Inutil sa il mai ascunzi. Preda marfa!
|
||
|
anakin Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:33 |
||
|---|---|---|
putina distractie... http://www.youtube.com/watch?v=TjI6AgSIj2U
|
||
|
LILO Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:34 |
||
La multi ani! Freya
|
||
|
|
||
|
cricat Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:34 |
||
Hc! A'ma... hop i io! Hc! C io mncai deja doo berici... doar doo hc! Plus o 'odc-n cinstea crm... ... efei... ooo, sr'na, efa, LMA nc o dat hc! Mai dai ceva? Preciiii... 'ai cu horin...hc! ...rinca aia, c nc nu-s beat!
|
||
|
Thor_again Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:39 |
||
cum era aia? - sus mainile,jos chilotii! ceea ce nu e cazu' acilea,da' ma rog... 'ceam si io asea... deci sa curge alcoalele,prajiturile,colesterolu' si trigliceridele,ca de maine suntem la cura! de slabire,evident!
|
||
|
preci Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:40 |
||
sus mainile,jos chilotii! neee parca "ieria" jos mainile sus chilotii |
||
|
LILO Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:45 |
||
cu dedicatie speciala pt crashmaritza,ca stie ea de ce... http://www.youtube.com/watch?v=dbIbiOzHb6I&feature=related LMA,fetita!
|
||
|
preci Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:49 |
||
|
Lilo... Preci se gandeste la o perchezitie d'aia corporala....
|
||
|
nuti_vio Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:50 |
||
precilica!!! n-ai gresit "BUMBUL"?!?! "aspasasi" pe altecele... si sarira grasunelele ieh!!!
|
||
|
LILO Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:53 |
||
intrebi sau constati,liloanco? io pusei melodeaua aia pen'ca ala mi-e accentul,primo... secundo: doar am zis ca-i pt crashmaritza,nu? deci o sa se rada ea cand vine,stai flexata... la perchezitie,nutzi,la perchezitie... ai ceva de ascuns?!
|
||
|
preci Postat pe 17 Noiembrie 2010 20:57 |
||
I-amu, ni, s te dezbri! mi, preci, mi! Niiiii la ie, e mndr-i biata aiasta!
|
||
|
Thor_again Postat pe 17 Noiembrie 2010 21:05 |
||
|
||
|
Freya_ Postat pe 17 Noiembrie 2010 21:07 |
||
umblati cu ebrietatea la voi, ha ? da, mamica, le dadui la omuletii ceia 4 feluri de prajituri ! m-a apucat induiosarea, cand m-am dus sa-i intreb daca mai vor repetir la praji ! am unu` mic, ca la vreo 21 de primaveri, di la Focsani venit , s-a uitat la mine gales si mi-a zis :io mai vreau tort din ala cu foi, ca tare bun a fost.. bietu` copil, ma intreb de cand nu i-o mai fi facut ma-sa o prajitura..
|
||
|
Freya_ Postat pe 17 Noiembrie 2010 21:14 |
||
Miicuuuu' de eeeel!
|
||
|
Thor_again Postat pe 17 Noiembrie 2010 21:28 |
||
| bre, o tuslama se serveste-acilea?... ca vaz ca mai mult gargara cu spirtoase... | ||
|
zambil Postat pe 17 Noiembrie 2010 22:26 |
||
|
lasa zambilu...' ca te rezolva fata mintenas,doar am experientza in domeniu,neam de carciumar ce sunt... LMA carciumareaso,tre' sa te bag intrun training,scumpa..
|
||
|
iasomia Postat pe 18 Noiembrie 2010 10:05 |
||
* La crciuma de pe col, * Unde e mereu mo Nol, * Mult lume trece pragul * i cinstete cu tot dragul. * * i-n crcium cnd se-adun, * Muterii-s ca pe Lun... * Toi vin la o suprare, * Cnd mai mic; cnd mai mare... * * Unul intr la un ap, * Altul s-a lovit la cap... * κi gsesc ei o poveste * i-o transform ntr-o veste... * * Unul a venit acum * Pe o nar scuipnd fum. * C nevasta l-a lsat * i cu altul a plecat. * * Dup el, ca i chemat, * Altul vine afumat... * C e foarte fericit * Are-un fiu; s-a mplinit! * * Unul este mai glumet, * Cic dnsul are pre... * La mndre cu buze moi, * n fustie de-alea noi. * * Ascunzndu-se pe col, * Noaptea a intrat i-un ho... * S-a luat cu lutarii * i-a-mprtit cu ei dolarii... * * Peste pragul cel uzat, * Au trecut i au ctat... * Vai de ei cnd au plecat, * Mai toi s-au mpiedicat.... * * i aa i zi i noapte, * Se purced attea fapte * La crciuma de pe col, * Unde e mereu mo Nol. (sursa netlog) |
||
|
koala Postat pe 18 Noiembrie 2010 11:12 |
||
asa, asa.. mamica, in seara asta avem macaroane cu branza ! fierbinti, se-ntinde branza...tulai, ca bune sunt... |
||
|
Freya_ Postat pe 5 Decembrie 2010 19:47 |
||
| La multi ani!! kiss all | ||
|
celi Postat pe 1 Ianuarie 2011 23:50 |
||
Doamne, ce ecler bun am mancat ! Imi mai face cu ochiu` unul cum sta el asa, singurel, in casoleta..
|
||
|
Freya_ Postat pe 5 Februarie 2011 19:41 |
||
Doamneee,ce pofta mi-ai facut!
|
||
|
dancris Postat pe 5 Februarie 2011 19:47 |
||
inca ma uit la el ! nu stiu cat mai rezist
|
||
|
Freya_ Postat pe 5 Februarie 2011 19:50 |
||
| hai c-o vazui si p-asta: carciuma cu eclere... bre, frailo, nu trebe sa te-apuci de carciumarit daca tu stai rau cu gliceridele, mami... | ||
|
zambil Postat pe 5 Februarie 2011 20:19 |
||
casoleta, casoleta.., cica le sta bine in perechi io, rau cu gliceridele ? manca-le-as io pe ele bune-au fost, he, he..
|
||
|
Freya_ Postat pe 5 Februarie 2011 21:31 |
||
aha,le luasi de la supermarket?... jenel.. hai v-am pupat,ma duc sa ma chiombesc la mell,e arma mortala 4.da bre...stiu,l-am tot vazut,da' mi-e drag de ei, ce sa fac acu'? hai noroc, inca o data... |
||
|
iasomia Postat pe 5 Februarie 2011 21:38 |
||
varza acra cu carne afumata, la cuptor moartea ficatului, da` ce conteaza ? fac si desert.placinta de dovleac ! he, he...pofta mare
|
||
|
Freya_ Postat pe 6 Februarie 2011 13:37 |
||
doamneee ce-as bea un vin....
|
||
|
fleurdelis Postat pe 8 Februarie 2011 20:26 |
||
| pai si ce te-opreste ? | ||
|
Freya__ Postat pe 15 Februarie 2011 20:33 |
||
| poate faptu' ca si-a ras contu'.. zic si eu... | ||
|
zambil Postat pe 15 Februarie 2011 21:27 |
||
nene, n-am verificat-o.. pacat, era si ea p-acilea ...
|
||
|
Freya__ Postat pe 15 Februarie 2011 21:31 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| relatie serioasa | 16 | De la: nelly05 1 Octombrie 2009 13:26 |
| sal | 1 | De la: garbo133831 12 Iulie 2010 16:33 |
| chiar suntem o tara de hoti, criminali si violatori? | 172 | De la: gianiblue 22 Noiembrie 2009 09:56 |
|
|
||
| lucruri de care ne-am saturat.... | 111 | De la: iasomia 27 August 2011 09:41 |
| Anunt pentru apartinatori de cartela vodafone valabila! | 18 | De la: quasaria 9 Iunie 2010 22:05 |
Singurătatea doare! Tu o poți vindeca! Campanie pentru susținerea nevoilor urgente ale vârstnicilor din România
”Nu mă lăsa să mor” - o poveste de ficțiune despre realitatea dureroasă a singurătății, din 5 decembrie în cinematografe
O joacă a unui tânăr român a dus la reinventarea sistemului de returnare a ambalajelor
McHappy Day 2025®: când faptele bune țin familiile împreună