Dilema

Anul trecut m-am despartit de iubitul meu cu care aveam o relatie de 9 ani pentru ca el a intalnit pe cineva la birou, o femeie diferita in multe privinte fata de mine. In anul care a trecut au fost cateva incercari de a relua relatia, fiecare dintre ele acum esuate.
Insa, acum 3 luni a venit sa-si ceara iertare si sa-l las din nou in viata mea. Timp de 3 luni nu am vrut sa reiau relatia insa faptul ca pe 3 august era aniversarea noastra si vazand ca se straduieste, mi-am reconsiderat oarecum pozitia.
Acum am inceput sa petrec mult timp cu el, m-a prezentat unor colegi din anturajul "fostei" sale insa uneori il simt distant si rece.
Azi am surpins un schimb de sms-uri intre el si fosta...si apoi l-am intrebat cum vede el relatia pe termen scurt: sa ne intelegem bine si sa facem sex...asta a fost raspunsul si mi-a zis ca are si planuri pe termen lung. I-am spus ca il simt rece uneori si eu am nevoie si de atasament si afectiune intr-o relatie si ca nu vad asta la el, ceea ce ma pune pe ganduri.
Intr-unul din sms-uri fosta il ruga sa vina sa o ia de la gara....
Sunt curioasa care va sunt gandurile....Eu nu sunt 100% convinsa ca-l vreau pe el dar parca as incerca....
deerroxy
Postat pe 15 August 2011 19:41
Pana la urma e vorba de liberul arbitru...

Pe mine nu m-ar convinge un barbat distant si rece ca ma vrea (inapoi). Nu vorbim de un flirt. Daca ar fi doar trupeste langa mine, m-ar durea la basca. Dar pe cine iubeste? Si catre cine se indreapta gandurile lui? Aici as vrea sa fiu EU. Nu sa fiu doar putinta, iar Pisi - dorinta. Sexul e subsecvent.

Planurile pe termen scurt si lung sunt oarecum anacronice, dat fiind ca deja aveti un istoric de 9 ani.

Daca fosta lui a vrut un taxi gratis de la gara nu-i bai. Daca el a raspuns prezent, atunci e bai. De ce nu ar indrepta solicitudinea, afectiunea asta catre persoane care conteaza?

Si te-ar ajuta sa afli ce apreciaza la el la o femeie, pentru ca a putut sa inlature 9 ani pentru ca...dupa cum spui... ^el a intalnit pe cineva la birou, o femeie diferita in multe privinte fata de mine^

Daca vrei sa mai incerci o data, fa-o! Dar nu te multumi cu firimituri!
nathalie
Postat pe 18 August 2011 01:56
eu n-as mai avea incredere intr-un om care m-a mintit si inselat.
punct.
plus ca dupa opinia mea, traieste, bine-mersi, cu amandoua.
Mary_moon
Postat pe 23 August 2011 14:18
voila de vezi, un topic cu dilema !
elodia
Postat pe 23 August 2011 19:12
buna, am citit randurile tale,parerea mea daca imi permiti,o relatie de 9 ani reprezinta totusi un timp, as putea spune ca daca a procedat asa, timpul a fost cu desavarsire pierdut. Nu accepta acest compromis pentru nimic in lume. Dat fiind faptul ca s-a indragostit de o alta, nici macar nu ma intereseaza ce atuuri ar avea aceea in fata ta, nu trebuie sa-l judeci deoarece sa te indragostesti a 2-a oara nu e un pacat si niciodata nu stii cand te ia valul. Accept ca te-ai indragostit, accept ca nu esti inca decis cu cine vrei sa ramai dar nu accept never telefonul sa te duci s-o iei de la gara.Asta este un tupeu nesimtit ce tine de respectul de sine. Iti dai seama ca nesimtita aia nu are nici un fel de remuscari fata de tine daca procedeaza astfel. Si nici el nu are.Adica stii daca vede omul ca merge de ce nu? Hai revino-ti la realitate si baga-i pe amandoi pe unde au iesit. Nu vei suferi mai mult decat o faci acum. Asta e parerea mea. Mult succes si nu fi veriga slaba din lant!
garbo203164
Postat pe 30 August 2011 12:37
incearca taica, incearca
de parca ai incerca placinta asa vorbesti!
sau nu te potolesti pana nu-i vezi in pat impreuna ... si iti zice el ca se intelege bine cu tine dar face sex cu ea ...
ca asa a zis: "sa ne intelegem bine si sa facem sex...asta a fost raspunsul ..."
alfheim
Postat pe 30 August 2011 13:22
Multumesc pentru ganduri.

De curand a fost ziua mea si am fost plecata la parintii mei fara el. Cand m-am intors am gasit o crema de dama la el acasa pe masa si am pornit o discutie pe tema asta. A fost foarte defensiv.
I-am spus apoi ca am avut o relatie foarte lunga si ca nu stiu cat timp ar mai fi necesar sa ne hotaram intr-o directie pentru ca situatia actuala e distructiva si pentru mine si pentru el. I-am spus sentimentele mele si ca daca reinnodam relatia atunci ma astept la fidelitate, respect si onestitate. A fost defensiv iar spunand ca e prea obosit pentru discutia respectiva.
De atunci numai lapte si miere este. Se poarta frumos si vorbeste frumos.

Aseara a iesit cu colegii de birou...mi-a dat un sms ca nu mai are baterie si ca ma suna de indata ce poate. Rezultatul...nu a sunat deloc aseara si a revenit azi cu un telefon, la fel, lapte si miere...

M-am hotarat sa nu mai fortez nici o discutie si sa nu mai deschid subiectul si sa-mi vad de treburile mele...astept sa vad daca va deschide el subiectul dar nu mai vreau sa port discutii nesfarsite fara nici un rezultat.
deerroxy
Postat pe 30 August 2011 15:27
E viata ta si faci ce vrei.Dupa parerea mea ,ar trebui sa pui punct relatiei si sa-ti vezi de viata ta.Stiu ca e greu dar poate intr-o zi il vei gasi pe acela care o sa te iubeasca o sa te respecte....Mult noroc!!!
constance
Postat pe 31 August 2011 08:43
uite, revin cu un sfat, poti ori nu poti sa tii cont,dar in primul rand vreau sa-ti spun ca tot ceea ce scriu aici este rezultatul experientei de viata!
INVATA SA TE DETASEZI! incepi cu cele mai dragi persoane, viata merge inainte si timpul este ireversibil, cu anii astia nu te mai intalnesti,nu regreta nimic. Dependenta de anumite persoane devine in timp patologie.ori esti prea slaba, ori prea timida ori nu ai incredere in tine, ceva se intampla.Nu poti accepta de amorul artei sa te terfeleasca asa cum vrea el. nu mi-ai spus ce zodie este acest ins, si ce zodie esti tu?
NU EXISTA FEMEIE ,,LAPTE SI MIERE'' SI CREMA DE DAMA PE NOPTIERA- VREI SA TIP LA TINE,ESTI SURDA?sml-mad0217
INSA REVIS SI SPUN CA TU FACI DOAR CEEA CE SIMTI SI CE VREI CU PROPRIA TA VIATA, PERSOANA,DEMNITATE ,ETC.
garbo203164
Postat pe 31 August 2011 09:15
interesant ar fi de stiut si cum s-a petrecut despartirea de anul trecut. v-ati despartit in termeni civilizati sau v-ati aruncat cu farfurii in cap?
liad
Postat pe 6 Septembrie 2011 19:36
eu cred ca si/au aruncat cu farfuriile in cap si s/au despartit civilizat
elodia
Postat pe 8 Septembrie 2011 18:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce barbatii lasa femeile ca se chinuie singure si sa isi creasca copiii singure 2 De la: jeanette40 30 Iunie 2011 16:30
hy! 3 De la: fleurdelis 11 Mai 2010 22:52
am probleme... 2 De la: prometeus_wife 13 Iunie 2009 14:03
Cu fostul un copil rau sau cu actualul un ingerash???de ce iubim mereu magarii??? 10 De la: AMELYY 13 Mai 2010 09:38
Parinte bolnav de Alzheimer 7 De la: charmelen 29 Mai 2016 17:35
Setari Cookie-uri