Catina este o polivitamina naturala, avand in compozitia sa toate vitaminele liposolubile, vitamina C si multiple oligoelemente.

3 Afectiuni cutanate

Diverse afectiuni ale pielii: arsuri, degeraturi, rani, taieturi, ulceratii, urticarie, eczeme, psoriazis, herpes, papiloma se pot trata eficient cu uleiul de catina, (administrat atat extern, cat si intern).

Uleiul de catina are efecte cicatrizante, regeneratoare, reepitelizante, analgezice si antiinflamatoare.

4 Cancer

Substantele active din uleiul de catina (vitaminele, fitosterolii, acizii nesaturati, antioxidantii) inhiba dezvoltarea celulelor tumorale.

Studiile au arat beneficii ale intrebuintarii uleiului de catina indeosebi in cancerul pulmonar, gastric, rectal, uterin si de prostata.

5 Ulcer gastric si duodenal

6 Anemie

7 Stres/ astenie

In special vitamina E, foarte abundenta in uleiul de catina, are efect de reintinerire asupra organismului, crescand tonusul fizic si psihic.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Se recomanda cure cu ulei de catina in toate perioadele de convalescenta si postoperatorii.

8 Afectiuni oculare

Uleiul de catina este un remediu deosebit pentru majoritatea problemelor oculare: hemeralopie, prezbitism, miopie, astigmatism, hipermetropie, glaucom, cataracta.

Uleiul de catina imbunatateste acuitatea vizuala, incetineste evolutia bolilor de ochi si combate oboseala oculara.

sursa foto:


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri