Azi începe distribuția alimentelor de la Uniunea Europeană (UE). Cei care se încadrează pentru acest ajutor vor beneficia de 25 de kilograme de alimente. Iată ce conțin pachetele alimentare, cine le poate primi și cum pot fi ridicate.

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a anunțat că începe distribuția pachetelor alimentare de la UE

Pachetele cântăresc 25 de kilograme și conțin făină, ulei, zahăr, mălai, conserve se carne, paste, compot sau gemuri. Distribuția începe astăzi pentru persoanele care beneficiază de venitul minim garantat și alocația de susținere a familiei.

În cazul în care la sfârșitul acestei tranșe mai sunt pachete, acestea vor fi distribuite oamenilor cu handicap. Atunci, distribuirea se va face în ordinea sosirii, dar și în limita stocului disponibil.

Cei care vor să își ridice pachetele cu ajutoare alimentare de la UE trebuie să vină la centrele de distribuire cu actele lor de identitate și pe cele ale membrilor familiei.

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a transmis că cei care pot beneficia de aceste pachete alimentare de la UE sunt....

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Citiți continuarea pe 9news.ro

Foto fr și main: deryabinka /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri