Energizaza-te cu bauturi recomandate de natura, pentru ca nu au efecte secundare si nu dau dependenta, decat de sanatate!

6 Suc de ananas

Ananasul este o alta sursa naturala de vitamine si substante cu rol anticancerigen (bromelaina). Pentru energizare, se recomanda un suc dintr-o jumatate de ananas, o lingurita de menta maruntita, o lingura de suc de lamaie si apa. Ingredientele se amesteca in blender si sucul se bea proaspat.

7 Suc de lamaie

Pentru o crestere a energiei, dar si a imunitatii preparati un suc din 2 lamai, 1 lime, 1 banana, apa.
O alta reteta recomandata: 2 mere verzi, 1 lamaie verde/lime, frunze de menta, apa.
Se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza.

8 Suc de ghimbir

Ghimbirul este un aliat puternic al imunitatii si are proprietati de activare a metabolismului, fiind un foarte bun energizant.

Puteti incerca urmatoarea reteta: intr-un blender adaugati 1 rizom de ghimbir, 1 lamaie, 1-2 mere, apa si obtineti un suc tamaduitor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

9 Suc de rodii

Rodiile sunt o sursa importanta de antioxidanti, avand proprietati anticancerigene si regland nivelul de colesterol. Va recomandam urmatoarele retete:

  • suc de rodii si banana
  • suc de rodii si afine
  • suc combinat: 1 rodie, 1-2 banane, 100g afine, fulgi de ovaz, apa

10 Suc de struguri

Se obtine din struguri, cu tot cu seminte. Are un puternic efect antioxidant, detoxifiant si energizant asupra organismului.

Antioxidantii din strugurii negri (resveratrol) impiedica dezvoltarea tumorilor, protejeaza de bolile cardiovasculare.

sursa foto:sxc.hu


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri