si totusi ce ramane de facut.....

Da, foarte frumos, te aplaud. Scrie-le celor de la revista "tinere talente literare", doar ca fatuca asta "se ineaca" iar tu nu faci ecat sa-i descrii apa..:)))))))))))))))))))))) Mare ti-e gradina!!!
BondarelBzz
Postat pe 27 Februarie 2011 09:05
Trebuie s te maturizezi i s ai n vedere c eti pe cale s- i strici definitiv viaa:


- prima relaie a pornit tot de la hormoni, ori o relaie care se ncheie cu cstorie trebuie s aib mult respect n alctuire. Respectul te leag atunci cnd nimic nu mai merge.
- copilul l ai pe via i trebuie crescut n linite nu n drame i relaii trectoare. Copilul este, din momentul n care l- ai avut, cel mai stabil lucru din via.
- noua relaie m- a ndoi c va dura. Ce v leag deocamdat nu e solid n timp. Foarte probabil c nici nu poate deveni ceva solid.
- vrei schimbare, dar ... trebuie fcut cu orice pre? F- o doar atunci cnd ntreg tabloul n care urmeaz s intri este mai bun dect cel actual. S- ar putea s nu se ntmple asta niciodat, deci mpac- te cu acest gnd.
garbo188170
Postat pe 27 Februarie 2011 09:12
Nu te grabi sa iei o decizie care sa marcheze atat viata ta cat si a celor din jurul tau. Tu nu esti singura in acest moment. Si l-ai intrebat pe "iubit" daca te-ar lua cu toate :copil, greutati...?
ely2011
Postat pe 27 Februarie 2011 09:21
Ce pot sa-ti spun?cred ca singura care poate sa ia o decizie esti tu;astfel indiferent de rezultat daca va iesi bine sau nu ,singura raspunzatoare esti tu.Sfatul meu este sa nu renunti la sotul tau deoarece daca a avut taria sa se mute impreuna cu parintii tai ,eu as spune ca nu este indiferent si ti-a aratat ca voi amindoua sinteti mai importante pentru el.In al doilea rand gindeste-te ca acel baiat pe care l-ai cunoscut oricit te-ar dori nu stiu in ce masura ti-ar iubi fetita.Gindeste-te ca ai putea ajunge sa iti refaci viata cu el,sa mai ai un copil ,crezi ca nu ar face diferenta?iti spun eu ca da.Am caz chiar in familie ce s-a intimplat la fel :el necasatorit ,ea casatorita cu un baiat,a divortat si s-a casatorit cu barbatul care credea ca o iubeste.Pot sa-ti spun un singur lucru:in al zecelea an de casatorie i s-a intors si ei.Abia atunci si-a dat seama de acel proverb:nu ii face altuia ce tie nu iti place.O recomandare ce pot sa-ti fac este:incearca sa regasesti aceea pasiune pe care ai gasit-o la sotul tau in urma cu citiva ani ,pune-l in situatia sa isi ia un loc de munca ,ameninta-l putin daca nu reusesti ,ar putea chiar sa mearga afara din tara poate atunci distanta dintre voi va reusi sa renasca dragostea pe care ati trait-o cindva!
garbo111170
Postat pe 27 Februarie 2011 09:40
Daca nu mai exista nicio sansa de intelegere intre tine si sotul tau separa-te de el. Este fff greu sa traiesti ani de zile de acum incolo linga un om pentru care nu mai ai sentimente. Frustrarile te termina sufleteste si nu o sa ai o atitudine optimista in educatia copilului tau si pentru viata ta de acum incolo. E adevarat ...un copil trebuie sa creasca cu ambii parinti, dar decat sa fie educat intr-o atmosfera ostila rezultata din atitudinea voastra ca parinti care nu se mai inteleg mai bine incearca sa divortezi sa continui pe cont propriu - evident cu multe greutati - dar cu multa impacare sufleteasca. DAR SUB NICIO FORMA NU TE SEPARA de sotul tau si tatal copilului pentru CA VREI SA TRAIESTI CU ALT BARBAT. Prima data fa ordine in viata ta actuala de familie si apoi pentru ca esti tanara o sa apara sau nu si marea dragoste si intelegere pentru restul vietii tale
Proiecteaza viitorul tau si cum vrei sa apara pentru tine si fetita ta si poate vei intelege mai bine situatia
Mult succes
garbo170520
Postat pe 27 Februarie 2011 09:46
buna
faptul cxa ai facut-o cu acel tip,nu e de condamnat....poate asa ai vazut si tu diferenta intre dragoste si sex...dar esti sigura ca acel tip este pregatit sa iti creasca tie copilul????...binenteles ca nici sa stai linga un trintor libidinos bolnav de sefie nu te sfatuiesc sa stai.
ideal ar fi sa divortezi de sot,si sa stai libera citiva ani....daca si acest nou tip peste un timp isi va da arama pe fata???sunt fel de fel de oameni in lumea asta...mergi inainte cu relatia cu el,dar incearca ca,faptul ca stie sa te faca faricita la pat sa nu te orbeasca...ai mare grija sa nu scapi de dracu si sa dai de fratele lui.....multi in ziua de azi fug de munca ca dracul de tamiie
eu666
Postat pe 27 Februarie 2011 09:50
Prerea mea e c te neli n legtur cu situaia ta. n cstorie a aprut rutina, eti nemulumit i acu nu i mai place nimic la soul tu. Bnuiesc c avea i el ceva de te-ai cstorit cu el. n legtur cu relaia ta cu acel tnr e ceva normal n condiiile n care, dat fiind vrsta de la care esti su actualul so, nu cred c ai mai avut relaii cu ali brbai i eti curioad. Dragostea actual e un balon de spun care se va sparge iar alinarea o vei gsi tot la soul tu. Nu tiu dac ecel tnr e dispus s se angajeze ntr-o relaie mai serioas. Ai discutat cu el? S-ar putea s fie mai necopt dect crezi i aceast idee s-l sperie i s o rup cu tine. Ca majoritatea brbailor s-ar putea s nu fie interesat dedt s i-o trag.
Sfatul meu. Iubete-te cu la tnr pn te rcoreti bine, dar nu i f soul s sufere.
Am sentimentul c tnrul este primul dintr-un ir.
jiji74
Postat pe 27 Februarie 2011 09:51
Ca orisice vizitator care caut pe aici sa inteleg viata, oamenii, femeile, chiar si barbatii, caci poate nici pe mine nu ma cunosc, constat ca ai deja raspunsul problemei cu care te confrunti, iti trebuie doar o recunoastere si mai ales o 'sustinere a comunitatii'. Sigur ca sustinerea se pare ca exista, avand si o viata destul de dificila in care ai cautat fericirea pe care nu ai gasit-o in ciuda tuturor eforturilor tale din frageda tinerete, ceea ce poate impresiona in continuare.... Ceea ce imi pare ciudat este faptul ca te-ai legat de un baiat care are varsta apropiata de cea pe care o aveai cand 'ai plecat' in aceasta aventura sumbra ...poate ma insel , nu stiu...
valm
Postat pe 27 Februarie 2011 09:52
De la: paulinna, la data 2011-02-21 17:05:27Buna
Am gol in suflet si nu stiu, ce sa fac!
Povestea mea e lunga, si daca aveti totusi timp sa o cititi sa sa imi dati un sfat
La 15 ani m-am imprietenit cu actualul meu sot, si am facut liceul impreuna, el fiind cu 2 ani mai mare ca mine.La 20 de ani ne-am casatorit. Am locuit intr-un apartament al socrilor, dar acolo nu am avut liniste cat am stat , (2 ani). Eu m-am angajat de tanara la 19 ani, dar sotul meu in timpul acela nu vruia sa se angajeze. Banii erau putini ca sa ne intretinem , si eram sustinuti de socrul meu.
In timupul acela am dus o lupta cu sotul meu ca sa se angajeze, ca nu facea nimic,si nu am reusit.
Imi doream foarte mult un copil, dar el nu!
El vruia o afacere a lui! Am cazut de comun accord ca eu sa fac un copil, dar cu conditia sa vindem apartamentul si sa ne mutam la socriii , si sa facem o ferma. Am nascut o superba fetita, copil care mi-l l-am dorit foarte mult, apoi dupa trei saptamani, am vandut apartamentul si ne-am mutat la ei. A fost un chin acolo, departe de oras, fara mijloc de transport, fara masina, ce sa zic a fost foarte greu pentru mine cu copil mic. Binenteles ca au inceput certurile, si eu am vazut ca nu se mai poate sa locuim cu ei, bani sau dus ca incepuse bumul imobiliar, si am luat hotararea de a ne muta de la ei, si am cumparat un teren si am inceput a ne construi o casa. Nu ne-au ajuns banii, am facut imprumuturi si eu am realizat ca nu o sa ne mai mutam in casa aceea. Intr-o buna zi, socrul meu s-a enervat asa de tare pe fiul lui ca l-a injurat , cum nu mai auzisem injuraturi pana atunci. Si eu am luat hotararea de a pleca de acolo cu fiica mea, si i-am zis daca vrea sa vina cu noi, si a venit. M-am mutat la ai mei. In tot timpul cat am stat la ai mei, socrii au fost foarte suparati cum de fiul lor sta la ai mei. Am reusit de am vandut casa , si ne-am mutat cu chirie, deoarece sotul meu a zis ca asta e afacerea de a o face. In decursul a 4 ani , am construit 5 case si a 6 fiind a noastra. Construindu-ne casa, am investit toti banii pentru linistea sufleteasca pe care eu una am cautat-o de foarte mult timp. De doi ani de zile , nu am mai produs absolut nimic, am stat acasa. Eu una, am incercat sa imi caut de lucru, inzadar.Sotul meu nu vrea sa se angajeze, si traieste in trecut. Anul trecut, directorul la care am mai lucrat ma pacalit cum se putea mai bine, ca ma angajeaza, dar scopurile lui erau altele. Trei luni de zile sotul meu a lucrat pentru el, ca sef de santier. Cand mi-a zis ca trebuie sa merg la apartament la el, atunci mi-am dat seama ce greseala am facut , angajandul pe sotul meu.
Am decis amundoi sa rupem orice legatura cu el. Asta se intampla anul trecut. Am inceput sa imi caut de lucru si nu am gasit. In prezent am o promisiune, si astept.
Stand mai mult pe internet am cunoscut, pe facebook un baiat cu care ma aseman foarte mult. La inceput nu i-am dat importanta deoarece sunt casatorita, doar doream foarte mult sa comunic cu cineva. Oricine care nu e familie, prieten! Lui i-am zis toate ofurile mele, si e cu totul diferit de sotul meu. Nu mi-am imaginat ca el poate sa fie jumatea mea, jumatate de suflet, care sa ma iubesca asa cum sunt eu. El este cu 9 ani mai mic ca mine, si nu imi vine sa cred nici acum cat de matur gandeste.
Ne-am intalnit, a venit in oras la mine desii sta departe . Am facut dragoste cum nu am facut cu sotul meu , si m-am simtit iubita. Nu stiu cum m-am indragostit de el. Dar nu mai sunt multumita cu viata care o duc alaturi de sot. Am obosit sa ma tot cert cu socrii care se tot baga in viata noastra ,sa-l fac sa fie bine in familie, sa fie spor in casa. Fata ma tine legata de casa. Nu stiu cum sa fac? Ce sa fac?
Stiu ca poate par ca multe altele care isi inseala sotii, dar nu e asa!!!



Paulina eu cred ca umbli dupa himere,internet,barbat mai tanar,
te-ai gandit vreodata ca intr-o buna zi vei avea 50 de ani iar el 41?Ia fa diferenta,ce zici?
La 41 de ani de exemplu cu o nevasta de 50 se presupune, el isi va cauta o amanta de 35.
In alta ordine de idei cine este el il cunosti?
Tu stii doar ce a vrut el sa-ti spuna si ce ai vrut tu sa auzi,eu zic sa te mai gandesti si nu te mai arunca cu capul inainte in relatii ca niciodata nu stii ce ti se poate intampla.
Prima data rezolva situatia in care esti apoi iti poti gasi alt barbat linistita iar cel de pe internet cred ca este sufletul tau pereche in proportie de 0,00001 la mie.
Hai fruntea sus si gandeste limpede.
carmenere
Postat pe 27 Februarie 2011 10:06
Si totusi cred ca-i mai bine sa incerci sa-ti intelegi sotul.
spui c-ati construit 6 case,oare asta denota ca nu-i place sa munceasca?
poate ca nu-i place sa munceasa pt altii .
poate ca problema e totusi la tine.
ti-ai intrebat vreodata sotul ce simte,ce ganduri are ?
poate ca atitudinea celor din jurul lui il face sa sufere,sa se simta strivit precum un gandac .
oare intre voi ,comunicare mai exista?
in viata reala,dragostea ca-n filme nu exista.in primul rand cea care a gresit esti doar TU.
oare sotul tau are si alte patimi pe care tu nu le spui aici?
leyla22
Postat pe 27 Februarie 2011 10:19
Da-l in pustii de mototol, daca crezi ca ai gasit ceeace cauti, lasa totul in urma dar, ai grije sa pleci si cu ceva obiceiuri de la el, spui ca la un momentdat si tu ai stat vre-o 2 ani pe-acasa sii... mai ai grije sa nu sari din lac in putz, nu prea vad cum il cunosti pe acest baietas, va-ti intalnit o data si ati facut sex??? crezi ca e destul??? pe net multi se dau dumnezei dar in realitate... cine stie ce puisor de drac e... ok. in viata daca nu risti nu castigi, insa alaturi de gloaba de care ne-ai povestit cred ca ai cam fost ooo... hai sa nu-ti aduc vre-o ofensa, cauta-ti de drum, fii puternica si nu mai da vina pe copil, vorba unei cititoare de pe-aici...
Bafta!
garbo088037
Postat pe 27 Februarie 2011 10:29
Ciao,

Nimic din toate astea nu e asa de complicat.....
Tu esti stapina pe viata ta si tu stii ce vrei de la ea, asa ca decizia iti apartine!
Important e sa cantaresti f. bine situatia cu capul pe umeri si sa faci ce simti.

Asta-i sfatul meu.

BAFTA MULTA!!!!
Nicoleta Lugoj
Niccoolle
Postat pe 27 Februarie 2011 10:34
Iubita, lasa l pe cel tanar.... Asa cum ti au mai spus si alte persoane tu alergi dupa iluzii ... Mai devreme sau mai tarziu se va intampla inevitabilul adik te va insela, te va parasi sau chiar ambele variante ... Pt el esti o provocare, o distractie temporara ... Cand se va plictisi, va invoca diferenta de varsta ... Ai grija de tine si incearca sa fii fericita .
roxanabaroc
Postat pe 27 Februarie 2011 11:23
Nu renunta la sotul tau pentru un alt barbat, niciodata! Vei regreta enorm.... totul se "plateste" in viata (mai devreme sau mai tarziu). Tragic este ca va suferi si copilul tau. Cauta un loc pe un perete, scrie pe el "loc de dat cu capul"..... sigur vei avea nevoie daca nu te trezesti la timp.
Yarina
Postat pe 27 Februarie 2011 11:24
paulinna...poate ca acum esti "in al 9-lea cer", dar oare peste vreo 9 ani vei mai fii?am un caz in familie...o matusa casatorita 18 ani, inselata, divorteaza si se muta cu copilul de 17 ani...ex-sotul in varsta de 38 de ani se casatoreste cu amanta care e mai tanara cu 10 ani...care a fost replica tuturor???cand amanta se va satura de el va trece la fiul lui....nu vreau sa te supar dar...nu stie ce se poate intampla mai incolo, daca vei continua cu acel "fat-frumos" si fata ta va creste....oricum eu iti recomand sa incerci sa te pui in locul sotului tau..."joc de rol", adica va inversati putin rolurile, oare el chiar nu vrea sa faca nimic??? sau poate ....cine stie. eu cred ca ar fii bine pentru tine sa mergi la un preot sau la un psiholog, poate te ajuta sa iti clarifici gandurile...dar oricum ar fii analizeaza bine ce ai , ce vei avea pe viitor, ce o sa pierzi daca continui, oricare ar fii varianta pe care o alegi...bafta.
elena380
Postat pe 27 Februarie 2011 11:46
De la: paulinna, la data 2011-02-21 17:05:27Buna
Am gol in suflet si nu stiu, ce sa fac!
Povestea mea e lunga, si daca aveti totusi timp sa o cititi sa sa imi dati un sfat
La 15 ani m-am imprietenit cu actualul meu sot, si am facut liceul impreuna, el fiind cu 2 ani mai mare ca mine.La 20 de ani ne-am casatorit. Am locuit intr-un apartament al socrilor, dar acolo nu am avut liniste cat am stat , (2 ani). Eu m-am angajat de tanara la 19 ani, dar sotul meu in timpul acela nu vruia sa se angajeze. Banii erau putini ca sa ne intretinem , si eram sustinuti de socrul meu.
In timupul acela am dus o lupta cu sotul meu ca sa se angajeze, ca nu facea nimic,si nu am reusit.
Imi doream foarte mult un copil, dar el nu!
El vruia o afacere a lui! Am cazut de comun accord ca eu sa fac un copil, dar cu conditia sa vindem apartamentul si sa ne mutam la socriii , si sa facem o ferma. Am nascut o superba fetita, copil care mi-l l-am dorit foarte mult, apoi dupa trei saptamani, am vandut apartamentul si ne-am mutat la ei. A fost un chin acolo, departe de oras, fara mijloc de transport, fara masina, ce sa zic a fost foarte greu pentru mine cu copil mic. Binenteles ca au inceput certurile, si eu am vazut ca nu se mai poate sa locuim cu ei, bani sau dus ca incepuse bumul imobiliar, si am luat hotararea de a ne muta de la ei, si am cumparat un teren si am inceput a ne construi o casa. Nu ne-au ajuns banii, am facut imprumuturi si eu am realizat ca nu o sa ne mai mutam in casa aceea. Intr-o buna zi, socrul meu s-a enervat asa de tare pe fiul lui ca l-a injurat , cum nu mai auzisem injuraturi pana atunci. Si eu am luat hotararea de a pleca de acolo cu fiica mea, si i-am zis daca vrea sa vina cu noi, si a venit. M-am mutat la ai mei. In tot timpul cat am stat la ai mei, socrii au fost foarte suparati cum de fiul lor sta la ai mei. Am reusit de am vandut casa , si ne-am mutat cu chirie, deoarece sotul meu a zis ca asta e afacerea de a o face. In decursul a 4 ani , am construit 5 case si a 6 fiind a noastra. Construindu-ne casa, am investit toti banii pentru linistea sufleteasca pe care eu una am cautat-o de foarte mult timp. De doi ani de zile , nu am mai produs absolut nimic, am stat acasa. Eu una, am incercat sa imi caut de lucru, inzadar.Sotul meu nu vrea sa se angajeze, si traieste in trecut. Anul trecut, directorul la care am mai lucrat ma pacalit cum se putea mai bine, ca ma angajeaza, dar scopurile lui erau altele. Trei luni de zile sotul meu a lucrat pentru el, ca sef de santier. Cand mi-a zis ca trebuie sa merg la apartament la el, atunci mi-am dat seama ce greseala am facut , angajandul pe sotul meu.
Am decis amundoi sa rupem orice legatura cu el. Asta se intampla anul trecut. Am inceput sa imi caut de lucru si nu am gasit. In prezent am o promisiune, si astept.
Stand mai mult pe internet am cunoscut, pe facebook un baiat cu care ma aseman foarte mult. La inceput nu i-am dat importanta deoarece sunt casatorita, doar doream foarte mult sa comunic cu cineva. Oricine care nu e familie, prieten! Lui i-am zis toate ofurile mele, si e cu totul diferit de sotul meu. Nu mi-am imaginat ca el poate sa fie jumatea mea, jumatate de suflet, care sa ma iubesca asa cum sunt eu. El este cu 9 ani mai mic ca mine, si nu imi vine sa cred nici acum cat de matur gandeste.
Ne-am intalnit, a venit in oras la mine desii sta departe . Am facut dragoste cum nu am facut cu sotul meu , si m-am simtit iubita. Nu stiu cum m-am indragostit de el. Dar nu mai sunt multumita cu viata care o duc alaturi de sot. Am obosit sa ma tot cert cu socrii care se tot baga in viata noastra ,sa-l fac sa fie bine in familie, sa fie spor in casa. Fata ma tine legata de casa. Nu stiu cum sa fac? Ce sa fac?
Stiu ca poate par ca multe altele care isi inseala sotii, dar nu e asa!!!




Buna!
O SA PRIMESTI TOT FELUL DE RASPUNSURI CARE MAI DE CARE CIUDATE , SI CU MULTA RAUTATE. iNCEARCA SA AFLI DE LA PRIETENUL TAU CE ARE DE GAND, SI CARE SUNT INTENTIILE LUI FATA DE TINE.TU TREBUIE SA DECIZI CE VREI SA FACI .ESTE FOARTE GREU,SA TRAIESTI CU AMANDOI. ALEGE-L PE CEL CU CARE TU TE SIMTI BINE SI FERICITA,DAR TREBUIE SA FII FOARTE ATENTA CE ALEGI: ORICUM NU INTELEG CUM DE SOTUL TAU NU VREA SA LUCREZE DIN CE TRAITI? CE FACE PRIETENUL TAU CU CE SE OCUPA? CE FEL DE FAMILIE ARE? ACCEPTA SITUATIA TA CUM CA TU AI UN COPIL? ARE SI EL O FAMILIE? TREBUIE SA FII FOARTE ATENTA CE ALEGI , SI FA CE ESTE BINE PENTRU TINE SI FETITA TA .nu ASCULTA PARERILE OAMENILOR; DEOARECE NICIODATA NIMENI NU STIE CU ADEVARAT CE ESTE IN CASA FIECARUIA, SI TE JUDECA INDIFERENT CE FACI BINE SAU RAU. FA CE ESTE BINE PENTRU TINE SI TRAIESTE-TI VIATA FRUMOS SI IN LINISTE. altfel
O IEI RAZNA SI ESTE PACAT: MULTA BAFTA SI SA AI PARTE IN VIATA NUMAI DE BUCURII
SANDY BEL
sandy_bel
Postat pe 27 Februarie 2011 12:42
Daca renunti la sot, in timp iti vei da seama ca de fapt l-ai intretinut si pe el,si sint de acord cu cel care a scris ca fetita e o scuza. Crezi ca ea creste intr-o atmosfera fericita cu certurile voastre? E micuta dar se va acomoda chiar foarte repede. Faptul ca l-ai inselat, de fapt el te-a impins la asta, pentru ca nu te-a mai facut sa te simti iubita.Nu lasa viata sa treaca pe linga tine, cauta sprijin in familia ta, dar nu si pentru el. Vorbesc din experienta, am avut o situatie asemanatoare cu a ta, sint divortata de 2 ani si parca am scapat din inchisoare, ma simt foarte eliberata si pe picioarele mele. imi pare rau ca nu am facut-o mai demult ci dupa 17 ani de casnicie si am doi baieti.Imi este foarte bine asa. Si eu am gasit intotdeauna sprijin in familia mea, iar acum in ciuda virstei sint in ultimul an la facultate. Iti doresc sa gasesti resurse sa scapi de lanturi sa te axezi pe cariera si fetita, restul vin de la sine. Multa bafta!
dmag71
Postat pe 27 Februarie 2011 13:34
daca iti doresti un camin stai acolo si lasa mofturile casatoria vine de la cazna (a te cazni ) nu de la ce crezi tu azi cu unul maine cu altul,copilul acesta cand o sa devina sot se va comporta le fel ca actualul tau sot si ai sa jungi in aceeasi situatie, ce ai sa faci,incerci iar?
garbo067861
Postat pe 27 Februarie 2011 14:20
,,Daca iti doresti un camin stai acolo" stai si indura ca sa ai un camin.Ce fel de camin? Unde sotul isi doreste sa fie doar patron? Tu sa-ti cauti de munca si sa muncesti pina se pune el pe picioare? Da!! Stai si indura daca asta iti doresti,casnicie cu orice pret, trage pe brinci sa-ti intretii sotul si fetita si asta va invata si fetita, ca trebuie sa indure cu orice pret. Totusi gindestete ce iti doresti tu si nu ce zic altii. Asta e cel mai important!!!!!
dmag71
Postat pe 27 Februarie 2011 15:40
Eu sunt de parere ca, din moment ce doi oameni nu se mai impaca, singura solutie este sa se desparta,indifent de ce au impreuna,ma refer aici si la copii.
tl1509
Postat pe 27 Februarie 2011 15:59
Si cum te descurci cu cei doi baieti? ce varsta au?
garbo043799
Postat pe 27 Februarie 2011 18:06
De la: dmag71, la data 2011-02-27 13:34:03Daca renunti la sot, in timp iti vei da seama ca de fapt l-ai intretinut si pe el,si sint de acord cu cel care a scris ca fetita e o scuza. Crezi ca ea creste intr-o atmosfera fericita cu certurile voastre? E micuta dar se va acomoda chiar foarte repede. Faptul ca l-ai inselat, de fapt el te-a impins la asta, pentru ca nu te-a mai facut sa te simti iubita.Nu lasa viata sa treaca pe linga tine, cauta sprijin in familia ta, dar nu si pentru el. Vorbesc din experienta, am avut o situatie asemanatoare cu a ta, sint divortata de 2 ani si parca am scapat din inchisoare, ma simt foarte eliberata si pe picioarele mele. imi pare rau ca nu am facut-o mai demult ci dupa 17 ani de casnicie si am doi baieti.Imi este foarte bine asa. Si eu am gasit intotdeauna sprijin in familia mea, iar acum in ciuda virstei sint in ultimul an la facultate. Iti doresc sa gasesti resurse sa scapi de lanturi sa te axezi pe cariera si fetita, restul vin de la sine. Multa bafta![/quot

Ma intreb cum te descurci?? Am si eu doi baieti si imi este f greu....
garbo043799
Postat pe 27 Februarie 2011 18:09
Buna Paulinna,
Umbla o vorba prin targ ca.... daca vrei sa faci ceva si nu faci acel lucru ai sa regreti ca nu l-ai facut, daca-l faci ...o sa regreti ca l-ai facut...asa ca fa cum iti dicteaza sufletelul, ca oricum sfaturile care le primesti sunt contradictorii.
Tot la fel se zice ( si eu cred in varianta asta) ca venim pe Terra ca sa invatam niste lectii ca sa evoluam , daca nu invatam din prima ,povestea se repeta pana ne insusim lectia...asa ca....ai grija.
Nu vreau sa-ti dau sfaturi dar ma intreb...oare de ce ai mai asteptat sa ai si un copil si sa mai treaca niste ani ca sa ajungi la concluzia ca vrei altceva decat actuala casatorie?
In rest..."No Comment"
Bafta si....s-auzim numai de bine!
garbo181295
Postat pe 27 Februarie 2011 23:35
Draga mea,
eu cred ca ceeace trebuie sa faci e sa privesti in sufletul tau si sa rapunzi la o simpla intrebare....Fara sa depinzi de un barbat , fie ca te iubeste fie ca nu, te poti descurca sa traiesti impreuna cu fiica ta?....... Abia cand vei raspunde pozitiv la intrebarea asta ia o hotarare ce sa faci cu viata ta. Acest barbat iti ofera ceea ce ai nevoie acum, dar viata nu e formata doar din clipe romantice, mai ales cand ai deja un copil.... Cauta sa fii pe picioarele tale economic vorbind si apoi accepta ceea ce vina, ca sentiment si iubire, altfel sari din lac in put... Si te poti inneca rau de tot... Sa ai parte de forta, draga mea!
gabitza77
Postat pe 28 Februarie 2011 12:57
Draga mea, nu da cu piciorul Familiei tale, pe care cu greu ai cladit-o dupa spusele tale, din astia care sa vina in toate de-a gata gasesti cu miile, daca nu aveai nimic si erai saraca, crezi ca tipul de pe site-ul de socializare, te mai iubea atata, poate pt el esti doar o distractie, fii atenta sa nu dai vrabia din mana pe cioara de pe gard. Comunica cu sotul tau, daca a venit sa stea la parintii tai, inseamna ca te iubeste si nu vrea sa te piarda, nu gasesti multi barbati asa. Majoritatea vor sa locuiesti la ei. Ma rog, decizia este doar a ta, tu stii mai bine ce vrei sa faci cu viata ta. Succes!
fania1972
Postat pe 28 Februarie 2011 14:54
Se pare ca Doamna Paulinna cu topicul lansat nici nu exista, se ascunde sau e o minciuna totul?!
fania1972
Postat pe 28 Februarie 2011 15:01
Draga garbo043799, eu iau ziua de miine asa cum vine si am spus ca ma ajuta mult familia mea,iar el nu s-a dezis de baieti, trebuie sa recunosc ca si el ma ajuta destul. Baietii mei implinesc anul acesta 19 ani si 17 ani,cu cel mare am bacul anul acesta.Si pot sa spun ca de cind am divortat traiesc si ei mai linistiti,in casa e mai multa pace. Nu spun ca nu e greu, dar sint optimista si simt ca D-nezeu e alaturi de mine in toate momentele grele.
dmag71
Postat pe 28 Februarie 2011 15:25
pai ce ramane de facu? parerea mea e ca trebuie sa te gandesti foarte bine,dragostea e oarba ,sa nu cazi din lac in put,mai ai si un copil asta nu cred ca e o problema ,copilul creste si o sa te intrebe de ce ai ramas cu tata daca nul iubesti,nu cred ca va intelege ca pentru ea ai facuto,iar amantul tau find cu 9 ani mai tanar,gandestete daca e pregatit penru o relatie cu o persoana mai mare cu 9 ani,avand si o alta mentalitate ,mai bine tineti familia si incearca sa fie bine,toate avem cate o aventura mai devreme sau mai tarziu da nu recunoastem,cand faci o prostie fao cu cap sa nu te stie nici vantu nici pamantu .
cati_elena
Postat pe 28 Februarie 2011 20:09
Off, Doamne!!!
Mai, fratilor, ce nu intelegeti? Femeia a ales deja, vrea sa stie daca comunitatea e de acord cu ea sau nu. Si cum nu poate intreba vecinii, ne intreaba pe noi. Ca a ales dupa numai o partida de sex, asta iar nu ne intereseaza pe noi. Fiecare cum isi asterne asa doarme, cum obisnuia tatal meu sa spuna.
Nu mai bagati copiii la mijloc. Ei nu au nici un amestec in privinta asta. Ei in general nu au nici un amestec in ceea ce se intampla intre parintii lor.
Lidiaolteanu
Postat pe 1 Martie 2011 15:30
din cite stiu relatiile pe net nu sunt de durata
stie cineva altfel ?
dearest
Postat pe 1 Martie 2011 16:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cat de mult poate sa minta o femeie pe cel cu care este? 15 De la: O_K 12 Iulie 2011 15:00
ce credeti? 23 De la: garbo262855 18 Aprilie 2012 18:46
simt ca am devenit un monstru 14 De la: luptatoareacurajoasa 15 Aprilie 2010 20:14
CE PARERE AVETI DESPRE TINERII ARTISTI??? 10 De la: Ioana007 29 Noiembrie 2009 13:32
povestea unei tinere amante 133 De la: yanyacharberet 2 Noiembrie 2009 09:07
Setari Cookie-uri