13 Iulie 2012 publicat în Social 29 share-uri

'Femeia este cel mai mare mister al Universului', a afirmat recent si cunoscutul fizician Stephen Hawking. 'Femeile sunt un mister complet', considera Hawking.

6. Inaltimea medie a unei femei este de 1,62 cm, iar masa medie este de 74 de kilograme. Aceste valori variaza foarte mult in lume, datorita obiceiurilor de nutritie diferite.

7. In aproape toate tarile din lume, speranta de viata a femeilor este mai mare decat a barbatilor.

8. Depresia este cea mai comuna problema medicala a femeilor. Aproximativ 25% dintre femei experimenteaza depresia severa la un anumit moment in viata lor.

9. Femeile au si probleme cu tulburari de alimentatie . 90% dintre cazurile de tulburari alimentare cum ar fi anorexia sau bulimia sunt la genul feminine.

10. 1 din 5 femei este abuzata sexual inainte de varsta de 15 ani, in intreaga lume.

11. Aproximativ 14 milioane de adolescente raman insarcinate in fiecare an; 90% dintre acestea traiesc in tarile aflate in curs de dezvoltare.

Foto: shutterstock_12411484; 05/11/2012

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI Ți-a rămas cozonac după sărbători? Nu îl arunca! Uite în ce desert delicios îl poți transforma

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri