Ce parere aveti despre meseria de politist in Romania?

da' despre meseria de notar ce parere aveti?
elodia
Postat pe 18 Septembrie 2010 16:39
foarte banoasa
meseria, nu parerea mea
Elodio, iti dadura drumul din "arest" rapitorii aia?
Thor_again
Postat pe 18 Septembrie 2010 16:41
salutare,salutare!
da,thor, olecuta asa,de proba
elodia
Postat pe 18 Septembrie 2010 16:45
Intradevar ,o meserie prost platita dar tinand cont de faptul ca 70% din ei sunt corupti nu cred ca e cazul sa le plangem de mila.Cand fac aceste afirmatii nu ma refer numai la politistii de circulatie ,ma refer in general. Sunt politisti ,sefi de post in diverse comune care fac magarii mai mari decat orice om de rand.Pacat ,meseria in sine ar trebui sa te faca sa o respecti dar la noi in tara iti provoaca doar repulsie.
garbo092553
Postat pe 18 Septembrie 2010 17:03
elodia!!!
mai traiesti??
'neatza!
zambila
Postat pe 18 Septembrie 2010 17:06
Iubita, eu fac parte dintr-o familie ai carei membrii sunt sau au facut parte din domeniu...
Am crescut cu respect si mandrie fata de uniforma. Am stiut intotdeauna ca a lucra pentru tara ta e o onoare si i-am apreciat intotdeuna pe oamenii care au putut face asta.
Viata m-a dus intr-o astfel de institutie sa ma conving ca aici lucreaza tot oameni, unii OAMENI , altii care nu stiu sau au uitat ce inseamna acest cuvant. Dar, ca peste tot in Romania, pestele se impute de la cap... asa ca trageti singuri concluzia spre ce ne indreptam...
Pacat de aceasta tara care isi uita valorile adevarate!
rusufloredana
Postat pe 18 Septembrie 2010 17:21
da' tu mai traiesti, zambilicio?
inca nu ti-or mancat urechile sacii aia de purici?
Thor_again
Postat pe 18 Septembrie 2010 17:24
inca-s intreaga!
motanul felix ar fi in stare! asa tare ma iubeste ca doarme numa' in parul meu si ma pupa pe nas
acum doarme pe birou, in fatza monitorului!!

am fugit! ma pregatesc de nunta!
cell, promit ca pun poze
zambila
Postat pe 18 Septembrie 2010 17:27
asa, bre, fa-te mireasa, marita-te, ca nu ai fost in stare sa inveti din greselile altora!
cum? nu e nunta ta? pacat!
Thor_again
Postat pe 18 Septembrie 2010 17:36
zambilici,sa prinzi buchetul!
elodia
Postat pe 18 Septembrie 2010 17:54
Buna,
Politist in Romania, ca si alte structuri organizate=kamikaze, nu tu statut recunoscut, nu tu lege care sa te protejeze, nu tu respect, nu tu drept la viata decenta, nu tu...
astia sunt militarii Romaniei de azi indiferent de culoarea uniformei sau ministerul din care fac patre
Cu respect pentru toti ce amintiti mai sus
o seara buna
garbo013668
Postat pe 18 Septembrie 2010 19:42
rusine celor ce fac aprecieri la adresa politistilor, asa la gramada, dar bag de seama ca nu au auzit "de padure fara uscaturi" si de "nu vad padurea din cauza copacilor"
da sunt si corupti ca in toate domeniile atiat ale statului cat si privat, dar de cei corupti se vorbeste, dar nimeni nu are interes sa mediatizeze specialistii adevarati, profesionistii nemanjiti, capacitatile care nu precupetesc nimic si sacrifica tot: familii surse financiare proprii pentru as indeplini misiunea.
din toate categoriile socio-profesionale si din toate paturile sociale cei multi si buni si demni de lauda, raman anonimi.
Fratilor ce faceti statistici nu dati cu noroi, nu faceti aprecieri pe ce credeti ca este realitate, faceti ce fac cei multi in raport de grad, functie si calificare, indurati ce indura ei, suferiti voi si familiile voastre ca ei si apoi vorbiti.
voi nu stiti ce inseamna ordin, misiune, aplicatie, lipsa de protectie pentru voi si ai vostri, nu stiti ce este onoare si cinstea de a purta uniforma.
si nu sunt politista
garbo013668
Postat pe 18 Septembrie 2010 19:54
De la: garbo092553, la data 2010-09-18 17:03:36Intradevar ,o meserie prost platita dar tinand cont de faptul ca 70% din ei sunt corupti nu cred ca e cazul sa le plangem de mila.Cand fac aceste afirmatii nu ma refer numai la politistii de circulatie ,ma refer in general. Sunt politisti ,sefi de post in diverse comune care fac magarii mai mari decat orice om de rand.Pacat ,meseria in sine ar trebui sa te faca sa o respecti dar la noi in tara iti provoaca doar repulsie.




vreau sa fac unele comentarii la raspunsul tau.de unde ai date atat de sigure ,referitor la procentul de coruptie in randul politistilor?niciodata sa nu mai generalizezi nici in bine nici in rau ,indiferent de profesie.si daca" meseriain sine ar trebui sa o respecti"in orice tara,pai respect-o,ca meseria este doar o meserie,ca oricare alta,insa cu un mai mare risc.deci de o meserie nu poate sa iti fie sila,eventual de unii oameni care o practica.si nu vreau sa iti dau acum exemple de alte meserii de care ar trebui sa ai aceasi parere.in fiecare meserie,mai ales in cele in care este implicat si omul obisnuit de pe zebra,exista coruptie.
vuvuzela
Postat pe 18 Septembrie 2010 20:03
ce parere sa am? ca si despre cea de pompier a fiului meu. Sunt meserii pe care le faci din vocatie, din daruire si respect pentru ceea ce faci. Pe care le faci pentru un salariu de doi lei.
Daca azi politistului i se da cu sticla in cap pe strada, pompierii intra in infern de unde salveaza vieti beneficiind de o dotare de acum o mie de ani, daca fii nostri pleaca la serviciu dimineata si nu stim daca se mai intorc, daca tremuram de fiecare data cand suna telefonul iar ei sunt in misiune, daca in calite de sotii si copii de politisti si pompieri ne dorim mai mult si familial si material si nu avem parte decat de mizerii, pentru toate acestea trebuie sa multumim sleahtei de dobitoci si incompetenti care ne conduc si de care , daca vrea Dumnezeu poate scapam mai repede.
In rest un Bravo din inima pentru aceea care au ales sa faca o astfel de meserie.
pirania_1960
Postat pe 18 Septembrie 2010 21:30
De la: pirania_1960, la data 2010-09-18 21:30:44ce parere sa am? ca si despre cea de pompier a fiului meu. Sunt meserii pe care le faci din vocatie, din daruire si respect pentru ceea ce faci. Pe care le faci pentru un salariu de doi lei.
Daca azi politistului i se da cu sticla in cap pe strada, pompierii intra in infern de unde salveaza vieti beneficiind de o dotare de acum o mie de ani, daca fii nostri pleaca la serviciu dimineata si nu stim daca se mai intorc, daca tremuram de fiecare data cand suna telefonul iar ei sunt in misiune, daca in calite de sotii si copii de politisti si pompieri ne dorim mai mult si familial si material si nu avem parte decat de mizerii, pentru toate acestea trebuie sa multumim sleahtei de dobitoci si incompetenti care ne conduc si de care , daca vrea Dumnezeu poate scapam mai repede.
In rest un Bravo din inima pentru aceea care au ales sa faca o astfel de meserie.


bine punctat, felicitari!
iar fiului tau sa-i poarte Dumnezeu de grija si sa se intoarca dupa fiecare interventie sau misiune, sanatos si mandru ca a mai reusit, inca o data, sa fie OM adevarat si barbat adevarat...
stella_andre
Postat pe 18 Septembrie 2010 22:49
In Romania, ca politist, ai doua alternative:
- sa treci de partea smecherilor si a infractorilor, sa-ti mangai zilnic burta gretoasa, rasfranta obscen peste centura si sa te feliciti ca ai creat din nou ocazia unei spagi suculente; in cazul asta nu ai de ce sa-ti faci probleme, pentru ca seful care te-a promovat o sa uite pentru scurt timp cat esti de idiot, daca ai grija sa-i stimulezi amnezia. iar tu o sa iesi la pensie, rumen ca o patlagea si, evident, mai prost decat ai intrat in politie, dar cata vreme prostia nu doare, n-ai de ce sa te temi
- sa aperi legea si valorile morale, cu toata fiinta si priceperea ta, asa cum ai jurat la inceput; in acest caz, te vei lupta cu morile de vant, tu si alti cativa baieti de toata isprava cu care faci o echipa extraordinar de eficienta si la care tii ca la fratii tai, insa vei obtinei rezultate despre care, in cel mai fericit caz, vor aminti numai publicatiile serioase. si asta pentru ca amnezia sefului tau, care uita manifestarile cretinoide ale burtosului se va materializa, in cazul tau, in omiterea de la premiere a ta si a echipei tale. iar daca ajuns acasa, afli cai sotia ta nu a avut bani sa ia copilului bolnav medicamentele compensate, o s-o imbratisezi cerandu-i iertare, parca, din priviri, ca ai refuzat spaga aia mare, formata din atatea bancnote cat poti cuprinde cu mana, intre degetul mare si cel aratator, pe care tocmai te implora s-o iei un nenorocit de manelist, care nu voia sa-i arestezi baietii, pericole sociale, de altfel...
....cam asta...
stella_andre
Postat pe 18 Septembrie 2010 23:26
cand nu o sa mai vrea politia si armata sa munceasca pe gratis,pt ca si ei au drepturile si obligatiile lor,ca toata lumea,pt ca si ei au familii,parinti de intretinut,sa vedem atunci cine se ofera sa va apere?daca aveti ceva de criticat ,nu generalizati.vb de coruptie?cine genereaza coruptia,nu corupatorul?adica populatia civila(unii dintre ei)?si coruptia exista la fiecare nivel.politia prinde infractorii si politicienii le dau drumul ,prin comanda politica.asa ca atunci cand votati ,eradicati coruptia si apoi sa dati cu subsemnatul la vot.aveti ce ati votatat.
vuvuzela
Postat pe 18 Septembrie 2010 23:46
Da Julia1 ai perfecta dreptate este f frumoasa dar ei nu mai pot avea o viata de familie ca noi toti,, sunt tinuti peste orele de serviciu f mult, nu sunt platite aceste ore suplimentare, acum ca le-a luat cate 10 mil din salariu nu se mai pot descurca cu ratele la banci, cu intretinerea familiilor,, sa nu uitam ca cei mai mici politisti ii tin in spate si pe cei mari, ei muncesc mai mult,, la + 40 si stau in strada nu cei mari,, la - 30 tot ei stau in frig ploaie in strada, am vazut cu ochii mei cum un politist a fost taiat cu o sticla de bere la picior cand a vrut sa imobilizeze un infractor, sa i-a aminte dl ministru ca datorita lor celor mici traiesc bine cei mari,, TREZITI-VA DLE BLAGA NU VA LASATI OAMANII DE IZBELISTE BRAVO BAIETI NU VA LASATI CALCATI IN PICIOARE,, TOATA STIMA SI RESPECTUL PTT VOI
JULIA6
Postat pe 18 Septembrie 2010 23:47
PUPE MAMA PE EI DE COPII Da Julia1 ai perfecta dreptate este f frumoasa dar ei nu mai pot avea o viata de familie ca noi toti,, sunt tinuti peste orele de serviciu f mult, nu sunt platite aceste ore suplimentare, acum ca le-a luat cate 10 mil din salariu nu se mai pot descurca cu ratele la banci, cu intretinerea familiilor,, sa nu uitam ca cei mai mici politisti ii tin in spate si pe cei mari, ei muncesc mai mult,, la + 40 si stau in strada nu cei mari,, la - 30 tot ei stau in frig ploaie in strada, am vazut cu ochii mei cum un politist a fost taiat cu o sticla de bere la picior cand a vrut sa imobilizeze un infractor, sa i-a aminte dl ministru ca datorita lor celor mici traiesc bine cei mari,, TREZITI-VA DLE BLAGA NU VA LASATI OAMANII DE IZBELISTE BRAVO BAIETI NU VA LASATI CALCATI IN PICIOARE,, TOATA STIMA SI RESPECTUL PTT VOI
JULIA6
Postat pe 18 Septembrie 2010 23:49
Este o meserie frumoasa, dar sunt invatati bine in anii 80" cum sa faca radare, cine cit plateste in "buzunar", cu "chitanta", sau pur si simplu la unii face semnul" da mai incet", si de la celalaltul ia totul ,la locuri necorespunzatoare, pentru lucruri marunte, dar cel care fura, merge cu masina ca un nebun nare nici un bai ca cunoaste foarte mult pe politist de citiva ani............. deci nu se aplica legea la toata lumea in egalitate , se aplica numai pentru unii, deci este dezastru cea ce este in tara noastra nu gasesti nicaieri in Europa, ...........................
garbo057466
Postat pe 19 Septembrie 2010 07:35
ese o meserie frumoasa dar foarte prost platita
danielamoldovan1322
Postat pe 19 Septembrie 2010 07:57
la banii pe care ii luam mai bine maturam strazile si eram linistit.o rusine asta inseamna sa fii politist
garbo101465
Postat pe 19 Septembrie 2010 12:15
"Ce parere aveti despre meseria de politist in romania?"
Va spun doar ca e o meserie ok dar prea putin politisti stiu cum sa isi faca meseria calumea ... de curiosi va invit sa va uitati putin pe unele situ-ri din romania sa vedeti abuzul de putere al politistilor din unele zone cred ca daca poarta haina legi sunt de neatins ei uite ca uni se mai si inseala.
de curand am ajuns si eu putin pe mana lor din cauza unui nemernic credetima ca nu stiau sa adreseze o intrebare calumea nici tu " da o declaratie" nici tu nimik direct voiau sa ma bage la inaintare dar mare pacat ca nu au reusit de cand sunt avocati si sti cum sa vb cu ei ... am observat iarasi inr-un scandal de strada cum ia cules pe trecatori de pe drum din cauza altora si haioasa chestie era ca lea dat amenzi ca dc se aflau in zona aceea pe cand au ajuns echipajele ..." in plina zi nu iesi la oras ca de ii vezi pe altii ca se bat si politia e pe acolo posibil sa te alegi cu amenda tu ca trecator cei care se bat scapa cu avertismente" e meserie riscanta pt uni o joaca pt altii cum au ajuns uni in politie nu imi doresc sa stiu dar cred ca ar fi bine ca uni sa dea psihologicul din nou si alte teste deoarece pe multii ii vad cam varza ...
despre celelalte organe ale MAI cum sunt pompierii jandarmi .... tot respectul aia stiu ce au jurat sa apere dar despre politie...
djbeat
Postat pe 19 Septembrie 2010 13:47
De la: djbeat, la data 2010-09-19 13:47:54"Ce parere aveti despre meseria de politist in romania?"
Va spun doar ca e o meserie ok dar prea putin politisti stiu cum sa isi faca meseria calumea ... de curiosi va invit sa va uitati putin pe unele situ-ri din romania sa vedeti abuzul de putere al politistilor din unele zone cred ca daca poarta haina legi sunt de neatins ei uite ca uni se mai si inseala.
de curand am ajuns si eu putin pe mana lor din cauza unui nemernic credetima ca nu stiau sa adreseze o intrebare calumea nici tu " da o declaratie" nici tu nimik direct voiau sa ma bage la inaintare dar mare pacat ca nu au reusit de cand sunt avocati si sti cum sa vb cu ei ... am observat iarasi inr-un scandal de strada cum ia cules pe trecatori de pe drum din cauza altora si haioasa chestie era ca lea dat amenzi ca dc se aflau in zona aceea pe cand au ajuns echipajele ..." in plina zi nu iesi la oras ca de ii vezi pe altii ca se bat si politia e pe acolo posibil sa te alegi cu amenda tu ca trecator cei care se bat scapa cu avertismente" e meserie riscanta pt uni o joaca pt altii cum au ajuns uni in politie nu imi doresc sa stiu dar cred ca ar fi bine ca uni sa dea psihologicul din nou si alte teste deoarece pe multii ii vad cam varza ...
despre celelalte organe ale MAI cum sunt pompierii jandarmi .... tot respectul aia stiu ce au jurat sa apere dar despre politie...




offff,tare mare offf ai.dar de' meseria" de infractor ce parere aveti?ca vad ca nimeni nu vb de" obiectul muncii" politistului.si numai generalizati.mai este putin si incep iar grevele.acest popor isi merita soarta.aveti viata pt care ati votat.traiti asa intr-un dolce fa niente,in nepasare,in neimplicare.iesiti in strada si schimbati-va soarta.schimbati clasa politica.
vuvuzela
Postat pe 19 Septembrie 2010 14:30
viata de infractor...
hai sa iti zic ceva e super viata de infractor am fost des acuzat pe nedrept ca am furat inimile fetelor ;)) dar politia nu sia facut meseria deci raman la aceeasi decizie :))
( asta mai in gluma)
ca infractor nu stiu ce sa zic. Inca nu am ajuns in asemenea situatii dar cred ca sunt mult mai ok ca oamenii de rand mai ales ca politia in multe cazuri nu isi face meseria azi ii inchid 29 de zile
infractorii ies si isi reiau activitatea
dar aici nu e vb de politisti in ceea ce priveste infractionalitatea in romania ci de intreg sistemul incepand de la politie pana la instantele de judecata
mai ai si pile si esti ca scapat
djbeat
Postat pe 19 Septembrie 2010 14:37
De la: djbeat, la data 2010-09-19 14:37:50viata de infractor...
hai sa iti zic ceva e super viata de infractor am fost des acuzat pe nedrept ca am furat inimile fetelor ;)) dar politia nu sia facut meseria deci raman la aceeasi decizie :))
( asta mai in gluma)
ca infractor nu stiu ce sa zic. Inca nu am ajuns in asemenea situatii dar cred ca sunt mult mai ok ca oamenii de rand mai ales ca politia in multe cazuri nu isi face meseria azi ii inchid 29 de zile
infractorii ies si isi reiau activitatea
dar aici nu e vb de politisti in ceea ce priveste infractionalitatea in romania ci de intreg sistemul incepand de la politie pana la instantele de judecata
mai ai si pile si esti ca scapat


daca nu am dreptate te las sa zici orice linistita dar cam asa e
uitate ca sistemul romanesc incurajeaza infractionalitatea
ex: scumpirea tigarilor atrage .... contrabanda cu tigari (pret mai scazut) noroc ca nu fumez
scaderea salariilor-..... furtul.... sunt familii care nu mai au din ce trai (putini probabil stiu asta) multii fura pt a avea ce le pune copiilor ceva pe masa in ziua de maine
deci nu sunt vinovati oamenii ca fura ca una alta e de via intreg sistemul aici
djbeat
Postat pe 19 Septembrie 2010 14:41
De la: djbeat, la data 2010-09-19 14:37:50viata de infractor...
hai sa iti zic ceva e super viata de infractor am fost des acuzat pe nedrept ca am furat inimile fetelor ;)) dar politia nu sia facut meseria deci raman la aceeasi decizie :))
( asta mai in gluma)
ca infractor nu stiu ce sa zic. Inca nu am ajuns in asemenea situatii dar cred ca sunt mult mai ok ca oamenii de rand mai ales ca politia in multe cazuri nu isi face meseria azi ii inchid 29 de zile
infractorii ies si isi reiau activitatea
dar aici nu e vb de politisti in ceea ce priveste infractionalitatea in romania ci de intreg sistemul incepand de la politie pana la instantele de judecata
mai ai si pile si esti ca scapat




daca ma citeai mai atent,observai si discutia cu prinderea infractorilor de catre politie,si eliberarea lor ,la comanda politica.daca ti se pare ca infractorii "sunt mult mai ok ,decat oamenii de rand...."cere-le lor atunci sa iti faca dreptate si ofera-le si taxa de protectie,"hotule de inimi de fete'
vuvuzela
Postat pe 19 Septembrie 2010 14:57
De la: vuvuzela, la data 2010-09-19 14:57:46
De la: djbeat, la data 2010-09-19 14:37:50viata de infractor...
hai sa iti zic ceva e super viata de infractor am fost des acuzat pe nedrept ca am furat inimile fetelor ;)) dar politia nu sia facut meseria deci raman la aceeasi decizie :))
( asta mai in gluma)
ca infractor nu stiu ce sa zic. Inca nu am ajuns in asemenea situatii dar cred ca sunt mult mai ok ca oamenii de rand mai ales ca politia in multe cazuri nu isi face meseria azi ii inchid 29 de zile
infractorii ies si isi reiau activitatea
dar aici nu e vb de politisti in ceea ce priveste infractionalitatea in romania ci de intreg sistemul incepand de la politie pana la instantele de judecata
mai ai si pile si esti ca scapat




daca ma citeai mai atent,observai si discutia cu prinderea infractorilor de catre politie,si eliberarea lor ,la comanda politica.daca ti se pare ca infractorii "sunt mult mai ok ,decat oamenii de rand...."cere-le lor atunci sa iti faca dreptate si ofera-le si taxa de protectie,"hotule de inimi de fete'



nui favorizez credema dar ... te invit odata in zona in care am aflu si ai sa vezi diferenta
politia din zalau, craiova, filiasi,- dau mai multe exemple? nu cred ca e nevoie
uiatte singurele orase unde politia isi afce datoria sunt orasele mari doar in orasele mici totii is una se cunosc infractori cu politisti is mana in mana ce mai poti zice acuma... ceea ce ii difereste pe oameni de rand de infractori e ratiunea lor doar.. nu stiu ce meserie ai dar deschide un topic despre asta daca te intereseaza si asculta parerile celor in orase mici si vezi de nu e asa ok
eu tio spun asa ca utilizator nu ca pers publica ok dar sa vezi de nu o sa imi dai dreptate
djbeat
Postat pe 19 Septembrie 2010 15:02
De la: vuvuzela, la data 2010-09-19 14:57:46
De la: djbeat, la data 2010-09-19 14:37:50viata de infractor...
hai sa iti zic ceva e super viata de infractor am fost des acuzat pe nedrept ca am furat inimile fetelor ;)) dar politia nu sia facut meseria deci raman la aceeasi decizie :))
( asta mai in gluma)
ca infractor nu stiu ce sa zic. Inca nu am ajuns in asemenea situatii dar cred ca sunt mult mai ok ca oamenii de rand mai ales ca politia in multe cazuri nu isi face meseria azi ii inchid 29 de zile
infractorii ies si isi reiau activitatea
dar aici nu e vb de politisti in ceea ce priveste infractionalitatea in romania ci de intreg sistemul incepand de la politie pana la instantele de judecata
mai ai si pile si esti ca scapat




daca ma citeai mai atent,observai si discutia cu prinderea infractorilor de catre politie,si eliberarea lor ,la comanda politica.daca ti se pare ca infractorii "sunt mult mai ok ,decat oamenii de rand...."cere-le lor atunci sa iti faca dreptate si ofera-le si taxa de protectie,"hotule de inimi de fete'



nui favorizez credema dar ... te invit odata in zona in care am aflu si ai sa vezi diferenta
politia din zalau, craiova, filiasi,- dau mai multe exemple? nu cred ca e nevoie
uiatte singurele orase unde politia isi afce datoria sunt orasele mari doar in orasele mici totii is una se cunosc infractori cu politisti is mana in mana ce mai poti zice acuma... ceea ce ii difereste pe oameni de rand de infractori e ratiunea lor doar.. nu stiu ce meserie ai dar deschide un topic despre asta daca te intereseaza si asculta parerile celor in orase mici si vezi de nu e asa ok
eu tio spun asa ca utilizator nu ca pers publica ok dar sa vezi de nu o sa imi dai dreptate
djbeat
Postat pe 19 Septembrie 2010 15:06
De la: djbeat, la data 2010-09-19 14:41:03
De la: djbeat, la data 2010-09-19 14:37:50viata de infractor...
hai sa iti zic ceva e super viata de infractor am fost des acuzat pe nedrept ca am furat inimile fetelor ;)) dar politia nu sia facut meseria deci raman la aceeasi decizie :))
( asta mai in gluma)
ca infractor nu stiu ce sa zic. Inca nu am ajuns in asemenea situatii dar cred ca sunt mult mai ok ca oamenii de rand mai ales ca politia in multe cazuri nu isi face meseria azi ii inchid 29 de zile
infractorii ies si isi reiau activitatea
dar aici nu e vb de politisti in ceea ce priveste infractionalitatea in romania ci de intreg sistemul incepand de la politie pana la instantele de judecata
mai ai si pile si esti ca scapat


daca nu am dreptate te las sa zici orice linistita dar cam asa e
uitate ca sistemul romanesc incurajeaza infractionalitatea
ex: scumpirea tigarilor atrage .... contrabanda cu tigari (pret mai scazut) noroc ca nu fumez
scaderea salariilor-..... furtul.... sunt familii care nu mai au din ce trai (putini probabil stiu asta) multii fura pt a avea ce le pune copiilor ceva pe masa in ziua de maine
deci nu sunt vinovati oamenii ca fura ca una alta e de via intreg sistemul aici



citeste-ma ,tot ce spui tu am scris mai sus in diferite postari.schimbati sistemul.sta in puterea voastra.voi sunteti votantii,voi sunteti poporul,care poate schimba haosul instalat.
vuvuzela
Postat pe 19 Septembrie 2010 15:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CITESTE si GANDESTE-TE DACA MERITA VREODATA SA TE OPRESTI DIN DRUM ... ( FACE PARTE DIN LECTURI OBLIGATORII ).... 1 De la: garbo057005 3 Ianuarie 2010 18:19
Esti in cautarea unui loc de munca usor si profitabil? 2 De la: deea_eliza 14 Octombrie 2010 18:17
ce cariera sa-mi aleg? 1 De la: garbo111310 5 Aprilie 2010 21:44
Valorifică-ţi calităţile şi resursele! 13 De la: Simone_Larriviere 25 Iunie 2013 14:38
Atentie la munca la domiciliu 32 De la: garbo_414570 19 August 2015 17:29
Setari Cookie-uri