3 Iulie 2012 publicat în Tratamente naturiste 105 share-uri

Fiecare ne dorim un corp armonios si usor. Ca sa indeplinim acest deziderat, ajungem uneori sa provocam mai multa suferinta corpului nostru decat bine.

5. Carnea de pasare

Persoanele care nu prea agreeaza legumele si cerealele, gasesc destul de dificil un stil de viata axat pe aceste alimente. Recomandarea la adresa lor este aceea de a manca mai curand carne alba decat rosie. Carnea alba, cum ar fi cea de pui este sraca in grasimi si carbohidrati, dar au un continut important de proteine. Corpul uman depoziteaza mai greu proteinele sub forma de grasimi. Evitati pielita atunci cand mancati carne de pasare, caci aceasta este bogata in grasimi. Carnea alba de miel, sau cea rosie de vita sau porc, poate fi consumata in cantitati moderate si nu cu frecventa regulata pentru ca au un continut ridicat de grasimi. (foto: shutterstock_74874790-1)

6. Ouale

Ouale nu contin prea multe calorii si nici grasimi iar mancate cu moderatie sunt indicate pentru functionarea optima a organismului. Specialistii sustin ca ouale contin cele mai bune tipuri de proteine pentru organismul nostru: proteinele de clasa I.

7. Migdalele si nucile

Acestea

sunt alimentele ideale care pot fi consumate ca gustare. Iti confera senzatia de satietate si de asemenea sunt o buna sursa de grasimi sanatoase. Persoanele care nu consuma grasimi sanatoase, se ingrasa mai usor decat cele care le consuma. De aceea, ar fi o greseala sa eliminI chiar aceste alimente din dieta ta. Un mic sfat: sa le consumati crude pentru a pastra proprietatile uleiurilor vegetale. (foto st. shutterstock_7775572; 10/06/2008 )

Va recomandam si:

Sanatate multa intr-un miez de nuca

8. Pestele

Pestele este o buna sursa de proteine si grasimi santaose (este bogat in omega-3, omega-6) si este foarte potrivit pentru masa de pranz sau seara. Somonul, pestele, macroul, tonul, crapul sunt o masa delicioasa si o buna sursa de acizi grasi si grasimi saturate.

9. Apa/ alimente bogate in apa

Chiar daca nu o putem considera un aliment, fiindca nu contine calorii, apa este cea mai importanta pentru hidratare, pentru mentinerea unei bune functionari a organismului, ajutand la imbunatatirea metabolismului si la arderea grasimilor.

De aceea sunt recomandate si alimentele care contin multa apa. De exemplu, pepenii. Iar vestea buna este ca deja incepe sezonul lor, asa ca, profitati! De asemenea, consumati castraveti, dovlecei sau papaya. Beneficiul consumului acestor alimente este acela ca ele asigura necesarul de minerale si hidrateaza. Mancati-le fara sfiala, in curele de detoxifiere.

Va recomandam sa cititi si:

Miracolul cristalelor de apa. Apa vorbeste

Inscrie-te la NewsLetterul Garbo pentru a primi si alte informatii din Lifesyle Feminin.

Iti recomandam si Dictionarul de Tratamente Naturiste si Catalogul de Plante Medicinale.

Foto home page: shutterstock_101960836; 05/14/2012


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri