asculta sfaturi rele, ca are pe cineva, ca nu lucreaza acolo, etc...
Mai bine te detasezi de toate problemele si incepi sa razi. Rade cat de fraiera ai fost. Cum rad si eu de mine ca am fost la fel. Viata merge inainte, ca nu putem sa ne-o luam.
Fug la somn.
Pa.
Sarikiz
Postat pe 1 Ianuarie 2013 23:49
Esti inteligenta, corecta, dar geloasa. Si daca ar fi numai gelozia! Este posibil ca sistemul tau nervos sa lase de dorit. Adica, aceasta nervozitate indica un sistem nervos fragil. Apoi, modul de exprimare prea direct si faptul ca jignesti, cu siguranta iti va crea probleme in viata. Adica, asa cum te comporti cu un barbt, te vei comporta si cu altii sau poate chiar si cu alti oameni.
Draga mea, iti creezi singura probleme. Relatiile, nu numai cu iubitul, dar si cu colegii, parintii, etc. , sunt foarte importante in viata omului. Oamenii te ridica, oamenii te coboara. Trebuie sa inveti autocontrolul. Si poate ar mai trebui sa intelegi ca nu rudele si colegii sunt de vina. Comportamentul nostru atrage si reactiile celorlalti oameni vis-a-vis de noi.
Si crede-ma, ca toate lucrurile in viata noastra pornesc de la gandire, de la cap. Trebuie sa inveti sa judeci cu mintea ta, si a iti asumi raspunderea pentru propriile tale fapte, pentru propriul tau comportament. Nu trebuie sa te lasi influentata de parerea altor oameni.
Atentie! Si bolile au legatura cu gandirea noastra negativa si nervoasa.
Nu este de ras ceea ce ti s-a intamplat, sunt convina ca suferi. Dar tu si acum dupa ce v-ati dspartit, te gandesti ca si-a gasit imediat pe altcineva. In concluzie, nu ai deloc incredere in el. Nici o relatie intre doi oameni nu poate functiona armonios, daca nu exista incredere. Revizuieste-ti comportamentul si modul de a gandi, altfel, te vei confrunta mai tarziu cu aceeasi lectie de viata, cu un alt barbat sau cu o alta persoana.
Ca sa incerci sa il aduci inapoi cred ca ar trebui sa nu il mai cauti un timp. L-ai stresat prea tare. Cu timpul poate uita si daca te iubeste foarte mult, cine stie, poate se intoarce. Iubirea adevarata nu dispare, chiar daca trec cateva luni in care nu vorbiti. Dar sincera sa fiu, in locul lui nu m-as mai intoarce, oricat te-as iubi. Ai exagerat!
rodica_stefane
Postat pe 8 Ianuarie 2013 03:01
Draga ...el nu te iubeste!Daca te ar iubi atunci ar fi langa tine! Dragoste cu forta nu se face!Noroc sa ai!
Jojolin
Postat pe 8 Ianuarie 2013 04:13
daca ii lasi un timp,si apoi ii dovedesti ca l-ai inteles cum se simtea,si ca ai inteles unde ai gresit,si ca il iubesi,e foarte posibil sa iti dea alta sansa.
si eu imi varsam nervii,pe el,dar am incetet.
pentru ca asta distruge relatia.
si cu vorbitul urat la nervi,sau mesaje cu jigniri,sau acuzatii,am incetat si asta.....
am facut efortul,sa exprim ceea ce ma deranjeaza,fara sa ma cert,explicand cum ma simt,si ce as vrea.
ma abtin sa exprim direct ceea ce simt,cand sunt furioasa,ranind pe ceilalti......
e distructiv.
poti invata si tu din viata,din experienta ta,asta,e extrem de folositor.
eu chiar uneori,cand sunt foarte enervata,imi amintesc sa astept sa ma clmez,si nu vorbesc....
vorbesc dupa ce ma calmez.....
e pacat,din cauza comunicarii gresite,se distruge o relatie....
trebuie sa luptam sa comunicam la nervi,sau la suparare,in mod corect,fara sa acuzam,fara sa jignim,doar explicand....
cearta-ma cu iubire,cum zice al meu,are dreptate.....
e usor sa reactionam spontan,dar nu e corect,si apoi suferim si noi,siceilalti.
meriti sa fii iertata,pentru ca il iubesti,pentru ca ti-ai dat seama unde e greseala.....
incerca sa ai o discutie cu el,sa ii spui ca iti pare sincer rau,ca nu aveai nimic cu el,ca erai stresata din alte cauze,si sa astepti puin timp,pentru ca dupa ce spui astea va dura putin timp,pana vor avea efect....poate o saptamana,poate doua,poate cateva zile.
eu zic sa incerci,ma voi ruga sa reusesti,roaga-te si tu,si sa speram ca totul va iesi bine.
cum zicea cezar,trebuie sa incerc,fie ca voi reusi,fie ca nu.
daniilia
Postat pe 10 Ianuarie 2013 17:19
help..e mult prea mult..un rezumat poate?
MARILENA_25
Postat pe 14 Ianuarie 2013 16:35
dupa cateva incercari am reusit sa ne impacam..mi-a zis ca el nu credea ca ne vom mai impaca...acum in relatie sunt momente calde in care comunicam ..dar si momente cand simt ca certurile din trecut ne mai trage de maneca..nu m-am mai certat cu el..incerc sa ma controlez..daca ma deranjeaza ca nu poate vb si ca e la lucru mai mult decat cu mine ...il trimit sms in care fie ii zic o gluma,fie il intreb daca e ok ..fie ii comunic cum sta treaba cu sesiunea...
este impropriu sa cer ca el sa fie altfel la doar 2 sapt de cand ne-am impacat ...sper sa fie bine..ms pt pareri,sfaturi
romanov_ella
Postat pe 18 Ianuarie 2013 22:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Clarviziune, cartomantie 1 De la: mateialina69 17 Ianuarie 2010 21:27
Ne iubim...dar nu stim ce sa facem 38 De la: anisoaraf 5 Noiembrie 2010 15:41
mi-am pierdut increderea in oameni 48 De la: dor_de_tine 22 Iulie 2010 10:06
Interesant,,,ffff, interesant forum! 61 De la: barboneli 3 Martie 2011 15:08
credeti ? 280 De la: pantera_neagra 24 Aprilie 2010 18:44
Setari Cookie-uri