impreuna sau fiecare cu viata lui??

hai lilo ca ne-ai stricat telenovelele.... cu spagile si scolile tale.
alea's irelevante, nene.... noi analizam aici lucruri importante....
quasaria
Postat pe 17 Iulie 2011 14:16
Nu stiu cum este la Bucuresti sau in alte localitati, dar, aici la noi, spaga sau PCR (pile/cunostine/relatii) functioneaza - si numai astea!

Acuma poate ca eu sunt o frustrata - la noi se mai practica si discriminarea pe criterii de varsta+sex, si nu mai sunt o "juna" (dar nu am pica pe tineret doar ma infurii cand vad ce scot pe gura/taste unii)

Da' sa ne intelegem, nu invidiez si nu urasc pe nimeni si n-ai sa ma vezi cu mainile in solduri hiduind pe nimeni pentru studii (am si eu dar nu asta este esential) doar ca nu-s de acord ca nu se aplica si "traieste dar lasa-i si pe altii sa traiasca"!
panty_C
Postat pe 17 Iulie 2011 14:16
De la: anakin, la data 2011-07-17 14:12:13Mamaie, te rog frumos, cauta-ti discutii cu altcineva.
Iti dau un indiciu: postasul, cand soseste pensia.

Pana atunci, scuteste-ma de replici, ca doar nu am ajuns sa socializez cu alde tine..


TINERELULE!!
abia ai asteptat sa mi te sui in carca

vezi ca de cand nu ne-am mai "VAZUT"

o trecut si peste mataluta timpul

mosule ce tanar esti
LILO
Postat pe 17 Iulie 2011 14:17
Hai, pa.
Nu te-am bagat in seama, nu ma baga in laturile tale.

Cand am scris cuvantul "bizonism", nu m-am referit strict la tine, ci am facut-o ca sa subliniez faptul ca Neytiri (alias Q.) scrisese esentialul... faptul ca te-ai simtit, e problema ta. Pe mine ma lasa rece.

PS - Ca o lamurire, in meseria ce mi-am ales-o, faci treaba doar daca esti bun.
anakin
Postat pe 17 Iulie 2011 14:19


asa este panteruto cum spui tu
dar vezi ca cine se simte cu "musca pe caciula" incepe sa latre ba mai mult,sa muste
LILO
Postat pe 17 Iulie 2011 14:19
Lilo, te rog sa ma lasi de o parte - nu ma amestca in nici un conflict, ok?

Ai mai incercat si nu a mers - nu va merge nici acum!
panty_C
Postat pe 17 Iulie 2011 14:21
pantera, eu de cind am terminat facultatea lucrez doar in multinationale - si in RO doar in Bucuresti - si te asigur ca nu numai ca eu n-am dat spaga, dar nu stiu nici un caz care sa fi reusit sa se angajeze astfel. In primul rind, nu depinde de un singur om angajarea, ci de n departamente, in al doilea, exista niste criterii cu punctaje clare, stabilite din si raportate in afara, deci nu il poate lua pe nea Ghitza de la coada vacii nici daca vrea.
Si nu, nu sint mandatory nici recomandarile. Sint optionale.

CIne se lauda ca s-a angajat prin pile la companiile de top sau minte, sau are impresia ca varul matusii l-a ajutat in vreun fel, cind de fapt nu l-a ajutat.

In rest, da, facultatile se fac pe bani in cele mai multe cazuri, si cunostintele la iesirea din scoala sint zero barat. Si nu te plateste nimeni ca ai facut facultate - e problema ta ca ai facut-o. Un angajator, in special strain, te plateste doar pentru ce poti sa faci pentru el, punct.
quasaria
Postat pe 17 Iulie 2011 14:23
De la: pantera_neagra, la data 2011-07-17 14:21:00Lilo, te rog sa ma lasi de o parte - nu ma amestca in nici un conflict, ok?

Ai mai incercat si nu a mers - nu va merge nici acum!


IO?!?!?

cand??

sa incerc sa te var in conflicte?!?!?

doamne fereste!!

canicula mare mon cher..

chiar nu mai intru pe garbo!!!!

nu pot sa cred!!!
LILO
Postat pe 17 Iulie 2011 14:25
De la: quasaria, la data 2011-07-17 14:23:27pantera, eu de cind am terminat facultatea lucrez doar in multinationale - si in RO doar in Bucuresti - si te asigur ca nu numai ca eu n-am dat spaga, dar nu stiu nici un caz care sa fi reusit sa se angajeze astfel. In primul rind, nu depinde de un singur om angajarea, ci de n departamente, in al doilea, exista niste criterii cu punctaje clare, stabilite din si raportate in afara, deci nu il poate lua pe nea Ghitza de la coada vacii nici daca vrea.
Si nu, nu sint mandatory nici recomandarile. Sint optionale.

CIne se lauda ca s-a angajat prin pile la companiile de top sau minte, sau are impresia ca varul matusii l-a ajutat in vreun fel, cind de fapt nu l-a ajutat.

In rest, da, facultatile se fac pe bani in cele mai multe cazuri, si cunostintele la iesirea din scoala sint zero barat. Si nu te plateste nimeni ca ai facut facultate - e problema ta ca ai facut-o. Un angajator, in special strain, te plateste doar pentru ce poti sa faci pentru el, punct.


Intr-adevar, recomandarile nu sunt mandatory, dar mai folosesc. Am scris mai sus...ca nu inseamna ca cei care sunt recomandati sunt si prosti. Ca sa intri la o multinationala... treci prin multe interviuri, incepand in principiu de la firme de recrutare.
cineva1
Postat pe 17 Iulie 2011 14:25
Q, ok, nu contest ceea ce spui eu insa m-am lovit de mai multe cazuri - mie mi se refuza dreptul de a concura pe diverse motive - prea calificata, alta specializare, etc, sau nu mi se raspunde cand eu stiu clar (mi s-a spus, neoficial, de la conducerea DMPS local) ca motivele sunt doua mari si late - 1. varsta; 2. sunt femeie!
Desigur ca altfel ar sta lucrurile daca as avea cu, cel putin, 20 de ani in minus - ce sa-i faci? Am si eu o varsta
Na, da asta nu inseamna ca trebuie sa ma apuc sa huidui si sa fac precum toate alea peste tot - caut alternative si sper sa o scot la capat

Si gata, sa revenim la "telenovela"
panty_C
Postat pe 17 Iulie 2011 14:34
hehehe...eu cand spuneam
macar...
michelle_
Postat pe 17 Iulie 2011 14:36
Lilo, sa nu dezgropam mortii - n-are nici un rost.
Ma refer doar la ceea ce ziceai mai sus cu musca si caciula dand de inteles ca as subscrie - nu, nu subscriu!
panty_C
Postat pe 17 Iulie 2011 14:37
bye, bye
michelle_
Postat pe 17 Iulie 2011 14:41
De la: pantera_neagra, la data 2011-07-17 14:34:38mie mi se refuza dreptul de a concura pe diverse motive - prea calificata, alta specializare, etc, sau nu mi se raspunde cand eu stiu clar (mi s-a spus, neoficial, de la conducerea DMPS local) ca motivele sunt doua mari si late - 1. varsta; 2. sunt femeie!


pai, pantera, "dreptul de a concura" e implicit, eu pot sa aplic sa fiu astronaut - dar dreptul meu la ata se limiteaza. La a aplica. In rest, e dreptul celor care fac preselectiile sa ma bage in seama sau nu. Poate exista inclusiv posibilitatea sa mai aiba 20 de candidati inaintea mea si sa vrea sa se opreasca la aceia.

2 - overqualified chiar e un motiv pe bune pentru care te respinge orice multinationala care n-are disponibil un post la nivelul tau. Tine de politica interna a firmei si de politica de personal - salariu si motivare.

3 - la DMPS era doar mica barfa. Faptul ca s-a trezit vreo tanti sau vreun nene vorbind, nu inseamna ca asta este pct de vedere al insitutiei, oricum. Cu atit mai putin al institutiei care angajeaza.
quasaria
Postat pe 17 Iulie 2011 14:48
Q, DMPS = Direcția de Munc și Protecție Social
Dar, te rog eu s-o lasam balta - nu vreau sa intru in prea multe detalii...
panty_C
Postat pe 17 Iulie 2011 14:53
da, mi-am dat seama intre timp....
Nu e un conflict, iti spunam toate astea pentru ca intimplator chiar am trecut prin asa ceva.
quasaria
Postat pe 17 Iulie 2011 14:55
treci la urmatorul , il vei iubi si pe el la fel.
Pentru el esti o iubire trecatoare, a mai avut si o sa mai aibe pt ca asa suntem noi oamenii, cand reusim sa avem ceva trecem mai departe.
praporgescu
Postat pe 17 Iulie 2011 22:39
De la: dor72, la data 2011-07-17 09:59:14mami, esti in eroare maxima....
si schimbul, l-am oprit eu...
si fa bine si nu o jigni pe michelle, nu e cazul....
iar scuze, nu am pentru ce sa iti prezint....
cam interesante ore pentru refulari...
multumesc oricum pentru toate epitetele pe care mi le atribui....eu nu as fi zis asa despre mine....
o duminica placuta sa ai.....


mai femeie, ce-ai oprit?!?! vrei sa ai ultimul cuvant..asta ai vru tsi pe mesajele din privat ..si te-am lasat..asta vrei si aici..da' deja ceri prea mult!!
Legat de orele la care scriu..ce sa zic, ai spirit de observatie..si timp!! timp sa analizezi care ce scrie, cand cum de ce siiii mai ales la ce ora... Good Job!! Like I said..get a life honey!!

facem pariu ca imi raspuni iar?!?!? asa..doar ca sa ai ultima .."strigatura"..

ok..promit sa te las..nu0ti mai raspund. sper sa si celebrezi!!!
dede
Postat pe 18 Iulie 2011 06:13
esti prea nesigura, mami....
si te inseli daca crezi cumva ca imi ia timp sa inteleg unele lucruri sau sa le observ pe altele...
ti-ai spus oful, te-ai racorit...mai scuteste-ma...treci in penibil....
si nu mai face pariuri in speranta ca le vei castiga.....viata inseamna altceva....
si nu te mai chinui sa te dai superioara...esti fix cum esti....
tertipuri de gradinita.....e, he, he...
daca ai ceva serios de discutat, poate ca as fi deschisa la dialog, dar balacarelile tale , de 10 bani, nu ma impresioneaza....
o zi frumoasa sa ai....si mare grija la tensiune...pe caldurile astea...e chiar periculos...
dor72
Postat pe 18 Iulie 2011 11:50
De la: georgy86, la data 2011-07-02 23:45:46buna am si eu nevoie de o parere,,,,,

sant de 8 luni de zile cu un barbat ..totu a inceput ca o joaca care s a transformat intr o adevarata relatie , problema este ca el este casatorit el ma iubeste ff tare si eu la fel comportamentul lui fata de sotia s a racit in totalitate vrea sa se desparta dar acum de cand a aflat mama mea ca ell are o fetita de 4 ani totu adevenit un cosmar nu ma mai inteleg cu el si nu stiu daca mai vreau sa stau in tot ce va urma daca el se desparte va fi un intreg razboi ....ma simt ff confuza ... noi aveam planuri sa plecam impreuna in concediu dar acum ,,,,sincer imi este frica ....



Te complaci intr-o relatie de 8 luni cu un barbat casatorit !!! Si pana la urma problema ta a mare e ca nu mai puteti pleca in concediu ... da , din toata povestea asta si mie imi pare cel mai grav lucru ..... Dar pune piciorul in prag , pai tu esti amanta degeaba ? Amanta trebuie distrata , necesita atentie , bani chltuiti ... s-a obraznicit rau amantul asta al tau , nu te mai iubeste ! Ia vezi tu , poate pleaca cu noua amanta in concediu si te lasa acasa cu ochii'n soare !
Fata_Morgana
Postat pe 18 Iulie 2011 22:04
ingrid draga prtr tine asa stai lin ca si cu el si fara el tot plec ........da uite ca plec cu el ...adica merge cu mine.........
georgy86
Postat pe 19 Iulie 2011 03:10
bravo tie! sper ca esti mandra de reusitele tale....
mare batalie ai mai castigat....
dor72
Postat pe 19 Iulie 2011 09:43
la maaare la soaaare,amantele sunt goaaale...
si la propriu si la figurat..
roby_cado
Postat pe 19 Iulie 2011 09:55
tu de unde stii? ... ai batut intr/una sa vezi daca suna a gol ?
cricat
Postat pe 19 Iulie 2011 09:57
nu e nevoie bre, sa bat eu..
important e cum se simt ele..
roby_cado
Postat pe 19 Iulie 2011 10:00
se simt bine .. ca altfel nu ar ramane in postura de amanta ...
cricat
Postat pe 19 Iulie 2011 10:03
pe dreaq..
plus deasta,trebuie sa porneasca si ele de undeva in viata,nu..?
roby_cado
Postat pe 19 Iulie 2011 10:12
OK-ule..,stia ea pe ce se bazeaza..
roby_cado
Postat pe 19 Iulie 2011 10:14
suflete ranite...s-a inchis robinetu'....
dor72
Postat pe 19 Iulie 2011 10:52
De la: roby_cado, la data 2011-07-19 10:00:17nu e nevoie bre, sa bat eu..
important e cum se simt ele..
Roby, ele nici nu se simt, sau nu simt ca sunt "goale". Daca ar simti, nu ar face ce fac, practic nu au bunul simt. Pana la urma, cum spunea si Hesiod,"suferinta ii reda prostului bunul simt".
oktaviatdy
Postat pe 19 Iulie 2011 10:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Iubire in exil de Donna V 6 De la: vivacedonna 2 Martie 2012 21:31
Invitatie - Eveniment Garbo: Triburi spirituale. Cum sa recunosti sufletele tale pereche 1 De la: Redactie_Garbo 16 Februarie 2018 13:51
Sondaj plansul public 2 De la: alfheim 31 August 2011 20:11
GLUME 1 De la: KNIGHT_31 16 Iulie 2010 00:41
de ce femeia este considerata mereu vinovata de parasirea domiciliului 25 De la: nuti_vio 28 Iulie 2010 19:11
Setari Cookie-uri