si de ce Mircea Badea si Victor Ciutacu nu au dreptate.

Faptul ca manifestatia de ieri a fost atrasa de un eveniment cu conotatii misogine, si nu de abuzuri mult mai mari de care se face vinovat actualul regim, arata caracterul puternic misogin al societatii noastre. Un motiv serios de plecat din tara!”.

Conform blogului Pagina de Media.ro, Dan Grigore, membru CNA, a condamnat acest tip de manifestare, pe care o considera “reactie specific OTV”.

“Este un mod de a reactiona care continua, din punctul meu de vedere, tipul de reactie al OTV-ului: victimizare, asumarea unui rol de campion al apararii democratiei si de principal vector al opozitiei din Romania”, sustine Dan Grigore.

“A ingradi libertatea de expresie din spatiul public este interzis de Constitutie, cu exceptia cazurilor in care se aduce vatamare demnitatii umane, protectiei minorilor, dreptului la imagine, in general unor drepturi fundamentale ale omului”, explica el, decizia CNA.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Caria dentară – ce este și cum se tratează Pluto retrograd în Vărsător – 1 mai – 11 iunie 2023. Totul e bine când se TRANSFORMĂ cu bine! Cad unele lanțuri care ne țineau pe loc și ne luăm puterea înapoi

Foto front: Helga Weber

Foto main: INTACT IMAGES/Jurnalul National/Karina Knapek

I. S.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri