Prin urmare incerc sa va cer ajutorul dumneavoastra

Cu respect, va informez ca am absolvit anul trecut Colegiul Economic "Mihail Kogalniceanu"din orasul Focsani, judetul Vrancea (media de bac este 9,36), iar pe perioada liceului am beneficiat de bursa.
Datorita situatiei financiare precare a mamei mele (tatal m-a parasit de foarte mult timp) nu am putut continua studiile.
Visul meu,visul de a-mi continua studiile si de a ma perfectiona, s-a spuberat. Ce mult mi-as dori sa fiu student chiar si la o facultate la distanta!
Am incercat sa ma angajez in speranta ca cu banii obtinuti voi putea sa-mi platesc studiile ,insa-n zadar , nu pot.
Domnule/Domana, pot proba cu documente tot ce v-am scris aici.
Prin urmare incerc sa va cer ajutorul deoarece as dori sa ma inscriu la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacau,la specializarea marketing pentru invatamant la distanta (http://fsec.ub.ro/admitere).
Indraznesc sa va scriu cu lacrimi in ochi cateva cuvinte
- oare ar fi posibil ca sa ma ajutati cu o prima transa prin virare directa a banilor la Universitatea din Bacau avand numele meu ---pentru a putea sa ma inscriu acum in prima sesiune a admiteri 2010---in momentul inscrierii imi este necesara o transa ,deci per total anul universitar 2010 sunt necesare 2 transe a cate 900 lei aproximativ fiecare.
Multumesc pentru timpul acordat. Cu toate ca pana mi-am piedut speranta, cred in dumeavoastra si sper sa ma puteti ajuta. De ma puteti aujta, scrieti-mi email gerislexiom@yahoo.com
garbo158510
Postat pe 19 Iunie 2010 00:13
nu vreau sa par rea,acra sau mai stiu eu ce va trece prin cap...desi sincer la cate vad in jur ma lasa rece

te intreb si ma intreb:oare nu sunt altele mai rele si mai grele in lumea asta?crezi ca cineva te va ajuta sa iti duci visul mai departe?sincer eu nu cred ca ai gasit locul potrivit unde sa ceri o mana de ajutor.

in alta ordine de idei prefer sa ajut un copil care este bolav si are nevoie de bani SA TRAIASCA,prefer sa ajut un batran care are nevoie de medicamente SA TRAIASCA dar sa ajut pe cineva sa faca o scoala chiar nu cred asa ceva.

poti munci si in acelasi timp poti sa faci si facultatea mult visata,asa cum am facut si eu asa cum fac multe fete si asa cum au facut si parintii nostri,te cred ca nu este usor caci stiu cum este dar ca sfat iti spun incearca pe propriile puteri si vei vedea ca vei reusi

SUCCES!
anaROBERT
Postat pe 19 Iunie 2010 01:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Lipsa poftei de mancare la copii prescolari! Copii mofturosi! 18 De la: kidz007786 22 Aprilie 2010 14:07
AFTER SCHOOL CLUBUL ISTETILOR DIN CONSTANTA 3 De la: kidz001127 29 Mai 2009 20:27
nervi fata de copii crize foarte puternice 38 De la: garbo_14249 7 Iulie 2013 17:04
ofer servicii de bona in arad 2 De la: cris_kidz 9 Iulie 2009 10:21
poezii de Paste 15 De la: vasilicasavoiu 11 Aprilie 2009 13:38
Setari Cookie-uri