In medicina traditionala chineza, ficatul este responsabil pentru fluxul de enegie Chi care inunda intreg organismul. Daca el nu functioneaza corespunzator, intreg organismul nostru sufera. Descopera 15 metode de detoxifiere.

Din semintele sale se fac caspsulele de silimarina. Ele refac celula hepatica, favorizeaza descompunerea substantelor toxice, ajuta digestia si reduce riscul de cancer.

Anghinare

Anghinarea protejeaza celulele ficatului, le ajuta la regenerare si imbunatateste functiile ficatului.

Radacina de cicoare

Aceasta planta este cunoscuta pentru proprietatile sale de purificare a ficatului, a sangelui si a rinichilor. Radacina de cicoare este folosita in tratarea icterului si a ficatului marit.

Papadia

Frunzele de papadie ajuta la eliminarea toxinelor din organism, metabolizand grasimile.

Compresele cu ulei de ricin

Uleiul de ricin este cunoscut pentru proprietatile sale inflamatoare si de detoxifiere. El ajuta la absorbirea toxinelor din organism si imbunatateste circulatia sangvina. Compresele cu ulei de ricin pot fi folosite pentru detoxifierea ficatului. Se aplica compresa calduta in zona ficatului si se tine minim 30 de minute.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Ceaiuri și suplimente alimentare pentru digestie ușoară Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante 22-29 aprilie - Săptămâna Mondială a Imunodeficiențelor Primare! Între 70% și 90% dintre cei care suferă de imunodeficiențe primare sunt încă nediagnosticați

Masaj

Masajul efectuat in zona abdominala (zona ficatului si a vezicii biliare) ajuta la detoxifierea celor doua prin imbunatatirea circulatiei sangvine. Se maseaza zona prin efectuarea unor cercuri in sensul acelor de ceasornic, cercuri care se diminueaza. Se pune accent pe zonele sensibile si se maseaza pana cand durerea dispare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri