Ce sa fac?.......... sunt rotunjoara

Nu vreau sa te supar si eu mai tare decat esti tu acum dar,sotul tau chiar nu are dreptate.Daca nu altfel , cel putin psihologic trebuie sa fie permanent langa tine .
Incearca sa tii pe cat posibil un regim mai slab in proteine si-ti recomand cu caldura sa inlocuiesti cafeaua pe care o bei zilnic cu cafea "FITNESS COFFEE" .
Iti dau mai jos descrierea ei si vei observa ca este o cafea cu plante medicinale (UNICA IN LUME) si ca are in compozitie plante care (dovedit stiintific) te pot ajuta sa-ti atingi scopul .

Este un produs dezvoltat de un prestigios institut de cercetari ,inclusiv in domeniul medical si este destinat in special centrelor de fitness , saloanelor de infrumusetare , magazinelor naturiste , etc. , indeplinind toate Normele Europene,institutul fiind agrementat ISO 9001 si HACCP .

Pe site-ul producatorului acestei cafele exceptionale din toate punctele de vedere scrie : "STAI IN FORMA" !

Cafeaua "FITTNESS COFFEE" este un PRODUS 100% NATURAL fiind un amestec armonios de cafea(Arabica si Robusta) cu 16 plante medicinale , fiecare in parte avand rolul sau in mentinerea unui tonus ridicat al organismului,contribuind efectiv la realizarea starii de sanatate dorita fiecare om in parte.


PLANTELE DIN CAFEAUA FITNESS

1)Bitter and Sweet Orange(Citrus Aurantium Amara, Citrus Dulcis)
Folosim: cojile de fructe
Folosim coji de portocale, att amare ct si dulci pentru o aroma incomaparabila. Portocala amara, luata n cantitatile de siguranta cuprinse n Cafeaua Fitness, poate ajuta, de asemenea, la cresterea metabolismulului si faciliteaza pierderea n greutate ( multe studii stiintifice au descoperit ca Portocala amara poate mbunatati termogeneza n corpul uman).

2)Ginger(Gingiber Officinalis)
Folosim: rizomi
Ghimbirul a fost folosit n timpul secolelor pentru o varietate de beneficii. Acesta este un antioxidant puternic si se stimuleaza producerea de energie si mbunatatirea digestiei. Stimulent, este benefic ,n dispepsie si gaze la stomac; eficient n gastrite alcoolice; ; poate scadea colesterolul si sa trateze greata si raul de miscare.

3)Korean Ginseng (Panax Ginseng)
Folosim: radacini ntregi
Noi folosim doar radacini coreene originale de Panax ginseng pentru beneficii depline. "Panax" provine din limba greaca veche: Pan nseamna "toate" si Akos nseamna "vindecare", referindu-se la faptul "vindeca orice" . Cu toate ca cercetarea n domeniul efectelor Ginseng este continuu n curs de desfasurare, am raportat aici urmatoarele concluzii, dupa douazeci si cinci de ani de experimentare, de Dr. I.I- Brekham, un pionier in Studii ginseng-ul:
a) Ginseng stimuleaza activitatea fizica si mentala n special la pacientii obositi sau slabi.
b) Ginseng apara sistemul uman de efectele prelungite ale oboselii fizice.
c) Ginseng actioneaza ca un stimulent mental, fara efecte
secundare sau alte stimulente.
d) Ginseng stimuleaza glandele endocrine, inclusiv glandele sexuale.

4)Cinnamon (Cinnamomum Zeylanicum)
Folosim: coaja interioara de trunchiuri si ramuri.
Ajutor digestiv, poate fi de ajutor n tratarea diabetului zaharat, capabilitatile antibacteriene, tratarea tulburarilor de stomac, diaree si poate scuti de gaze si balonare. Studii recente au descoperit ca scortisoara pot fi utila pentru cei care sufera de diabet zaharat de tip II, diminund nivelului de glucoza din snge, precum si trigliceridelor si colesterolului, toti factorii de importanta pentru persoanele care sufera de diabet.

5)Licorice (Glycorrhiza Glabra)
Folosim: radacini.
Noi folosim ridichi de prima calitate provenind din Italia si bogate in arome. Aceasta planta a fost mult timp evaluata ca o planta linistitoare si un bun expectorant si continua sa fie utilizata de catre personalul medical de astazi pentru a calma afectiuni respiratorii (cum ar fi alergiile, bronsita, gtul inflamat , si tuberculoza), afectiuni ale stomacului (inclusiv arsuri la stomac), tulburari inflamatorii,boli de piele, stres, si probleme cu ficatul.

6)Eleuthero(Eleutherococcus Senticosus)
Noi folosim la sol radacinile ntregi.
Eleutheros este un adaptogen care c poate fi util pentru a creste rezistenta, de memorie si functii imunogenice.Este corespunzator pentru utilizarea de zi cu zi si poate fi util n hipercolesterolemie, neurastenie cu dureri de cap, insomnie, apetit scazut.

7)Cardamum(Elettaria Cardamomum)
Folosim: -seminte albe si verzi zdrobite si prajite slab.
El este adesea numit "al treilea cel mai scump" condiment din lume (dupa sofran si vanilie), si de pretul ridicat reflecta nalta reputatie a acestui condiment placut parfumat. Cardamom are , gust unic,puternic cu un parfum intens . Acesta este un ingredient comun n bucataria indiana si n cafeaua araba. Noi folosim numai seminte verzi si albe.

8)Yerba Mate(Ilex Paraguaiensis)
Noi folosim: praf de frunze
Proprietatile acestei plante sunt larg cunoscute peste tot n lume. n-studiile in-vivo si in vitro aceasta planta este prezentata ca fiind utila in lupta cu cancerul.
Cercetatorii de la Universitatea din Illinois (2005) au gasit yerba mate a fi "bogata n continut fenolic" si "inhiba proliferarea celulelor cancerului oral".

9)Caraway(Carum carvi)
Noi folosim fructe uscate coapte (seminte)
Stimulent, iarba aromatica cu tarie care calmeaza spasmele tractului gastric si este utilizata ca un expectorant pentru probleme respiratorii. Fructe uscate coapte (seminte) contin carvona, polizaharide, phenylpropanoids (cum ar fi acidul caffeic si chlorogenic), flavonoide si flavonolglycosides (Quercetin si isoquercitrin). Pe baza de chimen este una dintre cele mai eficiente plante carminative avnd proprietati carminative si de stomac excelente.

10)Rodiola Rosea(Rhodiola Rosea)
Noi folosim: extract de radacini.
Radacinile Rhodiola rosea au fost folosite de zeci de ani n medicina traditionala din Rusia, Suedia, Norvegia, Franta, Germania si Islanda. Din 1961, mai mult de 180 de studii au fost publicate si concluziile cu privire la sportivi sunt: mbunatateste att rezistenta fizica si psihica, ea creste timpul de recuperare a energiei cardiovasculare. n plus Rhodiola este un tonic general, pentru a spori energia si a diminua stresul si pentru tratament n conditii specifice, cum ar fi depresia,
anxietatea, sau simptomele nedorite ale menopauzei.

11)Green Ceylon Tea(Thea Sinensis)
Noi folosim: frunze
Utilizat n ntrega lume cu numeroase studii stiintifice disponibile, ceaiul verde poate scadea colesterolul, protejeaza mpotriva cancerului si promoveaza pierderea in greutate. Stimulant, astringent. Acesta exercita o influenta decisiva asupra sistemului nervos, n general, ilustrat de un sentiment de confort. Antioxidantii din ceai pot pazi, de asemenea, mpotriva bolilor de inima, prin relaxarea vaselor de snge, inhibnd formarea de cheaguri de snge care declanseaza atacuri de inima si accident vascular cerebral. Ceaiul verde contine, de asemenea, fluoruri care consolideaza dinti; flavonoide pot intari oasele , de asemenea, reducerea riscului de osteoporoza si a cariilor dentare.

12)Turmeric(Curcuma Longa)
Noi folosim: rizomi uscati.
Turmeric a fost folosit mai mult de trei mii de ani de vindecatori din India pentru a trata obezitatea. Cercetarile moderne au aratat ca Curcuma are un efect benefic asupra ficatului, stimularea fluxului de bila, care este responsabila pentru defalcarea de grasimi alimentare. Studiile arata o actiune foarte importanta a plantei curcuma cu privire la bolile degenerative, care nca nu au un tratament specific n medicina, cum ar fi Alzheimer.

13)Peppermint and Sweet Mint(Mentha Piperita - Mentha Viridis)
Noi folosim: frunzele
Menta ajuta mpotriva durerilor de stomac, inhiba cresterea anumitor bacterii. Beneficiile de sanatate sunt atribuite continutului ridicat de mangan, precum si diverselor elemente nutritive, cum ar fi fier, calciu, acid folic, potasiu, triptofan, magneziu, omega-3 acizi grasi, riboflavina si cupru. Menta folosita de noi are o aroma intensa cuplata cu un gust racoritor. Prin relaxarea muschilor sistemului digestiv, ceaiul de menta salbatica mbunatateste indigestie si durerile de stomac.

14)Green Anis(Pimpinella Anisum)
Noi folosim: seminte si fructe zdrobite
Anasonul verde s-a dovedit a avea proprietati antimicrobiene puternice. Studiile chimice arata ca o mare parte a acestor proprietati antimicrobiene se datoreaza anetolului care este eficient mpotriva bacteriilor si tulpinilor fungice. Alte proprietati cunoscute sunt: tonic ,diuretic, sedativ, antispamodic.

15)Chinese Star Anise(Illicium Verum)
Noi folosim: fructe uscate
Anasonul Stea este diuretic, curativ n bolile aparatului digestiv, utilizat pe scara larga n infuziile de ceai pentru colici si de reumatism, semintele sunt mestecate dupa mese, pentru a ajuta digestia. Anasonul n stea este cultivat n patru provincii din China si recoltat ntre martie si mai.

16)Cloves(Eugenia Caryophillata)
Noi folosim: flori uscate
Cuisoarele sunt utilizate n formula de cafea fitness pentru a mbunatati gustul si aroma, dar si pentru ca sunt carminitive si ajuta la cresterea acidului cloric n stomac mbunatatind peristaltismul si digestia.

Daca vrei sa sti cum poti intra in posesia ei scrie-mi pe :cortex.print@yahoo.com
M-as bucura tare sa te fi putut ajuta.

Cu mult drag,
Ioana
fittnescoffe
Postat pe 11 August 2010 17:24
Ia uite draga ca ti-ai gasit un client. Daca ma enerveaza ceva mai mult decat publicitatea gratuita de pe forum e ca nu dati preturile mai.
Doara
Postat pe 11 August 2010 18:35
una ar fi sa vanda, alta sa dea sfaturi. pai proteinele sunt de baza la un regim de slabire, iar astia cica sa le reduca.
oli_le_mechant
Postat pe 12 August 2010 15:23
15 lei + TVA (pachet x 250 gr) , aprox.35 cafele normale/pachet .
fittnescoffe
Postat pe 12 August 2010 15:55
fittnes nu vrea fetili...mai ca i criza!!!!!!!!!!!!!!intelegi???????
nazirra
Postat pe 12 August 2010 15:58
A constat ca te supara lucru acesta si ca poate sa te jigneasca ori de cate ori ii face placere.Ce pot sa iti spun e ,, FIECARE OM TREBUIE SA SE IUBEASCA PE EL ASA CUM E", nu esti cu nimic inferioara altor femei, daca te iubeste nu te jigneste.In cazul tau TU ESTI CEA CARE IL IUBESTI MAI MULT.Poti alege sa suferi toata viata sau sa fi mai ferma in deciziile tale. Daca nu esti pe faza s-ar putea transforma aceasta suferinta in BOALA....DEPRESIE...ANXIETATE...mult mai grav, incearca sa fii indiferenta, probabil ai probleme cu glanda tiroida, fa un tratament. Iti doresc succes.
garbo065008
Postat pe 14 August 2010 09:35
A constat ca te supara lucru acesta si ca poate sa te jigneasca ori de cate ori ii face placere.Ce pot sa iti spun e ,, FIECARE OM TREBUIE SA SE IUBEASCA PE EL ASA CUM E", nu esti cu nimic inferioara altor femei, daca te iubeste nu te jigneste.In cazul tau TU ESTI CEA CARE IL IUBESTI MAI MULT.Poti alege sa suferi toata viata sau sa fi mai ferma in deciziile tale. Daca nu esti pe faza s-ar putea transforma aceasta suferinta in BOALA....DEPRESIE...ANXIETATE...mult mai grav, incearca sa fii indiferenta, probabil ai probleme cu glanda tiroida, fa un tratament. Iti doresc succes.
garbo065008
Postat pe 14 August 2010 09:35
A constat ca te supara lucru acesta si ca poate sa te jigneasca ori de cate ori ii face placere.Ce pot sa iti spun e ,, FIECARE OM TREBUIE SA SE IUBEASCA PE EL ASA CUM E", nu esti cu nimic inferioara altor femei, daca te iubeste nu te jigneste.In cazul tau TU ESTI CEA CARE IL IUBESTI MAI MULT.Poti alege sa suferi toata viata sau sa fi mai ferma in deciziile tale. Daca nu esti pe faza s-ar putea transforma aceasta suferinta in BOALA....DEPRESIE...ANXIETATE...mult mai grav, incearca sa fii indiferenta, probabil ai probleme cu glanda tiroida, fa un tratament. Iti doresc succes.
garbo065008
Postat pe 14 August 2010 09:35
A constat ca te supara lucru acesta si ca poate sa te jigneasca ori de cate ori ii face placere.Ce pot sa iti spun e ,, FIECARE OM TREBUIE SA SE IUBEASCA PE EL ASA CUM E", nu esti cu nimic inferioara altor femei, daca te iubeste nu te jigneste.In cazul tau TU ESTI CEA CARE IL IUBESTI MAI MULT.Poti alege sa suferi toata viata sau sa fi mai ferma in deciziile tale. Daca nu esti pe faza s-ar putea transforma aceasta suferinta in BOALA....DEPRESIE...ANXIETATE...mult mai grav, incearca sa fii indiferenta, probabil ai probleme cu glanda tiroida, fa un tratament. Iti doresc succes.
garbo065008
Postat pe 14 August 2010 09:35
Eu nu sunt intru-totu' de acord cu "sa ma iubeasca asa cum sunt, iar eu imi vad de mesele mele". Adica, nu ii dau dreptate sotului, nu asa se procedeaza. Deja cred ca a dat in nesimtire atitudinea lui. Insa e bine sa incerci si tu sa faci ceva, sa mai scapi de kg, sa consulti un specialist pentru asta, nu pentru ca e el (sotu') nesimtit si vrei sa nu mai fie, ci pentru confortul tau si mai ales pentru sanatatea ta. Nu stiu daca ai spus, dar cum stai? Adica inaltime/greutate...
ses
Postat pe 14 August 2010 13:02
Am pierdut 2 kg. Le declar nule. A slabi e posibil.
Luna_in_capricorn
Postat pe 14 August 2010 13:18
In primul rand nu te supara pe sotul tau pentru k iti zice asemenea rautati.Asa sunt ei:zic k glumesc fara sa isi dea seama k te necajesc sau chiar te supara.Uite lasa dietele;pe bune nu sunt bune de nimik;incearca sa iti stabilesti un stil de viata sanatos:mananca mai putin seara(ultima masa trebuie s fie cu 4 ore inainte sa te culci),ultima masa trebuie s fie mai mult de proteine(de exemplu peste sau iaurt degresat).De asemenea e foarte important sa dormi adecvat-8 ore pe zi.Sa stii k eu am incercat pe pielea mea cum ma ingras dak dorm doar 5-6 ore pe noapte.Am pus patru kg pe mine desi mancam la fel ca si inainte.In timpul noptii se secrete anumiti hormoni care regleaza metabolismul.Incearca sa gandesti pozitiv si sa nu te stresezi.Cu cat esti mai optimista cu atat mai bine.Si ultimul sfat-poate cel mai important-fa sport.Nu ai bani de sala?Nu-i nimik.Parcul e gratuit.Alearga 30 de minute in fiecare zi(sau cel putin de 4 ori pe saptamana).Bineinteles k la inceput iti va fi mai greu pt k nu esti obisnuita cu efortul.Mergi in ritm alert 2 minute,alearga 2 minute alternand si cu 1 minut pauza.In 2 luni ai sa te obisnuiesti.Iar dak ti se pare cam greu atunci e bine si dak mergi in ritm alert 45 de minute pe jos.Succes!
garbo104193
Postat pe 14 August 2010 13:20
De la: Luna_in_capricorn, la data 2010-08-14 13:18:42Am pierdut 2 kg. Le declar nule. A slabi e posibil.


De acord, e posibil!
Eu de la 01 si pana azi (deci 2 sapt), am slabit 3,5 kg fara sa ma stresez vreun pic. Am mancat normal, am redus cantitatea de sucuri si nu mai mananc deloc paine. Din septembrie ma apuc de alergat dimineata.

Deci, gajiko, nu esti singura. Hai!
ses
Postat pe 14 August 2010 14:42
in primul rind te felicit din inima pentru ca desi ai avut ocazia s ail inseli nu ai facut-o ! dar nu pot sa te felicit pentru faptul ca spui ca esti plinuta si ca din start te dezavantajezi in relatia cu cei din jur. O femeie este frumoasa oricum ar fiea. Este delicata si trezeste mereu priviri admirative. Cit despre sot e clar cei sapte ani de acasa ii lipsesc cu desavirsire. Nu -l baga in seama cind te jigneste sau arata-i usa cind spune ca ar putea avea oricind oric efemeie doreste. Lipsa lui d ebun simt il va face sa o dea in bara cu oric efemeie ar fi si mai devreme sau mai tirziu si aceea i-ar da papucii!
rupt_de_realitate
Postat pe 14 August 2010 15:12
De la: anadelaadda, la data 2010-07-28 22:16:15Pe sotul meu l-am cunoscut fiind un tip foarte glumet si respectuos cu toata lumea.Asta ma facut sa il doresc .Si il am si il mai vreau pana la moarte, dar ma jigneste de cate ori are ocazia .Cand intra in casa incepe sa-mi reproseze ca sunt grasa ,pt ca sunt dar asa am fost si la nunta acu 7 ani.Imi zice tot timpu ca el e frumos si ca oricand poate merge cu alta mult mai tanara si mult mai frumoasa.Am incercat cure de slabire dar se pare ca am gresit tot timpu.Tineam 2 saptamani si radea de mine ca faceam exercitii in casa si zicea :uite la reclame slabesc 5 kg pe saptamana tu ai dat 3 in 2 saptamani.Si ma strangea ceva de gat (glanda) incepeam sa plang si era gata cura mea.Am facut asta de o gramada de ori.Cu banii stau foarte prost si nu imi permit sa merg la sala.Stiu ca sunt vinovata ca sunt grasa dar mai stiu ca sunt si grasute iubite si respectate .Faza ca el poate avea alte femei ma deranjeaza pentru ca e urat sa zica asta.Si eu am putut sa-i spun ca am avut oferte si le-am refuzat pentru ca am familie.IMI IUBESC SOTUL SI COPILUL FOARTE MULT SI II VREAU IMPREUNA LANGA MINE.Ziceti si voi ce as putea face ca ma stresez tare mult si o iau razna


pai tocmai tu ti ai dat raspunsul. glanda. trateaz o si vei scapa de probleme. cat despre el...e un papagal
allay
Postat pe 14 August 2010 17:27
De la: ses, la data 2010-08-14 14:42:26
De la: Luna_in_capricorn, la data 2010-08-14 13:18:42Am pierdut 2 kg. Le declar nule. A slabi e posibil.


De acord, e posibil!
Eu de la 01 si pana azi (deci 2 sapt), am slabit 3,5 kg fara sa ma stresez vreun pic. Am mancat normal, am redus cantitatea de sucuri si nu mai mananc deloc paine. Din septembrie ma apuc de alergat dimineata.

Deci, gajiko, nu esti singura. Hai!


Bravo, ses! Miscarea e foarte importanta! Ma voi pune si eu pe alergat, neaparat.
Am renuntat si eu la paine si, Doamne, cat imi place, beau multa apa . Nu, nu e bine si nici frumos sa fim rotunjoare...Bafta!
Luna_in_capricorn
Postat pe 15 August 2010 08:38
Si eu am pierdut 3 kg,gasitorul sa le pastreze sanatos,sa auzim de bine
53_nono
Postat pe 15 August 2010 13:44
Buna,

daca ai probleme cu glanda tiroida, cel mai bine e sa mergi la un medic endocrinolog si sa faci analizele si tratamentul pe care ti le da.
din cauza glandei poti avea probleme si cu greutatea, iar curele de slabire nu ajuta decat cel mult temporar.
si trebuie sa eviti stressul

bafta multa!
Annna_Maria7
Postat pe 15 August 2010 14:18
TICALOSUL ,SI EUSUNT OARECUM IN SITUATIA TA DAR EU SUNT MAI INDIFERENTA LA VORBELE LUI CA ORICUM DOAR GURA E DE EI BARBATI
garbo163882
Postat pe 15 August 2010 18:20
draga mea indiferent de aspectul fizik femeia trebuie respectata,cu atat mai mult k asa te-a cunoscut si te-a luat de sotie .urat din partea lui sa te jigneasca si sa se laude cu frumusetea lui si cu faptul k xce femeie il place ,eu una asi riposta la vb lui ,stai linistita si nu te mai consuma pt vb lui k nu merita chiar dak e sotul tau.incearca sa ai grija de tn sa faci sport aksa dak nu iti permiti o sala ,fi frumoasa pt tine in primul rand ,numai bine sa fi iubita .
dana_dgg
Postat pe 15 August 2010 19:25
eu am trecut pan aceeasi situatie .......................sfatu meu e ocupate mai mult de tine ,de corpu tau simntate o femeie frumoasa si el daca ati zice ca daca ese pe strada si agata fete sau mai stiu eu ce tu trateaza cu indiferenta lucrurile astea sate vada calma si aratai ca poti sa fi o femeie frumoasa .atragatoare chear si cu cateva kg in plus nu te enerva cand ati face el un repros la mine a a merssssss si am o casnicie frumoasa si linistita si un sot care ma respecta si ma iubeste am stiut cum sami castic lucrurile astea de la el
garbo165166
Postat pe 17 August 2010 02:06
1. Rapid control la endocrinolog.
2. In timpul cat iti vei cauta de sanatate sa ii lasi clar, in scris, pe puncte, ce are de facut cu copilul, in casa si pe langa casa (asta ca sa vada si el ca stresul nu ajuta la silueta de manechin; si oricum trebuie sa te suplineasca).
3. In functie de diagnostic si tratament (desi eu l-am refuzat categoric, am vrut operatie), incearca sa tii cont de sfatul fetelor de pe forum: fara paine, prajeli, mancat dupa ora 18.00. (eu am inceput altfel si a mers bine, dar am avut hipertiroidie, complicatii etc. ... vorbim mai pe larg daca vrei. Si am mancat de toate, inclusiv prajeli, dar dupa ora 16.00 nu mai puneam in gura decat apa). Oricum dieta disociata, macar pentru o saptamana, face minuni (da "branci" metabolismului).
4. Sa ii spui bancul acela cu profesorul de matematica si sotia sa, de asemenea, profesoara de matematica.
Doinita201
Postat pe 18 August 2010 00:32
De la: Doinita201, la data 2010-08-18 00:32:061. Rapid control la endocrinolog.
2. In timpul cat iti vei cauta de sanatate sa ii lasi clar, in scris, pe puncte, ce are de facut cu copilul, in casa si pe langa casa (asta ca sa vada si el ca stresul nu ajuta la silueta de manechin; si oricum trebuie sa te suplineasca).
3. In functie de diagnostic si tratament (desi eu l-am refuzat categoric, am vrut operatie), incearca sa tii cont de sfatul fetelor de pe forum: fara paine, prajeli, mancat dupa ora 18.00. (eu am inceput altfel si a mers bine, dar am avut hipertiroidie, complicatii etc. ... vorbim mai pe larg daca vrei. Si am mancat de toate, inclusiv prajeli, dar dupa ora 16.00 nu mai puneam in gura decat apa). Oricum dieta disociata, macar pentru o saptamana, face minuni (da "branci" metabolismului).
4. Sa ii spui bancul acela cu profesorul de matematica si sotia sa, de asemenea, profesoara de matematica.


Doinita, !
Da, primul drum la endocrinolog! Nu intotdeauna te ingrasi pentru ca mananci mult...
Luna_in_capricorn
Postat pe 20 August 2010 08:04
Contacteaz-m la adresa : costel_campian@yahoo.com, ca s i spun dece te ngrai i ce diet trebuie s urmezi ca s slbeti (95% depinde de diet i doar 5% de efortul fizic). Invitaie valabil pentru toate persoanele interesate de acest subiect.ngratul vine de la stilul nostru de via. Muli cred c au un stil de via sntos, dar analiznd ceea ce ei recomand i da-i seama c nu cunosc cum funcioneaz organismul uman.Cele mai multe din dietele recomandate fac mai mult ru organismului dect bine i de multe ori te cost i bani muli. N-am nimic mpotriv urmeaz orice sfat de aici de pe forum, inclusiv pe cel cu tigaia, dar nainte de a urma recomandrile cuiva, ntreab persoana respectiv dece organismul fabric grsime i cum putem stopa acest proces fr a ne afecta sntatea.Dac i va da un rspuns documentat tiinific, urmeaz-i sfatul ., dac nu las-o n pace.
Mult succes.
natural
Postat pe 20 August 2010 21:04
nu stiu...eu una zic sa il lasi asa..toti barbatii sunt la fel daca nu au "femeia perfecat" langa ei(care pt ei inseamna 2 bete in loc de picioare niste sani cat un pepene si un fund cat al unui elefant) incep sai reproseze persoanei de langa el.stiu ce simti si ce ai vrea sa faci in mom alea pentru ca si mie mi se int la fel numai ca in alte circumstante.e foarte g reu sa treci asa de pe o zi pe alta peste un lucru care doare.sa stai sa te uiti in iglinda si sa iti aduci aminte ca iti zicea uite ce grasa esti si sa incepi sa plangi...dar ma rog asta e viata,nu avem ce face

eu zic sa incerci sa il prinzi o data intro dispozitie buna si sa incerci sa vb cu el,sai explici mai omule uite asa asa eu asa am fost de cand mai luat si daca teai insurat cu mine inseamna ca ma iubesti,avem un copil impreuna si nu trebuie sa ii stricam viata copilului si nici a noastra doar pentru un inconvenient....
iar tu...nu stiu daca nici macar nu incerci sa uiti...incearca sa mergi la un psiholog.stiu ca o sa zici da ce eu sunt nebuna sa merg la asa ceva? dar pentru cazuri din alea exista psihiatri,psihologii sunt niste persoane cu care pur si simplu stai de vorba ii spui oful pe care il ai sau problema cu care te confrunti si el,cu pregatirea pe care o are va incerca sa te ajute sa treci peste,e ca un prieten cu care stai de vorba numai ca el sigur nu se va duce si te barfi la altcineva.
BAFTA!
nell
Postat pe 22 August 2010 02:38
Pentru xena curajoasa.Draga mea ,sotul tau nu te merita daca te jigneste .Dar poti face ceva pentru tine si nu pentru el ,ca sa te simti bine in pielea ta.Daca nu-ti place cum arati ; la treaba.EU AM INCEPUT SA IAU IN GREUTATE DUPA CE MI-AM INTARCAT FETITA IAR DE O LUNA FAC FOARTE MULT SPORT IAR CA DIETA MANANC NORMAL CAT MAI MULTA FRUCTE ,LEGUME MAI PUTINA PAINE MAI PUTINE PRAJELI SI MULT SPORT IN SPECIAL DIMINEATA DE LA 7 LA 8 PANA NU SE SCOALA FETITA MEA.DESCHID CALCULATORUL SI FAC TAE BO CU BILLY BLANKS ,UN NEGRU FOARTE SIMPATIC SCOATE UNTUL DIN TINE SI MAI FAC ABDOMEN PLAT IN 8 MINUTE Toate le gasesti pe youtube.Mult succces si fiii tare!
ANGININEL
Postat pe 22 August 2010 17:08
Buna.Du-te cu copilul in parc si alearga .Daca reusesti sa faci asta macar de 3 ori pe saptamina vei slabi frumos ,si apoi spune-i tu sotului tau ca se uita toti barbatii dupa tine..
SUCCES
vanesa
Postat pe 27 August 2010 19:02
De la: anakin, la data 2010-07-28 22:38:21pai bine, bre, daca esti asa, plapanda.. de ce draq iti iei tigai grele?

Esti bun de pus la rana, mi-ai inseninat ziua!
Si eu sunt cam rotunjoara, am tigaie medie, dar cand trebuie sa ma bat, adopt stilul masculin! Deh, asta m-au invatat baietii cand eram mica...
garbogabim
Postat pe 27 August 2010 22:33
tigaia aia e pe post de arma alba ?

pe ei, pe mama lor !
Freya_
Postat pe 27 August 2010 22:56
si eu sunt rotunjoara bine...si la stilul de bataie adopt wok-ul......e la fel de rotund ca fundul meu......
tutankhamon
Postat pe 27 August 2010 23:02

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sunt indragostita de el dar el nu ma vrea 8 De la: quasaria 18 Septembrie 2009 01:07
amanta sau sotia??? 30 De la: garbo106264 16 Aprilie 2010 00:01
puterea gandului 100 De la: tymbark 2 Iulie 2010 14:46
inselam ....daca suntem femei intotdeauna suntem de vina? 3 De la: quasaria 16 Ianuarie 2010 10:48
intrebare 9 De la: garbo_11804 4 Aprilie 2013 11:51
Setari Cookie-uri