DR. DRAGHICI GETA - BACAU

Nu recomant nimanui aceasta doamna "DR. DRAGHICI GETA" care habar nu are de ceea ce face si spun asta deoarece am ramas insarcinata dupa 2 ani ca printr-o minune si am avut ghinionul sa am o sarcina fara embrion, ceea ce a facut sa ajung la scoaterea ei printr-un chiuretaj banal.
Avand in vedere ca atat de multe femei fac chiuretaje mereu fara sa aiba nici o problema,eu am avut ghinionul sa ajung in mainile acestei doamne "DR" care a tratat cazul meu cu o foarte mare indiferenta si in urma chiuretajului facut de dumneaei mi-au ramas resturi din sarcina care mai apoi au dus la un alt chiuretaj si o operatie la paroscop deoarece mi-a fost infectata o trompa care binenteles ca nu au mai fost facute la ea ci la maternitatea Cuza Voda din Iasi.
Aceasta doamna "DR> DRAGHICI GETA " care nu are nici o legatura cu a fi medic nu o intereseaza decat BANIIII, este SUPERFICIALA si o mare nesimtita si cine spune ca a tratat-o cum trebuie este pentru ca a fost sanatoasa nu a avut nici o complicatie si ceea ce a facut ea putea face si o femeie de serviciu caruia nu trebuie sa ii bagi o multime de bani in buzunar.
Iar in maternitatea din Bacau este o debandata totala, medicii care au ramas sunt de cea mai joasa speta poti sa mori nu se uita la tine decat daca le bagi in buzunar o caruta de bani si macar daca le dai bani pentru niste servicii de calitate, dar nu, le dai bani ca sa iti dea niste tratamente care nu au nici o legatura boala ta si sa se comporte cu tine ca si cum nu ai fi om, probabil un caine in viziunea lor.
Ambi84
Postat pe 20 Ianuarie 2012 10:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
MILUMIL 1 De la: antoaneta 20 Octombrie 2009 10:44
Deodorantele de camera ii afecteaza pe bebelusi? 1 De la: nicolekyty10 27 Ianuarie 2010 17:34
Mamica cu 2 copii mici 14 De la: office_salinasusesi_ro 4 Iunie 2010 16:35
buna 4 De la: office_salinasusesi_ro 4 Mai 2010 16:11
buna! 7 De la: office_salinasusesi_ro 29 Aprilie 2010 15:37
Setari Cookie-uri