Cele 5 exercitii tibetane sunt mai vechi de 2.500 de ani si au fost pentru prima data publicate de catre Peter Kelder, intr-o carte aparuta in anul 1939.

Secretul antic al tineretii: Exercitiul numarul 3

Ingenucheaza pe o salteluta cu bratele de-o parte si de alta a corpului, Palemele intinse si indreptate catre lateralele coapselor. Apoi apleaca-te inspre in fata, cat de mult posibil, indoaie-te de la mijloc, cu capul inspre in fata – cu barbia in piept.

A doua pozitie a acestui exercitiu este sa te indoi spre spate. Degetele de la picioare te vor ajuta sa iti mentii echilibrul si sa nu cazi. Intinde-ti si capul mult, spre spate. Mainile sunt tinute mereu pe langa corp, cu palmele spre coapse. Intoarce-te la pozitia initiala, drepti, in genunchi si relaxeaza-te cat de mult posibil. Mai fa o data exercitiul.

Secretul antic al tineretii: Exercitiul numarul 4

Stai drepti, pe o salteluta, cu picioarele intinse in fata. Picioarele trebuie sa fie perfect intinse – spatele genunchilor trebuie sa fie foarte aproape sau lipite de salteluta. Pune mainile pe saltea, cu degetele apropiate si indreptate usor intr-o parte. Barbia ar trebui sa fie in piept.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante Cele mai încurajatoare citate despre succes NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Acum ridica incet corpul si in acelasi timp indoaie genunchii, facand o miscare de sus si jos. In acelasi timp, mainile tale vor fi drepte, in timp ce corpul, de la umeri la genunchi devine orizontal. In timp ce ridici corpul, lasa-ti capul sa mearga inapoi, cat de mult posibil, atunci cand corpul este la orizonatala. Ramai in aceasta pozitie pentru cateva momente, intoarce-te la pozitia initiala si relaxeaza-te pentru cateva momente, inainte sa incepi exercitiul din nou.

Nota: Cand corpul ridicat ajunge la orizontala, tensoneaza-ti fiecare muschi din corp.

Secretul antic al tineretii: Exercitiul numarul 5

Pune-ti mainile pe podea, cu picioarele despartite. Apoi, cu picioarele intinse spre inapoi, la o distanta de trei palme, impinge corpul, in special soldurile, in sus, cat de mult poti, ridicandu-te pe maini si degetele de la picioare. In acelasi timp, capul trebuie sa fie aplecat in fata, pana cand barbia se lipeste de piept. Apoi, lasa corpul sa revina incet la o pozitie incovoiata.

NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare

Tine-ti acum capul inapoi, tragand cat de mult este posibil. Muschii ar trebui sa fie usor tensionati atunci cand corpul se afla la cel mai inalt nivel al ridicarii si apoi la cel mai jos punct al incovoierii.

Sursa informatii si imagini: Wikipedia

Foto homepage: Flickr/ Tucker Sherman


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri