Cancer ovarian

Cand vine vorba sa vorbim despre noi este destul de greu.Am sa incerc sa scriu cat mai sumar despre faptul ca in urma cu aproape 2 luni am fost diagnosticata cu cancer ovarian.Mi-a fost destul de greu la inceput sa cred si sa accept ca asta este diagnostiucul,asa ca nu am spus o vorba acasa(doar dupa trei saptamani).Au fost niste saptamani foarte grele, cele in care am pastrat tacerea.Este foarte greu sa accepti ca ai cancer,mai ales ca eu sunt o persoana foarte activa si nu am avut probleme grave de sanatate niciodata.
Am facut tot felul de analize ,ecografi investitgatii si confirmau diagnosticul.Evolutia bolii a fost foarte rapida.Initial s-a depistat la unul din ovare o tumoare de 3 cm. la 3 saptamani s-a intins si pe cel de-al doilea ovar cu aceeasi dimensiune,iar dupa inca o saptamana, la computer tomograf deja era "intins" pe tot abdomenul.
Nu m-am apucat sa scriu aici pt a ma plange,ci vreau sa intelegeti cat de important este sa mergeti la timp la un control.Vreau sa stiti ca in ultimi 5 ani am facut controale ginecologice o data pe an.Conteaza foarte mult sa "descoperim"bolile la timp.Cred ca aici a fost si mana lui Dumnezeu si sunt conviinsa ca cineva "acolo sus ma iubeste".Eu ma consider o norocoasa a sorti pentru ca putea sa fie si mai rau.
Acum sunt in covalescenta dupa o luna de la operatie.Am familia si prietenii(acum vad care sunt cei adavarati) langa mine si asta ma face sa ma refac mai usor.
Vreau ca din ceea ce mi s-a intamplat mie sa fie lectie pentru toate,mai ales voi cele care ati trecut de 40 ani.Nu va neglijati!
NU UITATI FACETI MACAR UN CONTROL GINEGOLOGIC PE AN.
Va doresc SANATATE MAXIMA ,aveti grija de voi si suflete voastre si nu uitati sa va traiti fiecare moment din viata ca si cand ar fi ultimul
garbo165953
Postat pe 15 Ianuarie 2012 15:23

Recomandari

SubiectMesajeUltimul Mesaj
club bamboo2De la: babycryss 13 Octombrie 2010 21:51
Liposuctie1De la: andreeaiovici 23 Aprilie 2012 17:51
Colonhidroterapie6De la: manucristina23 31 Martie 2015 15:09
help3De la: babycryss 13 Octombrie 2010 21:47
Abonament salina in Timisoara1De la: garbo_431949 24 Februarie 2016 07:55
Setari Cookie-uri