Incompatibilitate copil -educatoare

Buna1
Fetita mea are 3,5 ani si de anul acesta merge la gradinita. Anul trecut a fost la cresa.
Ghinionul nostru, daca il pot numi asa, este ca are o educatoare mai in varsta, foarte autoritara, care nu stie sa se impuna in fata copiilor decat ridicand tonul la ei si care nu accepta ca un copil sa ii riposteze. Mentionez ca fetita mea cunoaste toate literele de tipar( atat cele mari , cat si cele mici, stie culolrile, cifrele, zilele saptamanii, anotimpurile, lunile anului), iar educatoarea ne-a reprosat ca am gresit invatand-o atatea lucruri.
Copilul plange si nu vrea sa mai mearga la gradi can este aceasta educatoare, care vrea ca acest copil sa faca numai ce vrea ea si sa spuna numai ce-i place ei sa auda. Problema "doamnei " a fost aceea ca nu a colorat bine , depasind liniile, dar fetitei mele nu ii place sa coloreze, ea prefera sa faca puzzle, sa i se citeasca.
Nu stiu cum sa procedam. De cate ori mergem sa luam copilul de la gradinita nu stim ce vom mai auzi, ce ne va reprosa educatoarea. Nu vrem sa facem scandal ca sa nu se rasfranga totul asupra cpilului. Va rog din suflet, dati-mi un sfat ! Ce sa fac
STANESCU_R
Postat pe 16 Septembrie 2010 15:06
una e cresa, alta e gradinita. nu stiu cum o fi doamna educatoare insa, din cate spui, e vorba de motocuri. la gradinita trebuie respectat un program si anumite cerinte. daca li s-a spus sa coloreze, apoi coloreaza. daca le-a dat ceva de colorat si cerinta a fost sa nu depaseasca conturul, inseamna ca femeia a urmarit puterea lor de concentrare, atentia cat si dezvoltarea unor abilitati . prin scriere si desen se dezvolta muschii mici ai mainii.

si da. la gradinita copiii trebuie sa faca ce li se spune. nu face fiecare prichindel ce-l taie capul

la activitatile la alegere se fac si alde puzzle sau se citesc povesti

intelegeti odata. gradinita nu e cresa: papa , somn si joaca. exista o programa, o planificare, un orar, niste activitati obligatorii.

vi se pare ca plodurile stiu. poate stiu insa, una e sa ai cunostinte disparate si alta e sa fie sintetizate si legate intr-un sistem coerent de cunostinte.

si_totusi
Postat pe 16 Septembrie 2010 16:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vand carut geoby pt 0-18 kg 1 De la: kidz006845 6 Septembrie 2010 16:37
Pot fi însărcinată???? Mi-am pierdut virginitatea? 7 De la: 14 Iunie 2018 15:20
Copil Dificil 72 De la: chanty 25 Noiembrie 2010 12:12
cautam mini fotomodele 2-16 ani constanta 1 De la: kidz007767 26 Ianuarie 2012 14:13
costume de mos craciun si craciunita pt copii pe comanda-noi 1 De la: OargaDana 20 Decembrie 2011 16:42
Setari Cookie-uri