Proprietatile curative ale Sofranului Indian sunt cunoscute inca de acum 2500 de ani. Studii recente au scos la iveala capacitatea acestuia de a incetini multiplicarea si raspandirea celulelor canceroase. Descopera care sunt puterile tamaduitoare ale acestei plante.

Un metabolism rapid si necesar poate fi mentinut printr-o buna digestie. Potrivit noilor cercetari, sofranul stimuleaza secretia de bila, ajutand astfel la o buna digestie si, astfel, la accelerarea metabolismului.

Este adjuvant in infectiile urinare

Datorita proprietatilor sale antiinflamatoare si antibacteriene, sofranul ajuta la tratarea infectiilor urinare distrugand bacteriile si reducand inflamatia.

Antigripal

Datorita proprietatilor sale antibacteriene, antiinflamatoare, antivirale si antioxidante, sofranul indian este un remediu bun in sezonul rece. El previne si trateaza racelile, virozele si gripele.

Capsulele de Sofran Indian (sau Curcumin) se procura din farmaciile naturiste. In functie de afectiunile de care pacientul sufera, se administreaza o doza corespunzatoare (potrivit prospectului).

Sursa foto: Flickr.com Front, Main, interior

Garbo.ro iti recomanda mai multe articole despre tratamente naturiste:

Goji - fructul miraculos din Tibet

Ceapa, 'regina lacrimilor', dar si a unei sanatati de invidiat

Sanatate din ceasca: 8 ceaiuri cu proprietati imunizante

Omega 3, elixirul sanatatii. Beneficiile acizilor grasi Omega 3

Morcovul de gradina, sanatatea zilnica din viata noastra

Aboneaza-te la NewsLetter-ul Garbo.ro - Ghidul tau si al familiei tale - pentru a primi mai multe informatii despre tratamente naturiste.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri