Nu degeaba mai este cunoscuta si sub denumirea de 'magie neagra'… Gratie proprietatilor sale antimicrobiene si antibacteriene, dar si nutrientilor si antioxidantilor puternici pe care ii contine, ridichea neagra este un remediu excelent in numeroase afectiuni.

7. Un ajutor pretios pentru cei care vor sa scape de kilogramele in plus

Cei care doresc sa scada in greutate se pot bucura din plin de gustul acestei legume. Ridichea neagra are un continut scazut de calorii, grasimi si colesterol. Totodata, este bogata in fibre si apa ce inhiba apetitul. Mai mult , simplul fapt ca furnizeaza organismului diversi nutrient atrage dupa sine mai multa energie pentru activitatile dedicate scaderii in greutate.

8. Ajuta la prevenirea cancerului

Fiind o sursa buna de sulforafan si antocianine, ridicea neagra are un puternic efect anticancerigen. Conform cercetarilor recente, aceste substante sunt eficiente in combaterea cancerului la prostata si la colon, dar si a celui ovarian, bucal sau a cancerului la stomac si la rinichi.

Sursa: www.livenedup.com

Foto homepage: Ridiche neagra via Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri