13 Iulie 2012 publicat în Social 29 share-uri

'Femeia este cel mai mare mister al Universului', a afirmat recent si cunoscutul fizician Stephen Hawking. 'Femeile sunt un mister complet', considera Hawking.

12. Cea mai lunga sarcina a unei femei inregistrata in timpuri moderne a fost de 17 luni si 11 zile. Nasterea s-a petrecut in anul 1945. Doctorii cred ca aceasta sarcina indelungata s-ar fi datorat dezvoltarii extrem de lente a fetusului. Cu toate acestea, fetita care s-a nascut a fost sanatoasa. Au mai fost inregistrate astfel de fenomene, dar copiii nu au supravietuit.

13. In fiecare zi, 1,600 de femei mor in timpul complicatiilor la nastere. 99% dintre aceste tragedii se intampla in tarile aflate in curs de dezvoltare.

14. Parintii din tari precum China si India se folosesc de testele de determinare a sexului copilului, pentru a afla daca fetusul este fetita sau baietei. Din cei 8.000 de fetusi avortati in clinicile din Bombay, 7,999 au fost de sex feminin.

15. Violenta bazata pe gen omoara una din trei femei in intreaga lume si este prima cauza a mortii si ranilor, cauzand mai multe victime decat cancerul, malaria, accidentele de masina si razboiul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Geanta cu aspect împletit integral, din imitație de piele, este în tendințe! 10 modele de genți țesute irezistibile

16. Probabilitatea ca o femeie sa nasca o fetita si nu un baietel creste semnificativ, cu cat mama traieste mai aproape de Ecuator. Cauza acestei selectii naturale genizate este necunoscuta, dar cercetatorii banuiesc ca timpul indelungat petrecut in bataia soarelui si alimentatia specifica regiunilor tropicale ar favoriza nasterea bebelusilor fetite.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri