iMZA nu este doar un nume, ci semnătura lui Ensar Duman, un om pasionat de gastronomia turcească și de legăturile culturale dintre Turcia și România. iMZA reprezintă o experiență culinară unică, îmbinând tradiția cu inovația într-un cadru rafinat și modern.

 

Ensar Duman, fondatorul iMZA:

“IMZA este o declarație de dragoste a mea către România. Pentru că mă simt legat de această țară și acest popor, am simțit nevoia de a contribui și eu la întărirea punților ce leagă țările noastre de multă vreme, printr-un univers gastronomic în care descoperirea bucătăriei turcești deschide drumul către cunoașterea mai aprofundată a culturii poporului meu.”

Evenimentul a dat startul verii în Capitala, vedete din toate domeniile fiind alături de prietenul lor , Ensar .

Pepe, Raluka, Alexandra Ungureanu, Majda, Andreea Ibacka, Diana Dumitrescu, Adina Buzatu , Robert Tudor , Geanina Ilies, Misha, Adina Buzatu, Denisa Nechifor sunt doar câteva din vedetele care au testat cea mai nouă experiență culinară din inima Capitalei.

Cătălin Măruță a fost gazda serii, iar atmosfera a fost acompaniată de ritmuri de vioară și saxofon, alături de Amadeea și Veran.

La iMZA, veți avea ocazia să explorați rețete tradiționale turcești reinterpretate într-un mod elegant și modern. Conceptul restaurantului se bazează pe o fuziune armonioasă între tradiție și inovație, unde fiecare preparat este atent creat pentru a oferi o incursiune autentică în istoria și cultura gastronomică anatoliană și mediteraneană. Fiecare farfurie este o operă de artă, inspirată din istoria și tradițiile din toate zonele din Turcia, transformând masa într-o experiență senzorială unică.

**Despre iMZA:**

iMZA este un loc unde rafinamentul culinar întâlnește ospitalitatea tradițională. În meniul nostru veți găsi o selecție diversificată de preparate turcești, fiecare cu propria poveste și caracter, reinterpretate pentru a surprinde gusturile contemporane. Atmosfera luxurianta , alături de designul elegant al restaurantului, creează un spațiu ideal pentru o experiență culinară de neuitat.

Vă invităm să ne vizitați și să descoperiți magia gastronomiei turcești pe Calea Floreasca 133. Fie că doriți să savurați o cină romantică, o întâlnire de afaceri sau o ieșire cu prietenii, iMZA este locul perfect !

www.imza.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri