eu am 25 de ani si el 24..ne cunoastem de acum 7 ani..in ultmii 2-3 ani nu am mai stiut nimic unul de viata celuilalt..in august,anul trecut,ne-am intalnit intamplator,am facut schimb de nr de tel,ne-am dat sms in urmatoarele 5 min,ne-am intalnit si de atunci am ramas impreuna...am fost f fericiti...dar,el e insurat..nevasta era in italia,el acasa...toata merioada asta de aproape 8 luni am fost mai mult ca o familie..m-a cerut de 3 ori in casatorie,mi-a promis ca divorteaza..am mers impreuna la avocat dar..nu stiu de ce am facut-o pt ca el de 5 sapt e in italia cu ea si de 3 sapt eu numai stiu absolut nimic de el..mi-a jurat iubire si mai mult m-a pus sa promit ca il voi astepta...mi-am dat in carti,mi s-a zis ca ma va termina psihic si ca ma voi chinui cu el vreo 2 ani...il iubesc enorm si face ce vrea din mine...ce sa fac sa nu-l mai iubesc?? | ||
alexxya_1985 Postat pe 6 Mai 2011 02:55 |
||
---|---|---|
riscul meseriei...de amanta ![]() |
||
eladaela Postat pe 6 Mai 2011 07:58 |
||
e plin garbo de aceeasi poveste. Alexa ... ia si citeste topicele de la Infidelitati si Amanta ... si sunt Amanta .. etc. Acolo vei citi multe povesti exact ca a ta. Si o sa le citesti si din punctul de vedere al sotiei. |
||
|
||
cricat Postat pe 6 Mai 2011 08:42 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Poti uita o mare dragoste???? | 70 | De la: giul1a 5 Iulie 2010 12:55 |
S.O.S Relatia mea cred ca se duce de rapa ... | 46 | De la: namyi 25 Octombrie 2010 19:41 |
De oamenii se tot plang ca nu mai exista oameni de omenie,dar atunci cand intalnesc oameni cumsecade nu ii apreciaza profita de ei si ii umilesc? | 29 | De la: eu_geminy 16 Octombrie 2011 00:39 |
|
||
Cinsprezece ani | 28 | De la: me_reloaded 8 Octombrie 2010 21:08 |
Indragostita d un arab | 39 | De la: yanyacharberet 26 Octombrie 2009 21:11 |
Studiu: Peste o treime dintre gravide nu au fost la control ginecologic în timpul sarcinii. 18% dintre gravidele incluse în studiu au între 13 și 17 ani
Always, un brand P&G, susține și în acest an beneficiarele Asociației Pe Stop, femei din medii defavorizate, cu peste 220.000 de absorbante distribuite gratuit
Legea Dualității: cum integrăm partea luminoasă și pe cea întunecoasă în plan personal și profesional
2 - 6 octombrie – Săptămâna conștientizării importanței donării de plasmă