Este cat se poate de adevarat- fiecare boala cu care ne confruntam, mai grava sau trecatoare are o cauza spirituala generata de comportamentul nostru de fiecare zi. cartile lui lazarev- 12 vol + inca 5 aparute in ultimul timp sunt exceptionale. Mai este o carte, care chiar asa se cheama "Cauzele spirituale ale bolilor" care da sub forma de tabel boala si cauza. Eu le-am gasit pe site-ul editurii Miracol(www,miracol.ro). De exemplu o durere trecatoare de cap , cu siguranta apare atunci cand avem un gand sa zicem "rau", negativ fata de cineva- asta intra in cauza "sa nu judeci". Eu am verificat, chiar asa este dar... important este sa fii sincer cu tine insuti. Este foarte iinteresanta si adanca cauza spirituala a cancerului. Vindecarile miraculoase asa se produc- constientizarea cauzei. |
garbo078354 Postat pe 9 Mai 2011 09:36 |
---|
fiecare este ceea ce gandeste,ce vorbeste,cum se comporta si ceea ce mananca. ![]() ![]() |
ratuscaceaurata Postat pe 9 Mai 2011 10:26 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Caut un camin spital | 11 | De la: beatrix28 2 Iunie 2013 19:56 |
retard in dezvoltare | 1 | De la: ariane_28 19 Aprilie 2011 16:14 |
O NOUA SURSA DE SANATATE SI FRUMUSETE! | 43 | De la: babycryss 13 Octombrie 2010 22:04 |
STUDIU PENTRU PERSOANELE DIAGNOSTICATE CU HEPATITA VIRALA CRONICA DE TIP C | 34 | De la: bluelight 13 Octombrie 2010 22:00 |
Grup de suport pentru femei care se confrunta cu infertilitatea - Facultatea de Psihologie | 1 | De la: garbo_8887 24 Octombrie 2012 20:55 |
Studiu: 71% dintre copii susțin că violența este prezentă în școlile lor
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie