buna mamici, am rugamintea sa-mi spuneti, cu ce acte sa ma prezint la dosar pt indemnizatie? am tot citit pe site diferitepostari si nu mai inteleg nimic. Eu pe 26 mai fac 126 de zile de co, pre si postnatal, lamuriti-ma va rog, si-a depus cineva actele recent? voi opta pt 85% din venit. Va multumesc anticipat. | ||
aly_raz Postat pe 6 Mai 2009 11:44 | ||
---|---|---|
si eu tb sa depun pe 11 mai.. depinde de unde esti.. daca esti din bucuresti cauta pe site-ul de la directia generala de asistenta sociala si protectia copilului a sectorului in care locuiesti.. actele necesare sunt: 1. cerere (ANEXA 1 la H.G. 1682/2008, publicatã în M.Of. 872/23.12.2008); 2. actul de identitate al solicitantului - (copie si original); 3. certificatul de naºtere al copilului pentru care se solicitã dreptul (copie ºi original); hotãrârea judecãtoreascã de încredinþare în vederea adopþiei sau de încredinþare a adopþiei, hotãrârea judecatoreascã sau hotãrârea comisiei pentru protecþia copilului pentru mãsura plasamentului în regim de urgenþã (copie ºi original); 4. certificatele de naºtere ale tuturor copiilor nãscuþi dupã data de 1 ianuarie 2006 (copie si original); 5. Actele doveditoare privind realizarea de venituri precum ºi nivelul lunar al acestora eliberate de angajatori sau autoritãþi competente sunt urmãtoarele: Dovadã eliberatã de angajator din care sã rezulte cã persoana îndreptãþitã : a realizat venituri salariale supuse impozitului pe venit, potrivit Codului Fiscal, timp de 12 luni anterior datei naºterii copilului; nivelul lunar al acestora; prima ºi ultima zi de concediu de maternitate; data împlinirii celor 42 de zile reprezentând concediul de lãuzie; prima zi de concediu de creºterea copilului. sau - dovadã privind veniturile realizate în anul fiscal anterior celui în care s-a nãscut copilul ºi/sau dovadã privind venitul calculat în vederea plãþii anticipate a impozitului precum ºi copia deciziei de impunere eliberate de autoritãþile competente; sau - dovadã eliberatã de autoritãþile competente, în cazul persoanelor care realizeazã venituri neimpozabile; sau - dovadã eliberatã de autoritãþile competente, în cazul asociaþilor unici; - dovada eliberatã de autoritãþile sau angajatori din care sã rezulte data de la care solicitantul se aflã în concediu pentru creºterea copilului. 6. Dosar cu ºina din carton (coperþi întregi); 7. Alte acte dupã caz; 8. Pentru plata în cont bancar – extras de cont, deschis la BCR, BRD, ProCredit, Transilvania, Romextera, Alpha, Piraeus, pe numele solicitantului la o unitate bancarã din Bucureºti. | ||
dianecrii Postat pe 6 Mai 2009 12:58 | ||
multumesc mult. | ||
aly_raz Postat pe 6 Mai 2009 16:49 | ||
tocmai am aflat ca azi a fost ultima zi de concediu..asa ca maine ma apuc sa strang actele.. iti spun daca aflu ceva nou | ||
dianecrii Postat pe 6 Mai 2009 17:42 | ||
ieri am umblat de am innebunit.. am fost la ghiseu de unde mi-am luat tipizatele: cele 2 anexe - cererea (anexa 1) si adeverinta (anexa 2).. dupa care am reusit sa imi strang toate actele in aprox 4 ore (noroc ca aveam datele necesare pt adeverinta) la ghiseu nu a fost nimeni si depunerea actelor a durat doar 2 minute, cel mai rau a fost cu adeverinta ca a fost nevoie sa iau semnatura si stampila de la angajator. spor la strans de acte si noroc la ghiseu! | ||
dianecrii Postat pe 8 Mai 2009 14:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
CATRE ADMIN: feed back ref site si forum KIDZ | 3 | De la: betty37 27 Aprilie 2011 22:33 |
fractura de sold | 2 | De la: kidz007106 15 Martie 2010 19:42 |
mamici din brasov | 1 | De la: flo09 5 Noiembrie 2009 13:12 |
dr ina moldovan | 8 | De la: office_salinasusesi_ro 19 Februarie 2010 15:14 |
DILEMA | 7 | De la: daniilia 17 Octombrie 2011 15:20 |
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră
Pot fi obligați părinții să-și trimită copiii la școală dacă există riscul infectării cu COVID?