Buna seara!!! Stiu ca nu prea intru pe forum, dar acum am simtit nevoia sa impartasesc bucuria mea si cu voi. Am o fetita de 4 ani si de curand am aflat ca sunt insarcinata ![]() ![]() Va pup si va doresc sarcina usoara si copiii frumosi!!! |
||
monaduca Postat pe 1 Decembrie 2009 17:19 |
||
---|---|---|
Bravo,felicitari sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos,o sa fie o diferenta foarte buna intre copii 4 ani si....poate o sa mai facem si noi un bebe peste cativa ani,momentan avem o fetita de 1 an si jumatate,este timp,avem de facut si altele.o seara buna ![]() |
||
anafaraon Postat pe 1 Decembrie 2009 19:30 |
||
Buna!!! Gata, azi am fost la doctor si mi-a confirmat sarcina.Avem 4-5 saptamani si e totul in regula pana acum. Sper sa fie bine pana la capat. Va pup si sarcina usoara tuturor!!! |
||
|
||
monaduca Postat pe 4 Decembrie 2009 20:41 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Oglinda | 97 | De la: Axl_R 25 Ianuarie 2017 14:21 |
Cate incercari v-au trebuit? | 4 | De la: vasilicasavoiu 7 Aprilie 2009 21:04 |
2% pentru cauza luptei cu infertilitatea | 1 | De la: SOS_Infertilitatea 27 Februarie 2010 11:58 |
|
||
hemoroizii!!!..tratamente??? | 6 | De la: segio2009 24 Iulie 2009 02:34 |
intrebare | 23 | De la: chinabuye 9 Mai 2010 14:21 |
Învățătorul care a adus prima medalie de aur la școala din Giurgița face naveta 100 km pe zi pentru a le preda copiilor
Studiu: Peste o treime dintre gravide nu au fost la control ginecologic în timpul sarcinii. 18% dintre gravidele incluse în studiu au între 13 și 17 ani
Always, un brand P&G, susține și în acest an beneficiarele Asociației Pe Stop, femei din medii defavorizate, cu peste 220.000 de absorbante distribuite gratuit
Legea Dualității: cum integrăm partea luminoasă și pe cea întunecoasă în plan personal și profesional