exista viata dincolo de moarte?

ne intelegem foarte bine.... mai ales ca inca e la virsta la care e "indragostita" de mine... I se pare ca, de la par la pantofi, sint absolut nemaipomenita.
quasaria
Postat pe 12 Ianuarie 2011 21:54
cricat
Postat pe 12 Ianuarie 2011 21:57
wow, se discuta despre zodii, vad! abunda semnele de apa pe acest topic, se pare! pai, atunci sa spun si eu `prezent`, ca un `peste` ce sunt!
esme
Postat pe 12 Ianuarie 2011 21:57
buna, Esme, ma gandeam ca apari. Ce diferenta intre tine si vuvu
cricat
Postat pe 12 Ianuarie 2011 21:59
Q,nu sunt novice in presimtiri si in comunicarea cu spiritele.am prietene care nu prea ma privesc in ochi.eu nici macar nu le ating.simt imediat incarcatura celui de langa mine.stau mai prost cu protectia.ma incarc f repede si tot atat de repede dau.acum sunt sub indrumarea profesorului Iordanescu,pt a invata cum sa ma protejez.el spune ca sunt un medium bun,dar mai am multe de invatat.mai m-a invatat cum sa trimit spiritele inapoi,caci am patit-o odata cu defuncta mama a unei prietene.eram pe la inceputurile cunoasterii acestui drum.sunt convinsa ca poate poti sa imi dai si tu sfaturi,cum sa ma protejez.ma incarc f repede.
vuvuzela
Postat pe 12 Ianuarie 2011 22:11
De la: esme, la data 2011-01-12 21:57:37wow, se discuta despre zodii, vad! abunda semnele de apa pe acest topic, se pare! pai, atunci sa spun si eu `prezent`, ca un `peste` ce sunt!




bine ai venit intre pestisori.
vuvuzela
Postat pe 12 Ianuarie 2011 22:14
da, cri, m-am gandit sa mai intru putin pe aici sa va salut si sa va daruiesc, chiar daca doar simbolic si in gand, niste floricele!

vuvu, multumesc pt intampinare!
esme
Postat pe 12 Ianuarie 2011 22:27
Multumesc pentru floricele !!
Dau la schimb pupicuri
cricat
Postat pe 12 Ianuarie 2011 22:36
vuvuzela, toata lumea "se incarca repede", daca te referi la energie - toti avem cimp energetic . Altfel am fi morti. Numai ca unii se gindesc la cum li se flutura campul energetic propriu, altii nu. Cind nu te gindesti tot timpul ce iti mai fac urechile nu inseamna ca nu auzi....
Cea mai mare greseala pe care poti sa o faci e sa consideri ca "tu esti altfel". Nu esti altfel, nu exista componente in plus sau minus.... Si, apropo, in general culoarea neagra e mai bun captator decit verde - asa cum e si pt. caldura, vara.
Oricum, daca te intereseaza aspectele astea, retine ca atunci cind incepi sa crezi ca ai vreun talent paranormal, singurul lucru paranormal sint posibile probleme cu capul. Paranormal nu exista - cum spuneam, fiinte bizare si "paranormale" sintem toti: unii stim asta, altii nu. Dar toti sintem.


quasaria
Postat pe 13 Ianuarie 2011 08:54
moamaaaa

ce de pestisori?
cam ciudat..

om avea ceva la tartacutza de suntem atatea pe forumu' asta?...
iasomia
Postat pe 13 Ianuarie 2011 10:20
De la: Ciresica, la data 2011-01-12 20:13:32
.....
Iar zodia cu cele mai mari capabilitati esoterice, divine, supranaturale este scorpionul nu pestele. Dar asta e alta poveste.


si eu sunt scorpie get beget.lume pazea ca imi pun puterile la munca
ameno
Postat pe 13 Ianuarie 2011 10:27
Q,se pare ca nu m-ai inteles,sau nu m-ai citit.intr-un comentariu am scris ca toti avem aceste "haruri",dar multi nu stiu sa si le dezvolte.in alt comentariu am facut referire la expresia "paranormal",considerand ca este o exprimare gresita.nimic nu este paranormal,ci totul este in stadiu de normalitate neacceptata sau neinteleasa de marea majoritate.cand am scris ca ma' incarc" sau ca transferul de energie de la alte persoane se produce imediat ce intru in comuniune cu ele,preluand si energia negativa,problema ce imi da diferite senzatii,dureri,precum stari de greata,dureri de cap,dorinta de a iesi imediat de sub influenta acelui camp energetic negativ,imi tiuie urechile si mi se infierbanta,am o stare de rau intern.profesorul Iordanescu spune ca sunt un vampir energetic,indiferent ca e pozitiva sau negativa.fiind o persoana deschisa,comunicativa,guresa,imi pierd si eu din propria-mi energie.de multe ori ma simt epuizata si imediat realizez ca trebuie sa invat sa imi fac un "scut" de protectie energetica.de aceea am apelat la specialisti in domeniu.in sensul acesta ti-am cerut un sfat.
vuvuzela
Postat pe 13 Ianuarie 2011 15:44
Ameno,spor la treaba!
vuvuzela
Postat pe 13 Ianuarie 2011 16:16
vuvuzela -in principiu atragi ce ai. Daca ai enegie negativa asta preiei. Nu exista "scuturi" benefice - energia care stagneaza devine negativa. Trebuie sa o lasi sa circule, si sa gasesti surse de energie pozitiva mai puternice decit cele de energie negativa.
Sint convinsa ca ti s-a spus asta, e basic.
quasaria
Postat pe 13 Ianuarie 2011 19:51
Q,intamplator sunt intr-o discutie telefonica cu domnul profesor Iordanescu .tocmai ii ceream urmatoarea programare.sincer i-am spus de discutia cu tine.a intrebat daca am avut cumva divergente cu tine.eu nu imi aduc aminte,dar daca am avut vre-odata imi cer scuze.in rest ma abtin deoarece raspunsul tau nu se potriveste situatiei pe care ti-am expus-o.o noapte placuta.

vuvuzela
Postat pe 13 Ianuarie 2011 20:33
vuvuzela, habar n-am si nici nu imi pasa cu cine esti tu la telefon, sincer vorbind - transmite-i salutarile mele oricum si spune-i ca nu, n-am avut divergente noi doua...
quasaria
Postat pe 13 Ianuarie 2011 20:54
sigur,cei care ne sunt dragi stie ce ne dorim,si lupta pentru noi si acolo,pentru mine m-a ajutat sa gasesc iubire
garbo107589
Postat pe 14 Ianuarie 2011 03:04
De la: vuvuzela, la data 2011-01-11 15:15:30
De la: si_totusi, la data 2011-01-08 09:56:59de la oki ti se trage vuvuzelo. daca ai avea ochi, poate nu ai visa la cai verzi ,smarald ,pe pereti.






care e problema ta?cate cunosti tu despre acest domeniu?repet,inaite sa judecati pe altii priviti in sinele vostru si analizati-va mai intai pe voi, iar pe cei din jurul vostru,daca nu puteti sa-i intelegeti, trebuie sa-i acceptati,abtineti-va de la comentarii indiferent ca stiti sau nu despre ce se discuta.ai auzit de liberul arbitru? sunt libera sa cred intr-o alta cultura,diferita de a ta.nimic nu ne deosebeste decat ca tu ramai la vechile principii,iar eu sunt o persoana ce sunt convinsa ca evolutia este calea mea.esti in stare sa susti o discutie despre aceste subiecte ,premonitia ,paranormalul ,ezoterismul,centura fotonica,fizica cuantica,etc?ma vezi pe mine ca vb tendentios,despre opiniile altora,indiferent ca sunt de acord sau nu cu ele?dimpotriva daca nu intram in comuniune sau nu suntem compatibili si vorbim pe voci diferite,ma abtin sa dialoghez cu astfel de persoane despre aceste domenii.deci expresia 'cai verzi pe pereti'pe mine nu ma impresioneaza ,dar nici pe tine nu te onoreaza in privinta perceptiilor altora.


1. liberul arbitru nu inseamna sa scrii "oki". da, o fi pluralul de la ok si nu stiu eu.

2. nu era vorba de nici o cultura ci, pur si simplu de tot felul de viziuni sau VIZUINI ce le poseda unii omuleti, imbracati sau nu ( inca) in camasi elegante, cu manecile legate fedeles la spate cu fundita rosie( din motiv de deochi, nu ca ar fi dilii).

3.daca evolutie inseamna sa bagi minciuni la greu , sa fabulezi si sa o iei pe aratura, ma bucurez. sunt multi evoluati in asta lume.

4.ce are centura fotonica cu premonitia? le amesteci si faci o harababura, de mai mare rasul.uitam de capacitatile tale stiintifico-fantastice . tu esti calare pe fizica cuantica ,asa cum era fat-frumos pe martoaga care manca jar. nu mai are sarmana fizica, cu si antica ,nici un mister pe care sa nu-l fi dibuit domnia ta.da, parca erai psiholog sau avocat sau sereist deghizat. ca ne-ai zapacit de tot cu multilaritatea ta ocupationala.

5.cand e vorba de opinii, corect. tot lumetul are dreptul sa sustina ca opineaza. era unul care patrula cu o coroana pe cap si cu o carpa in spate. pe post de mantie. in opinia lui, era stefan cel mare. acu, eu trebuie sa-l cred? mai degraba as tinede sa-l cred pe el decat pe tine. e mai posibil ca el sa discearna din os domnesc decat sa cred ca vuvu are opinii bazate pe o informare temeinica

6.una e sa vorbim pe voci diferite si alta e sa accept a citi tot felul de ineptii scrise de omuleti care nu prea au toti boii acasa.

si cum era? in timp ce lucrai de zor nevoie pe garbo, hop telefon de la domnul profesor.ii dai si numele. ca, de! discuti cu lumea buna si nu asa, cu oaresce amarestean. a naibii coincidenta. si uite asa. esti la telefon cu el si scrii si pe garbo. ca napoleon. faci doua treburi deodata

in concluzie, nu inteleg de ce te mai ia lumea in serios. chiar nu inteleg

ps. ia vezi ce zice domn' profesor de discutia cu mine
si_totusi
Postat pe 14 Ianuarie 2011 12:32
si_totusi,o zi placuta.
vuvuzela
Postat pe 14 Ianuarie 2011 14:58
Q,multumesc.m-ai linistit.
vuvuzela
Postat pe 14 Ianuarie 2011 15:01
Q,multumesc.m-ai linistit.
vuvuzela
Postat pe 14 Ianuarie 2011 15:07
Q,multumesc.m-ai linistit.
vuvuzela
Postat pe 14 Ianuarie 2011 15:07
De la: vuvuzela, la data 2011-01-14 15:01:49Q,multumesc.m-ai linistit.




scz pt repetitie,problema tehnica.
vuvuzela
Postat pe 14 Ianuarie 2011 15:35
de ce vuvu, erai nelinistita?
quasaria
Postat pe 14 Ianuarie 2011 20:25
De la: vuvuzela, la data 2011-01-14 15:35:45
De la: vuvuzela, la data 2011-01-14 15:01:49Q,multumesc.m-ai linistit.




scz pt repetitie,problema tehnica.


tu te simti implinita dandu-ti atatea insusiri a caror sens si inteles nici macar nu le intuiesti ??
casperphantom
Postat pe 14 Ianuarie 2011 21:02

din moment ce NU le intuieste...cred ca da... i se par cool.
quasaria
Postat pe 14 Ianuarie 2011 21:21
si totusi... se invarteste !!! in italiana suna mai frumos... ! acum serios... cat pot eu sa fiu ! si totusi, mi-a luat vorba din gura ! a scris aproape ce vroiam si eu sa scriu, la "cugetarile" lui vuvuzela ! ii zic mersi. lui "si totusi"... ! vuvuzela... ca vuvuzela originala ! face mult zgomot si nu lasa pe altii sa se auda intre ei ! dar e dreptul ei... exista ! cel putin in viatza asta reala. m-as mira sa poata intra in rai... ptr. ca acolo e liniste mormantala !!! va spui io !
in alta ordine de idei, la fel de off-topic ca si pana acum... se plangea, in gluma poate... cineva ca sunt prea multi pesti, pe forum ! iasomia, cu parfumul ei suav... era. ca n-am inteles tangentza la tartacutza, legat de numarul pestilor pe forum... asta e ceva normal la mine. dar cea ce vroiam sa va spun e, ca tocmai la acesti multi pesti... dar si la alte zodii ca taur, raci, scorpioni.... hai sa zicem ca la toate in afara de "balantza", le trebuie apa ca sa supravietuiasca ! e cineva contra ? sa ridice mana... ! nu ? ok. asa ca primiti, daca vreti sa traiti... un varsator ca mine !!! e cineva contra ? nu ? ok, in unanimitate primit !!!!! .... ...... ..... ........
barboneli
Postat pe 16 Ianuarie 2011 00:31
De la: anaROBERT, la data 2010-12-12 23:06:31e drept ca este greu pentru cei ramasi,cu timpul veti trece peste durere,amintirile vor ramane ...condoleante!


PS:eu cred ca exista ceva,nu stiu ce dar ceva exista,nu vreau sa cred ca asta este sfarsitul,dar cine stie...nu sa mai intors nimeni sa ne spuna si noua cum este ''dincolo''' semn ca este bine....
garbo116047
Postat pe 16 Ianuarie 2011 18:48
De la: ameno, la data 2011-01-13 10:27:20
De la: Ciresica, la data 2011-01-12 20:13:32
.....
Iar zodia cu cele mai mari capabilitati esoterice, divine, supranaturale este scorpionul nu pestele. Dar asta e alta poveste.


si eu sunt scorpie get beget.lume pazea ca imi pun puterile la munca



Scorpion.. prezent !
In ce priveste topicul.. nu putem sti cu certitudine ce e dincolo.. dar sa privim ce e aici.. cine poate sa creada ca tot acest univers.. atat de perfect construit e opera intamplarii? Exista o inteligenta superioara cu siguranta.. ce va fi vom vedea.
RenataVali
Postat pe 16 Ianuarie 2011 20:13
De la: garbo116047, la data 2011-01-16 18:48:05
PS:eu cred ca exista ceva,nu stiu ce dar ceva exista,nu vreau sa cred ca asta este sfarsitul,dar cine stie...nu sa mai intors nimeni sa ne spuna si noua cum este ''dincolo''' semn ca este bine....


sau semn ca nu vor sa ne deprime mai mult de atit....
quasaria
Postat pe 16 Ianuarie 2011 21:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
o zi speciala 115 De la: walkiria 7 Septembrie 2010 13:09
Sunt intr-o mare dilema 8 De la: andra4iubi 27 August 2009 12:24
i-am furat sotului 100gr aur si 2000 eur ce ma fac 118 De la: garbo074997 12 Mai 2010 23:59
COPILUL DIN MINE 167 De la: elisabeta_boia 24 Ianuarie 2013 10:30
O problema intr-o relatie 31 De la: Yres 14 Mai 2010 10:41
Setari Cookie-uri