Catina este o polivitamina naturala, avand in compozitia sa toate vitaminele liposolubile, vitamina C si multiple oligoelemente.

4 Antioxidanti

  • Flavonoide
  • Fitosteroli (hormoni vegetali)
  • Licopen : un antioxidant cu efect antitumoral
  • Quercitina
  • Caroteni

5. Aminoacizi esentiali

6. Coenzima Q10

Uleiul de catina contine un antioxidant puternic, coenzima Q10 cu efecte benefice pentru incetinirea imbatranirii organismului, pentru sanatatea inimii, cresterea imunitatii si rezistentei organismului la surmenaj.

Intrebuintarile uleiului de catina

1 Sanatatea pielii

Acizii grasi nesaturati din uleiul de catina (acidul linoleic si linolenic) contribuie la repararea leziunilor tisulare si impiedica deshidratarea pielii.

Antioxidantii din uleiul de catina stimuleaza microcirculatia de la nivelul pielii si ofera protectie fata de radicalii liberi (inclusiv razele solare), care produc imbatranirea prematura a pielii.

Ungerea pielii cu ulei de catina ofera cea mai buna protectie antirid si impotriva factorilor agresivi de mediu: frig, vant, radiatii solare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Uleiul de catina n-ar trebui sa fie uitat niciodata, din ingredientele mastilor cosmetice de infrumusetare si intinerire a pielii!

2 Cresterea imunitatii

Uleiul de catina stimuleaza si ajuta celulele sistemului imunitar si neutralizeaza efectele nocive ale radicalilor liberi, prin compozitia sa bogata in antioxidanti.

Vitamina E, vitamina A, flavonoidele, seleniul, acizii grasi nesaturati imunatatesc functia de aparare a organismului si cresc rezistenta fata de agentii cancerigeni (inclusiv radiatiile).

Pentru stimularea sistemului imunitar se iau 30-40 de picaturi de ulei de catina pe zi, simplu sau cu putina miere, in cure de 30 de zile.

sursa foto: shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri