mama ne-a distrus familia!

buna.trec printr-o situatie oribila de ceva timp.pana acum 6 luni de zile puteam spune ca sunt o persoana fericita.aveam tot ce imi doream.o familie fericita ,parinti sanatosi,fratele meu invinsese lupta cu o boala crunta ,leucemia,aveam o relatie de cuplu stabila.pana cand acum 6 luni am aflat ca iubitul meu m-a inselat .am aflat cu stupoare ca are o aventura cu propria mea mama.sa va povestesc cum s-a intamplat .intr-o dimineata in timp ce eram in masina in drum spre servici,m-a sunat prietena fratelui meu sa ma anunte ca fratele meu se simte rau si este la spital pt analize in caz de o recidiva ,i-am sunat pe parinti sa-i anunt ,nu au raspuns ,atunci l-am sunat pe iubitul meu ,stiind ca a ramas in ziua accea la noi si ca era cu mama acasa.nici el nu a raspuns si m -am hotarat sa ma intorc avand in vedere gravitatea situatiei,nu mai gandeam limpede ,eram disperata.am ajuns acasa mai mult plangand si am dat buzna in camera mamei si am crezut ca am halucinatii din cauza panicii,nu stiam ce sa mai cred ,iubitul meu era in pat cu mama mea .de cat timp se intampla asta ,cum de nu am observat ?ce am simtit atunci nu pot sa descriu ,doar ca am simtit o senzatie de voma f puternica ,m-am urcat in masina si am plecat ,unde nu stiam nici eu.mi-am adus aminte de fratele meu ,dar f vag,parca nu mai simteam nimic ,eram impietrita ,am dat de tata si m-am dus cu el la spital.el m-a vazut in ce stare eram,dar a pus totul pe seama problemei cu fratele meu ,intre timp au venit si mama si iubitul meu la spital.de dragul tatalui si al fratelui meu nu am spus nimic atunci ,nu era momentul si m-am comportat normal.am vorbit cu iubitul meu ,a incercat sa-mi dea niste explicatii trase de par ,aproape nici nu-l auzeam ,capul imi era parca gol ,nu puteam sa cred ce se intampla ,mi se parea ca sunt intr-o telenovela ieftina.
timp de trei luni a trebuit sa traiesc cu asta pe suflet fara sa spun nimic ,nu am vrut sa-l indurerez si mai rau pe tata dupa problema fratelui.dupa 3 luni am profitat de ocazie ca mama plecase in strainatate cu fratele meu pt tratament si i-am spus tatalui meu tot.nu stiu de ce nu am facut-o cand era mama in tara ,nu mai stiu exact ce gandeam atunci ,eram distrusa.tata a divortat de mama la putin timp,eu nu mai eram cu iubitul meu din clipa accea dar cele 3 luni ne-am prefacut data fiind situatia.incerc sa ma impac cu iddea dar marea mea dilema in acest moment este legata de relatia mea cu mama.ea a incercat sa ma caute de multe ori de atunci ,sa imi explice ,desi nu stiu ce este de explicat in toata treaba asta,dar eu nu sunt pregatita inca sa o vad .totusi simt ca o iubesc la fel ca inainte ,noi intotdeauna am avut o relatie f apropiata ,mi se parea genul de mama perfecta ,mereu dispusa sa isi ajute si sa se sacrifice pt copii,ceea ce a si facut de multe ori si totusi ...eu chiar imi invidiam parintii ,erau genul de pereche care la 50 si ceva de ani se mai tineau de mana pe strada,si totusi...in prezent eu locuiesc cu tatal meu in alta parte ,iar mama sta cu fratele meu si cu iubita lui la noi acasa.as vrea sa pot sa-mi refac relatia cu mama dar in acelasi timp am retineri normale..ce ar trebui sa fac?sa las iubirea pt mama sa invinga sau orgoliul si sa nu-i mai vorbesc in viata mea?nu obisnuiam sa cer sfaturi pe internet in probleme personale dar acum am ajuns la capatul puterilor!
garbo263078
Postat pe 8 Februarie 2012 13:29
cred ca ar trebui sa purtati o discutie.
Eugenia69
Postat pe 8 Februarie 2012 13:39
Eugenia, eu nu cred...i nu e vb numai de orgoliu.
Axl_22
Postat pe 8 Februarie 2012 13:44
ma gandeam la iubirea ei rose, trebuie sa si-o redefineasca...
Eugenia69
Postat pe 8 Februarie 2012 14:17
Trist,ff. trist!O mama de fiica are AUTOMAT si in fiu=prietenul ,iubitul,sotul acesteia !!! O mama de baiat are AUTOMAT si o fiica=prietena,iubita ,sotia acestuia!!
Nu am nimic impotriva unei relatii intrepersoane de varste cu diferente mari ...dar mi se pare ,total nelalocul ei o relatie de acest gen,ca cel prezentat de 078!!
E plina lumea de barbati tineri care doresc o relatie cu d-ne mai trecute;precum si plina de fete tinere care iubesc barbati mai varstnici...dar NU al fiicei sau fiului !!
Da,mama-i mama..dar daca s-a coborat la asa ceva...eu una ,as pastra distanta..Poate gresesc,dar cum a puytut face asa ceva??Aceea nu e o MAMA adevarata!
elisabeta_boia
Postat pe 8 Februarie 2012 22:35
nu stiu ce sa zic..Dar cred ca ar trebui sa discuti cu mama ta si sa iti explice cum s-a ajuns la situatia asta..cine a sedus,,sotul si mama ta s-a lasat in voia valului bucuroasa ca are un morcov tanar...Ar trebui sa discuti a sa afli slabiciunile ei si data viitoare sa stii sa te feresti.....dar sa nu ii povestesti viiorului tau prieten de ce s-a intamplat cu fostul si mama,sa nu ii surada ideea sa incerce si el la soacra,poate ca ea arata bine....barbatii sunt niste porci si fara principii trebuie sa stai cu ochii pe ei ca pe butelie,,sa ii pui la munca casnica si responsabilitati sa nu mai aiba prea mult timp liber sa se gandeasca la prostii..
Barbatii au timp de prostii,pt ca au prea mult timp liber,,,
ingerasulluptator
Postat pe 9 Februarie 2012 10:43
Mie nu mi se pare ceva peste care potzi trece. Nu exista explicatzie pentru gestul ei. Putea fi cu oricine dar nu cu prietenul tau. Pentru mine ar fi moarta shi ingropata. Ash considera ca nu mai am mama. Tu sa faci , insa, cum itzi dicteaza inima . Eu doar tzi-am spus cum functzioneaza a mea.
carco
Postat pe 10 Februarie 2012 18:57
e mai bine sa consideri ca a murit, o bocesti, ii aprinzi o luminare.... Chestia cu "nu mai fac" nu e valabila aici... cine a facut asa ceva o data e capabil sa o faca. Are structura psihica necesara. Deci va mai incerca.

In orice caz, povesta e oarecum neclara... ei nu s-au prins ca i-ai vazut?Daca nu s-au prins, prietenul tau n-a anuntat-o ca i-ai vazut - dupa ce ai discutat cu el? Trei sau ase luni n-a incercat sa iti justifice nimic? In plus, n-am idee cum dreak poti sa te porti normal cu cineva citeva luni dupa asta ca na, asta e situatia.....
quasaria
Postat pe 10 Februarie 2012 19:19
E o problema foarte delicata, sincer am incercat sa ma pun in situatia ta dar imi este f greu... Nu cred ca mama ar putea sa imi faca asta vreodata... Ma rog, revenind la situatia ta, desi mama ta a gresit enorm ar trebui sa ai o discutie fata in fata cu ea. Presupun ca o cunosti cat de cat, ca iti poti da seama daca e sincera, asa ca te incurajez sa ai o discutie deschisa si sincera....
Banuiesc ca o sa fie dureroasa discutia, dar cred ca este singura posibilitate de a putea lamuri situatia. Toti suntem predispusi greselii. insa trebuie sa invatam sa iertam si sa credem ca oamenii se pot schimba, pot deveni mai buni. Altfel, nu prea are rost sa continuam. Iti urez multa bafta si mult curaj!
al_ma
Postat pe 15 Februarie 2012 11:08
Poarta o discutie cu ea, dar nu-i accepta mai mult decat un raport de "buna , cum te mai simti, ce mai faci..etc..nimic mai mult.cu timpul vei vedea tu cum stau lucrurile...incearca sa ai un iubit, sa poti continua sa traiesti momentele de iubire...iar..timpul le rezolva, cu un pic de participare si din partea ta...Ok?
garbo043463
Postat pe 18 Februarie 2012 02:38
Poarta o discutie cu ea, dar nu-i accepta mai mult decat un raport de "buna , cum te mai simti, ce mai faci.."etc..nimic mai mult.cu timpul vei vedea tu cum stau lucrurile...incearca sa ai un iubit, sa poti continua sa traiesti momentele de iubire...iar..timpul le rezolva, cu un pic de participare si din partea ta...Ok?
garbo043463
Postat pe 18 Februarie 2012 02:39
o, da.
Asta e exact genul de situatie in care sa devii iertator.
S-a gindit vreuna dintre voi in perspectiva - de tot o dati cu iertarea? O sa se impace cu mama-sa sa isi bage iar bomba in casa? Si sa se intrebe in fiecare zi cind o fi la job daca nu cumva intre timp mama-sa rezolva de-ale gospodariei pe acasa.... isi ajuta fata, ca poate i-o fi greu? Mai spala un vas, mai sare pe barbatu-sau...




quasaria
Postat pe 18 Februarie 2012 04:22
mama ta ti-a distrus relatia,de cati ani erai impreuna cu iubitul tau?
iar tu i-ai distrus casnicia,familia,spunand tatalui tau.
eu cred ca trebuie sa aveti o discutie.
cand vei fi pregatita.
mama ta ti-a dat viata,merita sa o ierti.
daca nu te-at fi tinut in burta,si nu si-ar fi sacrificat si noptile ptr tine,si viata cel putin doi ani,cand erai mica...
a avut grija sa nu inghiti ceva sa te ineci,sa nu cazi si sa te lovesti la cap,cand aveai un an si nu te puteai ajuta singura.
greseala prietenului tau a fost mult mai mare,pentru ca a profitat de slabiciunea ei,a mamei tale.
nimic nu e mai cumplit,decat sa fie copilul bolnav.
e o durere pe care o tarasti in suflet,si nu se poate descrie.
nu ti-a distrus mama ta,e prost formulat,si nu numai,mai si da nastere la sentimente negative extreme.
mama ta sigura nu ar fi putut face asta.
a fost ajutata,bineinteles.
este bine ca ai scris aici,indiferent de raspunsuri.ajuta la vindecarea sufletuli tau.
aminteste-ti ca viata e mai presus de orice.
sora mea imi spune des,cand avea vreo zece ani:de la oameni sa te astepti la orice,pentru ca sunt oameni,si fac greseli,cand enorme,cand mici. toata viata lor.
trebuia sa discuti cu mama ta,nu cu tatal tau,ca sa nu fie si el ranit ca si voi.
dar erai disperata,si e de inteles
nu exista un singur responsabil,in o situatie,am invatat de la psihologie.
majoritatea facem greseala asta,dar in realitate,nu exista asta.
fiecare din voi aveti o parte din responsabilitate,in ce s-a intamplat.
cea mai mare parte o are iubitul tau,apoi mama ta.
apoi tatal tau,si apoi tu,care ai spus totul,si abea atunci s-a destramat casnicia mamei tale.
suntem toti oameni,si facem greseli cu consecinte extrem de dureroase.
numai ca viata e scurta,si ce ramane?
cand vei privi inapoi,cand vei avea si tu nepoti?
ce sa mai zic dupa vreu 50 ani,ce ramane din toate astea?
daca mama ta nu iti dadea viata,nu mai traiai nici bucuria,nici durerea.
nimic nu exista.
viata e plina de intamplari groaznice,si te poti considera norocoasa daca ai putut sa crezi ca aveti o familie perfecta,pentruputin timp.
iar oamenii se schimba,se maturizeaza,cand trec prin intamplari.
unii nu,dar majoritatea da.
nu arunca in carca mamei tale toata vina pentru ce s-a intamplat,este gresit.
oamenii disperati fac mai usor greseli.
cat despre fostul prieten....nu il ierta,nu merita.
el este principalul vinovat.
eu de cand am devenit mama,si am vazut ce inseamna sa porti bebe noua luni in burta,sa nasti in dureri cumplite,sa nu mai dormi,sa ai grija nonstop,sa stai cand are febra toata noaptea ca sa nu faca convulsii daca creste temperatura la 40 grade,sa pazesti fiecare pas sa nu se loveasca,pentru ca poate fi mortal,apoi urmatorii ani sacrificati,am inteles ce inseamna cuvantul mama,in alt mod decat intelegeam inainte.
viata e mai presus decat orice greseala.
numai moartea,si avortul,nu se mai repara.
restul,in rest orice se vindeca.
nu trebuia ca fratele tau bolnav sa treaca prin asta.
nu trebuia sa afle tatal tau.
nu inainte de o discutie cu mama ta sincera,serioasa.
mama ta a plecat cu fratele tau la tratament,cu sufletul distrus.
pe mama cade toata durerea si grija,cand copilul e in pericol,bolnav.
mama il ingrijeste in principal.
fiecare a avut partea lui de egoism,si s-a vazut pe sine.
bine ar fi sa nu lasati un nemernic sa va distruga pentru totdeauna familia.
pentru fratele tau in primul rand,care sufera destul la varsta lui.
cel mai mult dintre voi toti.
regandeste problema,pentru ca atunci cand ni se intampla ceva rau,nu mai gandim realist.
acum ca te-ai mai detasat de intamplare,poti mai mult.
e in mana voastra sa nu tineti ranchiuna,trecutul nu mai exista de altfel.
nu mai e decat in mintea noastra.,
mama ta si fratele tau sunt cei mai indurerati sufleteste,de ani de zile,de cand cu boala.
nimeni nu sufera ca mama.
pentru ca nu tata a nascut in dureri.
e o legatura speciala,mama-copil.
de aia ai avut tendinta sa invinuiesti pe mama ta cel mai mult.
pentru ca o iubesti mai mult.
viata pe care ti-a dat-o,este mai presus decat orice ti se intampla.
iti gasesti linistea daca ierti.
mie mi-a luat cinci ani,ca sa imi treaca durerea unui avort.si inca mai plang.
e greseala mult mai mare decat a mamei tale.si decat a prietenului tau.la un loc.
ireparabila.
mama ta nu a facut asta cu tine.te-a dorit,si te-a ingrijit.
daca asta nu se intampla,aveai sa te mariti cu un nemernic,si sigur te-ar fi inselat pe la spate,si altele,bineinteles.ti-ar fi distrus viata in alt fel.
voi mai puteti repara ceva,sunteti vii,traiti,sunteti si sanatosi,sunteti bogati.
nu lasa nimic sa distruga nucleul familiei.
d


daniilia
Postat pe 18 Februarie 2012 06:07
Eu zic sa te gandesti bine...pe de o parte sunteti chit, i-ai distrus si tu relatia cu tatal tau. Pe de alta, ceea ce ti-a facut e de neiertat. Gandeste-te bine si asculta-ti inima ! Si discuta cu tatal tau - si el a fost "incoronat"...el ce spune? Ce parere are daca te-ai impaca cu mama ta ? Sau ce-ar zice daca nu ai ierta-o niciodata ? Cred ca de aici trebuie sa pornesti, de la o discutie cu tatal tau si alaturi de el sa incerci sa iei o decizie.
tzaca
Postat pe 18 Februarie 2012 08:39

Mie ce a facut femeia aia mi se pare dovada maxima de egoism pe care o poate da cineva care, intimplator, s-a impuiat la un moment dat. ca mama nu poate fi numita.Tipic pentru o fiinta fara creier, fara suflet, doar vagin - care inclusiv in fie-sa vede doar femeia concurenta. Si are ceva de demonstrat.


quasaria
Postat pe 18 Februarie 2012 12:58
o mama adevarata nu s-ar fi coborat la asemenea comportament , e poate ca un incest, dat fiind ca partenerii de viata ai copiilor nostri devin ,,son-in law,, daughter-in law,, deci fiu sau fiica dupa lege , si mai bine ca ai surprins asta inainte sa ai si vreun copil cu iubitul tau si lucrurile sa evolueze si mai mult intre el si mama ta , ofertele 2 in 1 sunt doar la supermarket, in familie nu primesti 2 femei cand iei in casatorie una . Bucura-te ca ai evitat o greseala grava si in ce priveste mama..... cred ca ea a uitat prima ca are o fiica , explicatiile ulterioare nu isi au rostul , nu schimba cu nimic cele intamplate
garbo039125
Postat pe 18 Februarie 2012 13:31
parerea mea e ca cosuma bauturi alcolice? SI NU MAI STIA CE FACE? E O PROBLEMA F DIFICILA..
gogu1938
Postat pe 18 Februarie 2012 14:59
De la: garbo263078, la data 2012-02-08 13:29:58buna.trec printr-o situatie oribila de ceva timp.pana acum 6 luni de zile puteam spune ca sunt o persoana fericita.aveam tot ce imi doream.o familie fericita ,parinti sanatosi,fratele meu invinsese lupta cu o boala crunta ,leucemia,aveam o relatie de cuplu stabila.pana cand acum 6 luni am aflat ca iubitul meu m-a inselat .am aflat cu stupoare ca are o aventura cu propria mea mama.sa va povestesc cum s-a intamplat .intr-o dimineata in timp ce eram in masina in drum spre servici,m-a sunat prietena fratelui meu sa ma anunte ca fratele meu se simte rau si este la spital pt analize in caz de o recidiva ,i-am sunat pe parinti sa-i anunt ,nu au raspuns ,atunci l-am sunat pe iubitul meu ,stiind ca a ramas in ziua accea la noi si ca era cu mama acasa.nici el nu a raspuns si m -am hotarat sa ma intorc avand in vedere gravitatea situatiei,nu mai gandeam limpede ,eram disperata.am ajuns acasa mai mult plangand si am dat buzna in camera mamei si am crezut ca am halucinatii din cauza panicii,nu stiam ce sa mai cred ,iubitul meu era in pat cu mama mea .de cat timp se intampla asta ,cum de nu am observat ?ce am simtit atunci nu pot sa descriu ,doar ca am simtit o senzatie de voma f puternica ,m-am urcat in masina si am plecat ,unde nu stiam nici eu.mi-am adus aminte de fratele meu ,dar f vag,parca nu mai simteam nimic ,eram impietrita ,am dat de tata si m-am dus cu el la spital.el m-a vazut in ce stare eram,dar a pus totul pe seama problemei cu fratele meu ,intre timp au venit si mama si iubitul meu la spital.de dragul tatalui si al fratelui meu nu am spus nimic atunci ,nu era momentul si m-am comportat normal.am vorbit cu iubitul meu ,a incercat sa-mi dea niste explicatii trase de par ,aproape nici nu-l auzeam ,capul imi era parca gol ,nu puteam sa cred ce se intampla ,mi se parea ca sunt intr-o telenovela ieftina.
timp de trei luni a trebuit sa traiesc cu asta pe suflet fara sa spun nimic ,nu am vrut sa-l indurerez si mai rau pe tata dupa problema fratelui.dupa 3 luni am profitat de ocazie ca mama plecase in strainatate cu fratele meu pt tratament si i-am spus tatalui meu tot.nu stiu de ce nu am facut-o cand era mama in tara ,nu mai stiu exact ce gandeam atunci ,eram distrusa.tata a divortat de mama la putin timp,eu nu mai eram cu iubitul meu din clipa accea dar cele 3 luni ne-am prefacut data fiind situatia.incerc sa ma impac cu iddea dar marea mea dilema in acest moment este legata de relatia mea cu mama.ea a incercat sa ma caute de multe ori de atunci ,sa imi explice ,desi nu stiu ce este de explicat in toata treaba asta,dar eu nu sunt pregatita inca sa o vad .totusi simt ca o iubesc la fel ca inainte ,noi intotdeauna am avut o relatie f apropiata ,mi se parea genul de mama perfecta ,mereu dispusa sa isi ajute si sa se sacrifice pt copii,ceea ce a si facut de multe ori si totusi ...eu chiar imi invidiam parintii ,erau genul de pereche care la 50 si ceva de ani se mai tineau de mana pe strada,si totusi...in prezent eu locuiesc cu tatal meu in alta parte ,iar mama sta cu fratele meu si cu iubita lui la noi acasa.as vrea sa pot sa-mi refac relatia cu mama dar in acelasi timp am retineri normale..ce ar trebui sa fac?sa las iubirea pt mama sa invinga sau orgoliul si sa nu-i mai vorbesc in viata mea?nu obisnuiam sa cer sfaturi pe internet in probleme personale dar acum am ajuns la capatul puterilor!





Nu ne-ai spus ce reactie a vut fratele tau vis- a vis de acesta situatie ,cum a primit vestea fata de sotul ei (tatal tau) ce justificare a avut ??? Parerea mea este ca nu merita sa fie mama daca a fost in stare sa faca asa ceva ,dar daca erai casatorita si facea asa ce faceai iti distrugeai familia din cauza mamei nu ????eu sincer nu as mai vb cu ea niciodata dar fratele tau ce spune de treaba asta va vizitati sau nu???????fii mai concisa in ce spui si mai clara
dutuvio
Postat pe 18 Februarie 2012 22:07
De la: quasaria, la data 2012-02-18 04:22:37 o, da.
Asta e exact genul de situatie in care sa devii iertator.
S-a gindit vreuna dintre voi in perspectiva - de tot o dati cu iertarea? O sa se impace cu mama-sa sa isi bage iar bomba in casa? Si sa se intrebe in fiecare zi cind o fi la job daca nu cumva intre timp mama-sa rezolva de-ale gospodariei pe acasa.... isi ajuta fata, ca poate i-o fi greu? Mai spala un vas, mai sare pe barbatu-sau...




dutuvio
Postat pe 18 Februarie 2012 22:11
De la: daniilia, la data 2012-02-18 06:07:48mama ta ti-a distrus relatia,de cati ani erai impreuna cu iubitul tau?
iar tu i-ai distrus casnicia,familia,spunand tatalui tau.
eu cred ca trebuie sa aveti o discutie.
cand vei fi pregatita.
mama ta ti-a dat viata,merita sa o ierti.
daca nu te-at fi tinut in burta,si nu si-ar fi sacrificat si noptile ptr tine,si viata cel putin doi ani,cand erai mica...
a avut grija sa nu inghiti ceva sa te ineci,sa nu cazi si sa te lovesti la cap,cand aveai un an si nu te puteai ajuta singura.
greseala prietenului tau a fost mult mai mare,pentru ca a profitat de slabiciunea ei,a mamei tale.
nimic nu e mai cumplit,decat sa fie copilul bolnav.
e o durere pe care o tarasti in suflet,si nu se poate descrie.
nu ti-a distrus mama ta,e prost formulat,si nu numai,mai si da nastere la sentimente negative extreme.
mama ta sigura nu ar fi putut face asta.
a fost ajutata,bineinteles.
este bine ca ai scris aici,indiferent de raspunsuri.ajuta la vindecarea sufletuli tau.
aminteste-ti ca viata e mai presus de orice.
sora mea imi spune des,cand avea vreo zece ani:de la oameni sa te astepti la orice,pentru ca sunt oameni,si fac greseli,cand enorme,cand mici. toata viata lor.
trebuia sa discuti cu mama ta,nu cu tatal tau,ca sa nu fie si el ranit ca si voi.
dar erai disperata,si e de inteles
nu exista un singur responsabil,in o situatie,am invatat de la psihologie.
majoritatea facem greseala asta,dar in realitate,nu exista asta.
fiecare din voi aveti o parte din responsabilitate,in ce s-a intamplat.
cea mai mare parte o are iubitul tau,apoi mama ta.
apoi tatal tau,si apoi tu,care ai spus totul,si abea atunci s-a destramat casnicia mamei tale.
suntem toti oameni,si facem greseli cu consecinte extrem de dureroase.
numai ca viata e scurta,si ce ramane?
cand vei privi inapoi,cand vei avea si tu nepoti?
ce sa mai zic dupa vreu 50 ani,ce ramane din toate astea?
daca mama ta nu iti dadea viata,nu mai traiai nici bucuria,nici durerea.
nimic nu exista.
viata e plina de intamplari groaznice,si te poti considera norocoasa daca ai putut sa crezi ca aveti o familie perfecta,pentruputin timp.
iar oamenii se schimba,se maturizeaza,cand trec prin intamplari.
unii nu,dar majoritatea da.
nu arunca in carca mamei tale toata vina pentru ce s-a intamplat,este gresit.
oamenii disperati fac mai usor greseli.
cat despre fostul prieten....nu il ierta,nu merita.
el este principalul vinovat.
eu de cand am devenit mama,si am vazut ce inseamna sa porti bebe noua luni in burta,sa nasti in dureri cumplite,sa nu mai dormi,sa ai grija nonstop,sa stai cand are febra toata noaptea ca sa nu faca convulsii daca creste temperatura la 40 grade,sa pazesti fiecare pas sa nu se loveasca,pentru ca poate fi mortal,apoi urmatorii ani sacrificati,am inteles ce inseamna cuvantul mama,in alt mod decat intelegeam inainte.
viata e mai presus decat orice greseala.
numai moartea,si avortul,nu se mai repara.
restul,in rest orice se vindeca.
nu trebuia ca fratele tau bolnav sa treaca prin asta.
nu trebuia sa afle tatal tau.
nu inainte de o discutie cu mama ta sincera,serioasa.
mama ta a plecat cu fratele tau la tratament,cu sufletul distrus.
pe mama cade toata durerea si grija,cand copilul e in pericol,bolnav.
mama il ingrijeste in principal.
fiecare a avut partea lui de egoism,si s-a vazut pe sine.
bine ar fi sa nu lasati un nemernic sa va distruga pentru totdeauna familia.
pentru fratele tau in primul rand,care sufera destul la varsta lui.
cel mai mult dintre voi toti.
regandeste problema,pentru ca atunci cand ni se intampla ceva rau,nu mai gandim realist.
acum ca te-ai mai detasat de intamplare,poti mai mult.
e in mana voastra sa nu tineti ranchiuna,trecutul nu mai exista de altfel.
nu mai e decat in mintea noastra.,
mama ta si fratele tau sunt cei mai indurerati sufleteste,de ani de zile,de cand cu boala.
nimeni nu sufera ca mama.
pentru ca nu tata a nascut in dureri.
e o legatura speciala,mama-copil.
de aia ai avut tendinta sa invinuiesti pe mama ta cel mai mult.
pentru ca o iubesti mai mult.
viata pe care ti-a dat-o,este mai presus decat orice ti se intampla.
iti gasesti linistea daca ierti.
mie mi-a luat cinci ani,ca sa imi treaca durerea unui avort.si inca mai plang.
e greseala mult mai mare decat a mamei tale.si decat a prietenului tau.la un loc.
ireparabila.
mama ta nu a facut asta cu tine.te-a dorit,si te-a ingrijit.
daca asta nu se intampla,aveai sa te mariti cu un nemernic,si sigur te-ar fi inselat pe la spate,si altele,bineinteles.ti-ar fi distrus viata in alt fel.
voi mai puteti repara ceva,sunteti vii,traiti,sunteti si sanatosi,sunteti bogati.
nu lasa nimic sa distruga nucleul familiei.
d





wouuuuuuuuu nu pot sa cred ce citesc aici ...Tu esti oare din acelasi aluat ca mama ei ? Doamneeeeee cum poti sa spui si sa gandesti asa ceva ???????cum adica i-a distrus familia ,daca a facut asta cu probabil viitorul ei ginere inseamna ca in rest da cu ea (p...a) de gard cred ca esti la fel de nebuna ca si masa ei
dutuvio
Postat pe 18 Februarie 2012 22:15
Buna
Sunt o mama si sincer m-i se rupe inima de tine. Este foarte greu, cand este vorba de mama ta.
Nu stiu de ce religie esti, dar eu iti dau un sfat sa mergi sa te spovedesti la un preot batran si sa te sfatuiesti, si iti descarci si sufletul. In bilble scrie ca este ingaduita despartire intre soti cand este vorba de desfranare.
Tatal tau era indreptatit sa se desparta, dar fiind mama ta nu trebuie sa o urasti ca din pacate se zice sa-ti respecti parinti sa-ti mearga bine.
Eu iti doresc sa ai putere sa treci peste toate problemele
anaioanovici50
Postat pe 19 Februarie 2012 21:54
sigur ca da. N-ai citit ce bine i-a mers?
quasaria
Postat pe 19 Februarie 2012 22:29
De la: anaioanovici50, la data 2012-02-19 21:54:02Buna
Sunt o mama si sincer m-i se rupe inima de tine. Este foarte greu, cand este vorba de mama ta.
Nu stiu de ce religie esti, dar eu iti dau un sfat sa mergi sa te spovedesti la un preot batran si sa te sfatuiesti, si iti descarci si sufletul. In bilble scrie ca este ingaduita despartire intre soti cand este vorba de desfranare.
Tatal tau era indreptatit sa se desparta, dar fiind mama ta nu trebuie sa o urasti ca din pacate se zice sa-ti respecti parinti sa-ti mearga bine.
Eu iti doresc sa ai putere sa treci peste toate problemele


hai nu serios!...
da'de ce sa se duca ea la spovedit???
sa se duca "mumasa"!...:P
:)))
eu_geminy
Postat pe 19 Februarie 2012 22:31
pai..copiii preiau pacatele parintilor, nu asa se spune?
De data asta l-a preluat direct. Direct in freza.
Asa ca sa se spovedeasca, pacatoasa.....
quasaria
Postat pe 19 Februarie 2012 22:45
si uite cum ajungem iarasi la solutia clasica de a-i cauta (sotia) o amanta.

1. isi spala "pacatele" mostenite de la "mumasa";
2. il scapa de furia erotica a lui "mumasa";
3. scapa de el;
4. (deloc de neglijat) scapa si el de ea (care venise la pachet cu "mumasa")...:PP

numai avantaje!...:P

:))))))))))
eu_geminy
Postat pe 20 Februarie 2012 00:01
ciao! cred ca e important sa-ti amintesti ca toate mamele din lumea asta sunt in primul rand femei.... ca fiecare ... la randul nostru .... la un moment dat ..... luam anumite hotariri ce credem noi ca ne implinesc. asta nu e nici bine, nu e nici rau .... ele numai exista si ne manifestam asa cum simtim in acel moment .... evenimentele ce au aparut in familia voastra - eu cred - e sa va faca sa fiti putin atenti la voi ..... nu la ce este inafara voastra .... Indiferent de ce vine peste noi nu ne poate face fericiti si multumiti sau ne .....atata vreme cand noi nu suntem multumiti de noi. ..... ai intrat in judecati ...... nepunandu-te niciodata in locul ei ..... n-ai sa stii niciodata ce e in sufletul unui om ..... in gandurile lui ..... poate ca acest eveniment v-a dat ocazia de a simti de a fi mai atenti unul fata de celalalt .... poate ca acea relatie nici macar nu era pentru tine ..... asta nu inseamna ca era pentru ea ..... a fost o experienta .... si-atat .... iti inveninezi sufletu' degeaba .... crezi ca daca vei purta cu tine aceasta povara a "suferintei" ....sau a "tradarii" ... te va face mai fericita ?!!!!! ..... tot ceea ce se intampla cu noi e numai si numai pentru noi ..... pentru a ne cunoaste mai bine ..... atunci cind iubesti nu o poti face pe o scara 1 - 10 .... adica iubesti mai mult sau mai putin........ iubesti numai!!!!!! poate ca a veni vremea sa stai putin de vorba cu tine .... daca tu esti multumita de tine .... cei din jurul tau vor simti asta si persoanele, evenimentele ce vor aparea in viata vor fi cele mai potrivite pentru tine din toate punctele de vedere .... !!!!!!
sa ai grija de tine !!!!! cu ganduri bune .....
garbo187187
Postat pe 20 Februarie 2012 10:09
Uau, povestea ta chiar pare rupta dintr-un film. Cred ca cel mai bun lucru pe care il poti face este sa o lasi sa ti dea "explicatia" si apoi sa iti acorzi timp sa treci peste asta. Pana la urma, este mama ta, va veti impaca, insa ai nevoie de timp, de putere si de intelepciunea pe care ea nu a avut-o. Iti tin pumnii!
andradatudor80
Postat pe 20 Februarie 2012 10:44
Incredibil! Oricat te-ar durea sufletul ca ai rupt orice legatura cu mama ta, da-o naibii! Cum spunea Quasaria mai sus, femeia aia nu reprezinta iubire, devotament si gingasie pentru copiii ei, ci doar o nenorocita in calduri. Te doare sufletul ca ti-a dat viata? Si ce daca? Oricine face un copil, insa putini fac ce ti-a facut mama ta si asta ar trebui sa iti dea de gandit in privinta caracterului ei. Bucura-te ca il ai alaturi pe tatal tau si nu esti singura pe lume. Chiar daca te-ai impaca cu ea, intodeauna va ramane acea teama, retinere sa nu te raneasca din nou si asta consuma psihicul. Asa ca, daca vrei sa fii linistita, vezi-ti de treaba ta ca tu poti trai foarte bine si fara ea. Ea nu a stiut decat sa iti provoace rau. E cel mai josnic lucru pe care il poti face unui om, daramite fiicei tale. In ceea ce-l priveste pe fostul tau iubit, a gresit, indiscutabil, insa greseala mamei tale e si mai mare, pt ca iubiti vin si pleaca insa mama e aceeasi...una care merita! Iti doresc numai bine,putere sa treci peste toate aceste ganduri negre si priveste cu incredere in viitor!
zara28
Postat pe 21 Februarie 2012 09:33
noh! gaina batrana face "zama" buna..tu??
Fss_ssu
Postat pe 21 Februarie 2012 14:38
De la: anaioanovici50, la data 2012-02-19 21:54:02Buna
Sunt o mama si sincer m-i se rupe inima de tine. dar fiind mama ta nu trebuie sa o urasti ca din pacate se zice sa-ti respecti parinti sa-ti mearga bine.

Shi mie "m-i" se rupe...dar nu inima... ... ci de tine... cand itzi citesc aberatziile . Tu ori nu eshti normala,femeie, ori ai citit dar n-ai realizat ce scrie fata asta shi te-ai trezit dand sfaturi ?!
carco
Postat pe 22 Februarie 2012 19:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ajutor 3 De la: garbo_447283 2 August 2016 10:38
viata de cuplu dupa copii 12 De la: alfheim 3 Iunie 2011 12:01
parintii mei.. 3 De la: moment31 23 Octombrie 2009 22:48
buna? 19 De la: ioana_brbn 30 Martie 2015 22:27
m 5 De la: garbo_447283 10 Iulie 2016 14:19
Setari Cookie-uri