SINGUR SI TRIST CATEODATA CA NU SUNT CU FEMEIA IDEALA

E ciudat drumul prin viata . Anii trec prea repede . Parca ieri eram un copil. Acum sunt un barbat calumea si toate femeile intorc capu dupa mine. Totusi parca nu ma mai multumeste nimic. vreau altceva, total diferit. Nu cred ca-s egoist. Doar ca vreau un alt tip de femeie !!. Una spirituala care sa iasa din comun.AAAAaaa si sa mai fie si foarte frumoasa , daca se poate blonda !! si cum multi neuroni. Si parca nu e destul timp ramas, ca eu sa ajung la acea femeie . Trebe si putin noroc , normal . Inca nu gasesc modalitatea sa ajung la acea femeie. Si probabil ca nu exista nici o modalitate. MMmm sa fie oare putin trist ?. Deja am ajuns undeva si am alte asteptari de la o relatie. Adica daca sunt cu o femeie , in ultimul timp ma astept la chestii spirituale . Vreau sa se intample chestii fantastice cand sunt conectat cu ea. Totusi vad ca majoritatea tipelor, atunci cand facem sex incep sa urle ca vacile , se consuma de cateva ori , transpira ca la sauna si zici ca-s posedate de diavol. Si dupaia le intreb ca ce sa intamplat ?. Si ele imi raspund ca a fost super , ca mai bine de asa nu se putea. Ok deci femeia urla , gafaie mai sa crape deasupra mea. Dupa care totul se termina si eu o intreb . Ce ai draga ? Iar ti-ai pierdut controlu ?. Nu puteai sa te relaxezi si tu unpicutz si sa incerci sa constientizezi energia tantrica . La care ea exclama -" WTF ?.Nu inteleg nimic . Mai lasama cu energiile tale..Hai ca ma duc cu prietenele sa ne cumparam sandale. ". WTF !!. Ba da atata superficialitate !. Gata m-am saturat . E totu prea superficial . mereu aceleasi fitze de zici ca toate femeile s lafel.. acaparate de material , ambalaje departe de autentic, se grabesc si cand faca sex?. Sa creat o prapastie prea mare intre barbati si femei .Oamenii alearga . Adica femeile cu fitzele lor , prea putin sincere ,prefacute, cu retineri,... ele avand poseta mereu pe umar ca sa nu se simta singure si barbatii cu figurile lor , autoritari ..toata lumea alearga si razboiu sexelor e cat se poate de real. Ati vazut vreo femeie presedinte ?? . De obicei femeile sunt subordonate si unde lucreaza au cate un sef, barbat desigur . Agitatia e prea mare . Nimeni nu mai are timp sa se relaxeze ..Depresia e in crestere. Ma intristeaza nebunia din juru meu . Parca toti alearga la maraton , gandurile zboara , barfele lafel si toti se grabesc acaparati de materialism . Drum care nu duce nicaieri . Asta ma face sa ma simt cam solitar , uneori trist ... Totusi in general sunt pozitiv..
MadMax
Postat pe 6 Septembrie 2011 23:51
sa nu te superi...nu am putut citi tot

dar iti zic ...in caz ca vrei consolare..e bine ca esti trist ..numai cateodata

altii sunt sunt tristi de mai multe ori...crede-ma
sunsset
Postat pe 6 Septembrie 2011 23:56
Si cat e sandaua?
As_ninge
Postat pe 7 Septembrie 2011 00:03
Nici-o femeie nu si-ar dori sa traiasca alaturi de un TRIST.........probabil de-aia n-ai gasit ce numesti tu "FEMEIA IDEALA"
MARY__FIL
Postat pe 7 Septembrie 2011 06:27

Sociologii au realizat un studiu ampluConform rezultatelor acestui studiu, femeia ideal este blond cu ochi albatri, cu pr lung i nlimea de 1,72 de centimetri i cu o greutate sub 60 de kilograme, i care poart ocazional ochelari. Aceasta nu ar trebui s aib copii, dar obligatoriu spaiu locativ propriu.
O partener perfect de via, conform aceluiai studiu, nu trebuie s fie o gospodin model i s petreac mult timp n buctrie, dar ar trebui s fie o amant ingenioas i s iubeasc animalele.
n opinia majoritii brbailor, femeia ideal nu trebuie s aib obiceiuri proaste. Ea poate consuma alcool doar n ocazii rare i doar n compania iubitului ei i sub nici o form nu trebuie s fumeze.
n plus, femeia ideal ar trebui s aib o personalitate accentuat i s fie o optimist incurabil. Ea ar mai trebui s frecventeze i cluburile de noapte.
Deloc suprinztor c nici unul dintre brbaii intervievai nu a avut ocazia s ntlneasc femeia care s ntruneasc toate aceste caracteristici, dup cum au recunoscut chiar ei.
sunsset
Postat pe 7 Septembrie 2011 06:59
Nicio paguba
nici noi nu am intalnit barbatul ideal ... si cerem mult mai putin.

sunsset
cricat
Postat pe 7 Septembrie 2011 07:12
Un studiu pt. barbatul ideal nu s-a facut??
constance
Postat pe 7 Septembrie 2011 08:46
femelile n-au timp(de studiu) ....ele prefera....sa-l caute....fara statistici...
Axl_22
Postat pe 7 Septembrie 2011 08:50da....nu cerem mult...si nu ne multumim cu putin
sunsset
Postat pe 7 Septembrie 2011 08:50
..fiecare dintre noi ...stim cat meritam...
Axl_22
Postat pe 7 Septembrie 2011 08:54


http://youtu.be/fZUs5ltgqZI

sunsset
Postat pe 7 Septembrie 2011 09:00
Se cauta prea multa perfectiune...Cred ca o sa dureze....
constance
Postat pe 7 Septembrie 2011 09:01


http://www.youtube.com/watch?v=IAjLKECFyGg

http://www.youtube.com/watch?v=Tth-8wA3PdY
Axl_22
Postat pe 7 Septembrie 2011 09:03
sunt singura,si suparata
suparata
Postat pe 7 Septembrie 2011 09:35


glumesti?
sunsset
Postat pe 7 Septembrie 2011 09:39
da,sau nu
suparata
Postat pe 7 Septembrie 2011 09:40
De la: Axl_22, la data 2011-09-07 08:50:32 femelile n-au timp(de studiu) ....ele prefera....sa-l caute....fara statistici...


..si cauta..si cauta..
roby_cado
Postat pe 7 Septembrie 2011 09:47
punct rosu,am ras
suparata
Postat pe 7 Septembrie 2011 09:49

da roby...se poate ca intr-o dimineata cand deschizi ochii, sa fie chiar langa tine
ce e viata fara ...vise
sunsset
Postat pe 7 Septembrie 2011 10:20
suparata pai scriei in privat suparatului si vedeti cum ca uniti destinele
el singur suparat
tu singura suparata ...
asta e ... o sa fiti doi suparati impreuna!!!

cel putin avetzi un pct comun. supararea ...

http://www.youtube.com/watch?v=2MXMOef2IRQ&feature=related
sau originalul...
http://www.youtube.com/watch?v=r-w934opv2Q
alfheim
Postat pe 7 Septembrie 2011 10:22
De la: suparata, la data 2011-09-07 09:35:05sunt singura,si suparata

suparata..... imi place aceasta idee.....suparata....vesela...cu umor....un fel fe vaduva vesela.....ai inspiratie haioase comentarii ...scurte si la obiect....
ratuscaceaurata
Postat pe 7 Septembrie 2011 10:30
@ nu vreau,raman singura si suparata
suparata
Postat pe 7 Septembrie 2011 10:49
posedate de diavol. Si dupaia le intreb ca ce sa intamplat ?. Si ele imi raspund ca a fost super , ca mai bine de asa nu se putea. Ok deci femeia urla , gafaie mai sa crape deasupra mea. Dupa care totul se termina si eu o intreb . Ce ai draga ? Iar ti-ai pierdut controlu ?. Nu puteai sa te relaxezi si tu unpicutz si sa incerci sa constientizezi energia tantrica . La care ea exclama -"
De la: RaduSan, la data 2011-09-06 23:51:11E ciudat drumul prin viata . Anii trec prea repede . Parca ieri eram un copil. Acum sunt un barbat calumea si toate femeile intorc capu dupa mine. Totusi parca nu ma mai multumeste nimic. vreau altceva, total diferit. Nu cred ca-s egoist. Doar ca vreau un alt tip de femeie !!. Una spirituala care sa iasa din comun.AAAAaaa si sa mai fie si foarte frumoasa , daca se poate blonda !! si cum multi neuroni. Si parca nu e destul timp ramas, ca eu sa ajung la acea femeie . Trebe si putin noroc , normal . Inca nu gasesc modalitatea sa ajung la acea femeie. Si probabil ca nu exista nici o modalitate. MMmm sa fie oare putin trist ?. Deja am ajuns undeva si am alte asteptari de la o relatie. Adica daca sunt cu o femeie , in ultimul timp ma astept la chestii spirituale . Vreau sa se intample chestii fantastice cand sunt conectat cu ea. Totusi vad ca majoritatea tipelor, atunci cand facem sex incep sa urle ca vacile , se consuma de cateva ori , transpira ca la sauna si zici ca-s WTF ?.Nu inteleg nimic . Mai lasama cu energiile tale..Hai ca ma duc cu prietenele sa ne cumparam sandale. ". WTF !!. Ba da atata superficialitate !. Gata m-am saturat . E totu prea superficial . mereu aceleasi fitze de zici ca toate femeile s lafel.. acaparate de material , ambalaje departe de autentic, se grabesc si cand faca sex?. Sa creat o prapastie prea mare intre barbati si femei .Oamenii alearga . Adica femeile cu fitzele lor , prea putin sincere ,prefacute, cu retineri,... ele avand poseta mereu pe umar ca sa nu se simta singure si barbatii cu figurile lor , autoritari ..toata lumea alearga si razboiu sexelor e cat se poate de real. Ati vazut vreo femeie presedinte ?? . De obicei femeile sunt subordonate si unde lucreaza au cate un sef, barbat desigur . Agitatia e prea mare . Nimeni nu mai are timp sa se relaxeze ..Depresia e in crestere. Ma intristeaza nebunia din juru meu . Parca toti alearga la maraton , gandurile zboara , barfele lafel si toti se grabesc acaparati de materialism . Drum care nu duce nicaieri . Asta ma face sa ma simt cam solitar , uneori trist ... Totusi in general sunt pozitiv..
tot ce descri tu
ratuscaceaurata
Postat pe 7 Septembrie 2011 10:56
De la: ratuscaceaurata, la data 2011-09-07 10:56:23posedate de diavol. Si dupaia le intreb ca ce sa intamplat ?. Si ele imi raspund ca a fost super , ca mai bine de asa nu se putea. Ok deci femeia urla , gafaie mai sa crape deasupra mea. Dupa care totul se termina si eu o intreb . Ce ai draga ? Iar ti-ai pierdut controlu ?. Nu puteai sa te relaxezi si tu unpicutz si sa incerci sa constientizezi energia tantrica . La care ea exclama -"
De la: RaduSan, la data 2011-09-06 23:51:11E ciudat drumul prin viata . Anii trec prea repede . Parca ieri eram un copil. Acum sunt un barbat calumea si toate femeile intorc capu dupa mine. Totusi parca nu ma mai multumeste nimic. vreau altceva, total diferit. Nu cred ca-s egoist. Doar ca vreau un alt tip de femeie !!. Una spirituala care sa iasa din comun.AAAAaaa si sa mai fie si foarte frumoasa , daca se poate blonda !! si cum multi neuroni. Si parca nu e destul timp ramas, ca eu sa ajung la acea femeie . Trebe si putin noroc , normal . Inca nu gasesc modalitatea sa ajung la acea femeie. Si probabil ca nu exista nici o modalitate. MMmm sa fie oare putin trist ?. Deja am ajuns undeva si am alte asteptari de la o relatie. Adica daca sunt cu o femeie , in ultimul timp ma astept la chestii spirituale . Vreau sa se intample chestii fantastice cand sunt conectat cu ea. Totusi vad ca majoritatea tipelor, atunci cand facem sex incep sa urle ca vacile , se consuma de cateva ori , transpira ca la sauna si zici ca-s WTF ?.Nu inteleg nimic . Mai lasama cu energiile tale..Hai ca ma duc cu prietenele sa ne cumparam sandale. ". WTF !!. Ba da atata superficialitate !. Gata m-am saturat . E totu prea superficial . mereu aceleasi fitze de zici ca toate femeile s lafel.. acaparate de material , ambalaje departe de autentic, se grabesc si cand faca sex?. Sa creat o prapastie prea mare intre barbati si femei .Oamenii alearga . Adica femeile cu fitzele lor , prea putin sincere ,prefacute, cu retineri,... ele avand poseta mereu pe umar ca sa nu se simta singure si barbatii cu figurile lor , autoritari ..toata lumea alearga si razboiu sexelor e cat se poate de real. Ati vazut vreo femeie presedinte ?? . De obicei femeile sunt subordonate si unde lucreaza au cate un sef, barbat desigur . Agitatia e prea mare . Nimeni nu mai are timp sa se relaxeze ..Depresia e in crestere. Ma intristeaza nebunia din juru meu . Parca toti alearga la maraton , gandurile zboara , barfele lafel si toti se grabesc acaparati de materialism . Drum care nu duce nicaieri . Asta ma face sa ma simt cam solitar , uneori trist ... Totusi in general sunt pozitiv..
tot ce descri tu


am citit tot ce ai scris,nu din curiozitate ci ca sa vad ce sa iti raspund.am vazut ca ai incercat toate posibilitatile...ma refer la genuri de femei....ele alearga dupa tine ...esti unicat tu sti in ce domeniu....dar niciuna nu te/a multumit....ai incercat si din lumea virtuala?
cyborgherita ceva?......chestie de cip....super...incearca....ceva extraterestru....nu stiu zic si eu.....poate gasesti femeia unica pour toi!!!
ratuscaceaurata
Postat pe 7 Septembrie 2011 11:16
@
http://www.youtube.com/watch?v=ykVLJWHSSVU

ratusca
suparata
Postat pe 7 Septembrie 2011 11:21
De la: RaduSan, la data 2011-09-06 23:51:11E .... Acum sunt un barbat calumea si toate femeile intorc capu ....!!. Una spirituala care sa iasa din comun........ si cum multi neuroni. ........... majoritatea tipelor, atunci cand facem sex incep sa urle ca vacile , ..... Ok deci femeia urla , gafaie mai sa crape deasupra mea. .... Iar ti-ai pierdut controlu ?. ....sa te relaxezi si tu unpicutz ....energia tantrica......... ............!. Ba da atata superficialitate !. ..... toate femeile s lafel.. .....si razboiu sexelor ......Ma intristeaza nebunia din juru meu ....., barfele lafel......... Totusi in general sunt pozitiv..


calumea, capu, lafel, controlu dupaia, "si cum multi neuroni", unpicutz, "Ba da atata superficialitate !", lafel, razboiu, juru, lafel

bre ce sa zic, eu unul la asemenea agramatism repetitiv .... mi-e grele sa mai comentez.
fetelor, sariti pe el, ca e bun... e bun rau
e si barbat Calumea, dar aveti grija LAFEL, ca voi o sa intoarca toate femeile CAPU dupa el
si apoi incepe Razboiu sexelor in Juru lui si nu e indicat DUPAIA sa piarda CONTROLU UNPICUTZ.
aia cu superficialitatea n-o mai reiau ca nu e cazul
iar aia cu - "cum multi neuroni" e prea buna asa cum e si nu mai are nevoie de traducere!!!

baietzel, nu e de mirare ca ateptzi chestii fantastice!!! ZAU!
mai ales ca pentru tine si limba romana, e o chestiune SF!
"Parca ieri eram un copil." - ce te face sa crezi ca de ieri si pana azi ai depasit stadiul ...? sau te-ai indus in eroare, privind in pantaloni, de dimineatza?
ce dreaq sa faci cu una spirituala? ea sa-ti spuna despre spirit, hermeneutica, teluric, eteric, transcedental.... si tu sa dai din cap ca gugushtiucul, mimand gandirea si prefacandu-te ca pricepi monologul (de dialog nu poate fi vorba, ever!), sa asteptzi clipa cand, plictisita de povestit, te invita la o partida de secsuiala, multumita ca ai fost un bun ascultator???
hai ca-ti dedic o MELODEA, aia cu .... da-i 'nainte cu tupeu, si-ai sa vezi ca nu e greu!

" Inca nu gasesc modalitatea sa ajung la acea femeie" - deci fetelor, ajutati-l ... toate femeile sa apeleze la el!!!

" majoritatea tipelor, atunci cand facem sex incep sa urle ca vacile " - si te mai miri ca esti singur??? kinder wake-up
alfheim
Postat pe 7 Septembrie 2011 11:27

doc....asta pare cel mai grav caz din sanatoriu.....succes!!!!
sunsset
Postat pe 7 Septembrie 2011 11:49
De la: suparata, la data 2011-09-07 11:21:05@
http://www.youtube.com/watch?v=ykVLJWHSSVU

ratusca

superba
....ms
ratuscaceaurata
Postat pe 7 Septembrie 2011 11:51
pentru radusan cu stima si respect.......http://www.youtube.com/watch?v=t5Sd5c4o9UM

ratuscaceaurata
Postat pe 7 Septembrie 2011 11:54
radu san....pai tu nu stiai ca daca vorbesti de conexiune spirituala....energii...si alte celea...te considera lumea dus cu pluta??!!!!...si asta din nefericire...

....am trait sa o vad si pe asta....se spune ca conexiunea o simte toata lumea...dar numai femeile vorbesc despre ea...
walkiria
Postat pe 7 Septembrie 2011 12:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Rochii de seara,ocazii speciale 6 De la: wife 25 Iunie 2009 15:05
fericirea este... :sml-happy0065: 2 De la: cricat 27 Martie 2011 10:52
poarta sufletului 57 De la: dor72_ 5 Septembrie 2011 16:55
Povestea mea 34 De la: Black_Sea 28 Iulie 2011 11:59
CE TE FACE FERICIT */* FERICITA 415 De la: LILO 17 Februarie 2010 04:49
Setari Cookie-uri