Despre intalniri si sex

Aici vom vorbi despre intalniri, relatii si sex in spiritul ortodox. Postul acesta se adreseaza in special baietilor, dar si fetele il pot citi.

Sfanta noastra Biserica ne invata sa ne pastram curati pana dupa infaptuirea sfintei taine a cununiei. Asa ne invata Dumnezeu si asa trebuie facut. Nu va intrebati de ce, cuvintele si invataturile Domnului nu trebuie puse la indoiala, pentru ca indoiala va poate arunca direct in flacarile Gheenei, unde veti fi torturati de Satan pana in amurgul veacurilor.

Asadar, sub nici o forma nu poate fi pusa problema sexului premarital. Ce e de facut? Masturbarea poate fi o solutie, dar numai in conditiile pe care le-am pomenit anterior. Intalnirile voastre trebuie sa fie pure. De aceea, baietii trebuie sa urmareasca urmatoarele sfaturi simple:

Posibila partenera pe care alegeti sa o intalniti trebuie sa nu fie frumoasa. Frumusetea este arma diavolului si de ea trebuie sa ne ferim. Femeia ortodoxa nu trebuie sa atraga, ea i este data barbatului pentru procreere si intretinerea casei.

Inainte de intalnire nu uitati sa va spalati. Un adevarat crestin ortodox este curat nu numai la suflet ci si la trup. Nu folositi sapunuri parfumate si nici parfumuri sau deodorante. Acestea sunt inventii diavolesti, menite sa ne abata atentia de la calea cea dreapta. Copiii Domnului trebuie sa miroasa natural, asa ca dupa ce va spalati frecati-va pe trup cu Biblia pana capatati mirosul Ei sfant. Daca partenera voastra prefera un barbat cu miros mai puternic, mergeti la Patriarhie si cereti o biblie imbracata in piele de capra. Fireste, va trebui sa o platti, dar Dumnezeu are intotdeauna ce face cu banii vostri. Voua nu va sunt necesari, Dumnezeu va va da mereu ce si cat va trebuie. Banul e ochiul Dracului, asa ca trebuie dat Bisericii sa-l sfinteasca si foloseasca cu chibzuinta.

La intalnire purtati-va natural. Spuneti partenerei voastre exact ce asteptati de la ea, cati copii trebuie sa faca, in cat timp si neaparat aflati daca stie sa gateasca mancare de post. Intrebati-o daca o atrage ideea de sex. Daca raspunsul e da, fugiti, v-a fost scoasa in cale de insusi Satan. Daca totusi credeti ca ar putea fi o buna crestina, duceti-o in curtea primei biserici, lepadati-i hainele si legati-o bine de un copac sau de gard, impreuna cu un biletel catre preotul locului. Cand va veni la biserica, acesta va sti el ce sa faca cu ea.

Ca ultim sfat, nu o cereti in casatorie mai devreme de doi ani de la prima intalnire. O adevarata crestina trebuie sa stie sa rabde.
daniil_pravoslavnic
Postat pe 4 Noiembrie 2010 17:18
aceasta persoanaaa sigur a fost abuzata in copilarie si a ramas cu sechele
floare_cu_colti
Postat pe 4 Noiembrie 2010 17:22
ok! am priceput ca ai o problema la mansarda...dar cred ca ar fi cazul sa incetezi.Ca ai deschis un topic la stho am inteles dar deja incepi sa exagerezi.
vrei sa vorbesti despre secs fff bine da-i inainte dar incearca sa nu depasesti unele limite.Ca mai glumim si ne distram pe aici toti o facem dar cred ca nici unul dintre noi nu ia in deradere cu atata nepasare numele Domnului.
Nu-s eu sfanta sfantelor dar cred ca intreci masura!
ameno
Postat pe 4 Noiembrie 2010 17:23
"Posibila partenera pe care alegeti sa o intalniti trebuie sa nu fie frumoasa. Frumusetea este arma diavolului si de ea trebuie sa ne ferim. Femeia ortodoxa nu trebuie sa atraga, ea i este data barbatului pentru procreere si intretinerea casei."

domnu?! zi si mie cine te crezi tu?


mergi pe la biserica sau undeva, nu stiu unde, sa scoata cine o putea .................

din tine!

acum sincer, tu scrii numai aberatii.
emory
Postat pe 4 Noiembrie 2010 17:23
Nevestelor, fii supuse brbailor votri ca si Domnului; cci brbatul este capul nevestei, dup cum i Hristos este capul Bisericii, El, Mntuitorul trupului. i dup cum Biserica este supus lui Hristos, tot aa i nevestele s fie supuse brbailor lor n toate lucrurile. (Efeseni 5:22−24)

Pentru mai multe detalii, urmariti si invatati de pe celalalt Sfant Topic deschis aici, cu voia Celui de mai Sus.
daniil_pravoslavnic
Postat pe 4 Noiembrie 2010 17:25
mai, neimplinitu`le dar lasa`neeeeeee!!!!!!!!!!!!!

sper din suflet sa te duci unde o intarcat mutu iapa.......tulai doamne da ahtiat esti
emory
Postat pe 4 Noiembrie 2010 17:29
Canta sufletul in mine cand citesc asemenea cuvinte intelepte si de bun simt. Adevarat zic tie, al tau e raiul, imparatia cerurilor.
daniil_pravoslavnic
Postat pe 4 Noiembrie 2010 17:31
ai primit mai multa atentie decat meritai ......asaaaa caaaa dispari si persoanele de acest gen trebuie evitate si ocolite .bleah de asa om .
floare_cu_colti
Postat pe 4 Noiembrie 2010 17:32
adevarat iti zic si eu tie ca tu nu esti pe treaba ta domnu`, un om normal isi vede de treaba lui nu vine cu subiecte de genul asta. Ia canta mataluta la alte mese si dispari cat poti tu de repede ca faci un bine omenirii, si tie in primul rand.
emory
Postat pe 4 Noiembrie 2010 17:35

si cand te gandesti ca asemenea exemplare umbla libere pe strada
ameno
Postat pe 4 Noiembrie 2010 17:37
ai dreptate ameno, astia sunt printre noi si copii nostrii.
emory
Postat pe 4 Noiembrie 2010 17:40
Fie ca spiritul sa va fie luminat in aceasta minunata seara de noiembrie, inainte de lasatul postului Craciunului.
Si daca nu va fi asa, sa nu regretati, pentru ca oricum veti fi fericiti cu duhul. Iara Domnul, in marinimia Sa, nu va va lasa prada nestiintei mai mult decat vointei voastre. Rugati-va insa ca barbatii sa nu va cada in pacatul malahiei, uitandu-se la emisiunile cu Mircea Badea ori cu Gadea.
daniil_pravoslavnic
Postat pe 4 Noiembrie 2010 17:41
De la: daniil_pravoslavnic, la data 2010-11-04 17:41:42Fie ca spiritul sa va fie luminat in aceasta minunata seara de noiembrie, inainte de lasatul postului Craciunului.
Si daca nu va fi asa, sa nu regretati, pentru ca oricum veti fi fericiti cu duhul. Iara Domnul, in marinimia Sa, nu va va lasa prada nestiintei mai mult decat vointei voastre.
SARAC CU DUHUL ESTI DUMNEATA.
floare_cu_colti
Postat pe 4 Noiembrie 2010 17:43
clar are o problema la mansarda
tusi_Oli
Postat pe 4 Noiembrie 2010 17:52
Prea-cucernica tusa Oli, matale s-ar putea sa ai dreptate.
Maine voi urca impreuna cu prea-cuviosu Pafnutie in mansarda, fiindca in urma ultimelor ploi pe care Domnul Dumnezeul nostru a socotit de cuviinta sa ni le dea, cateva tigle au fost luate si duse pe apa Sambetei, cale de pierzanie, si de atunci cam picura in chilia in care imi duc sihastria.
Domnul sa te binecuvanteze ca mi-ai amintit de aceasta problema stringenta pentru Sfanta Manastire.
Amin +++
daniil_pravoslavnic
Postat pe 4 Noiembrie 2010 17:57
buey , veau si io un rezumat ...ca nu am rabdare sa citesc :-))
reyya
Postat pe 4 Noiembrie 2010 17:57
chiar vrei .... reyya..... ??
cred ca trebuie ignorat........
cricat
Postat pe 4 Noiembrie 2010 17:59
,,Masturbarea poate fi o solutie, dar numai in conditiile pe care le-am pomenit anterior. Intalnirile voastre trebuie sa fie pure. De aceea, baietii trebuie sa urmareasca urmatoarele sfaturi simple:

Posibila partenera pe care alegeti sa o intalniti trebuie sa nu fie frumoasa. Frumusetea este arma diavolului si de ea trebuie sa ne ferim."


Alooooo..pravoslavnicule ..nu ai facut scurta la mana ?? :-))) Liberare ca aici ai nimerit extrem de nasol...
reyya
Postat pe 4 Noiembrie 2010 17:59
De la: cricat, la data 2010-11-04 17:59:35chiar vrei .... reyya..... ??
cred ca trebuie ignorat........


mercic Cricat , am citit printre randuri ...a sarit gardul ..eeee..inca unul :-)))
reyya
Postat pe 4 Noiembrie 2010 18:01
Domnul fie cu tine, buna crestina Reyya.
Chiar ma asteptam de la un bun enorias sa stie sa citeasca printre umilele randuri pe care mi-am permis sa vi le aduc la cunostiinta.
Insa gardul manastirii este extrem de inalt si cu siguranta ca acela ce va incerca sa il sara, vatamare va aduce corpului sau.
daniil_pravoslavnic
Postat pe 4 Noiembrie 2010 18:03
Domnu ...sa intelegem ca ai avea ceva ,,antecedente " pe aici...dap , psiholog sunt , astia de regula sunt atheisti ...ok, hai ca te las sa obosesti ...vad ca esti in ,,recital " :-)))
reyya
Postat pe 4 Noiembrie 2010 18:07
Intelept graiesti, mielushica Domnului. Fie ca pasii tai sa iti fie bine calauziti pe drumurile topicelor, si ai grija ca sa nu te orbeasca iluminarea, atunci cand va socoti Dumnezeu sa ti-o arate.
daniil_pravoslavnic
Postat pe 4 Noiembrie 2010 18:10
ptiu, piei, preascarbavnice! dispari, ca faci curent!
esme
Postat pe 4 Noiembrie 2010 18:12
Auzi nea Daniil? Cred ca ai uitat sa mentionezi sursa de unde ai dat copy/paste.

http://www.luminasfanta.com/2009/02/27/despre-sex-si-intalniri/
Doara
Postat pe 4 Noiembrie 2010 18:24
Draga mea mielushica esme,
Nivelul tau de gandire transcede trupul si sufletul. Citindu-te pe tine, ma bucur, fiindca imi dau seama ca Biserica Ortodoxa va fi o forta pe plan national inca mult timp de acum incolo.
Te felicit, si desi sunt in contrazicere cu Sfanta Scriptura, sper totusi sa ajungi sa nu faci niciun copil si sa fii o femeie de cariera ca sa nu mai perpetuezi goliciunea pura care iti umple capul ala simpatic.
Stai calma si bucura-te ca ce ai tu din plin nu doare.

Cucernico Doaro, lumina sfanta trebuie sa fie peste tot, pentru izgonirea Diavolului dintre gandurile bunilor crestini.
daniil_pravoslavnic
Postat pe 4 Noiembrie 2010 18:26
pupam dreapta,pravoslavnice...
cum se mai simte sfintia voastra azi?
preci
Postat pe 4 Noiembrie 2010 18:41
Cant de slava Domnului ca te scoase din scorbura astazi.
Sfintia Mea se simte mai bine, desi mi s-a aplecat de la laptele ala de capra ce s-a urzit prin chilie. Dreptu-i ca am zacut cam cateva zile, dar Domnul, in Marea sa bunatate, a binevoit sa imi arate soarele astazi, iar enoriasii din satucul ala de langa manastire imi adusera o galeata cu lapte binecuvantat de vaca.
daniil_pravoslavnic
Postat pe 4 Noiembrie 2010 18:51
amin+++

vai,ce m-am desfatat,preacucernice...
ai putintica rabdare,ca oitele ratacite ale garbo-ului vor adasta la turma sfintiei tale imediat ce vor gasi de cuviinta sa renunte la cititul in diagonala a preacuvioaselor dumitale postari...
preci
Postat pe 4 Noiembrie 2010 19:01
Domnul fie cu tine, veveritza Domnului, si sa iti asculte prea-crestinele ganduri si sa iti dea bunaciunile dupa sufletul matale.
Eu, in chilia mea plina de calendare ortodoxe, in permanenta ma voi ruga pentru indeplinirea prea-curatelor tale ganduri.
Amin +++
daniil_pravoslavnic
Postat pe 4 Noiembrie 2010 19:08
prealuminatule in mustata, ia scoate-ma mataluta din vesnica pomenire! alduieste in alte parti!
esme
Postat pe 4 Noiembrie 2010 19:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Desi e toamna, lumea este in calduri! 424 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:19
parerea voastra 12 De la: garbo262855 22 Noiembrie 2012 22:44
HOROSCOP 2010 135 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 12:22
Prima intalnire 11 De la: garbo_435928 23 Aprilie 2017 10:51
Ce m-a intristat azi... 81 De la: barboneli 15 Ianuarie 2012 07:08
Setari Cookie-uri